![]() |
![]() |
#61 |
deutschtürke
![]() |
![]()
pitanje je šta ti smatraš, jel očekivano od nas koji imamo 4 milijuna stanovnika i realno govoreći da se plasiramo na svako prvenstvo i da li je to ogromni neuspjeh?
ja smatram da to je neuspjeh, iako samim time šta mi to spominjemo kao neuspjeh, znači da smo se svrstali uz 5 nogometnih, ekonomskih i svakakvih velesila Europe kojima je to realno - neuspjeh e sad, realno govoreć, da smo mi tolika velesila, i nismo, pa prema tome to nebi treba bit neki veliki neuspjeh, a tvoja usporedba sa vozačima nema nikakvog smisla jer je to posao, odnosno vožnja, a ne sport, u sportu je normalno da nekad izgubiš, a u kamionu jedanput izgubiš i šetaš po manituovim ledinama ili ti ili netko drugi koji se našao na cesti u suprotnom smjeru, tako da je poprilično glupo to uzimat za usporedbu.... i da, realno, na EURO se plasiraju prve 2 reprezentacije u grupama, i da, ako se ne plasiraju, Bilić obavezno mora ić ća, jer bi to značilo da ove kvalifikacije nisu bile slučajnost ka šta ja i većina ljudi očito misli da jesu, jer smo imali popriličan splet nesretnih okolnosti da bismo ih s onakvom klupom uspili nadoknadit, a i činjenica je da nam igrači nikako nisu bili u pravoj formi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
hAJMOOOOOOOO
![]() ![]() ![]() |
![]()
don Kacunko = Igor Flak
![]() Što zapravo čeka Slavena Bilića u novom izborničkom mandatu? Ponajprije, psihički puno zahtjevnija "utakmica" – bit će pod dvostrukim povećalom, vagat će mu se svaki potez jer je dobio kredit koji ima visoku kamatu. Trebao bi dati šansu jednom Mateju Delaču, koji bi vrlo brzo trebao postati vratar broj jedan, jer ima klasu. I Casillas je vrlo mlad stao na vrata španjolske reprezentacije. U Dejanu Lovrenu, Milanu Badelju te ponekom mladom igraču morao bi zapravo tražiti izgubljeni autoritet. Tražiti tu glad, tu energiju i tu želju za kvalitetnim radom i pobjeđivanjem. U svakom slučaju morat će se pod hitno raščistiti slučaj "krivo je more" – jasno dati do znanja s kim ide dalje. http://www.vecernji.hr/sport/nogomet...i-clanak-36206
Bez pinezi i rišpeta rodilo se dite puka iz jubavi, iz dišpeta Kontra mraku, kontra sili nareslo je ka iz vode i trkalo do slobode Priko ognja, priko žica on je gubi, on je tuka, njegova smo svi mi dica Isti tvrdi kruv smo jili, znači nam on puno više nego ća u foje piše Sve prohodi, sve ne staje, svaka radost, svaka muka, život svakom svoje daje Svi bi možda drugo bili ma u jednom svak se slaže od Hajduka nima draže |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Mladen Grdović
![]() ![]() |
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ... prijateljski savjet ... nemoj se sad opet pravdat, spominjat Banovica i sta ti ja znan sta sve ne ... triba bit covik, triba bit musko i rec “Jeo sam govna, bas tim recima bez moljenja, jeo sam govna, radio sam to i to, jer sam bio slep pored ociju. Kaznite me da okajem svoje grehe da ponovo budem covek da stanem na svoje noge…" i zato Svabo svaka cast ... ti i ja smo se znali neslagat znali smo se i pokarat al sad si mi stvarno narasa u ocima ![]()
![]() |
![]() |
#64 |
moja anuška
![]() |
![]()
Ja sam bila uvjerena da će Bilić dati ostavku...možda nije kriv, ali je odgovoran. Pogotovo kad se sjetim da je prijetio ostavkom ako ga budu mediji povezivali sa Milom..
U jednu ruku mi je drago, mislim da dobar trener mora biti dobar čovjek, a u drugu me malkice razočarao...iako je publika digla palac gore ![]()
![]() |
#65 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#66 | |
deutschtürke
![]() |
![]() Quote:
ti si jedan žešče sjeban lik...... ili tebi očito ne ide u glavu da ja smatram da mi ništa posebno bolje nemamo, a ti smatraš da imamo i da je klupa tribala bit puno bolja...... možda, ali sinoć ti je Anas pokaza koliko je kvlaitetna zamjena, jer da je onakve stvari faljiva za svjetsko, vidija bi bi li ga ikad više iti minute ubacija unutra..... a o drugima neću trošit riječi, nema smisla viša, s tobom je ko da pričaš sa stupom od javne rasvjete... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Mladen Grdović
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kuca plavuša po stupu javne rasvjete. Naiđe Švabo i pita ju zašto kuca po stupu, a ona mu odgovori: "Tražim stan, a ovdje piše da se iznajmljuje" Švabo: "Pokucajte još jednom, gori im svijetlo, doma su.
![]() |
#68 | ||
Goran Rubil
![]() ![]() |
![]() Quote:
anas je faliva,jeste,nema šta i kažeš da je tako faliva za reprezentaciju da više nikad ne bi zaigra........a zašto onda igra pokrivač,dojedan njegov nastup je bio barem loš,ako ne katastrofalan kažeš da nemamo boljeg od lovrena,protiv Kazahstana je LOVREN izgubija balun zbog kojeg smo primili gol,prekjučer u klupskoj utakmici ga pretrči 35-godišnjak i zabije mu gol,njegov igrač..............2 TURBO kiksa u dvi utakmice,ti stvarno misliš da nemamo boljeg???? nosonja gola nije da utakmicama,a konstantno igra za "repku",nosonja je u barem 3(koliko sam gledao) prvoligaške utakmice falio 4-5 šansi,GOL šansi,kao ona jedna anasova jučer...............zašto li on i dalje igra,a jedan Anas ne bi smi nakon jedne promašene šanse ![]() ![]() i tako dalje,i tako dalje Quote:
![]() |
![]() |
#69 |
deutschtürke
![]() |
![]()
ajde ti meni reci da jučer nije bolje odigra Igor Budiša u obrani Šibenika nego svi u Hajdukovoj? I općenito su momci iz Šibenika odigrali vrhunski.
Ajde ti meni reci onda zašto uopće igraju u nas Vejić, Pandža, Skoko, Sharbiniji, ako su ih ovi dobili a vrijede manje i primaju manje? I reci mi, poimenice, kojeg bi to igrača Šibenika uzeja i stavija da igra u Hajduku, osim Zeca? Al isto su nas pobijedili. Oću reć da nemoš na osnovu 2 utakmice procjenjivat igrača, Lovren je potencijal i to je sve, on tek mora postat igrač, ali potencijal je i Maloča koji mora postat igrač, ali Dinamo forsira Lovrena pa neka on i radi greške, a Hajduk ne forsira Maloču, nego starog Vejića, pa makar koji puta popili gol radi Maloče, ali to je sve škola za mlađe, jebiga. Hajduk ne ubacuje Krešu Ljubičića nego starog Skoku, a Dinamo forsira Badelja taman kojiputa igra loše. Dinamo ubacuje non stop Kramarića, a VUkušić i Sačer griju klupu..... I onda reci da je Bilić i mediji krivi, ili je kriv HNK Hajduk Split sa Jokicom Sfagufom na čelu? Jel kriv Bilić šta kaže da je potencijal igrač koji non stop igra, ili neki kojem ni njegov matični klub ne viruje? Pa kome bi ti virova da onako gledaš sa strane, ebate led, da nemaš nikakve veze s Hajdukom? Momku koji igra standardno u Europa kupu u prvaku Hrvatske koji je i trenutno prvi, ili zamjeni u 9. klubu Lige 16? Sami smo sebi krivi, odnosno, Hajduk je sam maćeha svojim mladima, već dugo vrimena, pa prema tome, pometite isprid svoga dvorišta prvo.... Ili ste vas dva slipca pored zdravih očiju ili je nešto drugo u pitanju..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Mladen Grdović
![]() ![]() |
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ... ja bi sad opet moga nabrojat 10ak igraca koji nisu trenutno u Hajduka ili nemaju nikakve veze sa Hajdukom a nisu ni prismrdili repki al to smo sve vec prosli tako da ![]()
![]() |
![]() |
#71 | ||||||
Goran Rubil
![]() ![]() |
![]() Quote:
![]() Quote:
Quote:
![]() Quote:
to što su zg mediji na osnovu dvije utakmice od kramarića učini zvijezdu i što su to telci popušili je drugi par postola,to što se prdac kramarića prikazuje boljim od loba Vukušića ili onog gola dinamu lani je stvar medija,no opet,plačenici su tu da pišu ono što se od njih traži,mene uvijek čudi koliko telaca se uspije navuć na baketinu Quote:
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#72 |
Mladen Grdović
![]() ![]() |
![]()
mislim da je Svabo jako dobar primjer onoga "Ako nije bilo u medijima nije se niti dogodilo" ... evo na primjerima Maloca - Lovren i Vukusic - Kramaric tj. na nacin kako o njima pise Svabo (ocito informirajuci se iz Vecernjeg, Jutarnjeg, Sportneta itd.) je izvrstan primjer koliko je jak utjecaj medija na razmisljanje jednoga prosjecnog covika
![]() |
#73 | |
slovenac aka "janez"
![]() |
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#74 |
Senior Member
![]() |
![]()
ljudi, ruku na srce, iz onakvog Hajduka ni jedan ne zasluzuje da prismrdi u reprezentaciju, osim subasica koji nas je i drzao ovih par utakmica bez poraza.
al nije ni on cudotvorac. meni je to tesko reci, ali jebe mi se sta cete vi mislit. dinamo je miljama ispred nas, prvaci su vec par godina zaredom, igraju u europi konstantno (makar samo u skupinama lige uefa), i logicno da su njihovi igraci na vecoj cijeni nego nasi. kako u transferima tako i pri izboru u reprezentaciju, pa i u kvaliteti. ko je nama kriv sto smo gabrica prodali za sitnis. dotakli smo se i maloce. evo ja se sjecam da je taj decko prije 2 godine bio otkrice, dok loverna jos nije nigdje bilo. i od tada maloca stagnira, nateze se za ugovor, ovo, ono (o nekim stvarima necu ni pisat ovdje). i tko mu je kriv sto sad nije ispred tog lovrena sto je realno treba i morao biti. zasto nije, neka prvo zapita sam sebe, pa nek se onda i ljudi u Hajduku zapitaju zasto je to tako. zasto ne prozivodimo svoje igrace kako bi trebali, zasto upropastimo svakog mladog igraca, zasto nam igraci odlaze za sicu cim se nekom iz rusije/turske/ukrajine digne qrac... uvijek ista izjava "oni su velik klub, moram zaradit za zivot". a uostalom vidjeli smo s koliko ljubavi su jucer igrali za klub. etto toliko od mene. a sad vjerojatno po nekima ovdje mogu otic na dixx.hr ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Mladen Grdović
![]() ![]() |
![]() Quote:
![]() i opet napominjem ovo nije topic o dinamu i Hajduku nego o repki i o igracima kojima je tamo misto ili nije
![]() |
![]() |
#76 |
Senior Member
![]() |
![]()
zato jer je jednostavno bolji u ovom trenutku.
odigrao je u europi dobro, protiv kazahstana je bio solidan. ako bas zelis cjepidlacit pogledaj ocijene igraca malo po novinama (svima, ne samo SN) pa ces i sam vidjeti. no nije to na ono sto ciljam. zelim rec da je njihovim igracima puno lakse se probit, klub im je sredjeniji, momcad ima glavu i rep...itd itd. a mi mijenjamo trenere, uprave, taktike, ovo, ono....tesko se uz to sve koncentrirat na nogomet i napredovanje. i jos jedna stvar, kod nas svaki taj mladi mulac ima svojeg managera, sto nije zanemariva stvar. sjecas se da su maloci propale cijele pripreme zbog odugovlacenja s potpisom ugovora, a na kraju je to stetilo samo njemu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Senior Member
![]() |
![]()
ali moram ti rec da si fulao ceo fudbal
![]() ako je nekom mladom igracu mjesto u repki i to u obrani gdje smo tanki onda je to domagoj vida iz osijeka. decko igra sjajno na stoperu ovu sezonu, preporodio se jednosravno. naravno, jedini "feler" mu je sto igra u osijeku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 | ||
Mladen Grdović
![]() ![]() |
![]()
pa to reci jebemu ... to je OK na to ti nemam sta reci ... to je tvoje misljenje s kojim se ja niti najmanje ne slazem al ti siguno necu branit da tako mislis ... a ne serite po Hajduku i sta ti ja znam
Quote:
![]() Quote:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#79 |
Senior Member
![]() |
![]()
e jebiga, na to samo mogu reci, DEBILIZAM.
jer je vida bolji od svih njih (lovren,maloca,barbaric...) i ne serem ja po Hajduku, ja samo kazem da je lovren bolji od maloce u ovom trenutku, vise je sad stvari zasto je to tako. ali vjerujem da ih ti jako dobro znas ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
Mladen Grdović
![]() ![]() |
![]() Quote:
gle ja ih ne znam ... ja mogu suditi samo po onome sta vidim na terenu ... zadnje dvi utakmice gol Kazahastana Lovrena nigdje, gol Zagreba Lovren kasni ... Maloca protiv Srbije bez greske (a opet svi mediji pisu o Barbaricu iako je ovaj zajebo gol) i inace Maloca u Hajduku sve utakmice ove sezone na stoperu izvrstan ... da je kvaliteta igraca jedino mjerilo Maloca bi bio ispred Lovrena ... ali to u Hrvatskoj nije tako ... e to i ja jako dobro znam
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|