![]() |
![]() |
#17281 |
Senior Member
![]() |
![]()
Pozdrav batistuti...
A isto.je vec sad.malo teze izbit balun priko tenisa sad kad se.mriza stavila okolo...a ca se tice terena kad padne kisa,uvjeti su moremo rec neregularni jer se opce nemores zatarkat a da ne padnes... A ca se tice.nocnega termina,mislin da.bi finalni dan sa odigravanjem oko 5 6 bi spektakl,jedino bi onda bi problem ekipama ca dovodidu fureste ali to je vec niko trece pitanje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#17282 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17283 |
Senior Member
![]() |
![]()
I po meni je ideja odigravanja finala pod reflektorim odlicna ideja
![]() |
#17284 |
Member
![]() |
![]()
Evo dva dana prisjećanja "zaporke", dobro je.
Ukratko, reflektori bi bili odlična ideja kad bi bili pouzdani, a nisu, i kad bi bili s obe strane tenisa, a nisu. Ovakvi kakvi su sad su prikladni za rekreacijski termin, ali ne i za igranje ozbiljne utakmice/turnira. Ovo sve iz osobnog iskustva noćnog igranja na tenisu. To da bi baluni letili vani je sporedan problem pored ovoga gore. Komunikacija: s voditeljima ekipa sam osobno od subote do nedjelje proveo na mobitelu skoro pa mogu reć sate u obavještavanju o odgodi i dogovaranju novih termina odgođenih utakmica, jedino mi se voditelj Vodenjače, Matko, nije javio na mobitel. Zbog toga i postoje voditelji, da ja, ili neki drugi predstavnik organizatora, ne moramo sa svakim od 15 igrača svake ekipe dogovarati ovakve stvari. Oni su vaši predstavnici. Dakle , po mojoj pretpostavci, jedan od golmana U'peua koji govori, a ne provjerava informacije u svojim postovima, nazvati Tonija Karkovića, voditelja svoje ekipe i saznati da smo se barem 5 puta čuli i ustanovili da 9 ujutro stoji, to ti ne bi trebao bit problem. A onda se počne pisat na forumu. I, budući da su česte kritike od iste osobe, dopusti mi da mislim da nakon vise od 25 odgledanih i 15 odigranih ipak iz prve ruke znam nesto vise o specifičnim problemima organizacije ovog turnira od tebe, koji si po mom sjećanju nastupio na 3, oprosti ako griješim. Na svako pristojno upućeno pitanje ću ti odgovorit, a možeš ga poslat u inbox facebook stranice turnira - isto vrijedi i za sve druge sudionike, pa koliko stignem. Facebook stranicu turnira možete smatrati službenom a mi ćemo se potruditi da bude nešto ažurnija nego prije. Ovaj forum ne. Pozdrav svima |
![]() |
![]() |
![]() |
#17285 |
Junior Member
![]() |
![]()
Turnir je super. Sto imote protiv furesti? Igrali su i prije i opet bi DVD bi najbolji. Sreća da nismo u Jelsi di smo i ove godine imali sudjenje PROTIV.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17286 |
Senior Member
![]() |
![]()
Niko ni reka nista protiv furestih....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17287 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
jo pisen ko igroc i osoba koja voli balun, a da ne igran za u peu siguro nebi niti nastupo u foru.......jer za mene je turnir = u peu.......momcad koja je iznad turnira tili vi to priznat ili ne .......... neman jo co pitat karkovica, jo van govorin da cinite sve kontra turnira, da ste povukli zabranu nekima igrocima da bi povecali broj ekipih jer ste spali na 10!!!!!! alo 10 ekipih.........pa toliko bude u stg...... tumacte vi moje upise kako ocete i mislite o meni ca ocete ali da ocete malo slusat bilo bi i vami i nami puno boje...... ali ostante i daje zatucani u svojin idejama, nepostivanju pravila, ulaganjima u nojboje balune na tržištu i slicnim stvorima!!!!! pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17288 |
Senior Member
![]() |
![]()
U peu iznad turnira...molin te ne pis gluposti...prominili su 30 tak igrocih 4 golmana....nikad nisu osvojili turnir niti cedu i jedino igradu ovin turnir u foru...ni kad dvd.ni igro i kad su in posudili nojboje igroce guba je pomela pid sa njima...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17289 |
Senior Member
![]() |
![]()
Ali u pravu si ca se tice organizacije a i dokaz je a je sve spalo bilo na 10 ekipih u jednem umomentu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17290 |
Senior Member
![]() |
![]()
ovo je ipak uspjeh. Prin je bilo da namistamo za DVD Hvar, a sad za U peu.
Ako mogu znat imena igraca kojima se povukla kazna. Kad vec pises onda bud direktan, a ne povrsan i nekorektan. Nojlakse je nikoga gadit, ali eto i tega mora bit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17291 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
Ne kapim šta ga ti imaš sa organizacijom turnira al cilo vrime...turnir će se igrati čak i kad budu samo četiri ekipe ili koliko već...možda će u Jelsi ili Stari Gradu biti 60 ekipa al ti tvrdim da neće biti ništa bolji to je jednostavno tako. Možda su najbolji dani iza ovog turnira al bitno je da se igra ne vidim problem pogotovo ne organizacijski glede tvog ili vašeg nastupanja na turniru |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17292 |
Senior Member
![]() |
![]()
Meni je turnir.uzasno drog i smeta mi ca se turnir vec nikad nece. Vrotit na store grone...jo vec.ne vidin dicu iz jese storega groda i tako da dohodidu.igrat,a prin se cekalo godisce don ovin turnir,a nazalost ekipu ko ca je guba vec neces vidit,i guba je jedina koji darzi draz ovega turnira po meni....i za mene je ovo uspjeh ca se okupilo 16 ekipih ovo godisce
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17293 |
Senior Member
![]() |
![]()
opet se nismo kapili al nema veze...pozdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17294 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
prvo kolo novogodišnjeg turnira je odigrano ( osim utakmice između DVD Hvar - Volat), i kako je to prošlo??? Ima li koje rezultatsko iznenađenje? Ima li koja nova ekipa koja do sad nije sudjelovala na novogodišnjem??? Ima li neki igrać koji se istaknuo u prvom kolu turnira ( brojem ili načinom postizanja golova, igrom....)...
inache: dalmatinskiportal.hr |
![]() |
![]() |
![]() |
#17295 |
Senior Member
![]() |
![]()
Nove ekipe.su baraka i game over ...definitivno nojboja utakmica dana je di su mlodi momci iz barake dobili gc nakon ca su gubili 2 1....a nista losija ni bila predstava honolulua protiv na boora di su se i oni vratili nakon minusa...vodenjaca lako upisala 3 boda ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17296 |
Senior Member
![]() |
![]()
prica se po kuloarima da ce neki igraci nk hvara posto im je zavrsila polusezona, ic igrat za otocke klubome dok im ne pocme drugi dio sezone......
je ko zna vise o tome??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#17297 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
Ne bi bilo fer tako nesto...... - moje misljenje...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17298 |
Senior Member
![]() |
![]()
kaki gre u vatru, a transfer ljigija u vrisnik je zaustavljen od strane celnika nk hvar
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17299 |
Senior Member
![]() |
![]()
I grgo gre u vatru...a ovo za ljigija nison zno,vrisnik puca na na naslov
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17300 |
Senior Member
![]() |
![]()
Reko je dedi da napisem da Upeu trazi da igra u subotu u 9 uri. Trazi se hitan odgovor
|
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|