[www.hnkhajduk.com] - Neslužbeni forum HNK Hajduka  

Go Back   [www.hnkhajduk.com] - Neslužbeni forum HNK Hajduka > Hajduk OnLine forumi > Forska Liga

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 09-06-2009, 10:39 AM   #7981
nn User
Member

nn User's Avatar

nn User is on a distinguished road

AJMO VRISNIK
dosta je da budedu i penali....
nn User is offline   Reply With Quote
Old 09-06-2009, 11:38 AM   #7982
JOE COLE
Member

JOE COLE is on a distinguished road

evo i soška smo pasali na penale...jupi...i dok malo štijen ovin forum i vidin da su južnjaci već stavili pehar u vitrinu,to me raduje... jer onda jedon po njima bidni vrisnik nimo co izgubit...ali isto su tako i sucurani pensali...i objektivno gledano južnjak je boji od nos,ali ca oni pensodu da cemo in skalat gace na terenu...ipak je ovo kup otoka fora i potrudit cemo se da pehar ostane na otoku...pa ako ne uspije bar smo doli sve od sebe...i jos smo 2 godisca zaredon u finalu a to je za nos ogroman uspjeh...ALI VODILJA NAN MORA BIT TO DA PEHAR OSTANE NA OTOKU,A NE DA GRE U DUGOPOLJE I OKOLNA MISTA!
FOR RULES!!!!
JOE COLE is offline   Reply With Quote
Old 09-06-2009, 12:09 PM   #7983
no.1
Senior Member

no.1 is on a distinguished road
Talking

Quote:
Originally Posted by JOE COLE View Post
evo i soška smo pasali na penale...jupi...i dok malo štijen ovin forum i vidin da su južnjaci već stavili pehar u vitrinu,to me raduje... jer onda jedon po njima bidni vrisnik nimo co izgubit...ali isto su tako i sucurani pensali...i objektivno gledano južnjak je boji od nos,ali ca oni pensodu da cemo in skalat gace na terenu...ipak je ovo kup otoka fora i potrudit cemo se da pehar ostane na otoku...pa ako ne uspije bar smo doli sve od sebe...i jos smo 2 godisca zaredon u finalu a to je za nos ogroman uspjeh...ALI VODILJA NAN MORA BIT TO DA PEHAR OSTANE NA OTOKU,A NE DA GRE U DUGOPOLJE I OKOLNA MISTA!
FOR RULES!!!!
ne gre u dugopolje nego u sv.nediju stvarno neznon koliko moraš bit glup(sorry) za tako ništo izjovit,osim toga nikad manje splićanih ni igralo u južnjaka , a trenutno somo četiri ekipe na otoku nimoju igroče iz vonka, a o njima niko ništa ne govori
no.1 is offline   Reply With Quote
Old 09-06-2009, 12:12 PM   #7984
JOE COLE
Member

možda i ni bilo nikad manje al opet ih je tote 7-8 bilo protiv varbanja...
a na kraju krajeva to je vas problem...ako van je gust tako igrat...slobodno guštojte
Old 09-06-2009, 12:40 PM   #7985
daniel
Member

daniel is on a distinguished road

Quote:
FOR RULES!!!!

Nije lipo tako govoriti.

Zašto?
Zato jer da nije bilo jednog vlaja među vratnicama Vrisnika pitanje je bi li ušli u finale.

Čestitke na tome i vidimo se u Starom Gradu pa ko bude spretniji kup je njegov...
daniel is offline   Reply With Quote
Old 09-06-2009, 01:24 PM   #7986
no.1
Senior Member

Quote:
možda i ni bilo nikad manje al opet ih je tote 7-8 bilo protiv varbanja...
a na kraju krajeva to je vas problem...ako van je gust tako igrat...slobodno guštojte
ni ih bilo 7-8 nego 5
Old 09-06-2009, 02:17 PM   #7987
dinko
Senior Member

dinko is on a distinguished road

Quote:
FOR RULES!!!!
Svarno si jadan,Južnjak u povijesti ni imo manje splićanih,okli ti je novi golman ča dobro broni penale,imote tri splićana,a za nos su većinom ovu sezonu igrali
četiri splićana,a jo mislin da nisi ni ti čistokrvni forani,somo nos ti pol pa ćete dobit ko zognju utakmicu u foru šest komadih.
dinko is offline   Reply With Quote
Old 09-06-2009, 02:35 PM   #7988
plamus1
Senior Member

plamus1's Avatar

plamus1 is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by no.1 View Post
ni ih bilo 7-8 nego 5
a borami ni 5, jer ako tako govoris nis gledo utakmicu.
a drugo u vrisniku sad sa golmanom imaju dvo "vlaha", a svi znomo da bi vrisnik voli da ni moro dovest golmana iz splita.
plamus1 is offline   Reply With Quote
Old 09-06-2009, 03:04 PM   #7989
no.1
Senior Member

Quote:
Originally Posted by plamus1 View Post
a drugo u vrisniku sad sa golmanom imaju dvo "vlaha", a svi znomo da bi vrisnik voli da ni moro dovest golmana iz splita.
je falison bilo ih je šest u parvo poluvrjeme, a u drugo četiri,
Old 09-06-2009, 03:07 PM   #7990
dinko
Senior Member

Quote:
Originally Posted by plamus1 View Post
Bilo ih je šest,a protiv Vrisnika ćedu igrat četiri jer veće ni potriba.Dovoljna su nam dvo sv.nedijska dragulja Darko i Nikola koji znaju igrat balun boje od svih Vrisničanih zajedno.
Old 09-06-2009, 03:25 PM   #7991
cunga lunga
Senior Member

cunga lunga's Avatar

cunga lunga is on a distinguished road
Talking Finale kupa

Quote:
Originally Posted by dinko View Post
Svarno si jadan,Južnjak u povijesti ni imo manje splićanih,okli ti je novi golman ča dobro broni penale,imote tri splićana,a za nos su većinom ovu sezonu igrali
četiri splićana,a jo mislin da nisi ni ti čistokrvni forani,somo nos ti pol pa ćete dobit ko zognju utakmicu u foru šest komadih.
Drogo mi je ca von je nos visoko dignut do neba ...lipo govoris ,svaka cast majstore.btw za nos je nojveći dil sezone igro jedon(1)slpićanin
Quote:
Originally Posted by no.1 View Post
je falison bilo ih je šest u parvo poluvrjeme, a u drugo četiri,
mozda ako priracunos minute izvuces i da ih je bilo 4, amozda i3 .Dijeli mnozi ,izvuc korjen sve ucin ...provoj

Quote:
Bilo ih je šest,a protiv Vrisnika ćedu igrat četiri jer veće ni potriba.Dovoljna su nam dvo sv.nedijska dragulja Darko i Nikola koji znaju igrat balun boje od svih Vrisničanih zajedno.
Opet prepotentne izjave...lipo lipo

Ma Južnjak je i po meni apsolutni favorit...to nami odgovoro,mi se ne zanosimo sa ničin previše...veliki je uspjeh za ovu modu ekipu ,posli Jadrana nojmlaju ekipu na otoku da je 2 puta zaredon u finalu kupa...
Premije su nam ljubav prema klubu i budućnost našeg kluba ...
A naravno da ćemo se se iskidot protiv Južnjaka ,daćemo sve od sebe ...a bice ca bude ...mi cemo se druzit, kantat i cmrljit tako i tako...
Al ubicemo se i dat zodnju kapju karvi ako moremo donit rezultat nasemu klubu i klubu svih nasih storih
Isto tako ,drogo mi je da je Južnjak poče dovodit igroče iz otoka,to je jako pozitivno, a i sa igročima Južnjaka san dobar i sve su to dobri mladića(naravno otočani,druge neznon)
Nk.Vrisnik-since1937.:

Ne zelim da se blamiram...
cunga lunga is offline   Reply With Quote
Old 09-06-2009, 03:58 PM   #7992
Mr_Moli
Member

Mr_Moli's Avatar

Mr_Moli is on a distinguished road

Quote:
Ča ti ovo znači želimo,ko mu želi da osvoji kup cili Dol,Grad Stari Grad,cili otok,cila Hrvatska,neznon u čikovo ime govoriš,cila Sv.Nedija mu ne želi da
osvoji kup.....
Ajme bidan, ča smo emocionalni. Evo, jo mislin da u ime ciloga Jadrana govorin:
I mi Vrisniku želimo da osvoji kup, čisto zato jer su "slabiji" i jer nas nisu oni izbacili...
A ča se tiče ovih izjavih o sv.nedijskim draguljima koji moredu somi dobit Vrisnika... Vidit cemo u subotu, ali ko visoko leti...

AJMO ZELENI
Old 09-06-2009, 06:02 PM   #7993
vratar
Senior Member

vratar is on a distinguished road

Ljudi moji šta je ovo oko vlaja?? ili ti ga vlaha??

Zar smo mi koji nismo po prababi i pradidu, materi i čaći sa hvara manje vridni ljudi. Šta to oćete reći da smo ljudi nižeg sloja. E pa meni sad nepada na pamet
ni jedna ekipa koja je "čistokrvno" hvarska. A pitan se što ove ekipe sa većin brojen "stranaca" imaju uspjeha. Evo i naša Sloga, kad bi nam došli svi spličani izgledali smo potpuno drugaćije na terenu nego kad ih nije bilo. A tim dečkima koji dolaze nediljon (iz koji god razloga, zbog novca ili prijateljstva) da odigraju u ovoj našoj lizi, e pa njima svaka čast. Jer meni dodje muka kad moran na oni trajekt se vuć, i izbjegavan koliko god mogu, a oni dolaze redovno.
A ja bar po sebi vidin (i ja san vlaj i ponosim se sa time) nisam se nešto štedija i igra san svim srcem za Dol, a još mi puha nisu spremili da ga probam.
Eto toliko od vlaja koji živi na Hvaru
Old 09-06-2009, 07:04 PM   #7994
milan fan
Senior Member

milan fan is on a distinguished road

Quote:
ma nemoj sad se tako bahatit,mozda je da su oni po znanju boji ali da su oni toliko dobri,da ih vrisnik sa svojon borbenoscu ne more fremat to ni istina...i igroc koji u juznjaka cini kvalitetu je tomi zupan... je da on ne doje gole i asistira,ali koliko on pritarci i napravi to niko ne napravi u juznjaka a i usudi bi se rec ni na cilemu otoku...i voli bi da vrisnik dobije ali ne radi tega ca se govori da van vlasi igrodu jer,van je ekipa s otoka ali cisto jer ste bahati i mislite lako cemo...i sta ce van da ste kvalitetniji ca jeste siguro,kad imate takov pristuo a oni ce to znat iskoristit...

pozdrav
milan fan is offline   Reply With Quote
Old 09-06-2009, 07:35 PM   #7995
JOE COLE
Member

po ovima postovima ne mogu nista drugo napisat nego:
ČESTITKE SVIM IGRAČIMA,NAVIJAČIMA I SIMPATIZERIMA NK JUŽNJAKA na osvojenom kupu!
BRAVO DEČKI!
Old 09-06-2009, 07:47 PM   #7996
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

monkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the rough
Wink

io non impačare a storija abaut furešti u našoj ligi jer:
dogodine se nadam, i skoro pa sam siguran da ćemo i mi imat određen broj igraća za koje će netko sa tribina reć da su "vlasi"..nažalost..... ja to nikad nisam niti ću govorit.
jer ti momci su ok. i amen.
to šta sam možda ponekad ljuubomoran i na južnjaka i na poskoka jer leva leva osvajaju trofeje to je moj problem ali nije razlog da ih etiketiram kao vlahe...uostalom zato i jesam gušta kad je Levanda osvojila prvenstvo, i nisam se naslađiva nego sam gušta zajedno sa Levandom...
mislim da je glupo nastavljat jednu te istu priću o "otočanima" i "fureštima" jer to smo već prožvakali.....oni koji mogu imat u ekipi sve otočane, svaka im čast, isto tako bravoi i za ove koji su u stanju od igraća van otoka sastavit respektabilnu ekipu.....

p.s
lovostaj je na puhe pa........

o.p.s
doktore, dogodine najmanje 25 bodova!!!!!!!!!
a ako dobijem na Loto onda najmanje 45........
monkul is offline   Reply With Quote
Old 09-06-2009, 08:05 PM   #7997
fakin
Member

fakin is on a distinguished road
Send a message via MSN to fakin

evo jo navijen za vrisnik ali ne zato ca nas je juznjak izbaci nego radi ovih izjavih navijaca i igraca juznjaka...da nas je vrisnik izbaci opet bi bi za njega...

AJMO ZELENI!!!!
fakin is offline   Reply With Quote
Old 09-06-2009, 08:25 PM   #7998
You'll never walk alone
Senior Member

You'll never walk alone's Avatar

You'll never walk alone is on a distinguished road

Koliko jo znon u finalu sudjeluju 2 ekipe i obe imaju šanse za osvojit pehar. Ne znan baš jesu pojedinci iz Južnjaka upućeni u to jer koliko vidin oni već slave tin kup. No momci, može van se dogodi da vas ta prepotencija košta poraza u finalu pa onda morete ća oćete...
You'll never walk alone is offline   Reply With Quote
Old 09-06-2009, 08:29 PM   #7999
dinko
Senior Member

Quote:
Originally Posted by You'll never walk alone View Post
Koliko jo znon u finalu sudjeluju 2 ekipe i obe imaju šanse za osvojit pehar. Ne znan baš jesu pojedinci iz Južnjaka upućeni u to jer koliko vidin oni već slave tin kup. No momci, može van se dogodi da vas ta prepotencija košta poraza u finalu pa onda morete ća oćete...
Koji momci,al ne vidiš da sam som koji broni Južnjaka ko duh.
Old 09-06-2009, 10:59 PM   #8000
joker s klupe
Senior Member

joker s klupe's Avatar

joker s klupe is on a distinguished road
Send a message via MSN to joker s klupe

Quote:
Ovo nisu izjave navijača,ni igrača Južnjaka,ovo su izjave jedino mene
koji bronim svim sarcem svojim svoj klub za koji sam igro jednaste godišć,i
koji mi je posli žene i dice na parvemu mistu.
to ni bronjenje svojega kluba nego omalovazavanje vrisnika i njihovih mogucnosti...

http://www.hnkjadran.bloger.hr/
joker s klupe is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules