[www.hnkhajduk.com] - Neslužbeni forum HNK Hajduka  

Go Back   [www.hnkhajduk.com] - Neslužbeni forum HNK Hajduka > Hajduk OnLine forumi > Forska Liga

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 16-06-2009, 10:58 AM   #8041
Mr_Moli
Member

Mr_Moli's Avatar

Mr_Moli is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by no.1 View Post
ovo ca san sad ču od tri žene iz sv.nedije stvarno ne služi varsničanima na čast ,mogu razumit da se gadi igroce ali poc ženama govorit svega i vriđat ih mislin da to prelazi sve granice,i da se možete tako nisko spustit to nemogu virovat
U moju obranu, nison iz vrisnika, niti imon pojma čemu govoriš. Pazi koga citiroš. A moga si i podili sa non tako da ni mi ne virujemo
Old 16-06-2009, 11:31 AM   #8042
sucko
Senior Member

sucko is on a distinguished road

i jo san buko i epet ću. to ni bilo bukonje ko bukonje nego za gušt.
navijen za vrisnika a pokušot ću bit objektivan. pobjedila je boja ekipa to je siguro. međutin po svemu vrisnik je zasluži veće tin pehar. južnjak je bi mora se priznat boji i parvo poluvrjeme a vrisnik je sa 2 udarca u gol do dvo gola i to je baš balun ne pobjeđije i ne vodi uvik boji. onda onin blesavi ćarnjeni kartun i ne bi ni onako južnjak lagano izjednaći i imo onoko šansih da se moglo sa klupe vrisnika reagirat jer su vrisničanima falili 2 igroća koja bi siguro donila sigurnost u igri da su bili makor na klupi (mislin na viskota i josipa) ali i bez njih vrisnikova klupa je morala boje vodit utakmicu i za meni su falili u taktici i to na puno mistih. igroćima svima svaka ćast i jednia i drugima mora se kapit da imo nervoze jer je finale ali su se dobro ponošali.
onin penal na kraju ono je žalosno. ono ni bi jedon penal nego 2 jer je parvo bi faul na molemu od janjice pok onda igronje rukon.
na kraju je kvalitetnija ekipa dobila a izgubila ekipe koja je veće tila pobjedu i koja se veće borila i koja je na kraju kruto puno oštećena izgubila.
sucko is offline   Reply With Quote
Old 16-06-2009, 11:33 AM   #8043
daniel
Member

daniel is on a distinguished road

Evo da i ja malo komentiram finale kupa...

Što se tiče suđenja, mislim da su bile 2 situacije koje je sudac pogriješio, odnosno nije dosudio.
Kod drugog gola Vrisnika prilikom uklizavanja našeg golmana vaš igrač duge kose, mislim Pusarić ulazi đonom po nogi našeg golmana i lopta mu pritom ostaje u nogama i Vrisnik daje lagani gol...Trebao je dosuditi faul na golmanu...

Druga je penal koji je trebao dosuditi za Vrisnik u zadnjoj minuti...

Što se tiče ponašanja na terenu izdvojio bih situaciju gdje vašeg igrača s nadimkom SOKOL faulira naš Mara i nakon toga mu se ide ispričati a onda slijedi odgovor BIŽI OD MENE JEBENTI MATER VLAŠKU...

To je bijedno.

Ponašanje Božena nakon utakmice također nema puno veze sa sportom...

Čestitam većini igrača Vrisnika koji su na kraju našim igračima stisli ruku makar možda to i nisu htjeli...
To je sport..

A što se tiče igre mislim da smo do 30 minute bili puno bolja momčad na terenu, nakon toga je Vrisnik bio bolji dok nisu dobili crveni karton...

Poslije smo to iskoristili i izjednačili..

A penali, to je sreća ovaj put je otišlo na našu stranu...
daniel is offline   Reply With Quote
Old 16-06-2009, 12:21 PM   #8044
plamus1
Senior Member

plamus1's Avatar

plamus1 is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by daniel View Post
Evo da i ja malo komentiram finale kupa...

Što se tiče suđenja, mislim da su bile 2 situacije koje je sudac pogriješio, odnosno nije dosudio.
Kod drugog gola Vrisnika prilikom uklizavanja našeg golmana vaš igrač duge kose, mislim Pusarić ulazi đonom po nogi našeg golmana i lopta mu pritom ostaje u nogama i Vrisnik daje lagani gol...Trebao je dosuditi faul na golmanu...

Druga je penal koji je trebao dosuditi za Vrisnik u zadnjoj minuti...

Što se tiče ponašanja na terenu izdvojio bih situaciju gdje vašeg igrača s nadimkom SOKOL faulira naš Mara i nakon toga mu se ide ispričati a onda slijedi odgovor BIŽI OD MENE JEBENTI MATER VLAŠKU...

To je bijedno.

Ponašanje Božena nakon utakmice također nema puno veze sa sportom...

Čestitam većini igrača Vrisnika koji su na kraju našim igračima stisli ruku makar možda to i nisu htjeli...
To je sport..

A što se tiče igre mislim da smo do 30 minute bili puno bolja momčad na terenu, nakon toga je Vrisnik bio bolji dok nisu dobili crveni karton...

Poslije smo to iskoristili i izjednačili..

A penali, to je sreća ovaj put je otišlo na našu stranu...
je ti znos ca je đon?
plamus1 is offline   Reply With Quote
Old 16-06-2009, 01:00 PM   #8045
mr.BIG
Senior Member

mr.BIG's Avatar

mr.BIG is on a distinguished road
Default sveukupno gledano

evo mene nakon kruto puno vrimena.Zapusti san ovin forum radi nikih budalastina i semutih(nemoj se najidat somo govorin ca mislin) ko ca si ti cijenjeni dinko.Ni mi jasno kako ti mores napisat da su Darko i Nikola boji nego cila momcad Vrisnika.Vama je vajalo Darko i Nikola i jos ako san dobro pribroji 9 igrocih vonka otoka tribali da nas dobijete i to tek nakon penalih.To ti govori na onin tvoj upis sve

Ca se tice bukonja bi san parvi u temu i opet cu ako Bog do.Jo ne bucen somo protiv Juznjaka nego protiv bilo kojega drugega kluba.To ne dozivljavan ko vridonje,nego to meni predstavlja vece zefrkanciju.

Bozen je jedon obican primitivac,kad ono onako nisto more napravit.

Ca se tice one situacije izmedu Mare i Sokola u potpunosti san da tote Sokol ni u pravu.Jos da se zno ni mu reko "da mu jebe mater vlasku".Opeta govorin da to ni u kojemu slucaju ne opravdavan.U toj situaciji je Mara udri Sokola dok je lezo na klehu nogon,a isa je i rukon.To je cijenjeni sudac ocjenio da Mara samo zasluzuje zuti karton.

Ca se tice utakmice mislin da je utakmica bila kruto dobra ca se tice igronja,ali i ca se tice ambijenta.Juznjak ocvoji kup i jo i ovin puen CESTITAN.Steta onega penala ca ga ni sudi jer je bi faul(Paulo to potvardi) i jos je bila ruka(Babic potvordi).Ali nema veze mlodi smo i gremo daje.Vidi se da je ekipa na mistu i da smo ko jedno.

Jos somo bi napiso da kad su Juznjaci dosli na rivu da su namjerno dosli isprid kfica u kojin mi zahodimo(Kekota) i po meni zapoceli jednu provokaciju.Mi smo na to smo sportski zapljeskali,jer se ne isploti kalovat na nisku razinu odredenih ljudi.

p.s:nodan se da nan veterani Vrisnika necedu zamirit ca smo duperali njihov pehar ko zamjenski hahahaha

Last edited by mr.BIG; 16-06-2009 at 01:56 PM.
mr.BIG is offline   Reply With Quote
Old 16-06-2009, 01:11 PM   #8046
daniel
Member

daniel is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by plamus1 View Post
je ti znos ca je đon?

A ca je onda po tvome đon?
daniel is offline   Reply With Quote
Old 16-06-2009, 01:18 PM   #8047
dinko
Senior Member

dinko is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by mr.BIG View Post
evo mene nakon kruto puno vrimena.Zapusti san ovin forum radi nikih budalastina i semutih(nemoj se najidat somo govorin ca mislin) ko ca si ti cijenjeni dinko
Stobon se neću nastovjat,nego ti kratko odgovorit.Veće sam jo popi i izi sa Vrisničanima dok si se ti rodi,nego ćeš ti da živeš 100g.Veće je Vriničanih u mene
jilo i pilo nego će u tebe u Jesu i Zastražišće da živeš mijor godišć,a da si ti kojin
slučajen bi na golu umisto Bašića bilo bi 7:2 za nos i niko nebi bi jidan nego svi
sritni i zadovoljni.:eusa_dro
dinko is offline   Reply With Quote
Old 16-06-2009, 01:28 PM   #8048
mr.BIG
Senior Member

mr.BIG's Avatar

Default bez potrebna i bezvezna nika spominjanja

Quote:
Originally Posted by dinko View Post
Stobon se neću nastovjat,nego ti kratko odgovorit.Veće sam jo popi i izi sa Vrisničanima dok si se ti rodi,nego ćeš ti da živeš 100g.Veće je Vriničanih u mene
jilo i pilo nego će u tebe u Jesu i Zastražišće da živeš mijor godišć,a da si ti kojin
slučajen bi na golu umisto Bašića bilo bi 7:2 za nos i niko nebi bi jidan nego svi
sritni i zadovoljni.:eusa_dro

porijeklo se nemora govorit i ne treba ko ca sad ti nisto pominjes.Ca bi bilo bilo bi.Basic je vrhunski golmani mogu bez ikakvoga sroma rec klasa od golmana za mene.A od mene je takoder boji za jednu klasu.

to ca si ti izi i popi sa vrisnicanima je tvoja stvor i u to ti ne uhodin.Ko zno vrisnicane barenka zno da se sa njima more uvik more dobro najist i popit(jedon i od razloga zoc san u Vrisniku hahahahahaha).

somo bi voli da mi ovo objasnis ca si misli rec sa ovin da da san jo broni da bi bilo 7:2 i da niko nebi bi jidan nego svi sritni i zadovojni.Zamoli bi te da mi to objasnis.

jos san somo iti spomenit da san jo na ovoj utakmici napravi jedon neprimjeren potez kojin je bi usmjeren prema somo jednemu igrocu Juznjaka.Niki su se nosli uvrijedeni a ne trebaju bit.Igroc kojemu san to napravi zno i zoc
Old 16-06-2009, 01:34 PM   #8049
cunga lunga
Senior Member

cunga lunga's Avatar

cunga lunga is on a distinguished road

tako je mr big ...poludi ,hhihihi

Ne zelim da se blamiram...
cunga lunga is offline   Reply With Quote
Old 16-06-2009, 01:54 PM   #8050
mr.BIG
Senior Member

mr.BIG's Avatar

ma ni potriba poludit somo volin da mi niko kad nisti piae ili govori protiv mene somo to i obrazlozi.

evo jedna novost(tebi monkule ce barz bit i droga)
jucer je bila obljetnica 7 godina o osnutka MNK VODENJACE.Na prijedlog je dono da se osnuje i Zenski malonogometni klub Vodenjaca.Vec se je danas ozbiljno temu krenulo i uslo u kontakt sa odrdenim igracicama.Transferi ce bit skupi ali mislim da cemo tezit da sastavimo jednu odlicnu mmcad koja ce konkurirat za parvo misto.
Scauti promatraju sve i narednih mjesec dana doce i konacna odluka o temu.
obavijestit cu navrime
Old 16-06-2009, 03:13 PM   #8051
Mr_Moli
Member

Mr_Moli's Avatar

Quote:
Originally Posted by daniel View Post
A ca je onda po tvome đon?
Zanimljivo koliko se vi bavite sudjenjem a nedvojbeno je bar 20% pehara sudac. Da su južnjaci igrali (nogomet) koliko su se deroli na suca i međusobno, uvjeren son da bi bilo bar 6-0 na poluvrime... Ali očito je bitno napravit pressing na suca jer ti se tako neće dogodit penal u 90+... Stvarno ste u hurcu ako mu niste bar pivu plotili na trajekt...
Old 16-06-2009, 03:15 PM   #8052
-josip-
Senior Member

-josip- is on a distinguished road

A da se i ja malo nadovežem:

Kao prvo iskrene čestitke NK Južnjaku na osvojenom kupu.
A sada bez iti malo sarkazma i laži, malo bih se osvrnuo na utakmicu i događaje prije i poslije nje. Sjedeći na Rivi u Jelsi na dan utakmice shvatio sam da Vrisnik ima veliku šansu osvojiti kup i da je manji autsajder nego što bi trebao biti, s obzirom da je u glavama simaptizera naših protivnika, a i NEKIH njihovih igrača kup već osvojen s obzirom da igraju protiv lošeg Vrisnika i da pobjeđuju sa 2-3 gola razlike, a da se igra u Hvaru ne bi bila daleko ni petarda... Hmhm, mislim se dugo sam u sportu, veseli me ovo opušteno razmišljanje jer jesu bolji, ali ne toliko da mogu sa sigurnošću tvrditi da će nas rasuti... Znači, razmišljam dobro je, čak i bolje od mojih prvotnih očekivanja... S druge strane znam tko sve dolazi iz Splita i da oni sigurno neće bti toliko euforični i naivni... Naši igrači (većina) redom strašno nervozni, nestrpljivi jedva čekaju kada će više 4.30 da se uputimo prema Stari gradu... E to mi nije drago, ne izgoriti u želji kao prošle godine u Sućurju.
Kreće utakmica, po meni s naše strane dobro postavljena (osim eventualno jedna zamjerka), Južnjak bolji ima inicijativu, ne možemo se oduprijeti Darku, Mari i Nikoli... Malo pomalo uspostavljamo ravnotežu nakon njihove 2 velike šanse i imamao šansu za gol koju ne koristimo, nakon toga preuzimamo igru i vodimo 2:0 do poluvremena. Dojma sam, ne možemo nikako izgubiti ovu utakmicu iako znam, nogomet je to, vrag je to, sve se to začas okrene, al nekako mislim naivno (ne podcjenjivački) gotovi su...
I onda, eto vraga, eto crvenog kartona, po meni čistog školskog primjera isključenja iz igre. Južnjak kao što je i logično preuzima igru, ima inicijativu, gol nam visi stalno, a nisam dojma kao šo piše Sucko da se s klupe nije moglo igrački reagirati (moglo se moglo puno bolje, nema opravdanja u tome da nema vicka i eventualno mene jer ima tu jedan mladi igrač koji je morao odigrati ovu utakmicu, i koji bi nam donio živost, a nije uopće ušao u igru, ali ostavimo to za raspraviti unutar kluba) jer držim se one koga nema bez njega se i može i mora... Sad pustimo što bi bilo kad bi bilo, i krećem dalje. Južnjak zasluženo izjednačuje i time se zadovoljava, a ima sve u svojim rukama... I onda ta 4.minuta sudačke nadoknade, PENAL, ne znam, nisam vidio, klupa je daleko, ne vidim ne želim komentirati, Babić me uvjerava da nema govora o penalu, moji govore da je penal čist kao suza, naši navijači govore penal je, Brzica iz protivničke ekipe govori bio je penal, ja ne vidim, ne znam je li penal, ne želim gatati...
I onda kreću penali i eto gubimo...

Žalosni smo, ali mislim da svi naši čestitaju fer i korektno protivniku, nama ostaje tuga i žal za velikom propuštenom prilikom, kad se samo sjetim poluvremena i svoga raspoloženja i sigurnosti da se ovo NE MOŽE izgubiti... Sad vidim i ja sam upao u euforiju s početka ovoga teksta u kojoj su bili naši protivnici, obilo im se o glavu kao što se možda i nam nakon poluvremena... A tko će to znati???

znam samo, šteta, šteta... Dogodine mlada ekipa Vrisnika ide u pokušaj novog kvalitetnog rezultata, budućnost je, sada je to valjda svima jasno, svijetla i nama i, koliko vidim, mladoj ekipi NK Jadrana!

Bili živi i veseli...
-josip- is offline   Reply With Quote
Old 16-06-2009, 08:31 PM   #8053
plamus1
Senior Member

plamus1's Avatar

meni ni jasno da covik od 30-tak godisc( dinko) more pisat ovo ca pise, jer po meni je to jedon totalni budalas da se drukcije na izrazin.
u ovoj utakmici me je iskreno nojvece iznenodilo to da je juznjak preuze ulogu vrisnika koji je do sad bi poznat po napadima na suce sa klupe i prigovoronja igrocih.

a zoc se ti dinko nis osvrni na drugega golmana juznjaka i kojin je tribo dobit crveni karton,a ne tumacit o nikemu đonu koji je bi u akciji prin i kad je suden faul.
Old 16-06-2009, 09:25 PM   #8054
dinko
Senior Member

Quote:
Originally Posted by plamus1 View Post
meni ni jasno da covik od 30-tak godisc( dinko) more pisat ovo ca pise, jer po meni je to jedon totalni budalas da se drukcije na izrazin.
u ovoj utakmici me je iskreno nojvece iznenodilo to da je juznjak preuze ulogu vrisnika koji je do sad bi poznat po napadima na suce sa klupe i prigovoronja igrocih.

a zoc se ti dinko nis osvrni na drugega golmana juznjaka i kojin je tribo dobit crveni karton,a ne tumacit o nikemu đonu koji je bi u akciji prin i kad je suden faul.
Ovin poston si pokozo koliki si budalaš,nođ od mojih sto postova di san jo
nikoga parvi uvridi,jo bronim svoj klub,velika je razlika nikoga ne volit,i nikoga
marzit iz dna duše.Kad sam se jo tebe i bilo koga sa foruma uvridi,ako nison
bi isprovocin,jo NISON TUMAČI O ĐONU jadniče jadni,nego Danijel je napiso to,
di san jo napiso da je bi đon.SROM SE SA OVIN GLUPIN POSTOM.Jo san piso
da ćemo dobit glatko,a nikad nison vriđo.Vidin da pojedinci poput tebe vole vriđat druge,a ne vole iste uvrede i provokacije primat.
Old 16-06-2009, 09:46 PM   #8055
fakin
Member

fakin is on a distinguished road
Send a message via MSN to fakin
Wink

Quote:
Originally Posted by dinko View Post
Jo san piso
da ćemo dobit glatko,a nikad nison vriđo.
reko si da su darko i nikola boji od cilega vrisnika...po mojemu misljenju ti si sa ton izjavon vriđo igroce vrisnika...
fakin is offline   Reply With Quote
Old 16-06-2009, 09:57 PM   #8056
dinko
Senior Member

Veliki pozdrav svima na ovemu forumu,a posebno monkulu koji je legenda.
Ovo je moj posljednji post na ovemu forumu,sviđo mi se broj 111 postova.
Ako je uvreda veća ovo ča je fakin napiso,od ovega čaje meni plamus napiso,
onda svaka čast.Sa ovin poston ča plamus piše jo nimon nikakove veze.
Prestajen sa pisanjem i praćenjem foruma,a monkul će dobit dvo baluna od JUŽNJAKA
kad počne sezona za nagradu ča je napravi ovako dobar forum.
VELIKI POZDRAV SVIMA !!!!!
Old 16-06-2009, 10:04 PM   #8057
Mr_Moli
Member

Mr_Moli's Avatar

Šmrc šmrc...
Old 17-06-2009, 11:04 AM   #8058
JASMINA
Member

JASMINA is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by mr.BIG View Post
Basic je vrhunski golmani mogu bez ikakvoga sroma rec klasa od golmana za mene.A od mene je takoder boji za jednu klasu.

somo bi voli da mi ovo objasnis ca si misli rec sa ovin da da san jo broni da bi bilo 7:2
hahahahah...ti si lud....bilo bi 7:2 jer bi ti sve ono popi! hahahahahahahha
JASMINA is offline   Reply With Quote
Old 17-06-2009, 12:59 PM   #8059
mr.BIG
Senior Member

mr.BIG's Avatar

ma jo znon da nison bas nikin golman ali neznan bas da bi ih 7 popi hahahahha

meni je zol ca dinko nece vec pisat iako se jo u mnogocemu nison slogo sa njin.Meni je zol jer jedon klub gubi svoga navijaca.

jo znon da san uspi da mi od tri penala ne dodu niti jednega(bilo loni protiv Jese u kupu).Dobili posli penalih sa 3:0.Jo se sa tin mogu pofolit hahahahahaha
sad salu na stranu i okrenit se transferima za dogodisca
Old 17-06-2009, 01:46 PM   #8060
plamus1
Senior Member

plamus1's Avatar

dinko stvarno mi je zol ca san te uvridi( nazvo budalasen), ali da se ti sa toliko godisc spustas na izjave tipa mi smo nojjaci, vridi nan nikola i darko ko cili vrisnik, dobit cete sedan komadih, to nemogu svatiti.
u porazu se ne ponizi, u pobjedi ne uzvisi

evo do sad su nas napustili mladost( baren ih nema u zodnje vrime,a mozda se bavidu transferima), a sad i juznjak, steta
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules