![]() |
![]() |
#16061 |
Junior Member
![]() |
![]()
ja nemam nikakve veze sa NK Hvar da se to zna. ja sam stanovnik mista Hvar i nogomet pogledam ponekad. pogledam derbije u hvaru i u svim utakmicama ove godine NK hvar je bi puno bolji od protivnika. ništa loše ne mislim o igračima NK Južnjak ali su puno lošiji od igrača NK hvar. Imam protiv uprave ili uprava tog kluba koji su loše vodili klub koji će se izgasit zbog umjetno napravljene ekipe koja puno košta. da se nastavilo igrat ko prije par godina kad su igrali većinom stanovnici otoka u južnjaku ne bi se danas po rivi pričalo da je južnjaka finale kupa zadnja utakmica. ja se nadam da je to zadnja utakmica plaćeničkog južnjaka i početak novog južnjaka
a vi šta se tučete po forumu tucite se na terenu sportski i ko je bolji nek dobije |
![]() |
![]() |
![]() |
#16062 |
Senior Member
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16063 |
Junior Member
![]() |
![]()
evo, tu i tamo pogledam ovaj forum, ali ovo ca su napravili sa terminima odigravanja utakmica kupa je zalosno i sramotno, pa sam jednostavno odluci napisati dvi rici...postavi bi pitanje upravama klubova koji su stavili ove termine i povjereniku lige koji ih je ocito odobri, je normalno da se po ovoj vrucini igra u 2, odnosno u 2,30 ure?!?! Mislim da nije i da izgovora nema, obe utakmice se igraju u Hvaru na terenu od plastike i gume di je barem 10 stupnjeva veca temperatura nego vanka, pa ako se kojem igracu, nedaj Boze, sta dogodi, ko ce ga imat na dusu? Mozda povjerenik koji koji ce vjerojatno onako "pametno" i "bistro" ko veliki lokalni politicar slegat ramenima i odgovorit:aaa...sta ja mogu, tako su odlucili domacini...e, pa mozes povjerenice, za pocetak stat na stranu zastite igraca i ne odobrit ove sulude termine ili jednostavno priznat svoju nesposobnost i dat ostavku, e da, ali di ce onda spat suci i kome ce onda kapat svaki misec placa od saveza...isto tako mi ni jasan NK Hvar koji je stavi ovi termin, pa zar se oni ne brinu o zdravlju, ako ne drugih, onda bar svojih igraca...navodno taj dan igraju veterani Hvara i Hajduka, ali kako sam cuo oni igradu tek u 7 navecer, pa ne znam, mozda ce izmedu utakmica morat kosit i polivat "travu" na igralistu...sve u svemu tuzno i zalosno na sta je spala ova liga, ocito sluzi samo za promociju interesa pojedinaca koji sa stvarnim nogometom nemaju veze...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16064 |
Member
![]() |
![]()
Jo ne znon ca se igrodu ova polufinala kad vec govorite da je finale for-juznjak
čestitke finalistima .................. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16065 |
Senior Member
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16066 |
Senior Member
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16067 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
jedino gustavo se oce tući a ja se zelim popravit,obećajem bit ću bolji ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16068 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16069 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16070 |
Senior Member
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16071 |
Senior Member
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16072 |
Senior Member
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16073 |
Senior Member
![]() |
![]()
nodan se da je vecina ovih upisa svacena ko zajeban.... jer ako ni ni dobro....ova liga sa moje strone ne gre u dobremu pravcu.....
jutros me je jedna rasprava potaknula da malo pogledan disciplinski pravilnik hns-a, i dosa san do zanimljivega zakljucka.......igramo pod hns-om ali imamo "svoj" disciplinski pravilnik, znaci moremo cinit ca hocemo , a bit ces kaznjen ovisno koliko se svidas delegatu i povjereniku...... pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#16074 |
Member
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16075 | |
Senior Member