![]() |
![]() |
#1 |
Sinn Féin
![]() ![]() |
![]()
Mogli bi malo oživit forum...
Na kutku i sportnetu se nakotilo svakakvih redikula. Na službenom moraš birat riči dok tipkaš... Novu sezonu počeli jednako sramotno ka šta smo i zadnju završili. Oće li novi predsjednik donit toliko očekivanu stabilnost i rezultatski iskorak?
![]() |
#2 |
Dence Wašinton
![]() |
![]()
Čekaj, šta je ovo?
U kojoj smo godini? Jesmo se riješili Gorana Granića, Tonća Žilića i Bulenda Biščevića? Čini mi se ka neki deja vu
![]() |
#3 | ||
Banned
![]() |
![]() Quote:
fale mi ljudi s ovog foruma, rasprave, zahebancija, .. Quote:
no reče netko .. rezultat je trend, ideal je vječan ![]() ja mislim da je ovaj predsjednik dobar izbor pa čak i više od toga .. ok ako mu idemo tražiti mane naći ćemo ih, ali .. treba dati čovjeku vremena i mislim da bi ovo moglo biti prekretnica i povratak Hajduka .. treba vremena i strpljenja, ali meni se sviđa način na koji je krenuo .. počev od pristupa u derbiju s Rijekom .. respekt prema protivniku je prvi korak naprijed .. izgleda da napokon imamo čovjeka razmišlja o Hajduku, a ne o Dinamu, Rijeci.. jer Hajduk će ponovno postati ozbiljan klub kad se odluči što točno želi i kako to ostvariti .. neka kažu treba nam 4 godine i vratit ćemo se tamo di nam je mjesto, svake godine napravit ćemo financijski i rezultatski korak naprijed i jednostavno neka rade svoj posal .. sve ostalo je neozbiljno .. sve ove dosadašnje promjene trenera, igrača, uprave nemaju smisla ako ne znaju kako i koliko im vremena treba za bolje .. jer preko noći neće se ništa desiti .. nismo mi Juventus pa nakon pet kikseva promijeniš trenera i ovaj presloži ekipu od 20 reprezentativaca .. niti smo City pa promijenimo trenera a ovaj dovede sve što fali .. samo sustavni rad .. stvaranje s jasno definiranim ciljem .. i još nešto .. taj rezultat i titule .. nikad Hajduk nije bio klub za titule, za takve navijače postojala je nekad zvezda, danas dinamo .. pun mi je qrac ljudi koji jedne godine navijaju za reala a već sljedeće su cijeli život navijali za barcu i tako u krug .. Hajduk je bio, i ono što želim je da opet bude, klub igrača sa zaprljanim dresovima čiji igrači uzdignute glave odlaze s terena bez obzira na rezultat .. kad to opet bude, a biti će .. onda će on opet biti onaj stari Hajduk .. i nema tu patetike, jednostavno je tako bllo i bit će opet ..
![]() |
![]() |
#4 |
Sinn Féin
![]() ![]() |
![]()
Meni Jakobušić nije sija. I još mi nekako ne leži ali slažem se da Hajduku triba nekakav kontinuitet znanja i rada. Na žalost do sad smo taj kontinuitet davali mediokritetima a one koju su znali i tili radit šutnili nogon u guzicu.
Koliko god mi Lukša ne leži toliko mu neman šta reć za Litavca. Nadan se da će se klub napokon posložit i krenit u bolje dane. U utorak Gorica: sa Fossatijem bi to moglo bit konkretnije nego jučer. Za Europu ćemo morat uzet rabuzina jer teško ćemo kroz europe.
![]() |
#5 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
Rijeka -Hajduk 2-3
Livaja, Livaja, Mlakar. Bilom srcu : hodočastite dječaku sakupljaču lopti i pokažite mu da Hajduk je veliki klub. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
![]() |
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
https://l.facebook.com/l.php?u=https...tn__=%2CmH-R&c[0]=AT3Fj2-O_DnIEW3cgCFB9SL9t8hb_JSNhQoqEKekwe2NMe0XwpwtsIUWR Sg9asAZlCWvsna0Ugub4H3Z9oiw9xuSpNQtzBVHxnIL0vWw_lc 8-gO7JXHw9BZg9c1cn3dYVacicR-4pzsSlCrgJ6Ww7hcdOwFE3L6SKTYpsfVNem2jd50hf29owr7Ts g
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
englezski armadas
![]() |
![]()
Da vas sjetim na neka daleka vremena...
Daleko najaci dokumentarac o Hajduku.. Imao sam ovo na kazeti jednom davno... https://www.youtube.com/watch?v=MDuOz4RF6zQ I ova mjuza kad je najspektakularnije... Kad padaju najaci golovi... https://www.youtube.com/watch?v=zTOmgemORdQ
![]() |
#10 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
Nek nam je sretan Hajdukov 111.rođendan!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Sinn Féin
![]() ![]() |
![]()
![]() |
#12 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
...kako je teško biti dio Hajdučke obitelji. Najteže.
Najljepše. Pobijedilo se Šibenika u otvaranju ''proljetnog'' dijela prvenstva po uvjetima koji su starijima vraćali slike Gudelja blatnjavog dresa, u uvjetima kad nam se po strani njihov igrač doslovno ušeta u ''opasnu'' zonu, centrira i na drugoj stativi nikoga od naših, a njihov poentira za 0-1. Statistika na kraju reći će da je Hajduk imao sve, a u stvari nije imao ništa do odbijanca kojeg Livaja posprema u mrežu protivnika i donosi prevažna tri boda za nas...koja smo, priznali ne priznali, uoči ove utakmice svi već upisali....Da je nogomet skroz nešto drugo od unaprijed upisanih bodova, vidjeli smo danas......i naravno da smo vidjeli kako '' u fino'' sudac/ci ne vide očigledno ( s Marjana se vidilo da nije od Pušktasa lopta otišla u gol aut npr...) Slijedi sanacija terena, razgovor dugotrajni u svlačionici u analizi današnje utakmice i priprema za slijedeći susret, jer nama nema druge do svaku slijedeću utakmicu ne tražiti ništa do pobjede!!! Teška pobjeda, ali pobjeda i to je ono šta nas sve zajedno mora veseliti!!! HŽV |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
nema predaje - nema izdaje.
Hajduk i gotovo! Nikad ti okrenit leđa nećemo mi. a da boli jučerašnji poraz, naravno da boli. mi nismo ni treneri, ni predsjednici niti sportski direktori, nismo ni igrači na terenu, mi smo oni koji vole ovaj klub i u lošem uvijek ćemo tražiti najmanji dio dobroga. dobro je na tribini. dobro je među nama. slijedi nam Rijeka. slijede nam nove nade, nove želje, nove pisme, slijedi nam Hajduk i na terenu. ništa manje, ništa više. Samo Hajduk i gotovo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
...zatvorim oči i sanjam neki bolji svijet.
vidim svijet u kojem igrači nisu smušeni i u kojem njihov govor tijela govori ''znam, mogu, hoću''. a ne želim zatvarati oči, želim otvorenih očiju gledati Hajduka koji se bori za sam vrh, koji me poslije svake utakmice tjera da širom otvorenih očiju uživam u igri Hajduka... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
Pobjedom u Varaždinu (1-4) nakon dva poraza (Istra, Rijeka...) Hajduk se vraća...
Dva gola Pukštaša, jedan Livaje i jedan Melnjaka, uz još jedan koji nije ''registriran'' na samom kraju utakmice, znakovit transparent Torcide upućen vodstvu kluba - sve je što smo zabilježili na današnjoj utakmici. Slijedi domaća utakmica protiv Gorice.. Hajduk i gotovo!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
Sritan rođendan jedinom, najdražem, najboljem!!!
Hajduk živi vječno!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
A nakon Maksimira, - punimo Poljud.
Ajde Hajduče ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
A šta je ovo???
Sastavili s balunom se nismo, na svaki balun kasnimo, nadtrcalo nadigralo nas... Ajmo se probudit!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
Nek nam svima ova fotografija ostane!!
Naš Hajduk Naša dica Hajduk i gotovo!!! Pobjeda Juniora Hajduka u osmini finala UEFA lige za mlade protiv Manchester Citiya 2-1 (Brajković/Antunović/. U četvrtfinalu našu dicu čeka ogled protiv Borussie Dortmund 14 ili 15og ožujka.. Do tada valjda će nam i seniori prirediti lipe slike... već u Kupu protiv Osijeka.... (foto by Tom Dubravec) |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
točno na dan one utakmice protiv Ajaxa, juniori Hajduka u Dortmundu nakon nevjerovatne serije jedanaesteraca osigurali polufinale Lige prvaka za mlade.
Svi smo ponosni i sritni i....uživajmo!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|