![]() |
![]() |
#16381 |
Senior Member
![]() |
![]()
koliko mi je zol jese toliko mi drogo radi soska.....marinko ove sezone igro lose,dapace katastrofa......neznan ca mu se dogoda u glovi,on je nojveci uzrok lose igre jelse ove godine....al eto sosk je danas potvardi da su nojveci favoriti ,dobit jesu u jesi i levandu u foru je dokaz svima.....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16382 |
Member
![]() |
![]()
jadran uz pomoc sudcih dobi danas sramota. a kako ce drugo nego tako. bravo za soska igrodu ludilo i osvojodu ligu ovo godisce
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16383 | |
Member
![]() |
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16384 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
Jadran ni danas dobi uz pomoć sucih..ne pište gluposti.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16385 |
Senior Member
![]() |
![]()
Steto Vatre igroli su dobro darzali su Jodron sve do tog gola jer kako som cu da zuti kartnon ni bi vec carveni te da je sudoc pogrisi ka oni ludonja koi je usa u teren i naprovi skondal to nam ne triba u FNL. Kako je dohodilo do prekidonje baluna hoce li se zapisot 3-0 za Jodron ili ce ostat 1-0 za Jodron?. Jelsa upisola jos jedon poraz u nizu lose za takvu solidnu ekipu. Ako Jelsa igro lose ne tukoje se Marinka krivit za izgubljene. Ne igro moli som protiv ostalih mozda molemu tuko niki stimulons ali Jelsa nimo bogatu uprovu ka Sloga pa ga more sa dvo-tri mijora usrecit.
![]() |
#16386 |
Senior Member
![]() |
![]()
Nije istina. Sudac je prekinija zbog nepromisljenog i bezbotrebnog poteza naseg mladog pricuvnog vratara. I njemu je sad za. Ali sta se desilo se desilo se. Ako cemo iskreno on je pogrijesija, ali zar nije i sudac minut prije pogrijesija kad je pokaza samo zuti na misto crvenog kartona (sto su nam i igraci Jadrana dali zapravo), mada to nije opravdanje za potez naseg igraca. A sta se tice Jadrana, cestitam na pobjedi i fer utakmici, zahvaljunemo jos jednom na pristanku za promjenu termina. Cak i momku kojemu zahvaljujem golemi hematom na nozi, ali sam uvjeren da to nje bila namjera.
![]() |
#16387 | |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]() Quote:
![]() žao mi je zbog Tvoje ozlijede, proći će..na mlado je. Moj subjektivni dojam je ono izrečeno o kvaliteti utakmice, ali činjenice su nepobitne: Vatra se dobro držala, i poslije primljenog gola također...par kontrih i jednih i drugih mirisale su na nešto. o (ne)dosuđenom kartonu i na tribinama se odmah rasplela rasprava... što je zadnji igrač, kada se sankcionira žutim a kada crvenim, zašto je islanđanin dobio crvenog a ovaj nije..i sve je to normalno i ne sude utakmicu ni igrači, ni ovi u terenu ni na klupama a ponajmanje publika, ovaj mladić je sudio kako je sudio i sad jel pogriješio ili ne - nepopravljivo je. ( jucer na utakmici županijske lige u Supetru jedan od 22 igrača u terenu tijekom utakmice iz nekog razloga na sav glas "jeben ti B...", sudac do njega na nekoliko metara, ja "poludim" i vičem na suca kako te nije sram ne sankcionirati tog igraća kartonom, kakav primjer to daješ igracima bla bla..., on mi prilazi i upozorava me smirite se smirite se - naravno da je bio u pravi jer moja reakcija je ipak bila malo "preglasna", a nakon svega poslije utakmice kad smo dali ruke jedan drugome prvi mi je rekao "oprostite, kriv sam...zajebao sam morao sam kazniti onog igraća" - ne bih bio sudac za nijedne pare.). Zaista nepotrebna reakcija rezervnog vratara Vatre, Vatra uopće nije bila toliko bezopasna i sad nitko ne može govoriti šta bi bilo da je bilo, odnosno da se igralo do kraja. Jadran slijedeći vikend gostuje u Sućurju kod Mladosti. Ništa do dobre utakmice ne oćekujem. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16388 | |
don
![]() |
![]() Quote:
Za vodstvo Jadrana, Marko je iz kornera centriro Zagalotu na prvu stativu, a on skoro neometan glovom zabije za vodstvo. A rezervni igroč Vatre koji je izazvo prekid, osim verbalnog dila, suca je klepni, dakle stavi ruke na njega A voli bi da se to ni dogodilo, da su ga vatreni fermali, da se utakmica odigro do kraja. Ovako je u 67 min, prikinuta utakmica, i razumljiv je jid vatrenih Ali njihov igroč je izazvo prekid...
![]() |
![]() |
#16389 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
Da je ucinija dobro, nije! Da ga je klepniji isto nije...m.gurjija ga je. Sta isto nije smija napravit. Nego ko ja potira ca od suca nego igraci vatrenih! Pa nije oni bidni redar. A da je tribapo zaustavit prije....e da. Ali vec kad smo kod toga sta bi tribalo. Triba je prekrsaj na trbuh bit kaznjen sa crvenim pa do obog nebi doslo.
![]() |
![]() |
#16390 | |
Member
![]() |
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16391 |
Senior Member
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16392 | |
Member
![]() |
![]() Quote:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#16393 |
Member
![]() |
![]()
ovo su zodnji dani da je jadran na varhu lige jer nam dolazidu u sucuraj a ovode se vec osjeca derbi atmosfera. navijaci vec pripremodu koreografije i bandire za nase momke koji igrodu protiv grobara forske lige. ocekijen pune tribine ovi vikend i rusenje atomskega jadrana. pozivon vas svih u sucuraj gledot balun i gazenje starograjanih.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16394 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16395 | |
Member
![]() |
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16396 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
zaista se ne isplati bilo šta komentirati na upise iznad......kad bi samo npr. ova dva člana foruma, pelinje i sućuranin, bili svjesni koliko su im upisi grezi kad na taj način omalovažavaju bilo koju ekipu, i koliko su takvi upisi kontraproduktivni u odnosu na ono što bi oni volili kako navode kroz svoje upise.
"grobari....", "kanta za napucavanje.." samo su dio odbranaškog stava a koji je itekako opravdan upravo rezultatima Jadrana u dosadašnjem toku prvenstva. Možda će seriji Jadrana doći kraj u Sućurju, zašto ne?? time bi se samo pokazalo da liga - odnosno konačan ishod u nikakvom slučaju nije riješen, kako možda neki u Jadrana i pretpostavljaju....... Jadran ima svojih i pluseva i minusa, ja uopće nisam advokat tog kluba, kako su mi neki ovih dana po rivi spočitavali, ja samo nastojim da na ovom Forumu poštuju se nekakva pravila. To što sam trenutno voditelj djece HNK Jadran u vezi sa forskom nogometnom ligom nema ama baš nikakve veze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16397 |
Senior Member
![]() |
![]()
ma glavno da sucu ni nista....ne mislin da je jadranu drogo ca se to dogodilo....oni su po meni svi ok-
glavno da ni bilo tezega udarca i da pocmedu dispeti i odstete.... jadran je godiscima dobar i mirito nisto osvojit... ali ca ce na to rec SOSK? t je pitanje...to bi bi povijesni rezultat za sosk jer nisu nikad osvojili prvenstvo(mislin da imodu 2kupa)... ili sosk ili jadran....to bi bila lipa prica- nisto ala levonde kad su poceli ponovo drmat po otoku... somo ca je levonda to ucinila u vrime kad su igrali i Juznjak i poskok Nojboji igroc lige po meni je kaki... a starograjani imodu nojboju ekipu... A sosk imo nojvece igracinih u momcadi...nijedna ekipa na otoku to nema... a mi?...bice boje...
![]() |
#16398 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16399 | |
Member
![]() |
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#16400 |
Member
![]() |
![]()
starograjani nimodu najbolju momcad nego levanda ka ca je reka pelinje. atmosfera u sucurju je luda i ocekijen kulminaciju u subotu posli pobjede nad "prijateljima" iz storega groda.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|