![]() |
![]() |
#7981 |
Member
![]() |
![]()
AJMO VRISNIK
dosta je da budedu i penali.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7982 |
Member
![]() |
![]()
evo i soška smo pasali na penale...jupi...i dok malo štijen ovin forum i vidin da su južnjaci već stavili pehar u vitrinu,to me raduje... jer onda jedon po njima bidni vrisnik nimo co izgubit...ali isto su tako i sucurani pensali...i objektivno gledano južnjak je boji od nos,ali ca oni pensodu da cemo in skalat gace na terenu...ipak je ovo kup otoka fora i potrudit cemo se da pehar ostane na otoku...pa ako ne uspije bar smo doli sve od sebe...i jos smo 2 godisca zaredon u finalu a to je za nos ogroman uspjeh...ALI VODILJA NAN MORA BIT TO DA PEHAR OSTANE NA OTOKU,A NE DA GRE U DUGOPOLJE I OKOLNA MISTA!
FOR RULES!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7983 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7984 |
Member
![]() |
![]()
možda i ni bilo nikad manje al opet ih je tote 7-8 bilo protiv varbanja...
a na kraju krajeva to je vas problem...ako van je gust tako igrat...slobodno guštojte |
![]() |
![]() |
![]() |
#7985 | |
Member
![]() |
![]() Quote:
Nije lipo tako govoriti. Zašto? Zato jer da nije bilo jednog vlaja među vratnicama Vrisnika pitanje je bi li ušli u finale. Čestitke na tome i vidimo se u Starom Gradu pa ko bude spretniji kup je njegov... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7986 |
Senior Member
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7987 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
četiri splićana,a jo mislin da nisi ni ti čistokrvni forani,somo nos ti pol pa ćete dobit ko zognju utakmicu u foru šest komadih. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7988 |
Senior Member
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7989 |
Senior Member
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7990 |
Senior Member
![]() |
![]()
Bilo ih je šest,a protiv Vrisnika ćedu igrat četiri jer veće ni potriba.Dovoljna su nam dvo sv.nedijska dragulja Darko i Nikola koji znaju igrat balun boje od svih Vrisničanih zajedno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7991 | ||
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
mozda ako priracunos minute izvuces i da ih je bilo 4, amozda i3 .Dijeli mnozi ,izvuc korjen sve ucin ...provoj Quote:
Ma Južnjak je i po meni apsolutni favorit...to nami odgovoro,mi se ne zanosimo sa ničin previše...veliki je uspjeh za ovu modu ekipu ,posli Jadrana nojmlaju ekipu na otoku da je 2 puta zaredon u finalu kupa... Premije su nam ljubav prema klubu i budućnost našeg kluba ... A naravno da ćemo se se iskidot protiv Južnjaka ,daćemo sve od sebe ...a bice ca bude ...mi cemo se druzit, kantat i cmrljit tako i tako... Al ubicemo se i dat zodnju kapju karvi ako moremo donit rezultat nasemu klubu i klubu svih nasih storih ![]() Isto tako ,drogo mi je da je Južnjak poče dovodit igroče iz otoka,to je jako pozitivno, a i sa igročima Južnjaka san dobar i sve su to dobri mladića(naravno otočani,druge neznon) Nk.Vrisnik-since1937. ![]()
![]() |
![]() |
#7992 | |
Member
![]() |
![]() Quote:
I mi Vrisniku želimo da osvoji kup, čisto zato jer su "slabiji" i jer nas nisu oni izbacili... A ča se tiče ovih izjavih o sv.nedijskim draguljima koji moredu somi dobit Vrisnika... Vidit cemo u subotu, ali ko visoko leti... AJMO ZELENI
![]() |
![]() |
#7993 |
Senior Member
![]() |
![]()
Ljudi moji šta je ovo oko vlaja?? ili ti ga vlaha??
Zar smo mi koji nismo po prababi i pradidu, materi i čaći sa hvara manje vridni ljudi. Šta to oćete reći da smo ljudi nižeg sloja. E pa meni sad nepada na pamet ni jedna ekipa koja je "čistokrvno" hvarska. A pitan se što ove ekipe sa većin brojen "stranaca" imaju uspjeha. Evo i naša Sloga, kad bi nam došli svi spličani izgledali smo potpuno drugaćije na terenu nego kad ih nije bilo. A tim dečkima koji dolaze nediljon (iz koji god razloga, zbog novca ili prijateljstva) da odigraju u ovoj našoj lizi, e pa njima svaka čast. Jer meni dodje muka kad moran na oni trajekt se vuć, i izbjegavan koliko god mogu, a oni dolaze redovno. A ja bar po sebi vidin (i ja san vlaj i ponosim se sa time) nisam se nešto štedija i igra san svim srcem za Dol, a još mi puha nisu spremili da ga probam. Eto toliko od vlaja koji živi na Hvaru
![]() |
#7994 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7995 |
Member
![]() |
![]()
po ovima postovima ne mogu nista drugo napisat nego:
ČESTITKE SVIM IGRAČIMA,NAVIJAČIMA I SIMPATIZERIMA NK JUŽNJAKA na osvojenom kupu! BRAVO DEČKI! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7996 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
io non impačare a storija abaut furešti u našoj ligi jer:
dogodine se nadam, i skoro pa sam siguran da ćemo i mi imat određen broj igraća za koje će netko sa tribina reć da su "vlasi"..nažalost..... ja to nikad nisam niti ću govorit. jer ti momci su ok. i amen. to šta sam možda ponekad ljuubomoran i na južnjaka i na poskoka jer leva leva osvajaju trofeje to je moj problem ali nije razlog da ih etiketiram kao vlahe...uostalom zato i jesam gušta kad je Levanda osvojila prvenstvo, i nisam se naslađiva nego sam gušta zajedno sa Levandom... mislim da je glupo nastavljat jednu te istu priću o "otočanima" i "fureštima" jer to smo već prožvakali.....oni koji mogu imat u ekipi sve otočane, svaka im čast, isto tako bravoi i za ove koji su u stanju od igraća van otoka sastavit respektabilnu ekipu..... p.s lovostaj je na puhe pa........ ![]() o.p.s doktore, dogodine najmanje 25 bodova!!!!!!!!! a ako dobijem na Loto onda najmanje 45........ |
![]() |
![]() |
![]() |
#7997 |
Member
|
![]()
evo jo navijen za vrisnik ali ne zato ca nas je juznjak izbaci nego radi ovih izjavih navijaca i igraca juznjaka...da nas je vrisnik izbaci opet bi bi za njega...
AJMO ZELENI!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7998 |
Senior Member
![]() |
![]()
Koliko jo znon u finalu sudjeluju 2 ekipe i obe imaju šanse za osvojit pehar. Ne znan baš jesu pojedinci iz Južnjaka upućeni u to jer koliko vidin oni već slave tin kup. No momci, može van se dogodi da vas ta prepotencija košta poraza u finalu pa onda morete ća oćete...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7999 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8000 |
Senior Member
|
![]()
to ni bronjenje svojega kluba nego omalovazavanje vrisnika i njihovih mogucnosti...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|