[www.hnkhajduk.com] - Neslužbeni forum HNK Hajduka  

Go Back   [www.hnkhajduk.com] - Neslužbeni forum HNK Hajduka > Hajduk OnLine forumi > Forska Liga

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 17-11-2008, 11:03 PM   #6241
forska jegulja
Junior Member

forska jegulja is on a distinguished road
Thumbs down

parvo i parvo dosta je zajebancije

sucurani pojte na vapor u vlašku

Last edited by forska jegulja; 17-11-2008 at 11:14 PM.
forska jegulja is offline   Reply With Quote
Old 17-11-2008, 11:26 PM   #6242
Sv. Nikola
Senior Member

Sv. Nikola's Avatar

Sv. Nikola is on a distinguished road
Default Double pokal

Quote:
Originally Posted by Nokia View Post
Uvida to svak i to se zna da kad se igra u sucurju da su ti sanse minimalne da ces dobit utakmicu,jer oni rade pritisak na suca i sudac se usere i tako im sudi penale i nedaje im zasluzene kartone za divljacke prekrsaje i nesportske prigovore...
Ako je tako kako ti mislis, reci mi kako onda dobivamo u gostima??? Ae kad si tako pametan....
Ljudi, mi smo dobri i vama je krivo i ljubomorni ste na nas, i radi baluna, radi nase temperamentnosti koju nikad necete imat, i naravno, radi toga sta nas zene vole, jer mi smo mange...samo vi nas vridjajte..nema van nista od toga...mi cemo lipo doc i opatinat ih a vi se tucite i vridjajte jedni druge, jer kad vam je malo medusobno onda trazite zrtve sa strane!!!
Nas klub ima jedno jedinstvo i kolektiv koje je sve jace i jace, a to sta vi mislite to je vasa stvar i osobna razmisljanja....
Tako su van mislili ocevi i dide pa ne ocekujen da ste i vi puno drugaciji....
Da se razumimo, ima niz otok puno, masu, super i dobrih ljudi koje je znan ali ova bagra sta manta po forumu to je nevjerovatno, skroz izmaklo kontroli...
Sv. Nikola is offline   Reply With Quote
Old 18-11-2008, 12:54 AM   #6243
Nokia
Junior Member

Nokia is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by Sv. Nikola View Post
Ako je tako kako ti mislis, reci mi kako onda dobivamo u gostima??? Ae kad si tako pametan....
Ljudi, mi smo dobri i vama je krivo i ljubomorni ste na nas, i radi baluna, radi nase temperamentnosti koju nikad necete imat, i naravno, radi toga sta nas zene vole, jer mi smo mange...samo vi nas vridjajte..nema van nista od toga...mi cemo lipo doc i opatinat ih a vi se tucite i vridjajte jedni druge, jer kad vam je malo medusobno onda trazite zrtve sa strane!!!
Nas klub ima jedno jedinstvo i kolektiv koje je sve jace i jace, a to sta vi mislite to je vasa stvar i osobna razmisljanja....
Da se razumimo, ima niz otok puno, masu, super i dobrih ljudi koje je znan ali ova bagra sta manta po forumu to je nevjerovatno, skroz izmaklo kontroli...
ko parvo jo u niti jednoj recenici koju san do sad napiso na forumu nison spominjo zenske pa nevidim razloga zoc ih ti spominjes...i nemoras okricat temu...jo san samo govori o temu da ce bilo ko tesko dobit u sucurju utakmicu radi tega ca vi virsite pritisak na sudca a sudac to tolerira jer se usere,tako je oduvik bilo kako si ti lipo reko znomo to i od nasih dideva i oceva...
i molim te da se ubuduce drzis teme unaprijed zahvaljujem
Nokia is offline   Reply With Quote
Old 18-11-2008, 12:55 AM   #6244
JASMINA
Member

JASMINA is on a distinguished road

Quote:
sta to kenjkas??
ko to tebe voli?!?!?!
vi ste dobri?!?!?! -hhahahahaha
baluna?!?!-ej, koliko ste puta bili prvi kad smo ljubomorni na vas radi baluna!??!?
ajde pametnjakoviću odgovorI!!!!!!!
JASMINA is offline   Reply With Quote
Old 18-11-2008, 12:57 AM   #6245
Nokia
Junior Member

Nokia is on a distinguished road

i da se kapimo niko ne kaze da vi niste dobri ali kako se vecina vas ponasa preko utakmice to je katastrofa...nodan se da se necete uvridit pozdrav
Nokia is offline   Reply With Quote
Old 18-11-2008, 01:03 AM   #6246
MODRIČ
Member

MODRIČ is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by Nokia View Post
i da se kapimo niko ne kaze da vi niste dobri ali kako se vecina vas ponasa preko utakmice to je katastrofa...nodan se da se necete uvridit pozdrav
ma sta je tebi!??!?!
sta ti imas protiv nas sucurana?!?!
mi smo najbolji ljudi! i nemoj vise vrijeđat!
MODRIČ is offline   Reply With Quote
Old 18-11-2008, 09:51 AM   #6247
Sv. Nikola
Senior Member

Sv. Nikola's Avatar

Quote:
Originally Posted by JASMINA View Post
sta to kenjkas??
ko to tebe voli?!?!?!
vi ste dobri?!?!?! -hhahahahaha
baluna?!?!-ej, koliko ste puta bili prvi kad smo ljubomorni na vas radi baluna!??!?
ajde pametnjakoviću odgovorI!!!!!!!
Jasmina, vocko poslje kise, sunce moje malo, znas da te ja volim....

Quote:
Originally Posted by MODRIČ View Post
ma sta je tebi!??!?!
sta ti imas protiv nas sucurana?!?!
mi smo najbolji ljudi! i nemoj vise vrijeđat!
Posto nisi iz sucurja, jezik u vlagu
Old 18-11-2008, 11:53 AM   #6248
plamus1
Senior Member

plamus1's Avatar

plamus1 is on a distinguished road

monkule pocmi banirati svakoga ko pocme koristit nesportske uzjave za bilo koju suparnicku ekipu, a pogotovo koji koriste epitete.
pa ovo nema smisla citat, jeste vi normalni, pa vi stvarno neznate ca pisete, kako mozete jedni drugima govorit takve stvari, sramota.
piste o nogometu, stanju u klubu a ne svade
plamus1 is offline   Reply With Quote
Old 18-11-2008, 12:17 PM   #6249
mirkopaiz
Member

mirkopaiz's Avatar

mirkopaiz is on a distinguished road

turnir malega baluna u foru, ima li ko informaciju kad počinje
mirkopaiz is offline   Reply With Quote
Old 18-11-2008, 12:23 PM   #6250
ruppa
Senior Member

ruppa is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by plamus1 View Post
monkule pocmi banirati svakoga ko pocme koristit nesportske uzjave za bilo koju suparnicku ekipu, a pogotovo koji koriste epitete.
pa ovo nema smisla citat, jeste vi normalni, pa vi stvarno neznate ca pisete, kako mozete jedni drugima govorit takve stvari, sramota.
piste o nogometu, stanju u klubu a ne svade
Svaka čast meštre, mislin gadi mi se čitat sve ovo, ostavite se tog Sućuraja već, monkule povedi malo računa o ovome forumu jerbo sve više liči na ratni poligon i vremenske prognoze, o balunu niko ne piše, o kvaliteti ekipa o ambicijama o potezima, o taktici o izledima o šansama o igračima, o nogometu, o plaćanju terena o forskoj nogometnoj ligi o čudu da jedan otok ima toliko klubova ...o...
ruppa is offline   Reply With Quote
Old 18-11-2008, 12:29 PM   #6251
ruppa
Senior Member

ruppa is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by mirkopaiz View Post
turnir malega baluna u foru, ima li ko informaciju kad počinje
Evo informacija dobro si me napomenio, dakle prijave su u vatrogascih ka i uvik do 15 oo sati, 20.11.2008. 50 kn po igaču. turnir bi najvjerojatnije trebao početi 29.11. ovisno o prijavama, svi čekaju zadnji dan pa još nismo sigurni.
ruppa is offline   Reply With Quote
Old 18-11-2008, 12:45 PM   #6252
šarafciger
Member

šarafciger's Avatar

šarafciger is on a distinguished road
Send a message via AIM to šarafciger Send a message via Skype™ to šarafciger

ti si obicna covjekolika budala....
Cisto fin primjerak velikoga debila....

eto to van je moji dragi sv.Nikola posla meni u privatnoj poruci. pa sad se osvrnite na njegove posteve di govori o pristojnosti i kako su sucuranai fini, pa cete svatit da je to jedan neodgojeni vlah i tako ce i ostat u svojoj pripizdini.smece obicno.

bubli ovo nemoj brisat slucajno jer cu mu odsad slat privatno ali da ljudi svate i vide s kin imaju posla i sta san in ja govoria. hvala
šarafciger is offline   Reply With Quote
Old 18-11-2008, 01:46 PM   #6253
JASMINA
Member

JASMINA is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by šarafciger View Post

eto to van je moji dragi sv.Nikola posla meni u privatnoj poruci. pa sad se osvrnite na njegove posteve di govori o pristojnosti i kako su sucuranai fini, pa cete svatit da je to jedan neodgojeni vlah i tako ce i ostat u svojoj pripizdini.smece obicno.

bubli ovo nemoj brisat slucajno jer cu mu odsad slat privatno ali da ljudi svate i vide s kin imaju posla i sta san in ja govoria. hvala
hmm, lijepa kultura iz sucurja...
a nista, sveti nikola....
JASMINA is offline   Reply With Quote
Old 18-11-2008, 04:40 PM   #6254
Velika-Gomila
Senior Member

Velika-Gomila's Avatar

Velika-Gomila is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by šarafciger View Post

Ne želin opravdavat sv.Nikolu, ali ne mogu reć ni da je u krivu.
Velika-Gomila is offline   Reply With Quote
Old 18-11-2008, 05:05 PM   #6255
Sv. Nikola
Senior Member

Sv. Nikola's Avatar

Exclamation Prava si kacavida!!!

Zali se sam sebi, dragi moj da nisi zasluzija nebi te tako pocastija!
Posla san ti privat mail da vidis da si u krivu u nekin situacijama a ne da places ode po forumu....beba mala
I kao drugo na forumu nije pristojno vridjat osobu koje nema na forumu tj. nije prisutna, te ako ti imas osobnih nesporazuma i nesuglasica s tom istom, zovi je na telefon ili porazgovaraj u 4 oka pa rjesi....a ne se nasladjivat i rugat ode po forumu
To je stvar opce kulture, a sta san ti ja reka da si debil i budala, reka bi ti svak radi toga...
Old 18-11-2008, 05:42 PM   #6256
Raul9
Member

Raul9 is on a distinguished road

Bi san danas u pelinje gledat zaostalu utakmicu dalmatinac-sloga:2-2
Losa utakmica totalno,niti jedon dupli pas,niti jedon ubacaj ni jedni ni drugi...
Ali dobro barenmka smo vidili 4 gola i prekrasnu solo akciju grgota barbica te na kraju gol naravno...
vjerovatno ce opsirnije napisat monkul
toliko od mene pozdrav
Raul9 is offline   Reply With Quote
Old 18-11-2008, 06:04 PM   #6257
varbanjanin
Member

varbanjanin is on a distinguished road

Quote:
Zali se sam sebi, dragi moj da nisi zasluzija nebi te tako pocastija!
Posla san ti privat mail da vidis da si u krivu u nekin situacijama a ne da places ode po forumu....beba mala
I kao drugo na forumu nije pristojno vridjat osobu koje nema na forumu tj. nije prisutna, te ako ti imas osobnih nesporazuma i nesuglasica s tom istom, zovi je na telefon ili porazgovaraj u 4 oka pa rjesi....a ne se nasladjivat i rugat ode po forumu
To je stvar opce kulture, a sta san ti ja reka da si debil i budala, reka bi ti svak radi toga...
monkule, vidis po ovemu da sucuranima ni ode misto. njih ni za puscat da izlazidu iz sucurja
varbanjanin is offline   Reply With Quote
Old 18-11-2008, 06:26 PM   #6258
lampard 8
Junior Member

lampard 8 is on a distinguished road

ostavite se sucurja vise.koi van je k........gledajte svoja posla,kako vas nije sram,samo podjebajete cilo vrime bez razloga,imate li vi pametnijeg posla????????
zare ti ocito nemas pametnijeg posla od kad si isa u zg......
lampard 8 is offline   Reply With Quote
Old 18-11-2008, 07:10 PM   #6259
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

monkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the rough
Exclamation

vidim sve....
nevjerovatno!!!
ovako ću napravit:
ostavit ću sve do sada napisano kao dokaz ponašanja kakvog ne želim vidit niti na Forumu, a niti u odnosima među svima Vama, zatim ću, kao šta sam najavio - banirat i brisat SVAKOGA ko potegne ovakve stvari, a koje su to stvari neću sad jer možda nekoga zaboravim...
stoga molim Vas, imajte u glavi da ovaj Forum ima više od 300 000 ulazaka, da sve ovo čita puno više ljudi nego što ih piše, da na neki način, sa ovim našim malim djelićem interneta propagiramo ovi naš otočki balun u kojemu je bilo, je, i bit će svega i svačega...i po sucima, i po povereniku, i po savezu, i jedni po drugima, čak i međusobno - jo to ne mogu niti želim zaustavit jer naravno, tko sam ja da sudim i da govorim nekome šta je ispravno a šta ne - ali ako već imam tu mogućnost da baniram nekoga, neću se ustručavati ma o kome se radilo......

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::::::::::::::::::
monkul is offline   Reply With Quote
Old 18-11-2008, 07:32 PM   #6260
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

monkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the rough

e sad.....

da je Suada pivalo bi se "Suada, kuda si gledala?" - ali to je ipak Suad, naš sudac, delegat i autostoper..

utakmica danas na Pelinju? ahhhhh...napokon i jedni i drugi osvojili bod, pravda je,kako se ono kaže? - zadovoljena, iako bi naravno i mi i oni volili da smo uzeli sva tri boda - ali i jedni i drugi moramo biti zadovoljni jer kao što to netko primjeti: loša utakmica za gledat...pogotovo meni, kojemu su živci i priko utakmice a bogami i posli: jednostavno pri kraju.
nema se šta puno pisat o samoj utakmici jer činjenica da smo napokon osvojili BOD je sasvim dovoljna i svaka čast mojima na tome!!!..

kiks naše obrane dovodi Dalmatince u vodstvo, reka bi netko glupim golom ali niti jedan nije glup jer svaki se piše, zatim napokon Tata uspijeva iz drugog pokušaja iz slobodnjaka poravnati, zatim genijalan prodor Grgota ( za njega genijalan - za mene katastrofalan ako primjetim da ga nitko nije zaustavio...) i vodstvo Dalmatinca 2-1...na kraju, nakon Fabijanove lucidnosti i proigravanja prema Tati, Tata rutinski postavlja konačan rezultat 2-2..
Šteta je koliko igraći ( bez obzir čije dresove nosili.....) troše energije na rasprave sa sucima ( koji jesu ili nisa u pravu ali teško da su IKADA PROMIJENILI ODLUKE), umjesto da to malo snage šta imaju potroše na trčanja, otkrivanja, napadanja, zaustavljanje napada, nabivonje balunih a ne kao da igraju moli balun...uglavnom završilo je 2-2 i za nas sada slijedi puno lakša utakmica u Hvaru, kontra Južnjaka di apsolutno nemamo šta izgubit a možemo masu ugrabit i za nas i druge...

Uskoro počinje u Jelsi u dvorani i ženski mali nogomet, o tome u drugom topicu, ali eto: zahladilo je pa se i žene odlučile malo zagrijat..

i na kraju, ali nikako posljednje - danas smo se svi koji smo bili na Pelinju minutom šutnje sjetili svih žrtava Domovinskog rata, a posebno srpske agresije na Grad Vukovar i Škabrnju. Neka počivaju u miru sve žrtve!!
monkul is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules