[www.hnkhajduk.com] - Neslužbeni forum HNK Hajduka  

Go Back   [www.hnkhajduk.com] - Neslužbeni forum HNK Hajduka > Hajduk OnLine forumi > Forska Liga

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 10-06-2009, 10:56 AM   #8001
milan fan
Senior Member

milan fan is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by dinko View Post
Koji momci,al ne vidiš da sam som koji broni Južnjaka ko duh.
onda se zapitoj,zoc je to tako???jer su drugi normalni i igrodu a ne ,hvolidu se ode da ste nojboji i nojjaci jer niste,a ca bi tek piso da ste stvarno nojjaci...borati drogo mi je da ti volis svoj klub ko svi mi ca volimo svoj,ali niko ne pise za svoj klub da ce dat 5 kusih,i da je pehar siguro vas...onda se ne mora ni igrat kad ste vi vec osvojili???CA NI TAKO???
milan fan is offline   Reply With Quote
Old 10-06-2009, 11:33 AM   #8002
omeyer
Senior Member

omeyer's Avatar

omeyer is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by JOE COLE View Post
..ALI VODILJA NAN MORA BIT TO DA PEHAR OSTANE NA OTOKU,A NE DA GRE U DUGOPOLJE I OKOLNA MISTA!
FOR RULES!!!!
znaci onda ako osvojite,golman neve vidit pehar?!?!?! okle van je najbolji igrac(golman)? kojin vaj je uve u finale? a joe??
omeyer is offline   Reply With Quote
Old 10-06-2009, 11:34 AM   #8003
omeyer
Senior Member

omeyer's Avatar

omeyer is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by no.1 View Post
je falison bilo ih je šest u parvo poluvrjeme, a u drugo četiri,
je,lako je kad je 5 minutih prin kraja uvest sveotocane,a u pocetnu postavu ih je bilo vece od 6
omeyer is offline   Reply With Quote
Old 10-06-2009, 11:36 AM   #8004
milan fan
Senior Member

Quote:
Originally Posted by omeyer View Post
znaci onda ako osvojite,golman neve vidit pehar?!?!?! okle van je najbolji igrac(golman)? kojin vaj je uve u finale? a joe??
golman vrisnika kako san cu je tuko bronit za jesu,ali mu nisu tili plotit put i isa je u vrisnik ali mora bit da mu je zena s otoka...tako da nemojte sad pisat da covik ni odle...
Old 10-06-2009, 02:00 PM   #8005
no.1
Senior Member

no.1 is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by omeyer View Post
je,lako je kad je 5 minutih prin kraja uvest sveotocane,a u pocetnu postavu ih je bilo vece od 6
golman,babić,brzica,mara,topić,vlaški, to je šest
no.1 is offline   Reply With Quote
Old 10-06-2009, 04:09 PM   #8006
sucko
Senior Member

sucko is on a distinguished road

imo lika za južnjaka. nisu me nićin oduševili protiv varbanjanih. svi ništo govoridu da je južnjak boji i daće bit iznenađenje ako ne osvojidu. jo mislin obrnuto da čeem iznenodit ako vrisničani ne osvojidu jer su cili u motu. darži ih zajedništvo.
i zato mislin daće većina svita navijat za vrisničane jer su svetonedijani ionako somi po sebi uvik ko nojboji puni sebe. ovi se boridu i igrodu kako znodu. dasan jo trener umisto vjekota pritumbo bi jo ekipu vrisnika je teško more sa onakovon postavom uspit protiv južnjaka ali ako prominidu nike stvori i igroće vrisnik more iznenodit taktićki južnjaka i lagano dobit. ču san nike kombinacije igre i sviđo mise to.
neka vrisnik osvoji a jo bi izošo sa ovakovon ekipon pa kako bilo da bilo. golman, zodnji josip (neka ne igro 2 sezone i neće daigro a ovo bi valjda iti igrat) isprid njega marjan i pelas, bekovi tonin i ivanković, u sridini luka pusarić ambroz i moli lukas i u napadu moli od janjice. ako dođe visko onda on umisto ambroza ulazi u ekipu i gre na halfa, josip u sridinu, a pusarić na zodnjega, a pelas na misto pusarića. tako bidu mogli dobit južnjaka a moredu i bilo kako somo da dobijedu.
sucko is offline   Reply With Quote
Old 10-06-2009, 04:20 PM   #8007
no.1
Senior Member

no.1 is on a distinguished road

a ča bite imali oduševit, igrali su onoliko koliko im je bilo dosta, meni se je parilo koda je prijateljska utakmica a ne polufinale kupa
no.1 is offline   Reply With Quote
Old 10-06-2009, 05:10 PM   #8008
plamus1
Senior Member

plamus1's Avatar

plamus1 is on a distinguished road

o ovemu koliko kome igro igrocih vonka otoka je stvarno glupo vec govorit,ali za razliku od sloge,vrisnika,varbanja juznjak i poskok nemoredu niti zapocet utakmicu a da in ne dodedu igroci izvanka, po meni je to problem.
steta je, a jo san uvjeren da i juznjak i poskok imodu i svojih igrocih za igrat, zapostavijedu radi "stranaca".
plamus1 is offline   Reply With Quote
Old 10-06-2009, 06:59 PM   #8009
riquelme
Senior Member

riquelme is on a distinguished road

Dinko ne bi trebalo dizati tenzije prije finala...

Na taj nacin ces samo motivirati Vrisnik i okrenuti puno svita protiv Juznjaka...

A to nije dobro za tvoj klub i igrace...
riquelme is offline   Reply With Quote
Old 10-06-2009, 11:03 PM   #8010
orbit
Member

orbit's Avatar

orbit is on a distinguished road
Default stranci

Želio bi se osvrnuti malo na ovu temu, stranci ,vasi itd. Moram primjetit da jedan igrač Juznjaka, recimo Babić, a ima ih još kod njih, je odigrao u ovoj našoj Forskoj lizi više utakmica nego svi vi koji komentirate. Kako onda njega i takve igrače mozete zvati strancima. Ja mnogo bolje znam neke igrače Južnjaka nego recimo igrače Mladosti.
Ali jedno je bitno ,mi moramo ovdje razlikovati klubove Juznjak i Poskok. Dok je Juznjak uglavnom ostao vjeran igračima iz kopna koji su zapoceli igrat za njih, Poskok gotovo svake godine mjenja igrače. Ja dosta pratim ligu, ali mogu reći da neznam nijednog igrača Poskoka . To je sramota. Jer ne igramo mi samo za pobjedit, igra se i radi druzenja, upoznavanja i prijateljstva
orbit is offline   Reply With Quote
Old 11-06-2009, 02:59 AM   #8011
franema
Senior Member

franema is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by franema View Post
Monkul, ne pari ti se da je dugo čekat 11 godin!? Ja bi na Hvar finale i onda popularizira događaj. Vjerujem da bi i koji turist koji se trefi na Hvaru doša, iz Splita isto (izlet) iliti još s kojega otoka. Šta misliš, bili bilo tako dobro?
Danas ( 10. lipnja og.) u SD sam pročita članak pod naslovom:" Talijanski Superkup se igra u Pekingu". Zašto u Kini, a ne u Italiji? Nije mi jasno, zašto. Susret je dogovoren za 8. kolovoza. Kakva je pozadina interesa u ovom slučaju, za oba kluba prisutna? (prvaka Italije Intera i pobjednika Kupa Lazija). Ima li netko odgovor?
Unaprijed zahvaljujem uz pozdrav!
franema is offline   Reply With Quote
Old 11-06-2009, 03:29 AM   #8012
You'll never walk alone
Senior Member

You'll never walk alone's Avatar

You'll never walk alone is on a distinguished road

Quote:
Danas ( 10. lipnja og.) u SD sam pročita članak pod naslovom:" Talijanski Superkup se igra u Pekingu". Zašto u Kini, a ne u Italiji? Nije mi jasno, zašto. Susret je dogovoren za 8. kolovoza. Kakva je pozadina interesa u ovom slučaju, za oba kluba prisutna? (prvaka Italije Intera i pobjednika Kupa Lazija). Ima li netko odgovor?
Unaprijed zahvaljujem uz pozdrav!
Iako ovo nema veze sa forskon ligon... bit je u temu da se poveća popularnost talijonske lige koja je pala u zodnje vrime naspram Engleske i Španjolske. Tako se i prin 2 godišća igralo u Libiji, a prošlo u SAD-u.
You'll never walk alone is offline   Reply With Quote
Old 11-06-2009, 08:01 AM   #8013
dinko
Senior Member

dinko is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by orbit View Post
Želio bi se osvrnuti malo na ovu temu, stranci ,vasi itd. Moram primjetit da jedan igrač Juznjaka, recimo Babić, a ima ih još kod njih, je odigrao u ovoj našoj Forskoj lizi više utakmica nego svi vi koji komentirate. Kako onda njega i takve igrače mozete zvati strancima. Ja mnogo bolje znam neke igrače Južnjaka nego recimo igrače Mladosti.
Ali jedno je bitno ,mi moramo ovdje razlikovati klubove Juznjak i Poskok. Dok je Juznjak uglavnom ostao vjeran igračima iz kopna koji su zapoceli igrat za njih, Poskok gotovo svake godine mjenja igrače. Ja dosta pratim ligu, ali mogu reći da neznam nijednog igrača Poskoka . To je sramota. Jer ne igramo mi samo za pobjedit, igra se i radi druzenja, upoznavanja i prijateljstva
Svaka čast na ovemu komentaru,somo da se zno Babiću je ovo 12 sezona u Južnjaku,više od 300 utakmicih odigronih za Južnjaka,1997 je poče igrat,polovica
Vos koji pišu razne gluposti još su pišali u pelenu kad je on poče igrat.Brzici i Topiću osma sezona,svi drugi oko pet godišć igrodu za nos.
dinko is offline   Reply With Quote
Old 11-06-2009, 09:17 AM   #8014
plamus1
Senior Member

plamus1's Avatar

plamus1 is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by orbit View Post
a zoc bi igroce poskoka bilo briga je ih ti poznaje ili igroce mladosti, oni se druzidu sa svojon ekipon i to je to.
izvuka si babica iz ekipe kojin je stvarno u njoj od pocetka, ali i juznjak ih je promini dosta, a i svako godisce in dohodi par igrocih novih.
problem je po meni ca in je draze bit drugi sa igrocima izvonka, nego3,4,5 sa igrocima iz otoka i iz plaze,sv. nedije
plamus1 is offline   Reply With Quote
Old 11-06-2009, 06:56 PM   #8015
franema
Senior Member

franema is on a distinguished road
Default usporedbe u malom

Quote:
Originally Posted by You'll never walk alone View Post
Iako ovo nema veze sa forskon ligon... bit je u temu da se poveća popularnost talijonske lige koja je pala u zodnje vrime naspram Engleske i Španjolske. Tako se i prin 2 godišća igralo u Libiji, a prošlo u SAD-u.
Hvala još jednom na trudu, navedeni razlog je moguć.
franema is offline   Reply With Quote
Old 11-06-2009, 07:33 PM   #8016
riquelme
Senior Member

riquelme is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by JOE COLE View Post
evo i soška smo pasali na penale...jupi...i dok malo štijen ovin forum i vidin da su južnjaci već stavili pehar u vitrinu,to me raduje... jer onda jedon po njima bidni vrisnik nimo co izgubit...ali isto su tako i sucurani pensali...i objektivno gledano južnjak je boji od nos,ali ca oni pensodu da cemo in skalat gace na terenu...ipak je ovo kup otoka fora i potrudit cemo se da pehar ostane na otoku...pa ako ne uspije bar smo doli sve od sebe...i jos smo 2 godisca zaredon u finalu a to je za nos ogroman uspjeh...ALI VODILJA NAN MORA BIT TO DA PEHAR OSTANE NA OTOKU,A NE DA GRE U DUGOPOLJE I OKOLNA MISTA!
FOR RULES!!!!

ti si primitivan...

to je do odgoja...
riquelme is offline   Reply With Quote
Old 12-06-2009, 11:35 AM   #8017
nn User
Member

nn User's Avatar

nn User is on a distinguished road

Quote:
Hvala još jednom na trudu, navedeni razlog je moguć.
100% je zbog toga...
bilo je na vijestima...

Vrisnik podsjeca na Liverpool, u lizi nisu nisto ali u utakmicima na ispadanje su odlicni... je to mozda radi pristupa ili?
nn User is offline   Reply With Quote
Old 12-06-2009, 01:34 PM   #8018
milan fan
Senior Member

Quote:
Originally Posted by nn User View Post
100% je zbog toga...
bilo je na vijestima...

Vrisnik podsjeca na Liverpool, u lizi nisu nisto ali u utakmicima na ispadanje su odlicni... je to mozda radi pristupa ili?
samo ca se u ligi prvaka igraju 2 utakmice,a ode jedna ali svaka in cast...nojborbenija ekipa na otoku...
Old 12-06-2009, 02:32 PM   #8019
cunga lunga
Senior Member

cunga lunga's Avatar

cunga lunga is on a distinguished road

Ivan Babić je istinska legenda nogometa na otoku zodnjih godiš.Kako po igri tako i po ponošonju...
Neznon ga baš previše al nerijetko snjin razgovor i mogo re da je provi sportoš i voli svoj Južnjak...
A ti Dinko valjda znoš i som ako ga poznaješ da Ivan nebi nikad izlazi sa takovima izjavima ko ti...On kapi sport i zno da se svega može dogodi...A ne ko ti da e bit 5-6 :0,Darko i Nikola vrididu veće nego cili Vrisnik....
E da , i Darko i Nikola su dobri sa nami Vrisničanima i oni su igračine ,pogotovo Darko koji je Dokozona klasa na otoku, a Nikola koji će to postat...I oni nos maksimalno respektirodu i znodu da bi moglo bit zajebano...
Želin borbenu i fer utakmicu u nediju...I Bže daj da Vrisnik dobije,somo mi to tuče po glovi zodnjih don
Baren ce bit proslava luđa,ča ni
VRISNIČE VOLIN TE!!!!!

Ne zelim da se blamiram...
cunga lunga is offline   Reply With Quote
Old 13-06-2009, 09:26 PM   #8020
dinko
Senior Member

dinko is on a distinguished road

Ova tri dona se dosta za Južnjaka zakompliciralo,dvo
glavnija igrača sutra nemogu nastupat,ali i dalje virujen u našu
pobjedu.
dinko is offline   Reply With Quote