![]() |
![]() |
#61 |
Junior Member
![]() |
![]()
šta da kažem, šta da pišem
više ne mogu niti da dišem sunca ovih dana nema i nema koma sam totalno, ubija me trema i svaki dan je kao onaj prije dosadan užasno, dok sunce ne grije i svaki čovjek u facu mi se smije a kiša neumorno lije riječi više nemam za krevet ja se spremam snove lude da sanjam i u njima da se zabavljam kad će subota, moj dan iz snova svaku subotu ja sam ko nova ali nedeljom me boli glava kao i svakog ko se ne naspava luda sam skroz, samo gluposti pišem stalno nešto motam s ovim mišem više je svega ovoga dosta idem se ja BACIT SA MOSTA
![]() |
#62 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
umjesto da se igra ona mišem piše,
umislila da je Čopić Branko, i dok napolju marun miriše ona bi da je ptica pa da poleti visoko. kitu prije nje, haiku poezije rimu mrtav pijan ispisa barba poeziju, japanska buba san tek je reptil mali dosta je i ovo - ništa ne fali. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Junior Member
![]() |
![]()
monkul, nešto ti slabo ide
ugledaj se na mene znam da sam bolja ali nemoj rezat vene bit će bolje, znaš i sam ako niko drugi neće ja ću ti uljepšat dan bit će i za tebe više sreće ja moram lektiru pisat to su prave teške muke ali nikako da uspijem knjigu uzet u ruke moram učit, moram se mučit geografija me sutra čeka a ja ni takla nisam ma boli me briga, bolja je postelja meka :-)
![]() |
#64 | |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]() Quote:
svane jutro sneno i umorno ![]() buditi se sa srnicon u postelji mekanom... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Junior Member
![]() |
![]() Quote:
slabo, slabo, monkule moj ![]()
![]() |
![]() |
#66 |
hAJMOOOOOOOO
![]() ![]() ![]() |
![]()
Ah, gdje su pjesnici, ti pisci lakih rima,
gdje li su raspjevane forumske poeme, ovdje se samo kuka i cvili da nista ne stima, pa gdje ih ni nema forumasi vide probleme, prasi se iz tipkovnica otvaraju se nove sjetne teme, al nasekirat nemogu nikoga osim mozda mene? Jer ja se budim u snu, budim i djecu, pricam im price drevne, da ne zaspu zaprijetim da cu citat im novine dnevne, a oni me gledaju, klimaju glavom i vidim u sebi misle: Jebali te jugokupovi, steaue, ajaksi, marselji i visle. Sinoc ljut sklopih uspomena knjigu i zapovijed izdah da zatvore oci snene, stvarno je dosta lakrdije sa foruma, vise nikad nece tako shebat mene! ![]() ![]() ![]() ![]() UPRAVA ODLAZI! ![]()
Bez pinezi i rišpeta rodilo se dite puka iz jubavi, iz dišpeta Kontra mraku, kontra sili nareslo je ka iz vode i trkalo do slobode Priko ognja, priko žica on je gubi, on je tuka, njegova smo svi mi dica Isti tvrdi kruv smo jili, znači nam on puno više nego ća u foje piše Sve prohodi, sve ne staje, svaka radost, svaka muka, život svakom svoje daje Svi bi možda drugo bili ma u jednom svak se slaže od Hajduka nima draže |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
hAJMOOOOOOOO
![]() ![]() ![]() |
![]()
Razlete se nasi sportski svagdi su u djiru
sa svojin su izvalama ugrozili Kiru Surjak je telefona broj svakom pojacanju dao Naseg Tome slini emajl cak je Yahoo shebao Dovode nan pojacanja elektronskog oblika Pretrazuje se Jubito i googleova slika Moderno se sad posluje, sve preko aparata Virtualni Majstor s mora jaca svakog sata Na netu su i dokazi da je igrac pravi Jos da Pudar bar kojega u postavu stavi
Bez pinezi i rišpeta rodilo se dite puka iz jubavi, iz dišpeta Kontra mraku, kontra sili nareslo je ka iz vode i trkalo do slobode Priko ognja, priko žica on je gubi, on je tuka, njegova smo svi mi dica Isti tvrdi kruv smo jili, znači nam on puno više nego ća u foje piše Sve prohodi, sve ne staje, svaka radost, svaka muka, život svakom svoje daje Svi bi možda drugo bili ma u jednom svak se slaže od Hajduka nima draže |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
slovenac aka "janez"
![]() |
![]()
Umro je Dragutin Tadijanović...
http://www.vecernji.hr/newsroom/cult...84458/index.do Dugo u noć, u zimsku bijelu noć Dugo u noć, u zimsku gluhu noć Moja mati bijelo platno tka. Njen pognut lik i prosjede njene kose Odavna je već zališe suzama. Trak lampe s prozora pružen je čitavim dvorištem Po snijegu što vani pada U tišini bez kraja, u tišini bez kraja: Anđeli s neba, nježnim rukama, Spuštaju smrzle zvjezdice na zemlju Pazeć da ne bi zlato moje probudili. Dugo u noć, u zimsku pustu noć Moja mati bijelo platno tka. O, majko žalosna!kaži, što to sja U tvojim očima Dugo u noć,u zimsku bijelu noć?
![]() |
#69 |
Banned
![]() |
![]()
počivao u miru ..
![]() |
#70 |
zauzeta
|
![]()
.....r.i.p.....
![]() |
#71 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
bard...u svemu.
i u doživljenim godinama.. lahka mu hrvatska zemlja..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Member
![]() |
![]()
Počivao u miru Božjem !
![]() |
#73 |
hAJMOOOOOOOO
![]() ![]() ![]() |
![]()
A heba te smisljan novu pismu koju ce Coce uglazbit i ode mi tema u smece
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Daklen, prije same pisme triba zamislit Cocu kako piva zamotan u lancun na Peristilu, a oko njega Spalatine plesu i pljeskaju Ovoj pismi uvod bas ne triba sastoji se samo od refreeena cak i ovih nekoliko slova bas je glupo, skoro smiiiisla nemaaaaaaaaaaaaa I kad gubeeeee i kad tukuuuuu odjekuje pljesak ruku bili zada ili prvi Coce piva svom Ajduku juznjacke smo krvi pljes-pljes, pljes I kad gube i kad tukuu pljes-pljes, pljes I kad gubeeeee i kad tukuuuuu odjekuje pljesak ruku bili zada ili prvi Coce piva svom Ajduku juznjacke smo krvi co-ce, co-ce, pljes-pljes, pljes-pljes, co-ce, co-ce, pljes-pljes, pljes-pljes, I kad gube i kad tukuu odjekuje pljesak ruku pljes-pljes, pljes I kad gubeeeee i kad tukuuuuu odjekuje pljesak ruku bili zada ili prvi Coce piva svom Ajduku juznjacke smo krvi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
zauzeta
|
![]()
zamislila san sto si napisa i nisan uspila procitat pismu do kraja
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#75 |
hAJMOOOOOOOO
![]() ![]() ![]() |
![]()
Naletilo mi u mailbox:
IMOTSKI HAIKU Zima je. Pivac stoji na jednoj nogi. Vitar gonja lepušinu po guvnu. Jes ladno, krvi ti Isusove. ZAGORSKI HAIKU Bara orje s kravami. Konj se vritnul, otpala mu potkova. Došel Joža na gemišta. DALMATINSKI HAIKU Lešo blitva na pijatu. Furešti se gužvadu na vaporu. Ni ladovina nije ča je bila. BOSANSKI HAIKU Deset, s lukom. Ladno pivo. Nema raje na Baščaršiji. Ko će platit moje meze? SLAVONSKI HAIKU Kulin, šljiva, preorana njiva. Bekrija brke suče. Zora se pomalja. Kad će već ti poticaji? HAIKU SPONZORUŠE Nemam škole, imam sise Udat ću se, jebe mi se
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
prvi put sam došao na ovaj topic i morat ću se vratit...nakon vulićeve demagogije ovaj haiku me nasmijao do suza....hvala barba ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Senior Member
![]() |
![]()
Još malo haikua
Oko moje drage kuće drača, a ja iza kuće nisan se ni omrčija Isprid kuće brime drva, ti si moja ljubav prva
![]() |
#78 |
hAJMOOOOOOOO
![]() ![]() ![]() |
![]()
Poljud. Reflektori sijaju svjetlo.
Semafor isto. Rubil ugura loptu u gol. Svoj. Svi su na nogama. Pelajic na jednoj. Niko kao Hajduk iz Splita
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
hAJMOOOOOOOO
![]() ![]() ![]() |
![]()
I tako je pocela svadja...
Pitao sam svoju zenu u supermarketu da kupimo gajbu piva za 15? Rekla je da ne moze i onda je, bez da me je pitala, kupila dnevnu kremu za 65. Rekao sam joj da bi joj gajba piva vise pomogla da se osjeca lijepom. I tako je pocela svadja... Prije par dana sam pitao zenu gdje bi voljela da idemo za godisnjicu braka. Rekla je: "Negdje gdje davno nisam bila." Predlozio sam joj kuhinju. I tako je pocela svadja... Dok sam gledao omiljenu emisiju, zena je sjela kraj mene i pitala: "Sta ima na TV-u?" "Prasine...", rekao sam joj. I tako je pocela svadja... Zena mi je pomogla da joj odaberem rodjendanski poklon. Rekla je da zeli "nesto crveno, sto od 0 do 100 dostize za 3 sekunde." Kupio sam joj vagu. I tako je pocela svadja... Moja zena se pogledala u ogledalo i bila je nezadovoljna onim sto vidi: "Osjecam se uzasno; stara sam, debela i grozna. Odmah da si mi dao kompliment!" Rekao sam joj da joj oci jos uvjek savrseno funkcioniraju I tako je pocela svadja... Bio sam sa zenom na godisnjici njene mature. Jedan od prisutnih je bio pijan, ali nije prestajao da reda casu za casom. Pitao sam zenu da li ga poznaje. "Naravno," rekla je, "dugo smo bili zajedno i kad smo se razisli, poceo je da pije i od tada nije prestao." Rekao sam: "Ko bi rekao da ce toliko dugo da slavi..." I tako je pocela svadja...
![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|