![]() |
![]() |
#8401 |
Junior Member
![]() |
![]()
BRAVO JUŽNJAK!!!pobjeda!!!!čestitke svi smo uz vas!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8402 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]() ma di ste svi uz njih? nema nikoga...evo mi ločemo sa kvarat južnjaka!! i oni sa nami.. ![]() po nas danas loša utakmica prvenstveno zbog konačnog rezultata, nije to bilo nešto sa vrhusnkim šansama ni s jedne ni s druge strane, ali obzirom da Južnjak figurira kao jedan od favorita prvenstva ( s bodovima to i je..), i obzirom di je Sloga bila lani a di je sad, utakmica je bila kako netko malopri reče: tvarda..., u prvome dijelu mi smo imali bez lažne skromnosti, bolje šanse od južnjaka, momčad južnjaka u prvom dijelu nije impresioniorala, ma nije ni skoro u svih devedeset minuta, ali kako se ono reče? veliki i kad loše igraju dobijaju i izgleda mi da je to upravo to...nam se dogodi peh da nam jedna od glavnijih poluga još krajem prvog poluvremena mora zbog ozljede napustit teren, a druga važna poluga cilu je utakmicu odgledala sa tribina. Ali i svi ovi momci koji su igrali danas protiv Južnjaka za mene su odigrali dobro ( bilo bi naravno i odlično da smo dobili jer mogli smo, nije nas Južnjak toliko nadigra - a svi će se virujen složit da bi iks bi najrealniji... ![]() evo dojave da je SOŠK dobi Hvara 1-2, hehe, sva srića da smo mi već sa SOŠK-om odigrali i dobili ih, svatko tko dozvoli SOŠK-u da se razigra, zajeba se. Jelsa je dobila Vatru 2-1, i sad su Jelsa i Južnjak istaknuli kandidaturu..., ćekamo sutra ogled Levande i Jadrana da vidimo hoće li i Jadran zadržati korak ili će Levanda doći u gornji dil. ............................................... Ovo sa terminom, vjerovatno sam ipak ja kriv jer se nisam dovoljno interesiro kod "nadležnih", stoga se nije ni znalo....ionako u prvom rasporedu termin za odigravanje bio je u 12,15 sati....15 minuti veće manje. ![]() Sloga ovakva kao danas, još sa Mirkotom i Fabijanom - nitko neće lako do bodova protiv nas. SLOGA SE ZAHVALJUJE ROMEOTU STRUJI NA POTEZU!!!!! EVALA STRUJA! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8403 |
Senior Member
![]() |
![]()
Hvar - Sošk 1 : 2
Utakmica di su svirčani pametnije igrali i zato dobili neizainteresiranu momčad Hvara koja je bila glovon ko zno di somo ne na terenu. Brz pogodak Androta sa 30 m dala je Svirčanima kuroj da se more i Fora dobit. Dok su pojedini igrači Fora vece raspravijali sa sucem nego mislili na igru ćapali su dva komada i tada su svirčani skroz zatvorili igru. Sudac je bi vrlo nezainteresiran za utakmicu i veće je podsjećo na Janjicu od prin 10 godišć. Iako ni utjeca na rezultat bi je vrlo loš i nedorečen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8404 | |
Junior Member
![]() |
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8405 |
Senior Member
![]() |
![]()
evo danas jelsa dobila vatru 2-1...utakmica sa velikon borbom u sredini terena ali sad moran i ovo napisat...prin ove utakmice su mnogi govorili ode na forumu ali i po skoju ko da je jelsa imala slabe utakmice i da triba cekat ove vece,ali oni su rijesili i ovu tako da nisu tako losi kako niki ode mislidu...a i jos nisto sloga i vrisnik kontra kojih je jelsa igrala nisu slabi jer danas sloga namucila juznjak kako cujen a vrisnik neznan kako je osto ali je vodi 1-0 kontra mladosti...i jo som san isto piso o vatri ko o velikoj ekipi za naslov ali izgleda sa san fali ipak...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8406 |
Member
![]() |
![]()
hvar znatno pao u igri nema igre ništa..Svaka čast svirčanima dali su sve od sebe i šta jee glavno borili su se za razlliku od Hvarana kojima se jedino bori Duje a ostalo sve ništa
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8407 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
nismo uspili zabit, Južnjak je i to je to....
ovo son napiso, stoga mogu govorit ća oću. a i jebeš Južnjaka kad radi njega sad nison u Splitu na Storemu Placu ![]() uostalom za nekih dvo i po miseca imat će Južnjak priliku potvrdit to da je bolji, ili mi da smo mi...e jednako em ce na kvadrat., jer ove godine Memorijal će nastavit sa kvalitetom..SOŠK, Južnjak, Jadran i Sloga će to dokozat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8408 |
Member
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8409 | |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() a i Četo bi moga zavoršit karijeru u dresu HVARSKIH VINARIJA.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8410 |
Senior Member
![]() |
![]()
južnjak slab danas nikome nibi don za igrat da je sloga malojace zapela mogli su i dobit, for protiv šoška katrastofa zaslužena pobjeda svirčanih
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8411 |
Senior Member
![]() |
![]()
u južnjaka su danas jedino dresovi bili lipi za vidit pogotovo na cetotu
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8412 |
Member
![]() |
![]()
prijatelju za tebe bi od gusta zaigro.ali ca me nis zvo prin 10 godisc dok san nisto vridi.a na kraju krajih jo ti pijen coca-colu a ne vino
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8413 |
Junior Member
![]() |
![]()
haha ca mi je drogo da su dobili svircani,samo radi ovih ca folidu tin for....ne govorin jo da for ni dobar ali me zivcira ca su to napuhali koda ce du osvojit prvenstvo bez izgubit boda
![]() vatra-jelsa 1-2 jesa po meni boja cilu utakmicu i vece prilikih imala.....i ni mi jasno kako to da je jesa dobila jer ona samo dobije ove po vamin slabe ekipe ko ca su sloga i vrisnik nebi se cudi da sad pocmete govorit da je i vatra losa???? jer ipak je jesa dobila ![]() pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#8414 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
NAJVAŽNIJA STVAR (OSIM POBJEDE JUŽNJAKA..
![]() TO BI TUKALO BIT MJERILO SVIH UTAKMICI NAŠE LIGE. hehe, al misliš da jo ćo pijen...zurin jo u Sunce, bezalkoholno. ajmo di su drugi današnji rezultati???? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8415 |
Senior Member
![]() |
![]()
vrsnik- mladost 2-0
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8416 |
Member
![]() |
![]()
Hvar 1:2 Sošk
Vatra 1:2 jelsa Sloga 0:1 Južnjak Vrsnik 1:0 Mladost tako san ču |
![]() |
![]() |
![]() |
#8417 | |
Junior Member
![]() |
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8418 | |
Junior Member
![]() |
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8419 |
Senior Member
![]() |
![]()
Varbonj dobi Dalmatinca 4-0.
Dalmatinac kkruto loš, mi smo mogli i boje odigrat, dat još koji gol. Dvo gola je do Jure, jedon Kruno, jedon Miro. Sudac mlod, neiskusan, sa puno greških. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8420 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |