[www.hnkhajduk.com] - Neslužbeni forum HNK Hajduka  

Go Back   [www.hnkhajduk.com] - Neslužbeni forum HNK Hajduka > Hajduk OnLine forumi > Ćakule

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 16-10-2007, 08:58 PM   #201
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

monkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the rough

Žele,
na kraju svake buduće, i ove naše prve akcije biti će obznanjeno koliki je točan prihod od donacija i članarina, biti če točno izneseno svi troškovi vezani uz akciju, i biti će svima vama poznato koliko će love biti u kasi Kluba..prema tome??!!
Pegula i ja jamčimo i odgovaramo pred svim članovima za svaku lipu koja prođe kroz klub...

policijski psi???
baš si blesav žele.....da dajemo lovu za nove policijske pse??? uostalom kakva bi to bila humanitarna akcija??? to bi bilo direktno stvaranje novih ovisnika jer ti jadni psi su vjerovatno teški ovisnici, koje drže u apstinenciji do svake nove akcije traženja droge i nije ni čudo da psi drogu i pronađu..poznato je da ovisnici su majstori pronalaženja novih izvora....
da nisi vlasnik kavane zajedno sa Tinom reka bi da si ciničan i iskvaren al znam da to nisi.......
monkul is offline   Reply With Quote
Old 18-10-2007, 12:17 PM   #202
ferata001
Member

ferata001's Avatar

ferata001 is on a distinguished road

Dobio sam člansku iskaznicu, pa je gledan, pa sve nešto fali....
Mislim da bi na pozadinu iste trebalo takodjer nešto upisat. Nisam onaj koji pati od izgleda, ali sama članska iskaznica je podsjetnik svakom da postoje ljudi kojima je pomoć potrebna, a ujedno i zahvala onih kojima se pomoglo prema dobročinitelju. Sam financijski dodatak za tiskanje i tog dijela ne bi trebao biti velik, jedino što bi trebalo napravit jeste vizualni predložak....

Eto, to je moja ideja, pa neka forum raspravi...

Last edited by ferata001; 20-10-2007 at 07:13 PM.
ferata001 is offline   Reply With Quote
Old 20-10-2007, 11:32 PM   #203
Tina
UVIK KONTRA BARBE!

Tina's Avatar

Tina is on a distinguished road

ja ću samo pripomenit da sam nažalost kasno vidila Želin upis. bogami ću te jednog dana napleskat da nećeš znat ko ti glavu nosi. tek toliko.
Old 21-10-2007, 01:41 PM   #204
BILI ANDJEO
Barba's Backup Boy

BILI ANDJEO's Avatar

BILI ANDJEO will become famous soon enough

Quote:
Originally Posted by ferata001 View Post
Dobio sam člansku iskaznicu, pa je gledan, pa sve nešto fali....
Mislim da bi na pozadinu iste trebalo takodjer nešto upisat. Nisam onaj koji pati od izgleda, ali sama članska iskaznica je podsjetnik svakom da postoje ljudi kojima je pomoć potrebna, a ujedno i zahvala onih kojima se pomoglo prema dobročinitelju. Sam financijski dodatak za tiskanje i tog dijela ne bi trebao biti velik, jedino što bi trebalo napravit jeste vizualni predložak....

Eto, to je moja ideja, pa neka forum raspravi...
dvostrane iskaznice i dvostrano tiskanje duplo je skuplje, a ekonomičnost je meni osobno ovdje važnija od vizualnosti.

osobno smatram da je novce koji bi se potrošili za to dodatno tiskanje bilo bolje iskoristiti za neku drugu akciju, ali ako se većina slaže sa tvojim mišljenjem i ovo ćemo promijeniti.
Old 12-03-2008, 11:52 PM   #205
baRBa
hAJMOOOOOOOO

baRBa's Avatar

baRBa is a jewel in the roughbaRBa is a jewel in the roughbaRBa is a jewel in the rough

Split: Četvero djece ostalo siročad, ulogu glave obitelji preuzeo 12-godišnji dječak
Prije pet godina četvero djece ostalo je bez oca, ovih dana umrla im je i majka. U podstanarskom stanu ostali su sami, a nastariji Jakov ima nepunih 12 godina. Tek treba pokrenuti akciju da se ovoj djeci izgradi dom.
Najstrašnije od svega, djeca su ih u oba slučaja pronašla nepomične u krevetu. Teško je i zamisliti koliko je tuge i dječjeg šoka tada bilo u malom podstanarskom stanu na splitskom Kamenu.
Najstariji 12-godišnji Jakov sada je glava svoje obitelji. Nešto mlađi od njega je brat Mate, koji je za posjeta naše ekipe bio u školi. Tu su i sestra Ivana te najmlađi sedmogodišnji Ivan, dijete sa posebnim potrebama.
Jakov naviše brine za malog Ivana.
'Najviše me brine jer je nemiran pa treba paziti na njega', rekao je Jakov.
Da nije bilo rodbine, dom za nezbrinutu djecu bio bi jedino rješenje. Primila ih je pod krov očeva sestra, Luca Damjanović, koja im je i ranije pomagala.
No, Damjanovići i sami jedva žive od suprugove mirovine i njene naknade sa Zavoda sa zapošljavanje. Ni kuća u kojoj žive nije njihova.
Grad Split tek razmatra mogućnost da djeci privremeno dodijeli stan na korištenje. No, teta Luca se pita što će biti kada djeca porastu. Nadaju se da bi im grad već sada mogao dati komadić zemlje te vjeruju da bi se našli i poduzetnici koji bi pomogli sagraditi malu kućicu koja bi djeci bila siguran dom. A to je i najmanjima želja.

Oni koji ovoj hrabroj djeci žele pomoći mogu uplatiti novac na broj žiro računa obitelji Božić 2330003- 3140814677 otvorenog u Splitskoj banci.

http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/c...ji-djecak.html
Isti tvrdi kruv smo jili, znači nam on puno više nego ća u foje piše
Sve prohodi, sve ne staje, svaka radost, svaka muka, život svakom svoje daje
Svi bi možda drugo bili ma u jednom svak se slaže od Hajduka nima draže
baRBa is offline   Reply With Quote
Old 16-04-2008, 11:21 AM   #206
clapton
Senior Member

clapton's Avatar

clapton is on a distinguished road

šta je s ovim?
clapton is offline   Reply With Quote
Old 05-05-2008, 03:55 PM   #207
baRBa
hAJMOOOOOOOO

baRBa's Avatar

baRBa is a jewel in the roughbaRBa is a jewel in the roughbaRBa is a jewel in the rough

Quote:
Originally Posted by clapton View Post
šta je s ovim?
Isprika sto se tek sad javljamo na ovaj upit. Iskreno receno tek smo ga vidjeli; Vjerojatno je Forska liga "zasluzna" sto se manje obracala paznja na ovaj dio foruma .

Poslao bih PM ali obzirom da je javno pitano dajem odgovor na zanje svih:
Udruga BILO SRCE normalno posluje svo ovo vrijeme. Nakon posljednje akcije smo odlucili ne srljati pred Bozic i Novu Godinu i sacuvat sredstva koja imamo za akcije za na proljece. Nastavkom prvenstva nastavili smo s planiranje akcije te ozbiljno dogovorili tri znacajne akcije. Nazalost sve tri su (ne nasom krivicom) odgodjene. Svi koje smo kontaktirali za pomoc u realizaciji (klub, restoani, prijevoznici,...) su nam bezuvjetno izlazili u susret, ali je problem uvijek padao na ljudima koji su trebali sudjelovati sa strane onih koje smo mislili razveseliti, u skladu sa statutom BILOG SRCA.
Na te stvari, nazalost, nismo mogli utjecati. Imamo silnu volju i zelju, te razumijevanje svih kojima se obratimo, ali...

Sta bi rekao monkul: IDEMO DALJE
Sredstva su na racunu, malo su se povecala zbog novih clanova a istovremeno smanjila zbog troskova odrzavanja racuna (bankarske naknade). Svaki clan na upit moze saznati stvarno stanje racuna i ostale stvari koje ga eventualno zanimaju. Slobodno kontaktirajte nekoga iz UO.

www.bilosrce.com
Old 26-07-2009, 10:19 AM   #208
Tina
UVIK KONTRA BARBE!

Tina's Avatar

evo me.
ja iman jedan prjedlog. mislim da Vicu i Ibu ne triban posebno predstavljat,da ih više manje svi koji idu na utakmice znaju.
taj prijedlog je da se skupi 30,40 ljudi kojima nije problem misečno upatit 20,30 kn da se njima dvojici plati gostovanje.
dva su gostovanja u misec dana, to je otprilike oko 800 kn za njih dvojicu... i mislim da to nije puno, ako će svi dat po 20,30 kn ... a isto tako mislim da su i zaslužili to...

eto,toliko od mene.. hvala i doviđenja.

p.s. barba dabogda vidia morskog ćuku
Old 26-07-2009, 03:38 PM   #209
Pencilin
Senior Member

Pencilin's Avatar

Pencilin is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by Tina View Post
evo me.
ja iman jedan prjedlog. mislim da Vicu i Ibu ne triban posebno predstavljat,da ih više manje svi koji idu na utakmice znaju.
taj prijedlog je da se skupi 30,40 ljudi kojima nije problem misečno upatit 20,30 kn da se njima dvojici plati gostovanje.
dva su gostovanja u misec dana, to je otprilike oko 800 kn za njih dvojicu... i mislim da to nije puno, ako će svi dat po 20,30 kn ... a isto tako mislim da su i zaslužili to...

eto,toliko od mene.. hvala i doviđenja.

p.s. barba dabogda vidia morskog ćuku
radi se na ovome, više će biti obznanjeno nakon šta se uspiju saznat svi detalji, a i okupit oni koji odlučuju o provođenju humanitarnih akcija.
Old 26-07-2009, 03:47 PM   #210
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

monkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the rough

po povratku djelatnika sa godišnjeg odmora, znat ćemo na čemu se glede financija. Ukoliko smo nikakvi sa lovom, HKNH će pokrenuti ( čitaj: Tina će...) akciju prikupljanja.

p.s
lako za baRBu ako ga vidi, ali kakav će šok doživit morski pas ako slučajno naleti na baRBu sa maskom, disalicom i perajama ????
Old 26-07-2009, 08:27 PM   #211
Tina
UVIK KONTRA BARBE!

Tina's Avatar

ja se srdačno zahvaljujem

Quote:
Originally Posted by monkul View Post

p.s
lako za baRBu ako ga vidi, ali kakav će šok doživit morski pas ako slučajno naleti na baRBu sa maskom, disalicom i perajama ????

braco za ovo imaš pivu!!!
Old 16-09-2011, 07:25 PM   #212
rezervirano
Goran Rubil

rezervirano's Avatar

rezervirano will become famous soon enoughrezervirano will become famous soon enough

http://www.dalmacijanews.com/Hajduk/...ogucnosti.aspx

ako ste propustili,pročitajte,s ovog foruma je pokrenuto i nešto hvale vrijedno

NIMA DUŠA ONO ŠTO JE SNILA,DALMACIJA ZASTAVU RAZVILA
rezervirano is offline   Reply With Quote
Old 06-12-2011, 04:02 PM   #213
baRBa
hAJMOOOOOOOO

baRBa's Avatar

Na današnji dan, na blagdan Sv. Nikole 2006. godine osnovano je HKNH BILO SRCE!

Čestitamo svim članovima, donatorima i prijateljima BILOG SRCA!

U tijeku je formaliziranje nekoliko stvari koje se tiču organizacije rada i načina djelovanja ove udruge, a sve u interesu onih kojima su navijači Hajduka putem BILOG SRCA i do sad pružali mrvu ljubavi...

HKNH "BILO SRCE"
www.bilosrce.com
Old 09-12-2011, 11:36 PM   #214
Sergio
Senior Member

Sergio's Avatar

Sergio is on a distinguished road

5 godina Bilog Srca!
Uskoro je Bozic!
Sve ono sta je obitelj Males prosla u protekla 2 miseca!

Eto , to su razlozi zbog cega sutra necu kupit nesto sta je bilo planirano,nego san taj novac online upravo uplatio za nasu dicu!
Bilo srce: imate mail od mene.
Sergio is offline   Reply With Quote
Old 12-12-2011, 01:00 PM   #215
Bilo srce
Member

Bilo srce's Avatar

Bilo srce is on a distinguished road

Zahvaljujući uplati člana BS (Sergio) iduće godine Bilo srce će biti u mogućnosti obnoviti članarinu u NH 10-orici štićenika maloljetnika!

Hvala Sergio!
Uplata je sjela.

za mrvu ljubavi... za NAŠ HAJDUK!

FB: http://www.facebook.com/BiloSrce
Žiro račun Bilog srca: 2390001-1100347471 (HPB)
Bilo srce is offline   Reply With Quote
Old 12-12-2011, 01:09 PM   #216
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

Thumbs up

Quote:
Originally Posted by Sergio View Post
5 godina Bilog Srca!
Uskoro je Bozic!
Sve ono sta je obitelj Males prosla u protekla 2 miseca!

Eto , to su razlozi zbog cega sutra necu kupit nesto sta je bilo planirano,nego san taj novac online upravo uplatio za nasu dicu!
Bilo srce: imate mail od mene.
bravo, hvala...
Old 23-12-2011, 08:04 PM   #217
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

Thumbs up

eto..HKNH "BILO SRCE" spomenuo Vela u sportskom prilogu NOVE Tv.

Dobro je UVIJEK ČINITI DOBRO!!!
Old 02-05-2016, 01:04 PM   #218
zagor
sinjanin

zagor's Avatar

zagor is on a distinguished road

Evo nakon doslovno 5 godina neka se i ovdje nešto upiše:

Upravo su predani dokumenti za registraciju BILOG SRCA u Njemačkoj...
tako da će se širit humanitarni rad na ajmo reč novu podružnicu!

Više će se za početak objavljivati na službenoj facebook-stranici:
https://www.facebook.com/bilosrcestuttgart/
Old 06-12-2020, 10:29 PM   #219
BILI ANDJEO
Barba's Backup Boy

BILI ANDJEO's Avatar

BILI ANDJEO will become famous soon enough

Za prisjetiti se: na danasnji dan prije 14 godina osnovali smo Bilo Srce!
Old 02-01-2021, 09:40 PM   #220
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

Cijela Hrvatska je na nogama nakon teškog potresa koji je pogodio Petrinju, Sisak, Glinu te okolna mjesta. Svjedoci smo potresnih prizora i tužnih lica ljudi koji su u samo nekoliko desetaka sekundi ostali bez svega onog što su gradili i njegovali čitavi život. Jedinstvo i zajedništvo hrvatskog naroda i ovaj put se pokazalo neuništivim, a akcije prikupljanja pomoći (hrane, higijenskih potrepština, deka i pokrivača) sa svih strana Lijepe Naše pokrenute su u iznimno kratkom roku, a u samu akciju priključilo se i Bilo srce.

Udruga Bilo srce je pod medijskim pokroviteljstvom Slobodne Dalmacije, Dalmatinskog portala i Radio Dalmacije odlučila pokrenuti akciju pod nazivom ‘'Bilo srce kuca za sve vas' s ciljem pomoći svim stanovnicima područja pogođenih potresom. Sva prikupljena sredstva bit će namjenski donirana svima onima kojima je pomoć potrebna.

Svatko u skladu sa svojim mogućnostima može sudjelovati osobnim uplatama na niže navedeni broj računa, posebno otvoren za ovu svrhu:

Broj računa: HR8624070001500013101

Opis plaćanja: BS kuca za sve vas

Jučer je u KN Torcida u rekordnom roku sakupljeno više šlepera pomoći koji su se tijekom noći uputili prema pogođenim područjima kao i pripadnici Torcide koji danas sudjeluju u akcijama na terenu.

Potrepštine je moguće i danas donijeti u prostor Kluba navijača u Zrinsko-Frankopanskoj ulici s naglaskom na deke, pokrivače, cerade, grijalice i vodu što je trenutno najpotrebnije, a s time pomaganje neće stati.

Ujedno, veliki broj navijača Hajduka stavio je na raspolaganje svoje nekretnine za one čiji su domovi stradali u potresu i kojima je potreban smještaj te smo spremni organizirati prihvat ukoliko to bude potrebno.

Ovim putem zahvaljujemo svima koji su svo vrijeme bili na raspolaganju i nudili svoju pomoć kao i svima koji će se na bilo koji način uključiti u ovu akciju kako bismo još jednom pokazali veličinu hajdučkog srca!

Pozivamo vas da uplatom na račun pokažemo stanovnicima pogođenih područja da hajdučko srce kuca za sve njih i da u nevolji koja ih je snašla nisu sami. Upravo zato, svaka kuna i simbolična uplata su bitni.

Domovi, škole i bolnice Petrinje, Siska, Gline i okolice ujedno su i naši domovi, škole i bolnice i svi smo zajedno u ovome!

Bilo srce kuca za sve vas!
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules