![]() |
![]() |
#21 |
Interceptor
|
![]()
Zato cu stati na balun sada
u stihu smisljat viceve o muji pa nek na forumu zajezancija vlada dok pegula okolo zuji i nadam se da neće naić na ovo da možemo se šalit i dalje na ovo što sam tu skovo idem po pjesničke medalje naravno probat ću i nešto novo okušat se u ozbiljnom životu nek neko odgovori na ovo ...
![]() |
#22 |
Krešo
![]() |
![]()
Ajde da i ja dam svoj doprinos:
Ispijam kavicu i gledam Janicu. Novine čitam, pa se pitam!? Gdje su granice Snježne kraljice?! A ona Šveđanka jadna joj majka. Stalno je iza, medalje ni izbliza. A Jana ide dalje donosi nam nove medalje. A Ivica brat joj mili pušta skiju a staza cvili. Medalja i oko njegovog vrata, i ja bi Jano takvoga brata. Karijera mu nije kao iz snova, zato je slatka medalja ova. Ozljede silne njegovih nogu kao da se negdje zamjerio Bogu. no Ovaj mu vraća,šansa je nova I Ivica ostvaruje svoj san snova! Olimpijsko srebro zlatnoga sjaja bravo Ivek,ti imaš jaja!!!!
![]() |
#23 |
Interceptor
|
![]()
naravno probat ću i nešto novo
okušat se u ozbiljnom životu nek neko odgovori na ovo... ipak moram sam popušite mi *itu. ajde da se i ja kostelića taknem čestitan jani i ivici austrijanke s naglo gurnem dok stoje na litici. ali opet neznam šta da pišem pa ajte vi ja neću požurite il ovo ću da brišem ...
![]() |
#24 |
kežval
![]() |
![]()
Bože vas sačuvaj
![]()
![]() |
#25 |
Barba's Backup Boy
![]() |
![]()
ale aleeeeeeeeeeee
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
al opet,neznam šta da piskaram,
od čuda i joint ne upalih, bauk poezije kruži forumom, ostadoh bez pameti da napišem stih. zato pjesmice da spjevam, da ne budem dio njih, sa stripi gea i barbom, ostadoh bez pameti da napišem stih. zvizde na nebu su u svom sjaju, dupini puhaju a feroli lampaju, ja bi radije da san upozna i nju - ostadoh bez pameti da napišem stih. jer ne znan da napišen pjesmicu, jer ne znan da napišen pjesmicu, jer ne znan da napišen pjesmicu....... |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
kanadska lican u srca
![]() |
![]()
jer ne znan da napišen pjesmicu,
jer ne znan da napišen pjesmicu, jer ne znan da napišen pjesmicu....... a vidim da ne znas ![]() sta ti ja mogu za te nema spas sakri se bogu iza nogu i dok Hajduk dalje gubi i kisa dalje pada Raspasoj svoju R(ij)eku ljubi a meni ostaje nada ostaje mi nada na bolje dane da ce Hajduk do 3 boda da mi srce ne stane i da dalje zemljom hodam...
![]() |
#28 |
Desanka
![]() |
![]()
ali opet neznam šta da pišem
pa ajte vi ja neću požurite il ovo ću da brišem i sve će da završi ![]() Al kad je i monkul svoj stih nadopisa' teško je odustat od pisanja u stihu već ga vidim kako se zadisa dok smišlja rimu skladnu i tihu Njegove riječi razumom zbore njegova slova skladna i meka njegova rima čista ka' more a nikad ne znaš što te još čeka Dok mudro piše u stihu riječi pozorno čitam monkul baladu jer njegovo slovo i mene liječi više nego sunce i ležanje u hladu Zato mu klikčem ka galeb u letu nastavi pisat stihove razne zapali đoju pretvori se u poetu ekipi je dosta od Hajduka kazne Treba nam smija i grohot jaki da liječimo grč i giorčinu sa usta piši ga monkule, slobodno kaki forumska stranica bez tebe je pusta Zato ću stati sa stihom o'de jer dosta je slova od jedne dame idem potražit bez gripe rode ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
hAJMOOOOOOOO
![]() ![]() ![]() |
![]()
Zato ću stati sa stihom o'de
jer dosta je slova od jedne dame idem potražit bez gripe rode kad ni'ko nece da skace na me ![]() ![]() Cekamo subotu ka sunce ozeblo ostrimo nozeve, popravljamo kisobrane vodamo medu sta skace na deblo I Hamdiji burazu ponekad svane Ubost ce bili sva tri boda Svi ce se divit Forskom nogometu stipicu nasu posjetit ce roda dinamo ce otic u ligu petu I sve je super i sve za pet kad got ti je tesko ti dodji tu Zato i sluzi vrazji internet iz beda mos vadit i pachangu Neka nas ode i neka rime samo da Ajduk odigra koju manje ce sirit se i zlocesto sime jer svi volimo bilu boju ajme majko moje li price ko forumske druzbe celnik sindikata sta prid svima na protestu vice ...
Bez pinezi i rišpeta rodilo se dite puka iz jubavi, iz dišpeta Kontra mraku, kontra sili nareslo je ka iz vode i trkalo do slobode Priko ognja, priko žica on je gubi, on je tuka, njegova smo svi mi dica Isti tvrdi kruv smo jili, znači nam on puno više nego ća u foje piše Sve prohodi, sve ne staje, svaka radost, svaka muka, život svakom svoje daje Svi bi možda drugo bili ma u jednom svak se slaže od Hajduka nima draže |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Dence Wašinton
![]() |
![]() Quote:
asti jos ce me i u komunu poslat reka sa ne drogi i alkoholu
![]() |
![]() |
#31 |
Dence Wašinton
![]() |
![]()
ovaj forum je velik i cudan
uvik tira me da ostanen budan monkul i barba pivaju glasno ovaj ce nam dan protec slasno u tom se javi mala stripy iz usiju jos stvarno kipi u ruci jos ljuta truba monkulu se vectrese ruka jo co ko co ko jo a co to piva on s fora je , molaj ga stari nemoj ga gitarom po glavi a ajduka sv vole zasto on nemore bolje to se pitamo svi a zanju samo odabrani.//
![]() |
#32 |
slovenac aka "janez"
![]() |
![]()
a ajduka sv vole
zasto on nemore bolje to se pitamo svi a zanju samo odabrani... Fini, dobri i uglađeni mladići, svaki na cosmo manekana liči, a nažalost ovi forumski tići, ne odgovaraju profilu u njenoj priči. A vani vremana li tmurnog, Pada snijeg i vraća se zima, Djevojke me prolaze koraka žurnog, Dal' koja za mene vremena ima. Pa ako koju slobodnu znate, A željna je pustolovina i avanture, Neka do baroknog grada svrate, ....
![]() |
#33 |
hAJMOOOOOOOO
![]() ![]() ![]() |
![]()
Pa ako koju slobodnu znate,
A željna je pustolovina i avanture, Neka do baroknog grada svrate, sve zadovoljne kuci se vrate. Ide prva kobila ide druga kobila ide treca kobila cetvrta i peta sta ima gdje si bila kako si u Qrcu samo ti se seta nemam pojma kako si ti i grohotom nasmijali se svi A petak je zasjao svojim najvedrijim sjajem kisica veselo rominja ![]() trudim se ne misliti na vikend, od sebe sve atome tvrtkici svojoj dajem, i veselo zamisljam na TV-ju prijenos boba... Imamo bob, bob, bob, imamo bob, bob, bob, imamo bob, bob, bob, Imamo bob - hrvaaaaatski bob svidja mi se strasno marijana bana stih i njegova rima ka monkulova stima a ove strofe su: fuj, bljak i pih tu ima vatre a nema dima I sto reci u svijetlom trenutku forumske poeme a da se rijesimo i velike dileme da svojim slovom ne pokvarim formu pisemo strofe vatajuc normu k'o da smo placeni po broju klika sto klikne tipkovnica izmucena i pun mi je kufer pjesnickih slika ...
Bez pinezi i rišpeta rodilo se dite puka iz jubavi, iz dišpeta Kontra mraku, kontra sili nareslo je ka iz vode i trkalo do slobode Priko ognja, priko žica on je gubi, on je tuka, njegova smo svi mi dica Isti tvrdi kruv smo jili, znači nam on puno više nego ća u foje piše Sve prohodi, sve ne staje, svaka radost, svaka muka, život svakom svoje daje Svi bi možda drugo bili ma u jednom svak se slaže od Hajduka nima draže |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
i mi je pun pjesničkih slika
jer došla nan je i mačja gripa evo i moja maška sinoć se izriga požderala mi kurva gardelina sad bi tribala da ide pisma nova al dosta je bila i ova |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
sad bi tribala da ide skalina nova
dotjeralo stih na dva slova da ne bijaše banova,bila bi i ova stranica za dječicu milu i šesnu ka početnica oli je muško oli žensko neće da se pridstavi ni sam(a) nezna dal je u snu il na javi gredice su velike,jadranska tek ostala je ulica oće li i oni prepoznat svoja lica e sad bi tribala stranica nova ima li ovdi pjesnjikinja ikoja spašavajte ljudi da nam ne utekne u insiniuaciju napišimo koju i za forumovsku la poeziju jesan vas, a? |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
OŠ-NEŠ?
![]() |
![]()
boja, bila boja je booojaaa...
![]() ![]() ![]()
![]() |
#38 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
jel prošlo deset dana mediter(b)ana???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
jel prošlo deset dana mediter(b)ana???
ni niko gore zagonetku dokučija nije, pismu strasnu sastavih usrid bila dana a evo i večeras poezija se u monkula ne rimuje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
vidin da je bodul u "motu" pa u cilju spašavanja armadinog ugleda dižen ovaj topic...
ante svi smo za te.uvik! |
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|