[www.hnkhajduk.com] - Neslužbeni forum HNK Hajduka  

Go Back   [www.hnkhajduk.com] - Neslužbeni forum HNK Hajduka > Hajduk OnLine forumi > Forska Liga

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 05-11-2009, 10:58 PM   #8461
milan fan
Senior Member

milan fan is on a distinguished road

A ovo ca san zaboravi napisat juznjak kontra vrisnika bome jedinica,prejok juznjak da to ne bi dobi,a moli balun budimo realni-svirce 4-2 i udar izgubi od majte 5-2 i jos znon da je dvd jelsa dobila ali ne znan koga...
milan fan is offline   Reply With Quote
Old 05-11-2009, 11:06 PM   #8462
joker s klupe
Senior Member

joker s klupe's Avatar

joker s klupe is on a distinguished road
Send a message via MSN to joker s klupe

Quote:
Originally Posted by milan fan View Post
A ovo ca san zaboravi napisat juznjak kontra vrisnika bome jedinica,prejok juznjak da to ne bi dobi,a moli balun budimo realni-svirce 4-2 i udar izgubi od majte 5-2 i jos znon da je dvd jelsa dobila ali ne znan koga...
je, dvd jelsa je dobila 6 bokunih u branku

http://www.hnkjadran.bloger.hr/
joker s klupe is offline   Reply With Quote
Old 06-11-2009, 12:59 AM   #8463
-josip-
Senior Member

-josip- is on a distinguished road

a vrisnik konačno do bodova na malom nogometu. koliko čujem i to 12:2... opa!!!

a sad malo da se i ja igram i prognoziram veliki balun:
N.K.JADRAN-N.K.VARBONJ 1 simaptiziram igru jadrana i gotovo, do prvenstva će teško zbog prevelike zaigranosti, ali kad bih živio na otoku mislim da bih redovito gledao njihove utakmice, naravno u danu kad ne igra moj Vrisnik i kad Vrisnik ne može biti prvak, njihov sam navijač, mladost i lijepa igra za oko.
N.K.SOŠK-N.K.LEVANDA x sošk u prijateljskoj protiv nas bio veliko razočarenje, međutim prijateljske su jedno a prvenstvo nešto sasvim drugo. levanda se trgla i kvalitetom joj je mjesto u samom vrhu, ali nije lako dobit soška u pelinju a ti domaćin na umjetnoj travi.
N.K.DALMATINAC-N.K.SLOGA 2 po svemu prikazanom, sve drugo bi bilo ravno senzaciji.
N.K.JUŽNJAK-N.K.VRISNIK 2 uvijek za svoje pa makar i neobjektivno. mislim da sam time sve rekao. južnjak apsolutni favorit, sve osim njihove pobjede ogromno iznenađenje, ali NADAM SE IZNENAĐENJU, a nada umire posljednja, zar ne?
N.K.JELSA-N.K.HVAR ne znam, Jelsa me ničim protiv Vatre nije impresionirala. svaka im čast na 100%učinku, ali za biti prvak otoka po mom mišljenju treba mnogo više. ne znam možda griješim, neka se nitko ne uvrijedi, ali to je moje mišljenje što nikako ne znači da sam u pravu. Hvara nisam gledao, 2 poraza u nizu, ako su toliko dobri koliko su neki na početku pisali teško da mogu gubiti u serijama. zato ipak X2
N.K.MLADOST-N.K.VATRA 1 ako mladost bude kompletna, a ne desetkovana kao protiv nas u zadnjem kolu, kući će teško ostavljati bodove, ma tko god joj bio protivnik... protiv nas stvarno fer bez iti jednog nesportskog ponašanja i to je dobro. samo neka potraje fer i sportsko ponašanje svih nas natjecatelja i ljudi oko kluba. čini mi se da je ove godine to nekako sve bolje i mirnije... ako je tako neka potraje!!!

Živili narode!
-josip- is offline   Reply With Quote
Old 06-11-2009, 01:35 PM   #8464
barcafan
Member

barcafan is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by joker s klupe View Post
je, dvd jelsa je dobila 6 bokunih u branku
koliko je dvd hvar igro
barcafan is offline   Reply With Quote
Old 06-11-2009, 09:37 PM   #8465
ejon
Senior Member

ejon is on a distinguished road

Vodenjača-Jadran : 3-5 (zaostala)
Vodenjača - Furešti : 3-3
ejon is offline   Reply With Quote
Old 07-11-2009, 02:27 AM   #8466
TorcaFor
Junior Member

TorcaFor is on a distinguished road
Send a message via MSN to TorcaFor

NK JUŽNJAK-NK VRISNIK 1(bez komentar,južnjak jednostavno treba dobit slabi vrisnik)
NK JADRAN-NK VARBONJ 1(jadran nije loš,a neznan ko bi mogo dat gol za varbonj tako da je ovo čist jedinica)
NK SOŠK-LEVANDA 1X(ako sošk bude igro svoju igro,onako ko protiv hvara gol če doč sam od sebe,ali nikad se nesmi podcijenit levandu)
NK DALMATINAC-NK SLOGA 2()
NK JELSA-NK HVAR 2X(hvar ima dobar napad ali slabu obranu,mislin da če bit puno golova i da hvar jednostavno mora dobit ovu utakmicu ako želi ostat u utrci za prvenstvo,iako je prvenstvu tek počelo bodovi u gostima protiv jelse su važni)
NK MLADOST-NK VATRA 1(utakmica u gostima u sučurju je uvik teška i mislin da če sučuraj čekat svoju priliku i kad daju gol,a dat če ga,onda je vatri gotovo)
TorcaFor is offline   Reply With Quote
Old 07-11-2009, 03:21 PM   #8467
nkranjcar
Senior Member

nkranjcar's Avatar

nkranjcar is on a distinguished road

Svi su na forumu prognozirali da Levanda dobije Soška,ali ču sam da je ostalo 0:0
nkranjcar is offline   Reply With Quote
Old 07-11-2009, 05:31 PM   #8468
milan fan
Senior Member

sosk-levanda 0-0
dalmatinac-sloga 1-2
jadran-varbonj 1-2
Old 07-11-2009, 05:39 PM   #8469
no.1
Senior Member

no.1 is on a distinguished road

levanda boja od šoška, grande se moga proslavit, šošk u odnosu na utakmicu sa hvorom neprepoznatljiv,varbonj zasluženo dobi jadrana, jadran loš
no.1 is offline   Reply With Quote
Old 07-11-2009, 07:34 PM   #8470
milan fan
Senior Member

evo jo san dosa do jednega zakljucka,ovo sad ca cu rec nemojte se niko naidit ali po meni je tako...vatru su svi posli pobijede ali i prin protiv levonde stavijali ko favorita nakon ca su dobili pali su totalno,isto tako jadran su posli fora da ce bit medu parvima i oni su pali i sad se tu pojavljuje sumnja kod mene da kad nekoga dobro nahvalimo da onda ta ekipa padne...a jelsu cilo vrime grdite i govorite kako su slabi ali oni nikako da padnedu i zato ih ogovorajte jos pa da vidimo kad ce oni past????
Old 07-11-2009, 07:37 PM   #8471
ejon
Senior Member

Svi su prognozirali da će Varbonj izgubit od Jadrana, a Varbonj tuka Jadrana usrid Storega Groda.
Bravo za igroče Varbanja na zalaganju i htijenju, ako ovako nastavimo neće se niko protiv nos naigrat.
A sudac? ....
Old 07-11-2009, 08:42 PM   #8472
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

monkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the rough

ova dvo iz nojdražega kluba posli sloge...tuo ća ste vazeli sa sebon jo son som sve niku večer....i bili su ne dvo deJANA nego osan grande.

bravo varbonj - bravo sloga!!!!
slijedi derbi u nediju na igralištu Gorica....
mi ćemo dobit a neće ni oni izgubit.

sedam bodova u prvih 5 kola - dobro je ovo za Slogu......!!
monkul is offline   Reply With Quote
Old 07-11-2009, 11:03 PM   #8473
ejon
Senior Member

Quote:
Originally Posted by monkul View Post
ova dvo iz nojdražega kluba posli sloge...tuo ća ste vazeli sa sebon jo son som sve niku večer....i bili su ne dvo deJANA nego osan grande.

bravo varbonj - bravo sloga!!!!
slijedi derbi u nediju na igralištu Gorica....
mi ćemo dobit a neće ni oni izgubit.

sedam bodova u prvih 5 kola - dobro je ovo za Slogu......!!
Znači, po tri boda svakemu. Jo san za!
Old 08-11-2009, 12:00 AM   #8474
TorcaFor
Junior Member

TorcaFor is on a distinguished road
Send a message via MSN to TorcaFor

Quote:
Originally Posted by nkranjcar View Post
Svi su na forumu prognozirali da Levanda dobije Soška,ali ču sam da je ostalo 0:0
jo son prognoziro 1x
TorcaFor is offline   Reply With Quote
Old 08-11-2009, 11:33 AM   #8475
barcafan
Member

barcafan is on a distinguished road
Thumbs down Levanda 0:0 Sošk

Quote:
Originally Posted by nkranjcar View Post
Quote:
Originally Posted by no.1 View Post
levanda boja od šoška, grande se moga proslavit, šošk u odnosu na utakmicu sa hvorom neprepoznatljiv,varbonj zasluženo dobi jadrana, jadran loš
Levanda 0:0 Sošk Utakmica je počela bolje za goste grande je propustio veliku priliku za gol poslije te prilike ravnopravna igra do pri kraj poluvrijemena kad je Levanda stvarala presing i tad je urodila plodom jedna lijepa akcija koju su izradili dejan bilić je dugu loptu uputio na grandeta golman je izletio na tu loptu samo uprazno grande je dodao matkotu koji na praznu branku pogađa stativu. drugo poluvrijeme Levanda opet bolje otvorila prijeti iz prekida i opet grande je imao priliku za gol ide na golman sam i puca preko branke poslije tog je bilić imao priliku dati gol sa ruba šesnaesterca je pucao u stativu poslije tog odbijanca odlično je pucao tomo sedlar novi igrač levande ali točno u golmana poslije počela kiša i to je samo bilo ispucavanja sošk je imo pri kraj dva prekida ali ništa nisu iskoristili sve u svemu Levanda bolja nije mogla zabit sošk je bio očajan nakon one utakmice protiv hvara. Levanda 0:0 Sošk
barcafan is offline   Reply With Quote
Old 08-11-2009, 02:50 PM   #8476
ejon
Senior Member

Jel se igra u Jelsi vatrepolo
Old 08-11-2009, 05:16 PM   #8477
milan fan
Senior Member

Quote:
Originally Posted by ejon View Post
Jel se igra u Jelsi vatrepolo
i gore ali je fini 2-2...jadni oni momci koji su se danas skupili i dosli na utakmicu triba in svima skalat kapu...bravo decki...a o utakmici cu samo rec 2 gola luka belic u foru kace i jos ne znan kojin igroc nakon kornera ali svaka cast svima jos jedonput govorin,jer pjusak pado a teren plije a oni igrodu svaka cast...
Old 08-11-2009, 05:23 PM   #8478
Raul9
Member

Raul9 is on a distinguished road

NK Jelsa-NK Hvar 2-2
Jesa povela prekrasnim golon Luke sa 16 metor u suprotni kantun...Od tad For napado ali jesa uspije izradzat do poluvremena.
Drugo poluvrijeme jo mislin Bepo zabije gol glovon,kasnije penal za For,marijo je obroni ali je Kaći na odbiveni balun naleti i zabi gol.
Jelsa pocela napadot i iz penala izjednacije....kasnije je luka imo mortvu sansu ali ni zabi...
Moran pofolit Mariota koji je danas obroni nojmanje 4 mortve sanse foranima...
to bi bilo to
Raul9 is offline   Reply With Quote
Old 08-11-2009, 05:29 PM   #8479
no.1
Senior Member

no.1 is on a distinguished road

JUŽNJAK-VRSNIK 5-0
LAGANA POBJEDA JUŽNJAKA SA POLA FORCE,vrsnik čini mi se ni bi kompletan, ćibarić,darko,nikola,struja,paulo su doli gole ,vrime katastrofa kiša padola cilu utakmicu,nodon se da se neće niko razbolit
no.1 is offline   Reply With Quote
Old 08-11-2009, 05:43 PM   #8480
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

monkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the rough

utakmica na Pelinju odigrana je zaista po nemogučim uvjetima, većina publike utakmicu je gledola ili iz auta ili iz dvorane.
Kiša je popratila 90% utakmice, a ono malo ća ni kišilo dolo je daha bar malobrojinim gledateljima da vididu cili teren...
šansa Luke za izjednačenje, dvi šanse hvoranih, i dvo penala, po jedon na svaku bondu obilježilo je drugo poluvrijeme. u parvemu dijelu svidilo mi se kako jelsa stoji na terenu i darži se linija tj. rasporeda..., dok s druge strane for je pojedinačnim akcijama dolazi u šanse...tako je i kači imo sakramentonu šansu, ali Mario je danas bi na visini....
i, ako se danas odigralo po ovom potopu, onda nas zaista ništa ne može zaustavit...
Doznajemo da je Vatra pobijedila Mladost 0-2..dakle evo rezultata:

Jadran-Varbonj 1-2
Dalmatinac -Sloga 1-2
SOŠK -Levanda 0-0
Mladost - Vatra 0-2
Južnjak - Vrisnik 5-0
Jelsa - Hvar 2-2
monkul is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules