[www.hnkhajduk.com] - Neslužbeni forum HNK Hajduka  

Go Back   [www.hnkhajduk.com] - Neslužbeni forum HNK Hajduka > Hajduk OnLine forumi > Forska Liga

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 18-02-2010, 03:47 PM   #11
Arpad_Šterbik
Junior Member

Arpad_Šterbik's Avatar

Arpad_Šterbik is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by vratar View Post
Da se i ja malo javin u vezi ove teme i nagrada na turniru.
Cetto je sigurno zasluzija tu nagradu i to ne samo sa finalnom utakmicom di je još jedanput pokaza svoju kvalitetu, nego i kroz čitavi turnir. Za najboljeg strijelca je lako vidi se po broju postignutih golova. Sa dšto se tiće najboljeg igrača....da je Andro dobar igrać nema dvojbe i da je odlićno odigra je isto činjenica. Ali ipak smatran da je dodjela za naj igrača nešto subjektivno. To jedino da je baljuner sidija na svakoj utakmici na tribinama i vodija statistiku za svakog igrača pa da se to onda boduje. Meni je zanimljivo da je Tartajun doša do finala a ni jednu nagradu nisu dobili. Ja smatran da Mirko nije ništa lošije odigra ovi turnir nego Andro. Ali Mirka niko ovdje ne spominje. Mirko je bija i stup obrana i kreator igre Doljana prema naprid postiga je nekoliko lipih golova, zausatavija pun ku... protivničkih napada. I bija fer igrač kroz čitav ovi turnir. Kao što rekoh ta dodjela za naj igrača je strašno subjektivna. Ma da neželim osporavati Andri nagradu. Jer on je po meni bija medju boljim igračima ovog turnira.
haha, ajde da je neko i druge finaliste spomenia ode...
vise se spominju ekipe koje su ispale u skupini nego tartajun...
a mirko je definitivno bia najbolji igrac, da nije njega bilo gubili bi sa 5-6:0 svaku utakmicu, a na njegovim smo leđima dogurali do finala... da ne kazem da je igra zadnjeg igraca, a da 10 golova...
ove ostale dvi nagrade su ok, najbolji strijelac je na papiru i to mu ne moze niko osporit, a i najbolji golman je stvarno bia golman Majte, svaka mu cast...
Arpad_Šterbik is offline   Reply With Quote

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules