[www.hnkhajduk.com] - Neslužbeni forum HNK Hajduka  

Go Back   [www.hnkhajduk.com] - Neslužbeni forum HNK Hajduka > Hajduk OnLine forumi > Forska Liga

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 31-10-2009, 04:25 PM   #8401
mačak
Junior Member

mačak is on a distinguished road

BRAVO JUŽNJAK!!!pobjeda!!!!čestitke svi smo uz vas!!!!: blob9::b lob9:
mačak is offline   Reply With Quote
Old 31-10-2009, 04:54 PM   #8402
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

monkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the rough
Thumbs up za pedest godina..bit ćemo prvaci Škoja.

Quote:
Originally Posted by mačak View Post
BRAVO JUŽNJAK!!!pobjeda!!!!čestitke svi smo uz vas!!!!:blob9

ma di ste svi uz njih? nema nikoga...evo mi ločemo sa kvarat južnjaka!! i oni sa nami..

po nas danas loša utakmica prvenstveno zbog konačnog rezultata, nije to bilo nešto sa vrhusnkim šansama ni s jedne ni s druge strane, ali obzirom da Južnjak figurira kao jedan od favorita prvenstva ( s bodovima to i je..), i obzirom di je Sloga bila lani a di je sad, utakmica je bila kako netko malopri reče: tvarda..., u prvome dijelu mi smo imali bez lažne skromnosti, bolje šanse od južnjaka, momčad južnjaka u prvom dijelu nije impresioniorala, ma nije ni skoro u svih devedeset minuta, ali kako se ono reče? veliki i kad loše igraju dobijaju i izgleda mi da je to upravo to...nam se dogodi peh da nam jedna od glavnijih poluga još krajem prvog poluvremena mora zbog ozljede napustit teren, a druga važna poluga cilu je utakmicu odgledala sa tribina. Ali i svi ovi momci koji su igrali danas protiv Južnjaka za mene su odigrali dobro ( bilo bi naravno i odlično da smo dobili jer mogli smo, nije nas Južnjak toliko nadigra - a svi će se virujen složit da bi iks bi najrealniji... ), nismo uspili zabit, Južnjak je i to je to. Jedno malo koškanje izazvano je skroz nepotrebno, a sudac mislim da je prezelen, ali to je stvar nekog drugog da sudi o tome, jer i jedni i drugi bi se mogli požalit na suca(e) danas, ali šta mu je tu mu je...

evo dojave da je SOŠK dobi Hvara 1-2, hehe, sva srića da smo mi već sa SOŠK-om odigrali i dobili ih, svatko tko dozvoli SOŠK-u da se razigra, zajeba se.
Jelsa je dobila Vatru 2-1, i sad su Jelsa i Južnjak istaknuli kandidaturu..., ćekamo sutra ogled Levande i Jadrana da vidimo hoće li i Jadran zadržati korak ili će Levanda doći u gornji dil.
...............................................
Ovo sa terminom, vjerovatno sam ipak ja kriv jer se nisam dovoljno interesiro kod "nadležnih", stoga se nije ni znalo....ionako u prvom rasporedu termin za odigravanje bio je u 12,15 sati....15 minuti veće manje.
Sloga ovakva kao danas, još sa Mirkotom i Fabijanom - nitko neće lako do bodova protiv nas.

SLOGA SE ZAHVALJUJE ROMEOTU STRUJI NA POTEZU!!!!! EVALA STRUJA!
monkul is offline   Reply With Quote
Old 31-10-2009, 05:10 PM   #8403
Totti
Senior Member

Totti is on a distinguished road

Hvar - Sošk 1 : 2

Utakmica di su svirčani pametnije igrali i zato dobili neizainteresiranu momčad Hvara koja je bila glovon ko zno di somo ne na terenu.
Brz pogodak Androta sa 30 m dala je Svirčanima kuroj da se more i Fora dobit. Dok su pojedini igrači Fora vece raspravijali sa sucem nego mislili na igru ćapali su dva komada i tada su svirčani skroz zatvorili igru.

Sudac je bi vrlo nezainteresiran za utakmicu i veće je podsjećo na Janjicu od prin 10 godišć. Iako ni utjeca na rezultat bi je vrlo loš i nedorečen.
Totti is offline   Reply With Quote
Old 31-10-2009, 05:15 PM   #8404
mačak
Junior Member

Quote:
Originally Posted by monkul View Post
ma di ste svi uz njih? nema nikoga...evo mi ločemo sa kvarat južnjaka!! i oni sa nami..

po nas danas loša utakmica prvenstveno zbog konačnog rezultata, nije to bilo nešto sa vrhusnkim šansama ni s jedne ni s druge strane, ali obzirom da Južnjak figurira kao jedan od favorita prvenstva ( s bodovima to i je..), i obzirom di je Sloga bila lani a di je sad, utakmica je bila kako netko malopri reče: tvarda..., u prvome dijelu mi smo imali bez lažne skromnosti, bolje šanse od južnjaka, momčad južnjaka u prvom dijelu nije impresioniorala, ma nije ni skoro u svih devedeset minuta, ali kako se ono reče? veliki i kad loše igraju dobijaju i izgleda mi da je to upravo to...nam se dogodi peh da nam jedna od glavnijih poluga još krajem prvog poluvremena mora zbog ozljede napustit teren, a druga važna poluga cilu je utakmicu odgledala sa tribina. Ali i svi ovi momci koji su igrali danas protiv Južnjaka za mene su odigrali dobro ( bilo bi naravno i odlično da smo dobili jer mogli smo, nije nas Južnjak toliko nadigra - a svi će se virujen složit da bi iks bi najrealniji... ), nismo uspili zabit, Južnjak je i to je to. Jedno malo koškanje izazvano je skroz nepotrebno, a sudac mislim da je prezelen, ali to je stvar nekog drugog da sudi o tome, jer i jedni i drugi bi se mogli požalit na suca(e) danas, ali šta mu je tu mu je...

evo dojave da je SOŠK dobi Hvara 1-2, hehe, sva srića da smo mi već sa SOŠK-om odigrali i dobili ih, svatko tko dozvoli SOŠK-u da se razigra, zajeba se.
Jelsa je dobila Vatru 2-1, i sad su Jelsa i Južnjak istaknuli kandidaturu..., ćekamo sutra ogled Levande i Jadrana da vidimo hoće li i Jadran zadržati korak ili će Levanda doći u gornji dil.
...............................................
Ovo sa terminom, vjerovatno sam ipak ja kriv jer se nisam dovoljno interesiro kod "nadležnih", stoga se nije ni znalo....ionako u prvom rasporedu termin za odigravanje bio je u 12,15 sati....15 minuti veće manje.
Sloga ovakva kao danas, još sa Mirkotom i Fabijanom - nitko neće lako do bodova protiv nas.

SLOGA SE ZAHVALJUJE ROMEOTU STRUJI NA POTEZU!!!!! EVALA STRUJA!
morete govoriti šta oćete JUŽNJAK JE DOBI I Tu nema priče boji je........
Old 31-10-2009, 05:17 PM   #8405
milan fan
Senior Member

milan fan is on a distinguished road

evo danas jelsa dobila vatru 2-1...utakmica sa velikon borbom u sredini terena ali sad moran i ovo napisat...prin ove utakmice su mnogi govorili ode na forumu ali i po skoju ko da je jelsa imala slabe utakmice i da triba cekat ove vece,ali oni su rijesili i ovu tako da nisu tako losi kako niki ode mislidu...a i jos nisto sloga i vrisnik kontra kojih je jelsa igrala nisu slabi jer danas sloga namucila juznjak kako cujen a vrisnik neznan kako je osto ali je vodi 1-0 kontra mladosti...i jo som san isto piso o vatri ko o velikoj ekipi za naslov ali izgleda sa san fali ipak...
milan fan is offline   Reply With Quote
Old 31-10-2009, 05:30 PM   #8406
barcafan
Member

barcafan is on a distinguished road

hvar znatno pao u igri nema igre ništa..Svaka čast svirčanima dali su sve od sebe i šta jee glavno borili su se za razlliku od Hvarana kojima se jedino bori Duje a ostalo sve ništa
barcafan is offline   Reply With Quote
Old 31-10-2009, 05:31 PM   #8407
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

monkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the rough

nismo uspili zabit, Južnjak je i to je to....

ovo son napiso, stoga mogu govorit ća oću. a i jebeš Južnjaka kad radi njega sad nison u Splitu na Storemu Placu

uostalom za nekih dvo i po miseca imat će Južnjak priliku potvrdit to da je bolji, ili mi da smo mi...e jednako em ce na kvadrat., jer ove godine Memorijal će nastavit sa kvalitetom..SOŠK, Južnjak, Jadran i Sloga će to dokozat.
Old 31-10-2009, 05:36 PM   #8408
barcafan
Member

Angry uh

Quote:
boji ti je moj kqurac Past će te kad tad u igri
Old 31-10-2009, 05:40 PM   #8409
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

Talking

Quote:
znoš ćo? gren jo doma, imon još taman dvi pristupnice za Slogu, imo i bire na šanku, pa da potpišemo sa Darkotom i Nikolom...hehehe

a i Četo bi moga zavoršit karijeru u dresu HVARSKIH VINARIJA..
Old 31-10-2009, 05:54 PM   #8410
no.1
Senior Member

no.1 is on a distinguished road

južnjak slab danas nikome nibi don za igrat da je sloga malojace zapela mogli su i dobit, for protiv šoška katrastofa zaslužena pobjeda svirčanih
no.1 is offline   Reply With Quote
Old 31-10-2009, 06:01 PM   #8411
no.1
Senior Member

u južnjaka su danas jedino dresovi bili lipi za vidit pogotovo na cetotu
Old 31-10-2009, 06:04 PM   #8412
LEAO
Member

LEAO's Avatar

LEAO is on a distinguished road

Quote:
znoš ćo? gren jo doma, imon još taman dvi pristupnice za Slogu, imo i bire na šanku, pa da potpišemo sa Darkotom i Nikolom...hehehe

prijatelju za tebe bi od gusta zaigro.ali ca me nis zvo prin 10 godisc dok san nisto vridi.a na kraju krajih jo ti pijen coca-colu a ne vino
LEAO is offline   Reply With Quote
Old 31-10-2009, 06:08 PM   #8413
Nokia
Junior Member

Nokia is on a distinguished road

haha ca mi je drogo da su dobili svircani,samo radi ovih ca folidu tin for....ne govorin jo da for ni dobar ali me zivcira ca su to napuhali koda ce du osvojit prvenstvo bez izgubit boda

vatra-jelsa 1-2
jesa po meni boja cilu utakmicu i vece prilikih imala.....i ni mi jasno kako to da je jesa dobila jer ona samo dobije ove po vamin slabe ekipe ko ca su sloga i vrisnik
nebi se cudi da sad pocmete govorit da je i vatra losa???? jer ipak je jesa dobila
pozdrav
Nokia is offline   Reply With Quote
Old 31-10-2009, 06:30 PM   #8414
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

NAJVAŽNIJA STVAR (OSIM POBJEDE JUŽNJAKA..) JE TA DA SMO POSLI POPILI BIRE.

TO BI TUKALO BIT MJERILO SVIH UTAKMICI NAŠE LIGE.

hehe, al misliš da jo ćo pijen...zurin jo u Sunce, bezalkoholno.

ajmo di su drugi današnji rezultati????
Old 31-10-2009, 06:50 PM   #8415
no.1
Senior Member

vrsnik- mladost 2-0
Old 31-10-2009, 06:52 PM   #8416
barcafan
Member

Hvar 1:2 Sošk
Vatra 1:2 jelsa
Sloga 0:1 Južnjak
Vrsnik 1:0 Mladost tako san ču
Old 31-10-2009, 08:11 PM   #8417
mačak
Junior Member

Quote:
NAJVAŽNIJA STVAR (OSIM POBJEDE JUŽNJAKA..) JE TA DA SMO POSLI POPILI BIRE.

TO BI TUKALO BIT MJERILO SVIH UTAKMICI NAŠE LIGE.

hehe, al misliš da jo ćo pijen...zurin jo u Sunce, bezalkoholno.

ajmo di su drugi današnji rezultati????
Naravno da je mjerilo, ali ako su dobri onda im tuko to i priznat.... !!!!
Old 31-10-2009, 08:13 PM   #8418
mačak
Junior Member

Quote:

A jo mislin da ti potpisat nijh dvo nećedu niiištaa....darko i nikola....
Old 31-10-2009, 08:42 PM   #8419
ejon
Senior Member

ejon is on a distinguished road

Varbonj dobi Dalmatinca 4-0.
Dalmatinac kkruto loš, mi smo mogli i boje odigrat, dat još koji gol.
Dvo gola je do Jure, jedon Kruno, jedon Miro.
Sudac mlod, neiskusan, sa puno greških.
ejon is offline   Reply With Quote
Old 31-10-2009, 08:48 PM   #8420
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

Quote:
Naravno da je mjerilo, ali ako su dobri onda im tuko to i priznat.... !!!!
pa mi to i jesmo napravili!!! priznali im da su dobili.
ali gotovo je sa Južnjakom...mi se okrećemo već večeras Dalmatincu!!!!!! a pri tega malo bravetine na komin....
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules