[www.hnkhajduk.com] - Neslužbeni forum HNK Hajduka  

Go Back   [www.hnkhajduk.com] - Neslužbeni forum HNK Hajduka > Hajduk OnLine forumi > Forska Liga

View Poll Results: Malonogometna liga bi trebala biti:
do 16 godina 0 0%
do 17 godina 1 20.00%
do 18 godina 0 0%
sve mi je isto ( a ne more bit sve isto!!) 0 0%
sve štima samo ne smi bit ispod 12 niti poviše 17..... 4 80.00%
Voters: 5. You may not vote on this poll

Closed Thread

Thread Tools Display Modes
Old 18-03-2013, 09:09 PM   #1
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

monkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the rough
Thumbs up U-(18) - (17) malonogometna liga otoka Hvara

ovaj dio Foruma je tek u nastajanju. Malonogometna liga bila bi pokrenuta nakon lita. Na ovom dijelu Foruma za sada prihvatat će se samo upisi koji će biti potpisani imenom i prezimenom kako bi se, bar do pokretanja lige izbjegle situacije kakve znamo imati u dijelu Foruma "forska liga".
Trenutno razmišljamo o mjestu odigravanja same lige, dali bi ligu igrali u dvorani na Pelinju u Jelsi ili bi, po uzoru na forsku nogometnu ligu igrali u mjestima koja imaju malonogometne terene.
Još je puno stvari za pripremit za pokrenit ovakvu ligu, momci koji bi igrali ligu imaju svu volju, ja sa svoje strane učint ću sve da im to funkcionira i zajedno se nadamo, posli lita - da će malonogometna liga biti i pokrenuta.
napisano je U-18 al ni to nije definitvno, vjerovatnije će biti do nekih 17. godina..jer nije baš neka logika da igraju npr. 13. godišnjaci protiv 18-ogodišnjaka, jel tako?

dužević igor - bubli.

Last edited by monkul; 18-03-2013 at 10:41 PM.
monkul is offline  
Old 18-03-2013, 09:15 PM   #2
Kagawa - 90
Senior Member

Kagawa - 90's Avatar

Kagawa - 90 is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by monkul View Post
ovaj dio Foruma je tek u nastajanju. Malonogometna liga bila bi pokrenuta nakon lita. Na ovom dijelu Foruma za sada prihvatat će se samo upisi koji će biti potpisani imenom i prezimenom kako bi se, bar do pokretanja lige izbjegle situacije kakve znamo imati u dijelu Foruma "forska liga".
Trenutno razmišljamo o mjestu odigravanja same lige, dali bi ligu igrali u dvorani na Pelinju u Jelsi ili bi, po uzoru na forsku nogometnu ligu igrali u mjestima koja imaju malonogometne terene.
Još je puno stvari za pripremit za pokrenit ovakvu ligu, momci koji bi igrali ligu imaju svu volju, ja sa svoje strane učint ću sve da im to funkcionira i zajedno se nadamo, posli lita - da će malonogometna liga biti i pokrenuta.

dužević igor - bubli.
ja bi prvi zaigro ako bude ovo,meni je ovo odlicna ideja ,cak mi je svejedno bil se igralo u dvorani ili na tenisu,u garifula u starigradu ili jelsi kraj skole...siguran san da bi iz hvara bilo bar 6 ekipa,ako ne i vise a za ostala mista neznan ...ovo bi trebalo organizirat da se mladost malo pokrene i da se ima o cemu pricat i zajebavat ako nista drugo,pozdrav
Old 18-03-2013, 10:24 PM   #3
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

monkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the rough

Quote:
Originally Posted by Kagawa - 90 View Post
ja bi prvi zaigro ako bude ovo,meni je ovo odlicna ideja ,cak mi je svejedno bil se igralo u dvorani ili na tenisu,u garifula u starigradu ili jelsi kraj skole...siguran san da bi iz hvara bilo bar 6 ekipa,ako ne i vise a za ostala mista neznan ...ovo bi trebalo organizirat da se mladost malo pokrene i da se ima o cemu pricat i zajebavat ako nista drugo,pozdrav
Kagawi je dozvoljeno da se upiše bez potpisivanja imena i prezimena jer mi je poslao privatnu poruku. tako da znate za ubuduće da poštujete navedeno u prvom upisu.
monkul is offline  
Old 20-03-2013, 09:46 AM   #4
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

Young Boys - Jelsa, Uskok - Svirče ( Jelsa), Bronx - Hvar/Stari Grad...
monkul is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules