![]() |
![]() |
#141 |
Senior Member
![]() |
![]()
ne frende, jedini koji se ovdje bljamira i ispada klovn si ti.
pozdrav,uzivaj. i nemoj previse gledat tu repku, iskreno se bojim za tvoje zdravlje. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Junior Member
![]() |
![]()
Veselo je ovdi, na ovom forumu, u ovom topicu pogotovo...
Barba me iznenadija, barba šta ti bi ?? Slaven Bilić.... Čovjek koji se posra, popiša na sve dobro šta je napravija.... Čovjek koji prešutno odobrava "maksimirizaciju" Hrvatske nogometne reprezentacije ( a barba moj, to je u najmanju ruku sramota ), kojem je Vlatko-lažemteslatko najveći, od najvećih presidentea ![]() Čovjek koji je više puta izjavio da s s ciklusom SP2010 on završava svoj izbornički mandant, a onda sve to odjebe, kaže, "vidim da me svi žele na klupi, ostajem" ![]() ![]() ![]() ![]() Čovjek koji nakon 5-1 s Englezima, kaže da ne bi mnjenjao ništa ![]() Čovjek koji nađe misto u prvih 11 za Lovrena ![]() Čovjek koji 8 reprezentaciju nije odveo na SP, za razliku od ostalih iz tog društva...... Čovjek koji je brata Domagoja ovlastio da vodi njegove mutne poslove, napravivši tako trojac Mamić jr.-Ugraković-Domagoj Bilić....ili da se pravimo da su to nebuloze, laži, uvik zavidnih, jalnih hrvata..... Meni je ovo dosta, bez bodula, bez Vokrija, bez ikoga....imam dovoljno godina, dovoljno sam utakmica pogledao ( uživo, ne na te-ve-ju ), nisam stručnjak, ali mogu odrediti, i odvojiti dobro od lošeg, a Nane svoj dobro plačen posao odradio je loše, i sklopio je ugovor s vragom.... malo off topic, ali ipak u spregom s gornjom temom... Maksimir neće biti moj stadion,stadion nogomtene reprezentacije Hrvatske ( a tako se sad reklamira, i tako mu mnogi "dušebrižnici" tepaju ).....a da te podsjetim, Bilić izbornik je spličanin, kao i aljo....Što je napravio po tom pitanju, ima li to veze s alijansom Sheraton-Marković, ima li i on tu zub ???? Repka je rič koju ja ne poznam, znam za rič reprezentacija, ma ako hočeš ekipa, tim ![]() "Bilić Boysi" nikada neće biti igrači koji nose sveti hrvatski dres, oni su za mene reprezentatici moje domovine, nikakvi "biličevci", nikakvi "boysi"... Meni dosta, ma ne dosta, meni previše....... Ponekad se treba gledati dalje nego šta se vidi........
Bol je prolazna, ponos ostaje ![]() Last edited by aleština; 20-10-2009 at 03:55 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#143 | |
Mladen Grdović
![]() ![]() |
![]()
jos da jedan jedini QUOTE stavis di san se ja to blamirao ... nesto tipa ovo
Quote:
... opet ti govorim lipo prodes topic nades postove di san se ja blamirao i stisnes Quote pa da se svi skupa smijemo klaunu ... a sta je najbolje naslo bi se ... ne kad je Nane u pitanju tu sam 100% u pravu al ima ih
![]() |
![]() |
#144 |
slovenac aka "janez"
![]() |
![]()
Evo ja bi zamolio glavne aktere rasprava da ubuduće boldiraju ono bitno u svojim textovima, jako mi Vas je zanimljivo čitat ali vremenski nemoguće sve pohvatat pošto mi nezagrebčani moramo i raditi na poslu...
Unaprijed hvala, vaš gej
![]() |
#145 |
hAJMOOOOOOOO
![]() ![]() ![]() |
![]()
evo ga nedilje mi, osjetio gej cega smo se dotakli.
![]() ![]() ![]()
Bez pinezi i rišpeta rodilo se dite puka iz jubavi, iz dišpeta Kontra mraku, kontra sili nareslo je ka iz vode i trkalo do slobode Priko ognja, priko žica on je gubi, on je tuka, njegova smo svi mi dica Isti tvrdi kruv smo jili, znači nam on puno više nego ća u foje piše Sve prohodi, sve ne staje, svaka radost, svaka muka, život svakom svoje daje Svi bi možda drugo bili ma u jednom svak se slaže od Hajduka nima draže |
![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
hAJMOOOOOOOO
![]() ![]() ![]() |
![]()
@ Alestina
Meni nije jasno otkud tolika mrznja prema nasem izborniku? Sta ne valja kod Markovica? Sta je vama uslo u glavu meni nije jasno. je li Zagreb glavni grad. Je. I sta bi sad tribalo ic igrat neku u Split pa da se javi i Rijeka, Osijek, Dubrovnik. Ma daj sjasite. Sve se igra u glavnom gradu i to je OK. Markovic je veliki boss sto potvrdjuje i cinjenica da je dosta na putu. Bilic ne snima reklame bezveze nego zato sta je faca i sta mu ljudi vjeruju. Ima uigran strucni stozer i povjerenje svojih prijatelja igraca. Zna je rijesit problemcice s kojim se repka susretala. Izabra je Srnu za kapetana a moga je i Vukojevica (ili lava Leku ali on malo igra, a Dudu je cotav otkad je N Kovac otisa). Koji je vama QA meni nije jasno. Samo se pinite a i masu drugih reprezentacija nije otislo na SP, a neke i sa puno gorim rezultatima od nasih. Bilic je cunka i gotovo. Sta mene boli QA ako vas to smeta. Pederi. Sva cetvorica. Tri pritajena i jedan javni.
Bez pinezi i rišpeta rodilo se dite puka iz jubavi, iz dišpeta Kontra mraku, kontra sili nareslo je ka iz vode i trkalo do slobode Priko ognja, priko žica on je gubi, on je tuka, njegova smo svi mi dica Isti tvrdi kruv smo jili, znači nam on puno više nego ća u foje piše Sve prohodi, sve ne staje, svaka radost, svaka muka, život svakom svoje daje Svi bi možda drugo bili ma u jednom svak se slaže od Hajduka nima draže |
![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Mladen Grdović
![]() ![]() |
![]()
barba kolika je god pi*ka (a je) barem za razliku od Svabe i Mausera kaze ljubin Bilica, ljubin Markovica, ljubin Zagreb ... i stas mu rec da je blesav ... jbga je
![]() a ova dvojica Svabo i Mauser kako bi Ivo reka "piskit cu kakit cu" ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#148 | |
Junior Member
![]() |
![]() Quote:
![]() ![]() Barbu za izbornika !!
![]() |
![]() |
#149 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
Zašto mi kao osma(8) reprezentacija smo do prije godinu dana se pripremali u susjednon Sloveniji Zašto se ne gradi kamp u Tuhelju ili di se već treba nego radovi stoje Marković kaže da će ovaj neodlazak na svjetsjo bit ogromni gubitak zbog novaca. Da mi je znat di su otišli novci sa Eura? Šta je on s time napravio? Ako je reprezentacija, bio bi red da se igra po cjeloj Hrvatskoj, a ne samo u Zagrebu. Ako se ne varam avionom od rovinja do splita ima slično kao od rovinja do zagreba, tako da ne vidim di je problem o smještaju i ostalim glupostima koje bilić i marković pričaju. P.S. Srna je dokapetan bio, robi nam je kapetan |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#150 | |
deutschtürke
![]() |
![]() Quote:
dapače, mene su moji skoro tirali da idem u Zagreb na studij itd, ali nisam, zašto nisam? nisam zato jer mi nešto znače ljudi oko mene koji žive u ovom gradu i ovaj grad, jer mi znači nešto toliko da ću se radije ostat tu borit za njega umisto da kukan šta nas neko navodno pere, ubija, bira Lovrene Čale i slične pičke materine i kako jadni mi eto nikako ne možemo upast u tu "repku". a opet ti govorim, neka se ti igrači Hajduka koji misle upast upru malo više, neka se nametnu da ih se ne može zaobić, isto ka i naše firme, naši ljudi, najbolej sist i plakat: "oni iz zagreba nam ništa ne daju, kmeeeeeee" Split i Dalmacija imaju dovoljno kvalitetnih ljudi i komparativnih prednosti, čisto more, sunce, obalu, otoke, zagoru, rijeke i more, i uz pametne ljude na čelu može se rugat Zagrebu u svakom pogledu. Reci mi koji ću ja k ić u zagreb di bi mora ić 2 sata na posa pa 2 sata s posla, cili dan koji sam moga u Splitu provest trčeći po Marjanu ili odajući po Žnjanu, provedem ga čekajući u koloni u Dubrovačkoj aveniji.? Vidija bi koliko bi Split bija bolji da ga vode pametni ljudi, a ne ovo sve dosad i kako sve ide, jer da se Split propagira kao grad "dođite ovdje i ostati ćete tu živjeti" onda bi to nešto i značilo, da grad podupire ljude i ljudi grad, i šta bi onda mi plakali za jebenim Markovićem ili šta Bilić stavi onoga ne onoga i sad ću ja plakat? Vi ste zato jedno od onih koji su navikli sidit i kukat kako im ništa ne ide kako oni oće i grintat će sebi u bradu. Valjda ste iz Splita pa znate da se to vrlo jednostavno kaže: ŽUGANJE. A vi očito nemate pametnijeg posla nego po cili božji dan žugat na svaku moguću pizdariju, od toga jel sunce umisto kiše ili obratno, jel ovo, jel ono, jel ovaj igra ili onaj..... Motiku u ruke i kopaj pajdo, a ne žugat i plakat...... Boduli ebeni...... ![]() Uvik Vlaji moraju radit prljav posa za vas dok vi samo serete li ga serete.... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#151 |
Goran Rubil
![]() ![]() |
![]()
kad pročita čovik tvoje upise,sasvim je jasno zašto su te tirali
![]() ![]() ![]()
![]() |
#152 | |
Šta da?
![]() |
![]() Quote:
![]() ![]() ![]()
Lažna propaganda novinarskih lica,servirana od strane domacih izdajica,pokvaren sistem i "legende kluba" što prodaju čast za šaku kuna,već više od stolječa ništa novo,prošli smo gore,proći će i ovo. SAD ILI NIKAD,ZA VELIKI HAJDUK! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#153 | |
moja anuška
![]() |
![]() Quote:
odkad san se zaposlila, naradila sam se za vlaje..samo nešto traže...porodiljska doplatke, mirovine....nikad nijedan bodul...oni ništa ne traže samo svoje ne daju ![]()
![]() |
![]() |
#154 | |
hAJMOOOOOOOO
![]() ![]() ![]() |
![]() Quote:
(npr. veli ne treba racun a da li plati zakljucite sami) ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#155 | |
Mladen Grdović
![]() ![]() |
![]() Quote:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#156 |
hAJMOOOOOOOO
![]() ![]() ![]() |
![]()
Nije mi jasno sto se osjecas spomenutim?
![]() ![]() ![]() ![]() Bit ce ako drugi plati ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
hAJMOOOOOOOO
![]() ![]() ![]() |
![]()
Da se vratimo na temu:
"Što se Bilića tiče, taj ima konsenzus jači nego Fidel Castro na Kubi, a svi ovi koji se sada javljaju s kritikama na njegov račun promoviraju sebe", Z.M. - ponos d.
![]() |
![]() |
![]() |
#158 | |
moja anuška
![]() |
![]() Quote:
reče, i smanji mu plaću na pola od Radimira ![]()
![]() |
![]() |
#159 | |
Mladen Grdović
![]() ![]() |
![]() Quote:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#160 | |
hAJMOOOOOOOO
![]() ![]() ![]() |
![]() Quote:
Svaki pojedinacni dojam je vazan. Tako je vazno i bilic bojsima da prije pripreme utaknice prodju kroz predgradska naselja velegrada i vide svoj narod, navijace kroz dubravu, kozari bok, puteve, ravnice i sl. A sta bi u ostatku drzave vidili do stadiona? Industrijska predgradja, ranzirne kolodvore, kastela, kantridu i sl. Ma daj me nemoj hebat.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|