![]() |
![]() |
#17061 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
Poziv za sve koji mogu, sutra od 11 sati ujutro na stadionu Dolci - Stari Grad, da dođete i pogledate utakmicu posljednjeg kola ll županijske lige za pionire između HNK Jadran i NK Adriatic iz Splita.
Sav iznos dobrovoljnog prihoda sa sutrašnje utakmice namijenjen je donaciji za malenu Zaru Livaju iz Kaštel Kambelovca. Nakon današnjeg gostovanja na Visu protiv NK Vis i pobjede 1-4 pioniri HNK Jadran koji su ovu ligu odigrali izvan konkurencije posljednje kolo dočekuju na prvom mjestu tablice. Svi koji su sa otoka sudjelovali u takmičenjima van otoka, bili u konkurenciji ili izvan, vrlo dobro znaju kakva su sve odricanja potrebna za svako gostovanje i ako zbog ničega, a onda zbog truda ove djece pozivamo Vas da im sutra date podršku posjetom utakmici. NK Vis - HNK Jadran Last edited by monkul; 01-06-2014 at 11:59 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17062 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
DVD Hvar protiv Lampeduse i Vodenjača protiv Reala nakon produžetaka bolji u današnjim utakmicama, odgledanim...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17063 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
...Evo dok je rana ura i niko kome bi moglo škodit ća pišen ne gledo da napišen o čemu neću napisat sve ća son penso...
Nakon osvajanja ll županijske lige igrane van konkurencije ( dakle nije ostvareno pravo na plasman u viši rang) sa klubovima NK Pomak Split, Nk Adriatic Split, NK Postira/Sardi, NK Jadran Supetar, NK Uskok Klis, NK Sloga Mravince, NK Vis Vis, NK Dalmatinac Split.. slijede čestitke svim ovim momčadima ( od kojih nismo samo mi bili van konkurencije...) - a posebno NK Pomak na plasmanu u viši rang takmičenja, NK Adriatic na ravnopravnoj borbi, te posebno otočkim klubovima koji su zajedno sa nama dijelili iste probleme u pogledu činjenice da smo mi sa otoka itekako u drugačijem položaju od klubova sa kopna. Sva omalovažavanja, podrugivanja i podcjenjivanja koja smo/sam slušao o učešću naše djece u ovoj ligi zbog činjenice da igramo van konkurencije i samim time imamo pravo na dva igraća jednu godinu starija u terenu po poluvremenu, - preporučio bih svima takvim dobro(zlo)namjernicma da objese tamo negdje jer ne znati cijeniti trud i volju djece barem svaki drugi vikend kada se putovalo na kopno, a da ne spominjemo putovanja na susjedne otoke do kojih bi lakše izgleda doplivali nego stigli redovnim plovidbenim vezama - dakle ne znati to cijeniti znači ne znati koja i kakva odricanja moraju podnijeti sportaši sa otoka i takve osobe teško da su uopće i sportaši ma koliko se predstavljali takvima. Neću pisati o omalovažanjima ili ajmo reć i nerazumijevanjima u samom NS ŽSD od čijih smo pojedinih predstavnika slušali sve samo ne riječi podstreka za djecu i neću pisati o nerazumijevanju povjerenika za suđenje NS ŽSD za ovu kategoriju kojem ostavljamo na dušu onih sat vremena povratka s Visa u popodnevnim satima po moru kojeg nebi nikome poželjeli da doživi. Al zato ću pisati o npr mladom sucu Anti Buzovu, o sucu Tomasu Pinjušiću ili onome koji nam je sudio utakmicu protiv Pomaka na Parku Mladeži kao nečem pozitivnom u nogometnoj organizaciji naše regije i sasvim sigurno ću uvijek pozitivno pisati o Draženu Ivankoviću iz istog tog Saveza koji je uvijek, ali baš uvijek: bio pri ruci i bio spreman na bilo koji način pomoći. Neću pisati ni o dogovoru (?) HNK Jadran i NK Hvar oko igranja pionira iz NK Hvar za pionire HNK Jadran, o naprasnom odlasku tih momaka iz pionira HNK Jadran bez iti jedne riječi od bilo koga, bilo iz Hvara bilo iz Starog Grada treneru pionira HNK Jadran koji je samo s nevjericom mogao na Facebooku gledati kako igrači registrirani za "njegov" klub uredno se viđaju na slikama sa utakmica drugog kluba... čuđenju nikad dosta jer ili je netko u tom drugom klubu... ili je netko u Savezu.... - da ne napišemo šta, jer to mi nije namjera - ali napisat ću vrlo rado par rijeći o Domagoju Planjaru iz HNK Jadran koji je u cijeloj ligi postigao više od 50 golova tijekom cijelog prvenstva, ili o bilo kojem igraću bez obzira dali je iz Hvara, Starog Grada, Dola, Jelse ili Vrisnika, a koji su davali uvijek ono najbolje od sebe i trudili se poštovati i ispuniti sve ono što se od njih tražilo.... Neću pisati ni o tome kako je to biti sam na svim tim putovanjima sa svom tom djecom, kako je to kada ti vlastiti Grad ( koji ni činjenicu da su seniori nakon 13 godina pobjednici otočke lige nije spreman vidjeti i bar objaviti na službenim stranicama) ne prepoznaje trud ( i uspjeh na kraju krajeva) i kako je to kada moraš sam pripremati zapisnike utakmica, pripremati momčad za utakmicu ili se misliti o stvarima o kojima bi netko drugi, treći, četvrti morao voditi računa. Neću pisat ni o praznim tribinama stadiona Dolci na skoro svakoj utakmici jer time bih omalovažio onih nekoliko zanesenjaka i zaljubljenika, sportaša i prijatelja. Ali ću napisat da mi je bio izuzetan gušt sve ovo i da ništa ne može zaminit oni osjećaj jučer viđen kod sve te djece kad smo im urućili pehar kupljen iz vlastitog đepa.... I napisati ću kako sam i kod HNK Jadran i NK Hvar vidio itekako pozitivne primjere u osobama koji su uvijek bili pri ruci od suradnje u organizaciji putovanja ( Aleksa Filičević je sigurno jedan od njih!) pa do najbanalnijih poziva i interesiranja o rezultatu utakmice. Na kraju, čestitke prije svega pionirima koji su osvojili prvo mjesto na tablici ll žup. lige, a posebno čestitke svim njihovim roditeljima jer ponašanje npr. Miškota, Florijana, Kekice, Marina...... Bekema, Denijala, Jana, Manuela...svih ovih iz Paiza čije bi nabrajanje oduzelo pola stranice je samo za pohvalu ovako javno mene kao trenera i kao njihovog prijatelja na kraju krajeva ne samo tijekom ovog prvenstva.. Last edited by monkul; 02-06-2014 at 09:28 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17064 |
Senior Member
![]() |
![]()
Pri dvo dona je zavorsila 2. zupanijska liga u kojoj moj For ni izbori parvu zupanijsku vec je zavorsi treci (ni sluzbeno) niko ne obovljo svoj posal te nemogu siguro rec jeli treci ali parvi ni jer je Tektilac parvi, Poljicanin drugi. Moj For je tako zavorsi medu parva 3. Dogodisce dohodu par novih igroca koji bi tukoli pogurot moj For u parvu zupanijsku. Juniori mog Fora su isto zavorsili parvenstvo na 7. misto. Velik uspih sa obzirom da su to dica od 15-17 godisca te igroju sa dicom od 18-19 godisca. Jucera se odigralo zodnje kolo juniora i dobili su parvoke sa 6-2 vec na poluvrimenu su juniori mog Fora zobili svih 6 golih jer gosti nisu mogli parirot puno superijornim tehnickim i trkackim igrocima. Moram napomenit da su junioru nojmlodi u ligu te su svakako unutor konkurencije. Ca se tice pionira ca su otisli igrot za Jodron kako som cu dica nisu dobivoli puno sonsi za igrot te su otisli igrot u ravnopravnu ligu. Za par setemona dohodu nove obavijesti jo znom o cemu se rodi ali dok nebude sve siguro nesmin govorit.
![]() |
#17065 |
Senior Member
![]() |
![]()
Monkule ne osporavan jo tega planjara jer dat priko 50 golih ni mola stvor,ali gleda san ga na skolsko prin 2 3 miseca di je igro protiv starijih od sebe i ni pokozo nista ca bi me zadivilo,svaka cast tebi ca si imo ovoliko voje vodit tu dicu jer san sigur da bi svi drugi odustali nakon malo vrimena!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17066 | |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]() Quote:
foto album Jadran-Adriatic 2-1 ..moran somo na ovi dil u kojemu se spominju pioniri i time ću završit tu temu ( uglavnom.: ![]() drugo, Pelinje... bilo me stroh da češ gadit po Forumu oni moj upis i uzurpironje foruma sa temom o pionirima, stoga hvala na podršci i viruj da je zaista bilo koliko lipo i teško - ma meni ništa ne može zaminit druženje sa ton dicon. Planjar? ima ta hebena činjenica da je u 20 utakmici do preko 50 goli, to se mora cijenit, no on som zno koliko son mu i koliko ću mu uvik tupit da je balun kolektivna igra prije svega, da je balun igra i napada i obrane..i on som vrlo dobro zno moje riči da je meni puno sarce zbog njegovih 500 golova al da bi mi bilo još i punije da ih je on do 250 a ekipa drugih 250... uostalom ne dogodine ali za 3 godine sigurno bit će njega na terenima forske lige pa će se vidit je to vuk samotnjak za nosom za dat gol ili centarfor kojega bi svaka ekipa poželila... a pored njega imo ovod još itekako "materijola", Tomislav sa 11 goli i dvo puta toliko više asistencija, Miško David Luis, Bekem...ma nema smilsa hodit u proluongije nabrojonjem. Jo somo znon da ću za par godiš ako Buog do zdrovja guštat sidit na Pelinju, u Križnoj luci, na Dolcima i uživat u igrima bilo kojega od ovih pioniri. Dogodine postoji ideja i plan službenog nastupanja u županijskoj ligi i tuot će ovi sastav morat bit izmjenjen pa ćemo vidit - al problem financija je toliki da to ko ne provo ne može shvatit. Last edited by monkul; 03-06-2014 at 02:33 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17067 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
..još malo i kao i obično, pa ćemo zaključat ovaj dil foruma do otvaranja nove sezone otočke nogometne lige. Neka se dospije ovi turnir u Stg pa ćemo učinit kanotu.
Na kraju još jedne godine hvala svima koji su pratili ovi Forum, posebno svima koji su na bilo koji nočin sudjelovali u njemu a od mene osobno, ka i uvik - isprika bilo kome ako se ko noša uvriđen ili ćatigajoznon zbog mojih upisa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17068 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
![]() ![]() cestitke na osvojenom prvenstvu!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17069 |
Senior Member
![]() |
![]()
ma ostav otvoreno i ovo lito.....bice uvik cogod za pisat
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17070 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17071 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]() Raspored odigravanja utakmica Svjetskog prvenstva Brazil 2014. godine: 1. kolo: 12.06. Četvrtak 22.00 Brazil – Hrvatska (Skupina A) 13.06. Petak 18.00 Meksiko – Kamerun (Skupina A) 21.00 Španjolska – Nizozemska (Skupina B) 00:00 Čile – Australija (Skupina B) 14.06. Subota 18.00 Kolumbija – Grčka (Skupina C) 21.00 Urugvaj – Kostarika (Skupina D) 00:00 Engleska – Italija (Skupina D) 03:00 Ob. Bjelokosti - Japan (Skupina C) 15.06. Nedjelja 18.00 Švicarska – Ekvador (Skupina E) 21.00 Francuska – Honduras (Skupina E) 00:00 Argentina - BiH (Skupina F) 16.06. Ponedjeljak 18.00 Njemačka – Portugal (Skupina G) 21.00 Iran – Nigerija (Skupina F) 00:00 Gana – SAD (Skupina G) 17.06. Utorak 18.00 Belgija – Alžir (Skupina H) 21.00 Brazil – Meksiko (Skupina A) 00:00 Rusija – Koreja (Skupina H) 2. kolo: 18.06. Srijeda 18.00 Australija – Nizozemska (Skupina B) 21.00 Španjolska – Čile (Skupina B) 00:00 Hrvatska – Kamerun (Skupina A) 19.06. Četvrtak 18.00 Kolumbija - O. Bjelokosti (Skupina C) 21.00 Urugvaj – Engleska (Skupina D) 00:00 Japan – Grčka (Skupina C) 20.06. Petak 18.00 Italija – Kostarika (Skupina D) 21.00 Švicarska – Francuska (Skupina E) 00:00 Honduras – Ekvador (Skupina E) 21.06 Subota 18.00 Argentina – Iran (Skupina F) 21.00 Njemačka – Gana (Skupina G) 00:00 Nigerija – BiH (Skupina F) 22.06. Nedjelja 18.00 Belgija – Rusija (Skupina H) 21.00 Koreja – Alžir (Skupina H) 00:00 SAD – Portugal (Skupina G) 3. kolo: 23.06. Ponedjeljak 18.00 Nizozemska – Čile (Skupina B) 18.00 Australija – Španjolska (Skupina B) 22.00 Hrvatska – Meksiko (Skupina A) 22.00 Brazil – Kamerun (Skupina A) 24.06. utorak 18.00 Italija – Urugvaj (Skupina D) 18.00 Kostarika – Engleska (Skupina D) 22.00 Japan – Kolumbija (Skupina C) 22.00 Grčka – O. Bjelokosti (Skupina C) 25.06. Srijeda 18.00 Nigerija – Argentina (Skupina F) 18.00 BiH – Iran (Skupina F) 22.00 Ekvador – Francuska (Skupina E) 22.00 Honduras – Švicarska (Skupina E) 26.06. Četvrtak 18.00 SAD – Njemačka (Skupina G) 18.00 Portugal – Gana (Skupina G) 22.00 Koreja – Belgija (Skupina H) 22.00 Alžir - Rusija (Skupina H |
![]() |
![]() |
![]() |
#17072 |
Member
![]() |
![]()
Čestitke tebi Bubli i dici na osvojenemu prvenstvu !!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17073 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
nemamo rezultat danas odigrane utakmice na malonogometnom turniru???
Neslužbeno, Guba je pobijedila DVD Hvar 4 ili 5-2 ??!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#17074 |
Member
Location: uvik isto,vec toko i toko godisc i nemogu da se pomaknem
![]() |
![]()
Malonogometni turnir Stari Grad 2014.
subota 7.6. za 3. mjesto 17:30 Real Madrid - Dvd Hvar FINALE 18:30 Guba - Vodenjaca |
![]() |
![]() |
![]() |
#17075 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
Pobjednici malonogometnog turnira Stari Grad 2014 su momci iz MNK Vodenjača nakon što je Vodenjača u finalnom dvoboju bila bolja od MNK Guba rezultatom 1-0 (Jobo).
U utakmici za treće mjesto momčad Reala pobijedila je DVD Hvar rezultatom 2-1, nakon vodstva DVD-a. Najbolji Vratar turnira je Andro Blaić iz MNK Guba, NAJBOLJI TRENER: Pušica, MNK Vodenjača, dok je ždrijebom za najboljeg strijelca odabran Šime iz DVD-a Hvar. fotogalerija malonogometni turnir Stari Grad 2014 - finalni dan Last edited by monkul; 07-06-2014 at 09:47 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17076 |
Senior Member
![]() |
![]()
ako bi mi moga organizator turnira u st grodu odgovorit na jedno pitanje......po kojemu se kriteriju biro nojboji golman ( statistika, kako broni na utakmicama ili nisto drugo ) sa ovin izboron uvik sluzi ka utjesna nagrada a nikad ne dobije ko bude zapravo nojboji.....
1/4 finale na penale dvo obronjena 1/2 finale na penale dvo obronjena....kroz utakmicu 3 akumulirana i to dvo vilimu i jednega ljigiju u finalu ne primit gol protiv jedne od nojbojih malonogometnih momcadi koje su igrale na otoku i obronit akumulirani kakiju stvarno baren ovo niste trebali zajebat |
![]() |
![]() |
![]() |
#17077 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
vodeni pokret napokon osvoji turnir....puno mi je drogo, ako je ko zasluzi onda je to vodenjaca
![]() |
![]() |
#17078 |
Senior Member
![]() |
![]()
i parvo misto napokon,more se rec zasluzeno....iako nismo bili u onin red 2,3 favorita...rutinski odraden turnir more se rec....sad ovako vajo nastavit....real pun zvijezda ni isa do kraja i to je nojvece iznenadenje
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17079 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
U ponedjeljak 16.lipnja u Križnoj luci u Hvaru odigravaju se prijateljske nogometne utakmice između mlađih uzrasta NK Hvar i HNK Hajduk iz Splita.
Raspored odigravanja utakmica: Prva utakmica: prednatjecatelji u 16:00 sati Druga utakmica: mlađi pioniri u 17.00 sati Treća utakmica: kadeti Hajduka i U19 Hvara je u 18.00 sati |
![]() |
![]() |
![]() |
#17080 |
Senior Member
![]() |
![]()
Došlo je do promjene satnica utakmica. Pozivamo sve da svojim dolaskom uveličaju ovaj događaj!!!
![]() ![]() ![]() HVAR- HAJDUK 16.06.2014. ponedjeljak Raspored natjecanja: 1.....U 11:30 sati 2004 godište prednatjecatelji (2x20min). 2.....U 12:30 sati 2002 godište mlađi pioniri (2x30 min). 3.....U 13:30 sati U19 Hvar-kadeti Hajduka, (2x30min). |
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|