![]() |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Po uzoru na temu slika iz WW2, odlučih s vama podjeliti par slika što ih imam (iako ih imam preko 200)
![]() Jedna od najlegendarniji slika domovinskog rata, pripadnih prve brigade Tigrovi ![]() Ulazak u Slunj ![]() Slikano u centru mog rodnog mjesta, Nuštra (između Vinkovaca i Vukovara) ![]() Bespilotna letjelica iznan Kninskog područja ![]() Četvrta brigada ![]() Kontrola kućica Sao Krajne na autocesti Zagreb-Lipovac ![]() ![]() Protuavionac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Inače, ak nekog zanima, imam 29GB materijala o domovinskom ratu; dokumetarci, slike, par filmova na temu. Ak netko hoće, lako se dogovorimo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
![]() |
![]()
A to, to sam vec skinuo.
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Al je uuužasno sporo. Ja sam to skidao oko mjesec dana s tim da mi je PC bio upaljen bez prestanka. Zat kažem, ja sam za 15ak dana doli, ak tko hoće...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
![]() |
![]()
Ovako,treba mi pomoć.Ako neko zna di nać sliku onoga momka sa rokezom,čini mi se da je ima i majicu Ramonesa,maskirne hlače i mislin da je u patikama bija,takođe nisan siguran jel to bilo objavljeno u Globusu ili di drugo,kao tekst je bija "Kako je rock generacija branila HR".Ako neko može iskopat biću mu masu zahvalan,ja san proba proguglat al ništa.E,da,čini mi se da je momak ima kalaš i one naočale,ray ban,one šta je Štulić nosija,ili DeNiro u Taxistu.To je i dosta hitno,ako može ko,hvala.
![]() |
#9 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Junior Member