![]() |
![]() |
#8261 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
ok..sve u redu,,,,,
nećemo se prepirat.. ![]() za teren, slažem se da ga tribo sačuvat, i to ne samo jelšonski nego bilo koji drugi...al isto tako moje je mišljenje da teren sa ovon jednon utakmicom nije baš nešto nastrada...šta se tiće sudaca, meni je veće zasmetala ajmo reć nonšalantnost pa smo ih ćekali pol ure, a i o tome neću ništa ni više ni manje jer dva kluba su se valjda dogovorila da se poćme malo kasnije, pogotovo jer se znalo da utakmice posli neće bit. Iako, neznam jer nison siguran, ali dali je ekipa Jelse istrčala na teren, dali se ćekalo desetak minuta i nakon šta protivnik nije doša, odsvira se kraj i Jelsi idu 3 boda????? jer ako nikoga nije bilo dali je po propisima odma Jelsi pripisat 3 boda???....ima netko tko zna pravila i taj će reć konačnu, a ja sad kod sebe nemam pri ruci Pravilnik pa ne mogu ništa konstatirat, mogu samo koimentirat. Znam samo da smo se na sastanku klubova usmeno dogovorili da se kažnjava oduzimanjem bodova ona ekipa koja ne dođe na utakmicu bez opravdanog razloga, ali i za to kao i za sve - postoji PRAVILNIK, kojeg mi svi skupa moramo poštivati jer se takmićimo pod nogometnim savezom županije i to je to. .............................. evo da se i jo malo zaigram.. ![]() ![]() u idućem kolu Jadran nebi smi izgubit od Vatre, Jadran bi na širokom terenu moga dobro namučit obranu Vatrenih, ali isto tako Vatreni mi djeluju puni samopouzdanja kojega imaju s čim opravdat - definitinvo utakmica za sest i guštat na gomili iznad branke. Varbonj Južnjak, Južnjak je na papiru favorit ali svatko će teško do bodova za Goricom, bar se ja tako nadam. Južnjak je sad protv Mladosti pokazao da "misli" ozbiljno i da mu nikakvo vruće gostovanje nebi smi bit problem. Dalmatinac Mladost, ajmo Dalmatinci trznite se!!!. Mladost će tražiti popravni za domaći poraz i ovdje ipak prednost dajem Mladosti. Sloga Jelsa, ![]() ![]() ![]() ........... molimo brata od M.G da ne čiribimbi.....(god shave the quuen) Last edited by monkul; 14-10-2009 at 08:26 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8262 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
Neopravdano nenastupanje na utakmici stalnog natjecanja Članak 70. Momčad koja neopravdano ne nastupi na utakmici stalnog natjecanja, bit će kažnjena: - oduzimanjem do šest bodova, odnosno do šest negativnih bodova. Ukoliko neopravdano nije nastupila momčad mlaĎih uzrasta, klub će se kazniti i novčanom kaznom. Za neopravdan nedolazak na dogovorenu prijateljsku utakmicu, klub se kažnjava novčanom kaznom, a dužan je nadoknaditi troškove nastale neigranjem utakmice. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8263 |
Member
![]() |
![]()
VARBONJ-JUŽNJAK 2
DALMATINAC-MLADOST 2 SLOGA-JELSA x VRISNIK-SOŠK 1 VATRA-JADRAN x HVAR-LEVANDA 1x ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8264 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
@josipe....
postoje pravilnici na internetu, na stranici hns-a, na stranici ns žsd, al to su sve pravilnici koji u biti ne donose konačne stavove, sudove o našoj ligi. Naša liga ima svoj pravilnik kojeg nažalost nema nigdje na internetu, niti na stranicama ns žsd, gdje bi po logici stvari trebao biti. uostalom dovoljno je vidjeti da na toj strancii postoji redak posvećen forskoj ligi, ali samo u tom redku stoji naslov i ništa više..... eto vraže, neka stave link ovog foruma, bilo bi im zanimljivije na stranici. ![]() Za idući vikend najavljuje se bura, valjda nećemo opet sat prije početka utakmice svjedočiti tajfunima i uraganima, pa će se srušit sva mobilna komunikacija i da ga ebeš nećeš moć dokučit igra li se ili ne???!!!.... tko je od igraća u prvom kolu postiga najviše golova?? Sirko??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8265 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]() RASPORED II KOLA 17 i 18 LISTOPADA 2009 N.K.VARBONJ-N.K.JUŽNJAK subota 17.10.2009 igrališteGorica u15.30h N.K.DALMATINAC-N.K.MLADOST nedjelja 18.10.2009 igralištePelinje u13.00h N.K.SLOGA-N.K.JELSA subota 17.10.2009 igrališteDolci u13.00h N.K.VRISNIK-N.K.SOŠK nedjelja 18.10.2009 igralištePelinje u15.00h N.K.VATRA-N.K.JADRAN subota 17.10.2009 igralištePelinje u15.00h N.K.HVAR-N.K.LEVANDA subota 17.10.2009 igrališteHvar u15.45h |
![]() |
![]() |
![]() |
#8266 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
Neću imena pisat....
al moram reć da mi je žao. Znam da će klub ploviti i dalje, jer nakon svega on i dalje plovi, sada zakratko bez timunjera koji je bio tu uvik..i po buri i po bonaci i pod punim jedrima. Svakome dođe, nekome dođe i prođe - iskrcat se i na miru i u tišini osluškivat svoj brod kako tuče more. Lipo je bilo ukrcat se ponekad na taj brod, brod dobrih ljudi. ..................... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8267 |
Senior Member
![]() |
![]()
N.K.Varbonj-N.K.Juznjak 2
a ca ode govorit,nego duja juznjak je predobar da bi na ovakovin utakmicima gubi bode N.K.Dalmatinac-N.K.Mladost 1x ajmo dalmatinci,mozete vi to N.K.Sloga-N.K.Jelsa 2 jelsa je jedna od ekipa koja slogi nikako ne lezi pa stoga mislin da jelsa, i koja ima bolji igracki kadar mora ode pobijedit,ali opet sloga je vec protiv soska pokazala da je jako dobra,bit ce ovo divovska borba N.K.Vrisnik-N.K.Sosk x oba dva su dosta slaba,stoha nekako mirise na x N.K.Vatra-N.K.Jadran 1 oba dva su zaista jaki ali,po meni ipak vatra jaca jer jadran mi se cini nema igraca ko ca je kaki,koji more potegnit kad je gusto, i nikako mi se vatra cini boja,ali ovo vridi pogledat N.K.Hvar-N.K.Levanda 2 derbi kola,ali jo tipujen na levandu |
![]() |
![]() |
![]() |
#8268 |
Junior Member
![]() |
![]()
N.K.VARBONJ-N.K.JUŽNJAK X južnjak je papirnati favorit ali to nemora ništa značit jer varbanja u goste nikad ni bilo lako dobit
N.K.DALMATINAC-N.K.MLADOST 2 voli bi da se privarin ali teško... N.K.SLOGA-N.K.JELSA 1X mislim da sloga može "iznenadit" i bit će dobra utakmica za pogledat, a jesa ne izgleda bas nepobjedivo u zodnje vrime N.K.VRISNIK-N.K.SOŠK 1X bez obzira na poraz u S.G., vrisnik je po meni favorit , a sošk nakon zadnjih loših nastupa traži svoju igru... N.K.VATRA-N.K.JADRAN 1 možda san presubjektivan ali protiv sarca se ne more... N.K.HVAR-N.K.LEVANDA 1 levanda je u smjenama, a for je dobra mloda ekipa... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8269 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
je se dolo svo čorno? ili su niki još na Bilo?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8270 |
Junior Member
![]() |
![]()
je ko zno raspored utakmicih od molega baluna za sutra?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8271 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8272 |
Junior Member
![]() |
![]()
Gori gori vatra......
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8273 |
Senior Member
![]() |
![]()
VARBONJ - JUŽNJAK 2,južnjak glavni favorit za osvajanje prvenstva..
DALMATINAC - MLADOST 2,voli bi da nebude tako ali jbg.. SLOGA - JELSA 2,ipak je jelsa kvalitetnija.. VRISNIK - SOŠK X,najrealniji ishod.. VATRA - JADRAN 1X,obe ekipe će zabit al nami ipak mala prednost.. HVAR - LEVANDA 1X,forani blagi favoriti.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8274 |
Senior Member
![]() |
![]()
Malo vijesti iz Levande.
Novi trener Levande nakon odlaska Lorenca Tudora je Dinko Ćurin, a njegov pomoćnik će bit Marko Buzolić. Dinko je ostavio veliki trag u Levandi kao igrač, vjerujemo da ce tim putom nastaviti i kao trener. Lori naravno ostaje u Levandi kao dopredsjednik kluba. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8275 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
puno sreće novom treneru Levande...u svim utakmicama osim naravno - protiv nas.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8276 |
Senior Member
![]() |
![]()
malo o MNL i klubu Budimo Realni,
nakon pobjede nad Vrisnikom u 1.kolu 1-0, isti rezultat su ponovili i u 2. kolu protiv favorizirane Majte pogotkom Brankota. i i i iii i i i iii i i i iii budimo realni......... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8277 |
Senior Member
![]() |
![]()
gledo san jucer moli balun i dosta lipih utakmici parvo ocekivano dobila vodenjaca,protiv dejana i ekipe 6-1,a nakon toga derbi dana budimo realni koju se pokazuju kao jedan od favorita natjecanja,pobijedili su ekipu majte s 1-0,i jos me jedan igrac zadivio u zadnjoj utakmici furesti konta udara antonio planjar dao 5 golova i sam pobijedio ekipu furesta...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8278 |
Junior Member
![]() |
![]()
Sutra kontra MATOROG GRADA po puni plijen,pa protiv BORYA dosta i bod.
BORY,BORY VATRA |
![]() |
![]() |
![]() |
#8279 |
Senior Member
![]() |
![]()
Uz dužno poštovanje prema svim utakmicama i susretima sutra je "Majka svih derbija" u 15.45 u Hvaru.
Hvar - Levanda Utakmica koja se čeka godinama. Toni protiv Dinkota. Mladi treneri na utakmici godine u Hvaru. Neka bolji pobjedi.... p.s. ne sumnjam da se o utakmici neće govorit do dugo u noć po kafićima i discu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8280 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |