[www.hnkhajduk.com] - Neslužbeni forum HNK Hajduka  

Go Back   [www.hnkhajduk.com] - Neslužbeni forum HNK Hajduka > Hajduk OnLine forumi > Hrvatski sport

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 19-10-2009, 10:36 PM   #101
Mauser
Senior Member

Mauser is on a distinguished road

nije ni meni jasno zasto se gabric odjednom izgubio iz kruga reprezentacije, a ako se ne varam bio je unutra prije par mjeseci dok smo igrali doma protiv ukrajine i andore ak se ne varam.
ali vjerujem da ce biti mjesta i za njega i za badelja i za jajala.

sto se tice kalinica, lik je idiot po meni.
pazi, on odbija igrat za mladu reprezentaciju i po meni za njega i njemu slicne vise nebi bilo mjesta u nikakvoj reprezentaciji. isto vrijedi i za anusa i mandzu, jer je i njima bilo ispod casti igrat u mladoj repki.

sto se tice igrackih kvaliteta, mandza je po meni trenutno ispred kalinica koji uopce ne igra u engleskoj. kale je bio prosle sezone uvjeljivo najbolji igrac hajduka, a i napdac u ligi, dok je pocetkom ove godine poceo srat s pripremama, pa mu se nije dalo igrat, pa je cekao transfer i sve ga je to unazadilo, sto se sad najbolje vidi kako i koliko igra vani.
dok s druge strane mandzo je konstanta u dinamu, kako u HNLu tako i europi.
ne kazem da nema svojih musica i losih utakmica, ali on po meni i nije neki gol igrac, vise mi baca na neko krilo koje ce radit cijelu utakmicu.

sto se tice lovren-maloca.
tko ga vise cijeni?
hrvatski izbornik i strucni stozer reprezentacije ako bas tako hoces.
to su ljudi koji su kudikamo strucniji za taj posao koji rade od mene i tebe.
Mauser is offline   Reply With Quote
Old 19-10-2009, 11:00 PM   #102
Bodul
Mladen Grdović

Bodul's Avatar

Bodul has a spectacular aura aboutBodul has a spectacular aura about

Quote:
Originally Posted by Mauser View Post
nije ni meni jasno...
meni je jasno ... zato i pisem ode ... znam da necu nista promint ali barem to podilim s nekim
Quote:
tko ga vise cijeni?
pogledaj monkulov post tj. SMS koji je dobio ... to ti je odgovor ... odgovor na njihovu strucnost je rezultat u ovim kvalifikacijama, odgovor na njihovu strucnost je 9:2 sa Englezima, odgovor na njihovu strucnost su Pokrivac, J.Leko, Lovren kojeg spominjes
Old 19-10-2009, 11:07 PM   #103
rezervirano
Goran Rubil

rezervirano's Avatar

rezervirano will become famous soon enoughrezervirano will become famous soon enough

Quote:
sto se tice kalinica, lik je idiot po meni.
pazi, on odbija igrat za mladu reprezentaciju i po meni za njega i njemu slicne vise nebi bilo mjesta u nikakvoj reprezentaciji. isto vrijedi i za anusa i mandzu, jer je i njima bilo ispod casti igrat u mladoj repki.
po meni je nosonja idiot,ali to su naša objektivna mišljenja
ne znam zašto Kalinića spominješ u kontekstu odbijanja mlade reprezentacije i onda kao slučajno dodaš da je svojevremeno i nosonja odbijao mlade.......nosonja igra,Kale ne,i nije to zbog odbijanja mlade reprezentacije

Quote:
sto se tice igrackih kvaliteta, mandza je po meni trenutno ispred kalinica koji uopce ne igra u engleskoj. kale je bio prosle sezone uvjeljivo najbolji igrac hajduka, a i napdac u ligi,
slažem se,bio je Kale najbolji upravo u vrijeme kada je nosonja osiguravao svoj status u A selekciji,malo čudno jel te

Quote:
tko ga vise cijeni?
kako da nisu,to su i dokazali ispunjavanjem stručnog dijela posla za koji su bili plačeni odlaskom na SP

NIMA DUŠA ONO ŠTO JE SNILA,DALMACIJA ZASTAVU RAZVILA
rezervirano is offline   Reply With Quote
Old 19-10-2009, 11:27 PM   #104
Mauser
Senior Member

nije istina da kalinic nije bio pozivan u repku.
bio je pozivan stalno dok je dobro igrao, ali uvijek se bio ozlijedio ili nesto slicno.
a jebga, mandzo je iskoristio svoju sansu, zabio je englezima, odigrao dobro protiv ukrajine u zgu...to su cinjenice.

a sto se tice biliceve strucnosti, nisam niti ja niti bilo tko drugi na forumu da to mjerodavno procjenjujemo.
iza njega su stali igraci, savez, trenerski velikani poput ivica, a i na kraju krajeva u svim anketama sto u novinama sto na internetu, vecina obicnog puka stoji iza njega.
e sad, dal je to zbog samog bilica ili zbog toga sto neke alternative za njega nemamo, ne mozemo znat tocno.

istina, nije uspio odvest momcad na euro, to stoji. ali isto tako imajmo na umu da je u samo jednoj utakmici imao onaj tzv. najjjaci sastav. imajmo na umu da je vecinu kvala odigrao bez naseg jedinog gol igraca eduarda, da smo igrali bez kranjcara protiv ukrajinaca, da nam se ozljedio modric na kraju, da smo se ispromasivali protiv ukrajinaca masu, da su nam na kraju englezi zabili kajlu za Euro...itd itd.
bilic je napravio puno vise dobrih stvari za ovu repku da bi mogli samo tako rec da je neznalica.
pocevsi od plasmana na Euro, pa ulazak u 1/4 bez poraza, pa uvodenje u repku novih i mladih igraca...itd.

Quote:
Originally Posted by Bodul View Post
odgovor na njihovu strucnost je rezultat u ovim kvalifikacijama, odgovor na njihovu strucnost je 9:2 sa Englezima, odgovor na njihovu strucnost su Pokrivac, J.Leko, Lovren kojeg spominjes
ovime si dokazao da nemas pojma o nicemu.
dokazao si da si isti poput onih novinarcica koji lete nakon jedne pobjede, a nakon prvog poraza im nista ne valja.
a bitno da smo se mi stavili uz bok englezima i ostalim nogometnim velikanima
spustit se na zemlju treba i razmisljat realno.
Old 20-10-2009, 01:06 AM   #105
Švabo
deutschtürke

Švabo's Avatar

Švabo has a little shameless behaviour in the past

Quote:
Originally Posted by monkul View Post
ja je zovem reprezentacijom..a kako stvari idu reprezentacijom Dalmacije zvat ću je uskoro kad se lipo podilimo ka judi...

evo da citiram jedan sms..:

"Nane Bilić, neznalica i nesposobnjaković,korumpirani smrad,menadjersko govno, Mamićev guzni privjesak, izdajica Dalmacije, ljubimac HB purgera, za 150.000 kn neto mjesečno + plačanje PR stroja - ostaje izbornik. Živili"

da dodam, sms je stigao iz metropole.
da, da, vjerojatno isti lik ka i naši koji žive u Berlinu i imaju istetovirano U na guzici i slike Ante Pavelića po stanu i kockaste mudante i naočale, i pričaju kako je Hrvatska najbolja i najliša zemlja na svitu a žive u Berlinu?

šta taj lik iz metropole po kojemu je Bilić izdajica Dalmacije kad je tako zaljubljen u nju nije osta u njoj, da joj svoje znanje, volju, zalaganje, trud i borija se za nju, za ljude, ekonomiju, ime, nego predpostavljam lipše mu je imat plinsko grijanje i živit u sređenom stanu sa ugodnim prostorom za život, sa finim tramvajskim linijama, odličnim fakultetom za školovanje dice i nadasve odličnim poslovnim šansama za sve vrste karijera u našoj metropoli....

ali ne, od tamo može mirno iz svog zagrijanog naslonjača slat SMSove kako je Bilić prokleti izdajnik Dalmacije......

di smo mi došli majkumu, stvarno......
Švabo is offline   Reply With Quote
Old 20-10-2009, 08:36 AM   #106
Bodul
Mladen Grdović

Bodul's Avatar

Quote:
dokazao si da si isti poput onih novinarcica koji lete nakon jedne pobjede, a nakon prvog poraza im nista ne valja.
ne znam koliko dugo si na ovome forumu al dobro je sto sve ostaje zapisano ... nakon Eura je Bilic bio veci Hrvat nego sto su to Radic i Starcevic skupa ... govoriti protiv Bilica bilo je gore nego govoriti protiv Gospe Sinjske ... i dok je vecina onda najavljivala setnju kroz kvalifikacije i u najmanju ruku finale SPa (evo ti jedan takav gore iznad mene koji i sada kad neko kaze nesto protiv Bilica kaze da je taj "Ustasa iz dijaspore" ) ja sam i onda pisao ovo sto pisem danas a ove kvalifikacije su pokazale jesam li bio u pravu
Old 20-10-2009, 08:47 AM   #107
rezervirano
Goran Rubil

rezervirano's Avatar

rezervirano will become famous soon enoughrezervirano will become famous soon enough

Quote:
nije "repka" već reprezentacija,ako želiš da već pričamo ozbiljno,"repka" može biti nečija prčija,ja cijelo vrijeme pričam o reprezentaciji koja bi trebala predstavljat najbolje od Hrvatske

Quote:
bio je pozivan stalno dok je dobro igrao, ali uvijek se bio ozlijedio ili nesto slicno.
dobro,ajmo malo činjenicama razgovarat,a ne samo pisati što ti odgovara ne bi li tvoja teza ispala barem približno probavljiva.
nosonjin ulazak u A reprezentaciju na veliku vrata događa se nekako od utakmice Hrvatska-Ukrajina 06.06.2009,dakle po završetku prve Hrv.nogometne lige,u ljetnim mjesecima ili precizinije u ljetnom "mercatu".
Točno 8 dana prije te utakmice odigrana je uzvratna utakmica kupa u kojoj NIKOLA KALINIĆ zabija dva vrhunska gola(pogledaj jubito) i igra jednu uistinu vrhunsku partiju.

od te utakmice s Ukrajinom,nosonja igra redovito,s Bjelorusima u godtima i doma,s Engleskom,Katrom prijeteljsku i zadnju s Kazahstanom,jedini učinak u 6 utakmica mu je 1 žuti karton,napadač bez postignutog gola u 6 utakmica izaziva sumnju,tim više što ni od igre ne prikazuje ništa i realno više je od njega pokazao Mate Bilić u 20-ak minuti protiv Kazahstana,nego li nosonja u tih 6 reprezentativnih nastupa,zašto je redovit,a niti igra dobro niti zabija,što je da spomenem uzgred,posao napadača,je stvar za stručnjake,ali ja to nisam

Quote:
iza njega su stali igraci, savez, trenerski velikani poput ivica, a i na kraju krajeva u svim anketama sto u novinama sto na internetu, vecina obicnog puka stoji iza njega.

sta je narod i iza sanadera pa ga sad pljuca,narod je jedno veliko stado ovaca,nažalost,i opće je poznato da je uvijek lakše manipulirati mišljenjem masa nego li mišljenjem svakog od tih ponaosob.
Vremena imamo,bilić i njegovi stručnjaci idu dalje,pa eto za godinu dvi bit ćemo svi skupa pametniji,ali u ozbiljnim zemljama ako ne ostvariš zadatak postavljen pred tebe odlaziš

Quote:

istina, nije uspio odvest momcad na euro, to stoji. ali isto tako imajmo na umu da je u samo jednoj utakmici imao onaj tzv. najjjaci sastav. imajmo na umu da je vecinu kvala odigrao bez naseg jedinog gol igraca eduarda,
e pa upravo to bodul i ja cilo vrime spominjemo,kad ne bi bilo početnih 11 nije bilo ni Hrvatske,ne zato što Hrvatska nema dovoljno kvalitetne zamjene,već zato što nisu pozivane,već su pozive dobivali abecednim redom igrači iz sportske agencije MSA,a to da je edurado jedini gol igrač je priča za malu dicu,jer u Njemačkoj primjerice redovito zabijaju i Olić i Petrić,samo je problem što je u nekim utakmicama Petrić bio zamjena nosonji

Quote:
Originally Posted by Švabo View Post

šta taj lik iz metropole po kojemu je Bilić izdajica Dalmacije kad je tako zaljubljen u nju nije osta u njoj,
stvarno si čovjek prepun predrasuda ,moraš to izbaciti iz sebe,ali nemoj tu na forumu
prvo odakle tebi da je taj lik iz Dalmacija???
samim time,ako ne znaš je ili nije,odakle potreba da razviješ cijelu svoju teoriju,koja je prepuna očitog bijesa što je on uspio,domogao se tvog sna da se i ti jednom dohvatiš metropole,a ti nisi,još uvijek si u maloj provinciji i sve si svjesniji činjenice da bi tu mogao ostati zauvijek,ne zato što to želiš,već zato što nemaš izbora

već vidim argumente ovog dua,nakon neuspjeha u kvalifikacijama za EP............krivi su bodul i rezervirano,jer o velikoj "repki" su pisali na neafirmitivan način

Old 20-10-2009, 08:52 AM   #108
Mauser
Senior Member

gledaj, mene ne zanima sad tko je sta pisao i govorio.
ja samo zelim da budemo realni.
isto kao sto bilic nije bio Bog prije, isto sada ne moze bit smece od trenera koje nema pojma.
o tome se radi, ne treba gledat stvari crno-bijelo kao i vecina Hrvata.

evo ti sad najbanalniji primjer.
na euru smo imali "srecu" da su braca kovac i simunic odigrali iznad svojih mogucnosti, tj. mozda su odigrali i partije zivota tad i uvelike pomogli da momcad uhvati drugi krug.
a nakon eura oni nisu vise sto su bili.
a zamjene nemamo, ili ih nismo uspijeli pronaci.
zamjeram bilicu upravo ta lutanja. ne zelim reci da im je morao naci zamjene, jer drzim da ih trenutno nemamo i da ih se ne moze preko noci naci.
ali isto tako nije mu protiv ukrajinaca i engleza u zg-u trebao neuspijeli eksperiment sa starim i istrosenim n. kovacem protiv engleza i juricem protiv ukrajine. jedan je trebao igrati protiv lamparda i barrya a drugi protiv tymoschuka, mozda i najboljih igraca na tim pozicijama u europi.
po meni je odmah trebao dati sansu vukojevicu koji je zasluzio to mjesto nakon n.kovaca, ali jednostavno nije imao vjere u njega.
ja od bilica sad ocekujem samo malo vise vjere u te mlade igrace, nije mi sad bitno koje i iz kojeg kluba jer se radi o interesu nacinalne momcadi.
Old 20-10-2009, 08:54 AM   #109
Bodul
Mladen Grdović

Bodul's Avatar

... evo i Mauser pojio govno

Quote:
Originally Posted by rezervirano View Post
od te utakmice s Ukrajinom,nosonja igra redovito,s Bjelorusima u godtima i doma,s Engleskom,Katrom prijeteljsku i zadnju s Kazahstanom,jedini učinak u 6 utakmica mu je 1 žuti karton,napadač bez postignutog gola u 6 utakmica izaziva sumnju,tim više što ni od igre ne prikazuje ništa i realno više je od njega pokazao Mate Bilić u 20-ak minuti protiv Kazahstana,nego li nosonja u tih 6 reprezentativnih nastupa,zašto je redovit,a niti igra dobro niti zabija,što je da spomenem uzgred,posao napadača,je stvar za stručnjake,ali ja to nisam
evo Vokri da ne ispadne da samo gadimo da i ja stanem malu na stranu Mandzukica i onih koji ga vide u "repki" ... ipak je Bilic u "repki" prepoznao neke njegove druge kvalitete pa je on vise igrao veznog igraca nego napadaca ... mozda bi i to mogli dodat u onaj dio o Bilicevoj "strucnosti"
Old 20-10-2009, 09:04 AM   #110
baRBa
hAJMOOOOOOOO

baRBa's Avatar

baRBa is a jewel in the roughbaRBa is a jewel in the roughbaRBa is a jewel in the rough

Da smo uvalili jednu (ponavljam samo jednu) od desetak u dvi utakmice s Ukrajinom ili da smo bili kompletniji tijekom kvalifikacija isli bi na SP, pa isli u kvalifikacije za EP pa se plasirali i odigrali dobro opet bi, kad tad, Bodul dosa na svoje.
Ma p.si QA vise ti i Bilic. Reka si sta oces ali to ne znaci da si u pravu. Odnosno mozes seruckat i dalje ali bar budi dosljedan i uvazi kad neko drugi pila po svome dok su "svi drugi u kontra smjeru".
Ne znam sta mi je teze; nac tvoj post bez spominjanja Bilica, vokrijev bez Rubila, ili El_Chinov bez privatizacije

P.S. Ili monkulov bez ...
Isti tvrdi kruv smo jili, znači nam on puno više nego ća u foje piše
Sve prohodi, sve ne staje, svaka radost, svaka muka, život svakom svoje daje
Svi bi možda drugo bili ma u jednom svak se slaže od Hajduka nima draže
baRBa is offline   Reply With Quote
Old 20-10-2009, 09:09 AM   #111
Bodul
Mladen Grdović

Bodul's Avatar

sta tebe lovi nervoza ... zena, poso, dica sta je

... tema je "Trazi se izbornik" ... otvoris, procitas, komentiras, ako ti ne pase ignoriras i Idemo dalje ... cemu teske rici
Old 20-10-2009, 09:25 AM   #112
Mauser
Senior Member

opet dolazimo na isto.
bas kao i prije godinu dana kad sam s istim ljudima raspravljao o modricu.
tad je bilo drvlje i kamenje po njemu, a neki su rekli da ce pojest govno ako se on proda za 15-20 milja i sl.

jednostavno neki ljudi sve gledaju kroz prizmu dinamo-hajduk i tu nema smisla raspravljat.
ja sam pokusao argumentirano i realno, ali ocito ne ide.
dobro, ako vam je lakse tako, kalinic nije dobio sansu u repki zato jer je iz hajduka, a mandzo stalno igra jer je iz dinama.
a dok je taj kalinic trebao donjet naslov hajduku nije ga nigdje bilo, zabijao je jedino iz penala, dok je mandzo prestigao njega na ljestvici strijelaca i donio naslov dinamu.
ali etto, to se valjda nije desilo...
i etto, sad znam (a nisam znao) da je olic gol igrac.
i petric takodjer....jos samo fali da je i klasnic golgeter.
naravno, govorim o repki, ne o igri u klubovima.
i vokri, informiraj se malo prije nego sto krenes lupat.
mandzin ucinak nije 0 golova, zabio je englezima i asistirao za 2:2 protiv ukrajine i protiv bjelorusa je upisao asisnciju vani premda je igrao jako kratko. tad su poceli olic-eduardo.
Old 20-10-2009, 09:26 AM   #113
baRBa
hAJMOOOOOOOO

baRBa's Avatar

baRBa is a jewel in the roughbaRBa is a jewel in the roughbaRBa is a jewel in the rough

Ma daj sjasi vise s Bilicem, Lovrenom i Kovacem. Nemoze se od tebe procitat nista suvislo na temu nase Repke. Ne kuzim sta je problem? Zar je smak svita ako ne idemo na SP? Jesu li se i Englezi rapukli ka sipak kad nisu otisli na EP? Heba te pa nogomet je natjecanje vise timova u vise kola u kojima ni prvi ni zadnji put tablica nije ogledalo stvarne kvalitete. Treci smo i ne idemo na SP. Spusili smo od Engleza dobro u dva puta. Ali oba puta smo bili desetkovani i prije (da ne govorim za vrijeme utakmice). U medjusobnim susretima smo nadigrali Ukrajince ali smo podilili bodove. Hebi ga na SP '98 smo prosli za dlaku preko te Ukrajine. Mozda se i njima nesto vratilo. Daj malo realnosti hebemu mater vise i pljuvanju i gadjenju i pametovanju. Razumin da se nekad nesto i oce rec ali nemoj non stop isto seruckat. Nije ti Bilic kriv sta je ljepsi od tebe i sta on vodi a ti ne vodis nasu Repku
Old 20-10-2009, 09:29 AM   #114
Mauser
Senior Member

problem je sto su ljudi ocekivali da cemo mi uvijek brisat pod s tim englezima.
Old 20-10-2009, 09:37 AM   #115
baRBa
hAJMOOOOOOOO

baRBa's Avatar

Ne bi se sad vraca na Engleze, ali ne mislim da je problem sta su ljudi ocekivali nego sta i kako su se nasi pripremili. Uz splet okolnosti sa ozljedama i motivom Engleza. Neko je nedavno konstatirao i to je najblize istini: Nasi su nakon zdrijeba slagali utakmice kao da nam je Engleska glavni konkurent umisto da su se fokusirali na Ukrajinu (nadodao bih i Bjelorusiju).
Old 20-10-2009, 09:40 AM   #116
rezervirano
Goran Rubil

rezervirano's Avatar

Quote:
i vokri, informiraj se malo prije nego sto krenes lupat.
mandzin ucinak nije 0 golova, zabio je englezima i asistirao za 2:2 protiv ukrajine i protiv bjelorusa je upisao asisnciju vani premda je igrao jako kratko. tad su poceli olic-eduardo.

raspitaj se ti malo,nosonja je dao gol englezima doma u prvoj utakmici,ja sam gore pisao o posljdenjih 6 utakmica,dakle od utakmice s Ukrajinom pa nadalje u kojima je nastupao nos,i nije zabio nijedan pogodak
a to što je uspio dati gol pred kraj utakmice pri rezultatu 0:3 i već razvodnjenoj igri i postavi engleza,nije razlog da igra bez upitnosti o njegovim kvalitetama narednih godinu dana i da mu se spomenici dižu

Quote:
a dok je taj kalinic trebao donjet naslov hajduku nije ga nigdje bilo, zabijao je jedino iz penala
koje je sam izborio,želiš da razgovaramo na tvojoj razini

a dok je taj nosonja trebao dinamu donijeti ligu prvaka nije ga nigdi bilo,nije uopće zabijao ni iz penala

Quote:
, a neki su rekli da ce pojest govno ako se on proda za 15-20 milja i sl.
ako su rekli,valjda postoji na forumu i trajan zapis takve izjave.......čekamo s nestrpljenjem

Quote:
ja sam pokusao argumentirano i realno, ali ocito ne ide.
a što su tvoji argumenti,oprosti,čitam tvoje postove,ali ne nalazim ništa što bi sličilo na argument,možda onaj gol nosonje englezima,jel to to

Old 20-10-2009, 09:41 AM   #117
Bodul
Mladen Grdović

Bodul's Avatar

Quote:
jednostavno neki ljudi sve gledaju kroz prizmu dinamo-Hajduk
opet ti o dinamu i Hajduku ... daj covice ostavi se klubova "repka" je ode tema
Quote:
Originally Posted by baRBa View Post
Da smo uvalili jednu (ponavljam samo jednu) od desetak u dvi utakmice s Ukrajinom ili da smo bili kompletniji tijekom kvalifikacija isli bi na SP
evo da i ovo komentiram

Kvalifikacije za EP smo i prosli zato sto ih je prakticki odradilo 12/13 najboljih igraca koji nisu sporni ... cim su pocele ozljede vidilo se koga tj. kakve polovne igrace Bilic drzi na klupi i to mu se sada obilo o glavu ... da se nece nista prominiti najbolje pokazuje i najnoviji primjer Badelja kojeg se gura u "repku" dok npr. Jajalo (nap. za Mausera ... nema veze sa Hajdukom) kao nas najbolji mladi igrac ocito jos nije u kombinacijama, Gabrica vise niko niti ne spominje itd.

U mladoj reprezentaciji imas primjer Barbarica koji igra ispred Vide (nap. za Mausera ... nema veze sa Hajdukom)

... Ja nisam nigdje napisao da je "smak svita ako ne idemo na SP" nego govorim o razlozima zbog kojih ne idemo i da nam se u ovim kvalifikacijama obilo o glavu to sto je "repka" (ako zanemarimo prvih 11) postala izlog jednoga covika i jednoga kluba
Quote:
problem je sto su ljudi ocekivali da cemo mi uvijek brisat pod s tim englezima.
nije sramota izgubit od Engleza ... nije sramota izgubiti od nikoga i to i je draz sporta ... ali 9:2 nije poraz to je puno vise od toga i da je Bilic iti malo moralan nakon dva najveca poraza u povijesti reprezentacije bi se barem ispricao i priznao svoju greske ako ne i vise od toga
Old 20-10-2009, 09:57 AM   #118
baRBa
hAJMOOOOOOOO

baRBa's Avatar

Repka je uvik bila neciji izlog i to je tako. Neko je uvik blize Oltaru ali zaigrali su (do prodaje) i Gabric, Neretljak, Kalinic sad igra Sharbini (i stariji je zanimljiv). Mozes se sad vadit na Jajala, Vidu i druge ali izgleda da se Bilicu najvise zamjera sta nije pozvao vise hajdukovaca umisto dinamovaca. Ma daj odhebite vise skupa s dinamom.
Poziva one za koje misli da mu mogu pomoc. Uostalom ko je od "nasih" to zasluzio poziv za prvu, a nije pozvan?
Je li pozvan Vejic? (a kako igra)
Je li pozvan Subasic?
Je li pozvan Ananas?
Maloca i Oremus su igrali za mlade. Andric je ozlijedjen. Koga bi to jos trebao pozvat da budete zadovolji? Rubila heba te...
Konacno i Jelavic je pozvan pa i M. Bilic od "nasih".
Old 20-10-2009, 10:11 AM   #119
Bodul
Mladen Grdović

Bodul's Avatar

Quote:
Je li pozvan Vejic? (a kako igra)
Je li pozvan Subasic?
Je li pozvan Ananas?
ne mogu ti odgovorit kako igraju za "repku" jer sva trojica ne igraju
Quote:
Konacno i Jelavic je pozvan pa i M. Bilic od "nasih".
nakon sto su 4 otkazala
Quote:
izgleda da se Bilicu najvise zamjera sta nije pozvao vise hajdukovaca umisto dinamovaca.
ma daj odhebite vise skupa s dinamom.
Old 20-10-2009, 10:22 AM   #120
baRBa
hAJMOOOOOOOO

baRBa's Avatar

A ko bi tebi udovoljio coVce. Da je pozva Jelavica prije (a nije ni zasluzio) bilo bi zbog strica, da je pozva Bilica bio bi ociti nepotizam u Qcu je to kad nista ne valja.
ali koga to hrani neka nastavi. Samo naprid...

Konkretno Vejic je i u Hajduku izgubljen i kritican. Runje je iskoristio zasluzenu priliku. Ananas nije ni zasluzio poziv (bar ne na osnovu igara u Hajduku). Bolji je Badelj
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules