![]() |
![]() |
#8361 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8362 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
to će reć da je dinamo naebo u subotu??
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8363 |
Senior Member
![]() |
![]()
Sve bi im oprosti.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8364 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
i poraze od karlovca, šibenika,žiline, debrecena, varteksa, intera, osijeka, sampdorije, rome, st,ettienna, bordeuxa, zadra, rijeke...??????????
a ne ne zaista. ![]() kad budu konstantno u jednom od dva evropska liga takmičenja i izdrže do proljeća, kad budu svake godine ili prvaci ili osvajači kupa, i kad se trgovci, mešetari i političari ostave struke - e onda bi im možda oprosti grgiće, svaguše, kerume.... ma niti tad im mnoge od njih nebi oprosti, ali da bi s guštom putovo na gosotovanja i hodi na Poljud - bi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8365 |
Senior Member
![]() |
![]()
VARBONJ-DALMATINAC 1 cista ko suza
SLOGA-JUŽNJAK 2 iako nece bit lako VRSNIK-MLADOST x2 može bit svega VATRA-JELSA 1 jelsa dobila sve do sad ali ode staje sa pobjedima HVAR-ŠOŠK 1 sve drugo teško LEVANDA-JADRAN 2 levanda nema šanse |
![]() |
![]() |
![]() |
#8366 |
Senior Member
![]() |
![]()
Ajde da se i ja malo zaigram:
VARBONJ-DALMATINAC 1 sve osim pobjede Vrbanja bi bilo veliko iznenađenje ali ne i senzacija s obzirom da ni Varbonj nije startao u sezonu dobro bez obzira na težak raspored koji su imali... SLOGA-JUŽNJAK 2 sloga pojačana, gledao sam ih malo jednu utakmicu, južnjaka nisam gledao, ali po napisima na forumu čini mi se da je južnjak apsolutni favorit ne samo u ovoj utakmici nego favorit cijelog prvenstva, a tome idu u prilog i činjenice da su bezbolno prošli gostovanja u Sućurju i Vrbanju gdje će mnogi ostavljati bodove... VRSNIK-MLADOST 1 kakav bih ja to bio čovjek da tipujem protiv svojih? nadamo se pobjedi, a da budem iskren, bogami se ne sjećam kada je Vrisnik zadnji puta pobijedio u službenoj utakmici (ne računajući pobjede u kupu na penale). Valjda je i tim patnjama došao kraj, stoga valjda ćemo doći do bodova kako bismo zaboravili, mora se priznati, neke naše unutarnje trzavice i nesuglasice. VATRA-JELSA 1, ni jedne ni druge nisam gledao, ali vatra s obzirom na igrački kadar je u prednosti i ako bi se to zadržalo na okupu i izbalansiralo možda bi kroz koju godinu mogli slaviti i titulu... HVAR-ŠOŠK 1 hvar mlad, poletan i željan dokazivanja bi trebao lagano pobijediti SOŠKa čiju je igru na momente lijepo gledati, ali za pozitivan rezultat na ovoj utakmici bi trebalo moći f+trčati što naši susjedi više ne mogu, čini se... LEVANDA-JADRAN 2 iako mi je Levanda možda i najdraža momčad zbog zajedništva i međusobne povezanosti igrača u ovoj utakmici moje simatije idu prema ekipi Jadrana koju s guštom pogledam jer igraju za naše otočke prilike daleko najljepši nogomet (neka se niko ne uvrijedi) samo što taj nogomet teško daje ploda iako bi mi iskreno baš bilo drago da osvoje prvenstvo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8367 |
kapo
![]() |
![]()
danas na Pelinju u 14,30 igra se zaostala utakmica 3.kola SOŠK-Vatra, pa pozivan sve koji su potkupili pod masline da dojdedu ubit popodne. Vrime je somo tako i ulaz slobodan (to vajo reć jer ako je Južnjak u Foru poče naplaćivat mogli bi i mi ostoli počet ubirat lemozinu
![]() Ovo neka bude za primjer svima u buduće da se odgođene utakmice odigraju obavezno istu šetemonu pri narednega kola, a ne čekat drugu šetemonu (isključivo ako teren radi kiše ni za igrat "baš cilu šetemonu" a to je ritko i nikad!) Sve drugo utječe na regularnost, kako radi mogućih ozljedih tako i radi mogućih kartonih radi kojih igrači nemoredu nastupat. To je lako kad bi povjerenik u slučaju traženja odgode odma od kluba koji traži odgodu zatroži unaprijed zakozani (i dogovoreni sa protivnikon) termin odigravanja zaostale utakmice (pa more i rezervni), a ne ko do sad da se troži odgoda pa onda kad se dogovorimo dogovorimo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8368 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
Kad bi jo zno kako izbacit politiku i šolde (šolde ko primarnu i jedinu svrhu) iz Hajduka i baluna uopće, jučere bi to napravi. I da budu parvoci i da ih pos... da pasodu to prokleto pretkolo, opet mi se gadi gledat te čunke kako se pravidu da jin je stalo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8369 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
Borami Gari pun si idejih. Nego, biš mi još jedonput moga objasnit ono sa sunčanon, kišnon i snježnon ligon?? Nison baš sve kapi.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8370 | |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]() Quote:
naravno Gari, ali!!! .zar ti tvoj predstavnik kluba koji je bi na satanku ni preni ća je rečeno? upravo to!!!....o terminima odgođenih utakmica!!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8371 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
po neprovjerenim informacijama sa Gorkog Pelinja u Jelsi SOŠK se opoštenio protiv Vatre i "vratio" u život pobjedom protiv Vatre 4-1..............
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8372 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
1.JUŽNJAK 3 3 0 0 10 1 9
2.JELSA 3 3 0 0 7 1 9 3.JADRAN 3 2 1 0 14 6 7 4.HVAR 3 2 0 1 9 8 6 5.MLADOST 3 1 1 1 6 5 4 6.VATRA 2 1 1 0 4 3 4 7.SLOGA 3 1 1 1 4 4 4 8.LEVANDA 3 1 0 2 2 4 3 9.SOŠK 2 0 1 1 1 3 1 10.VRISNIK 3 0 1 2 2 8 1 11.VARBONJ 3 0 0 3 4 9 0 12.DALMATINAC 3 0 0 3 0 11 0 dakle....SOŠK je pobjedom došao do 4 boda i gol razlike 5-4, i eto SOŠK-a na 6 mjestu, dok je Vatra ostala di je sa 4 osvojena boda i gol razlikom 8-8. u stavri ni ostala di je nego je jedno misto iza SOŠK-a..... u subotu točno u podne Tommy Grizeeeee!! ![]() .................................................. .................. više puta spominjani kao favoriti evo su u prva 4 kola dozvolili sebi kikseve: Jadran i Vatra su međusobno podijelili bodove, a možda se na kraju pokaže da je i jednima i drugima trebala pobjeda!! Hvar je kiksa protiv Jadrana, i sad se mora vadit protiv SOŠK-a koji je jednom favoritu već skini skalp. Jelsa još nije kiksala, ali nije ni odigrala sve utakmice, niti je dosada imala utakmice protiv favorita. Za sada jedini koji ostaje neokrznut je Južnjak..možda do subote?? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8373 | |
kapo
![]() |
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8374 | |
kapo
![]() |
![]() Quote:
![]() ![]() TOTTI molin te da objasniš ovemu ljudstvu na forumu ča si sa svoje strone ko član uprave kluba koji se založe za neigranje lige na "sve svete" poduze u smislu neigranja lige na tin don, budući da upravo somo Vaš klub i to ko domaćin igra utakmicu 4.kola lige BAŠ na "tin don" ?????????? jer kako si reka sport na tin don ipak gre u drugi plan ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8375 | |
kapo
![]() |
![]() Quote:
![]() ![]() Svirčani ![]() ![]() jer za usporedbu mi smo već od nih u pripremnima razbucani po 0:4 i 0:3 , a da ne spominjemo 1:4 od Južnjaka, pa i 0:3 u parvo poluvrijeme protiv Levonde (tuote smo se jedva bili izvadili u 2.pol.) ...da MI FAVORITI PRVENSTVA ![]() ![]() ![]() ![]() ...a tebi prijateju MILAN FAN ~ kupi bi ti top i stavi te u njega... ![]() Last edited by gari; 28-10-2009 at 09:22 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8376 |
kapo
![]() |
![]()
... ustvari kad boje razmislin N.K."JELSA" po igri je litos daleko nojboja od svih na otoku i nojveći kandidat za parvoka, njihova igra je sinfonija
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8377 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8378 |
Member
![]() |
![]()
TOTTI molin te da objasniš ovemu ljudstvu na forumu ča si sa svoje strone ko član uprave kluba koji se založe za neigranje lige na "sve svete" poduze u smislu neigranja lige na tin don, budući da upravo somo Vaš klub i to ko domaćin igra utakmicu 4.kola lige BAŠ na "tin don" ?????????? jer kako si reka sport na tin don ipak gre u drugi plan
![]() ![]() ![]() Na Igralište u For nije bilo u Subotu slobodnog termina za odigravanje utakmice Subota pioniri Hvara NK.Hvar dočekuje sošk a posli tega je teški mrok tako da nedija preostaje ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8379 |
Member
![]() |
![]()
N.K.VARBONJ-N.K.DALMATINAC 1 Dalmatinac je Naj(bolja)gora momčad Forske lige ti nit znaju dodat nit pucat Panika prime balun na 16m i odma ga izbiju strah tako da
![]() N.K.SLOGA-N.K.JUŽNJAK 12 ako bude Južnjak igro ko u nediju ono ne izgleda da je južnjak nika jača momčad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() N.K.VRISNIK-N.K.MLADOST 2 mladosti dajen prednost jer je iskusnija i boja momčad ali to ništa u forskoj lizi ne govori ![]() N.K.VATRA-N.K.JELSA 1 vatra treba dobit nakon poraza dolazi sunce ![]() ![]() ![]() N.K.HVAR-N.K.SOŠK 1 pasonu subotu poraz ali sad slijedi oporavak sošk jedino može x tražit N.K.LEVANDA-N.K.JADRAN 1 Levanda se diže i sad se vraća k slavnima tako da ja(ran)dran može pružit partiju jedino ako Noćna subota bude teška (opiti nikad se neću zbog tebe moja ljepoto ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8380 |
Senior Member
![]() |
![]()
Gari evo odgovora.
Točno je da son jo i svi ostali iz uprave uvik za to da se poštuju običaji mista odakle smo mi. Kako u subotu ni termina na igralištu u Foru jedina opcija (bez odgode) je bila igrat u nediju. U dogovoru sa fabricerima i starijin sviton u nediju u Grobje odlučeno je da se ipak odigro ali somo u terminu koji se ne priklopo sa mison koja je u nediju u 15.00 u Grobje. Odgoda utakmice ni nikome u interesu, ali ovo je jedino moguće riješenje. |
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|