![]() |
![]() |
#1 |
Junior Member
![]() |
![]()
Pozz, ja san vas novi vjerni clan
![]() Dolazin iz Kastela, 97. sam godiste i navijan za Hajduk odkad znan za sebe, i nadan se da cemo uspjesno parirat svim protivnicima iz EL grupe, takodjer, nadam se da je HNL nas ![]() Nadan se da nema veze sta san jos dosta mal, i da cu se moc zajebavat po forumu sa ostalim vjernim Hajdukovcima ![]() Nisan zna di cu stavit temu pa eto, smistija san je ode u ćakulama.. To bi bilo to ![]() Uzivajte uz dobre utakmice Hajduka ![]() Last edited by Hajdukovac1997; 30-08-2010 at 11:16 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Goran Rubil
![]() ![]() |
![]()
tekme se igraju na trešnjevci,u kaštelima se igra balun ili utakmica
![]() par malih korisnih savjeta izbjegavaj korisnika foruma BARBA,na zlu je glasu ne slušaj šta korisnik zoranvulić piše,jer je dokazano da pogubno djeluje na mlade umove i što prije se sprijatelji s korisnikom foruma QWERT,tvoj je vršnjak,možeš mu odmah i poslati PM,on uživa u razgovoru dobro nam doša
![]() |
#3 |
Junior Member
![]() |
![]()
Hvala na dobrodoslici
![]() I Hvala na korisnim savjetima, jos san mlad pa cu ih i poslusat ![]() A sta je s tim BARBom sta van je ucinia ![]() ahahahhahahahahahahaa koji postovi od tog qwerta ahahahah ![]() I space mu nepoznat pojam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Goran Rubil
![]() ![]() |
![]() Quote:
njegov najbolji forumski prijatelj je krešo,ali preporučam ti da njegove postove ni u kludilu ne čitaš ![]() čuvaj se ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
![]() |
![]()
loooool
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
![]() ![]() Inače kad već spominješ tekme i Trešnjevku evo jedan podatak :" Ovaj vikend naš Klub startao je s prvenstvenim natjecanjima u sezoni 2010/11 (4 HNL). Seniori su u prvom kolu u Krapini kod Zagorca pobijedili sa 3:1..." ![]() Koga zanima više : www.nk-tresnjevka.hr ![]()
200 and (not) going... Nemam riječi kojima bih mogao opisati koliko mi se sere od hokeja, Medveščaka, te mladih urbanih obitelji što vode svoju djecu u dresovima zig-zaga gledati "naše dobre dečke kak igraju hokej", jer su ti dečki fini, pristojni, kul sportaši i ono baš nam je super u Ledenoj. - citat nepoznatog autora |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Goran Rubil
![]() ![]() |
![]()
a trešnja sine,pa imaš klub u kvartu stariji od dinama i ti opet navijaš za ovi generator,akumulator,ma neki qrac šta letriku proizvodi
dobra stranica,maksimir ima još bolju i lipo je vidit da mali klubovi drže do sebe,ipak od njih sve polazi
![]() |
#8 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
![]() Ali sada evo i ja malo gledam tu stranicu, imaju objavljen i statut kluba - a Dinamo ga krije li krije... Edit - a sada sam vidio i ovo sine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Laku noć , dosta je za danas.
200 and (not) going... Nemam riječi kojima bih mogao opisati koliko mi se sere od hokeja, Medveščaka, te mladih urbanih obitelji što vode svoju djecu u dresovima zig-zaga gledati "naše dobre dečke kak igraju hokej", jer su ti dečki fini, pristojni, kul sportaši i ono baš nam je super u Ledenoj. - citat nepoznatog autora |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Goran Rubil
![]() ![]() |
![]()
netko je picavao satove mate i tike
![]() NK Trešnjevka godina osnovivanja 1926 UG NK dinamo godina osnivanja 2000 kad preuzmete i dugove,kao Fiorentina(Florentia viola neko vrime) kao godinu osnivanja možemo vam prihvatiti 1946g.(Marko Belinić)
Baski,Irci,Dalmatinci NIMA DUŠA ONO ŠTO JE SNILA,DALMACIJA ZASTAVU RAZVILA Last edited by rezervirano; 31-08-2010 at 11:16 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Senior Member
![]() |
![]()
Mladi hajdukovac je pijanac, i sklon je lakim ženama. Nadam se da ti nisi jedan od njih.
Dobrodošlica na forum. Imaš ovdi pravih, ali i net navijača i simpatizera bilih.
![]() |
#11 |
Senior Member
![]() |
![]()
za repeticije iz povijesti obrati se meni
![]() za poduku o žabarskom-ultra odijevanju obrati se helmet-u ![]() za repeticije o alkoholizmu i zlostavljanju obrati se korsniku ndh ![]() mrky je također dosta korektan i susretljiv član foruma, politički blizak mojoj malenkosti-dakle dobar je i čovjek ![]()
![]() |
#12 |
Junior Member
![]() |
![]()
Hvala na dobrodoslicama
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
zauzeta
|
![]()
sinko ne slusaj nikoga
![]()
![]() |
#14 |
Junior Member
![]() |
![]()
Aukurac.
Dosta je vrimena prošlo od ovoga i sad mi slućajno padne napamet, koji je ono forum na koji san jednon daaavno daavno pisa, i nađen ovo ![]() ![]() I to još datum - 30.08.2010 - TOČNO 3 godine ![]() ![]() Jebiga, vidin da ovo više nije aktivno ka šta je jednon bilo, al' jednostavno san mora ovo napisat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Junior Member
![]() |
![]()
A tek uvodni post i "rezervirani".., a šta reć na to ?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|