![]() |
![]() |
#21 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
jadranu je disc.komisija oduzela tri boda jer im je igrač nastupio bez liječničkog pregleda...i tako je jadran sad na 6 bodova.očekuje se oštra borba sa komisijom za povratak tri boda.
kažnjeni su i: leco iz jadrana sa 1. utakmicom j.h. iz dalmatinca sa 1. utakmice d.brzica iz južnjaka sa 2. utakmice |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Banned
![]() |
![]()
oce bit slika
![]()
![]() |
#23 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
očeš slike ženskih sudaca ili akcija sa terena..samo reci.
al još učim kako stavljat slike...insert image pa mi gore napiše http...., a ja ti to nemam pojma kako da izvedem al potrudit ću se. baj d vej glavna priča je oduzimanje 3 boda ekipi jadrana.u krugovima oko nk jadran vrti se film kako su to zakuhali iz jelse da bi sjebali konkurente za vrh pa će biti zanimljivo, dapače vrlo zanimljiv revanš u starom gradu na proljeće. ps.za početak možeš ti ubacit sličicu ženskice u žutom.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Member
![]() |
![]()
[QUOTE=monkul]
varbonj - vrisnik ( e ova će bit poslastica - guštije je gledat male di se grče jedni protiv drugih nego velike kad pokušavaju nadigrat jedni druge pa to ispadne kamilica) ...............nisan vidija koliko je ostalo
![]() |
#25 | |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
[QUOTE=westbam]
Quote:
a moj ti je prijedlog čista jedinica jer barcelonu teško da će itko dobit na "goricu".. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
s.o.š.k - varbonj 0-2
jadran - vatra 2-1 južnjak - jelsa 2-3 levanda - mladost 1-2 poskok - sloga 5-0 vrisnik - dalmatinac 2-1 finilo je i ovo kolo.. 1.poskok 15:0 15 2.mladost 12:2 15 3.jelsa 13:7 10 4.jadran 14:5 9 (-3) 5.vrisnik 8:9 7 6.s.o.š.k 10:14 6 7.varbonj 4:5 6 8.levanda 7:7 5 9.južnjak 9:7 3 10.vatra 5:11 1 11.sloga 1:16 1 12.dalmatinac 1:18 0 malo po malo poskok i mladost se odvajaju...jelsa je danas sa dva penala i fenomenalnim škaricama dotukla južnjake koji će ove godine teško održati razinu igre iz prošlih sezona, itekako se osjeti promjena splićana.mladost je na gostovanju na drugom kraju otoka izvukla pun bak i kuntenti se mogu vratit doma.vrisnik je sa dovoljnih 2:! svladao dalmatinca i održava korak sa vodećima.Jadran je bez po muke ugasio vatru i očekuje se odluka viših instanci na žalbu zbog ja 3 boda. poskok je počastio doljane koji su odreda svi odlikaši pa nemaju vremena za se još zajebavat sa nogometom.kup je naš!! a varbonj je potvrdio da će biti tvrda kost svima što su susjedi osjetili na svojoj koži... |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
evo rasporeda 6.kola.
pa ako neko ubode sve rezultate dobiva biru od mene.igraju samo fiksevi! varbonj - dalmatinac 2.0 3.5 sloga - vrisnik 5.0 0.5 mladost - poskok 1.5 1.0 jelsa - levanda 1.5 2.0 vatra - južnjak 3.5 2.0 s.o.š,k - jadran 3.0 1.5 koeficijenti su tu samo tako, da nebi neko posli reka da di su? evo ja stavljan cilu gajbu bire da neće nitko pogodit..a i kako će kad nitko osin mene ne putuje ovin topicon..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Member
![]() |
![]()
Prvi put sam ovdje i hvala monkulu za ažurne rezultate i poredak.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Forum sa sličnom tematikom nalazi se odnedavno i na http://www.sucuraj.com/forum/ Evo i jedna sličica naše sutkinje Vesne (snimljena u Sućurju prošlo proljeće): ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Dence Wašinton
![]() |
![]()
vesnica bi mogla meni sudit svaki dan
![]() |
#30 |
Figo je moj idol
![]() |
![]()
...posto monkula ne slusa komp(ja cu staviti slike a on nek prevodi tko je tko)!
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Figo je moj idol
![]() |
![]()
...i molim lijepo monkula da nam svim akaze koja su ovo tri nogometna strucnjaka i o cemu pricaju?da nisu mozda neke nove taktike?je li to neki dogovor oko sloge kako ce te igrati u napadu?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Member
![]() |
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#33 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
doktor od baluna i doktor od slomljenih kostiju na balunu a u sredini
moj centarfor.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
evo redon za one slije šta je ubacija ronaldhino...
prima....vesna, vesnica naša pjesmica....,onaj šta kleći je najjači u crvenim k. poi.......kićo i gordan, a rezultat govori sve.. dopo di poi..zimske pripreme hajduka dvi iljade i neke kad je vulić bija kapo.., ala finito..lipo se vidi smolarija iza branke pa se piva na sav glas: pod staron smolaron bandjera vijori i ona govori... a šta se tiće lige sve je po starom , samo se čeka odluka zekana i paška o oduzimanju 3 boda jadranu....triba kaznit delegata šta je dozvolija da se igra ako je već vidija da liječnički nisu u redu...al di češ čoviku oduzet žurnatu? pravila postoje da bi nas davila!! pozdrav bliskom istoku i svim sućurjanima koji su na Bobiji branili hrvatsku. forzza moroco. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
[QUOTE=sucuraj]Prvi put sam ovdje i hvala monkulu za ažurne rezultate i poredak.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Forum sa sličnom tematikom nalazi se odnedavno i na http://www.sucuraj.com/forum/ Evo i jedna sličica naše sutkinje Vesne (snimljena u Sućurju prošlo proljeće): lako je za vesnu našu dalmatinku, al vidi ti onu trbušinu gore desno!!!..neš ti najboljeg strijelca. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
ako ko ima pra i volje neka zapići priko drvenika u sućuraj na veeelikiii derbi
mladost - poskok bit će jako,jako veselo a i mogli bi radit snage javnog reda i mira ako vesnica šta zabrlja,hehehe...jer kad proključa vrela krv gusara sa punte hvara bit će živo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
mladost - poskok 0:3
jelsa - levanda 3:2 levanda nakon vodstva 2:0, lagana pušiona.plus dva crvena.šta ćeš više govorit.. mladost nije uspila na domaćem terenu uz veeeliku podršku publike dokazat da je zrela za prvake. na kraju je poskok ipak odnio pun kufer iz sućurja i sada je ubjedljivo na prvom mjestu sa gol razlikom 16:0 u 6. kola |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
danas je kratki izvještaj forske lige:
rez.: sloga - vrisnik 1:3 s.o.š.k - jadran 4:2 varbonj - dalmatinac 5:1 vatra - južnjak 1:4 ( ovo nije potvrđeno ali to je to) tab. 1.poskok.........6......6 0 0.......18:0....18 2.mladost........6......5 0 1.......12:5....15 3.jelsa ...........6......4 1 1.......16:9....13 4.vrisnik..........5......3 1 1.......9:12....10 5.jadran..........6......4 0 2.......16:9....9 ( -3 ) 6.varbonj........5......3 0 2 .......9:6.....9 7.s.o.š.k.........6......3 0 3.......14:16...9 8.južnjak........5.......2 0 3.......13:8....6 9.levanda.......6..........1 2 3.......9:10....5 10.vatra........6........ ..0 1 5 .......6:15....1 11.sloga........5...........0 1 0.....2:19.....1 12.dalmatian..6...... .. 0 0 6.....4:23.....0 eto tako to izgleda...s.o.š.k nije dozvolio jadranu niti da primiriše pobjedu te će se jadran trebat vadit protiv varbanjani, sloga je dobila prvo poluvrijeme a onda je fenomenalnim kiksom golmana dozvolila vrisničanima da se razmašu, pa su eurogolom iz slobodnjaka poveli 2:1 a za treći gol dovoljno je bilo sinoć pogledat naše mlade na marakani da bi se shvatilo kako je sloga igrala drugo pol.varbonjska barcelona ne posustaje i trenutan visok plasman nije za iznenađenje.južnjak je lagano ugasio vatru i polako se vraća u sam vrh a u srijedu ima šanse doći u gornji dom. u srijedu se igraju zaostale utakmice: južnjak-sloga varbonj- vrisnik, i nikakve prognoze ne dolaze u obzir da je južnjak apsolutni favorit protiv umornih od poraza igrača Sloge, a varbonj-vrisnik biti će derbi malog mista. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
evo ja san zbog loših rezultata danas igračima i članovima uprave najavija ostavku jer me polako postaje bit sram zbog 2:19 al su mi igrači rekli da ne serem jer da ne igram ja nego oni.. i tako je prošlo još jedno kolo hvarske lige.
grgiću, čitaš li? |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Dence Wašinton
![]() |
![]()
nego monkule, reci meni neukom kakva je tvoja uloga u forskoj ligi??
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|