![]() |
![]() |
#8001 |
Senior Member
![]() |
![]()
onda se zapitoj,zoc je to tako???jer su drugi normalni i igrodu a ne ,hvolidu se ode da ste nojboji i nojjaci jer niste,a ca bi tek piso da ste stvarno nojjaci...borati drogo mi je da ti volis svoj klub ko svi mi ca volimo svoj,ali niko ne pise za svoj klub da ce dat 5 kusih,i da je pehar siguro vas...onda se ne mora ni igrat kad ste vi vec osvojili???CA NI TAKO???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8002 |
Senior Member
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8003 |
Senior Member
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8004 |
Senior Member
![]() |
![]()
golman vrisnika kako san cu je tuko bronit za jesu,ali mu nisu tili plotit put i isa je u vrisnik ali mora bit da mu je zena s otoka...tako da nemojte sad pisat da covik ni odle...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8005 |
Senior Member
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8006 |
Senior Member
![]() |
![]()
imo lika za južnjaka. nisu me nićin oduševili protiv varbanjanih. svi ništo govoridu da je južnjak boji i daće bit iznenađenje ako ne osvojidu. jo mislin obrnuto da čeem iznenodit ako vrisničani ne osvojidu jer su cili u motu. darži ih zajedništvo.
i zato mislin daće većina svita navijat za vrisničane jer su svetonedijani ionako somi po sebi uvik ko nojboji puni sebe. ovi se boridu i igrodu kako znodu. dasan jo trener umisto vjekota pritumbo bi jo ekipu vrisnika je teško more sa onakovon postavom uspit protiv južnjaka ali ako prominidu nike stvori i igroće vrisnik more iznenodit taktićki južnjaka i lagano dobit. ču san nike kombinacije igre i sviđo mise to. neka vrisnik osvoji a jo bi izošo sa ovakovon ekipon pa kako bilo da bilo. golman, zodnji josip (neka ne igro 2 sezone i neće daigro a ovo bi valjda iti igrat) isprid njega marjan i pelas, bekovi tonin i ivanković, u sridini luka pusarić ambroz i moli lukas i u napadu moli od janjice. ako dođe visko onda on umisto ambroza ulazi u ekipu i gre na halfa, josip u sridinu, a pusarić na zodnjega, a pelas na misto pusarića. tako bidu mogli dobit južnjaka a moredu i bilo kako somo da dobijedu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8007 |
Senior Member
![]() |
![]()
a ča bite imali oduševit, igrali su onoliko koliko im je bilo dosta, meni se je parilo koda je prijateljska utakmica a ne polufinale kupa
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8008 |
Senior Member
![]() |
![]()
o ovemu koliko kome igro igrocih vonka otoka je stvarno glupo vec govorit,ali za razliku od sloge,vrisnika,varbanja juznjak i poskok nemoredu niti zapocet utakmicu a da in ne dodedu igroci izvanka, po meni je to problem.
steta je, a jo san uvjeren da i juznjak i poskok imodu i svojih igrocih za igrat, zapostavijedu radi "stranaca". |
![]() |
![]() |
![]() |
#8009 |
Senior Member
![]() |
![]()
Dinko ne bi trebalo dizati tenzije prije finala...
Na taj nacin ces samo motivirati Vrisnik i okrenuti puno svita protiv Juznjaka... A to nije dobro za tvoj klub i igrace... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8010 |
Member
![]() |
![]()
Želio bi se osvrnuti malo na ovu temu, stranci ,vasi itd. Moram primjetit da jedan igrač Juznjaka, recimo Babić, a ima ih još kod njih, je odigrao u ovoj našoj Forskoj lizi više utakmica nego svi vi koji komentirate. Kako onda njega i takve igrače mozete zvati strancima. Ja mnogo bolje znam neke igrače Južnjaka nego recimo igrače Mladosti.
Ali jedno je bitno ,mi moramo ovdje razlikovati klubove Juznjak i Poskok. Dok je Juznjak uglavnom ostao vjeran igračima iz kopna koji su zapoceli igrat za njih, Poskok gotovo svake godine mjenja igrače. Ja dosta pratim ligu, ali mogu reći da neznam nijednog igrača Poskoka . To je sramota. Jer ne igramo mi samo za pobjedit, igra se i radi druzenja, upoznavanja i prijateljstva |
![]() |
![]() |
![]() |
#8011 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
Unaprijed zahvaljujem uz pozdrav! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8012 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8013 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
Vos koji pišu razne gluposti još su pišali u pelenu kad je on poče igrat.Brzici i Topiću osma sezona,svi drugi oko pet godišć igrodu za nos. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8014 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
izvuka si babica iz ekipe kojin je stvarno u njoj od pocetka, ali i juznjak ih je promini dosta, a i svako godisce in dohodi par igrocih novih. problem je po meni ca in je draze bit drugi sa igrocima izvonka, nego3,4,5 sa igrocima iz otoka i iz plaze,sv. nedije |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8015 |
Senior Member
![]() |
![]()
Hvala još jednom na trudu, navedeni razlog je moguć.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8016 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
ti si primitivan... to je do odgoja... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8017 |
Member
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8018 |
Senior Member
![]() |
![]()
samo ca se u ligi prvaka igraju 2 utakmice,a ode jedna ali svaka in cast...nojborbenija ekipa na otoku...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8019 |
Senior Member
![]() |
![]()
Ivan Babić je istinska legenda nogometa na otoku zodnjih godiš.Kako po igri tako i po ponošonju...
Neznon ga baš previše al nerijetko snjin razgovor i mogo re da je provi sportoš i voli svoj Južnjak... A ti Dinko valjda znoš i som ako ga poznaješ da Ivan nebi nikad izlazi sa takovima izjavima ko ti...On kapi sport i zno da se svega može dogodi...A ne ko ti da e bit 5-6 :0,Darko i Nikola vrididu veće nego cili Vrisnik.... E da , i Darko i Nikola su dobri sa nami Vrisničanima i oni su igračine ,pogotovo Darko koji je Dokozona klasa na otoku, a Nikola koji će to postat...I oni nos maksimalno respektirodu i znodu da bi moglo bit zajebano... Želin borbenu i fer utakmicu u nediju...I Bže daj da Vrisnik dobije,somo mi to tuče po glovi zodnjih don Baren ce bit proslava luđa,ča ni VRISNIČE VOLIN TE!!!!!
![]() |
#8020 |
Senior Member
![]() |
![]()
Ova tri dona se dosta za Južnjaka zakompliciralo,dvo
glavnija igrača sutra nemogu nastupat,ali i dalje virujen u našu pobjedu. |
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |