[www.hnkhajduk.com] - Neslužbeni forum HNK Hajduka  

Go Back   [www.hnkhajduk.com] - Neslužbeni forum HNK Hajduka > Hajduk OnLine forumi > Forska Liga

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 31-12-2014, 01:31 PM   #17421
pelinje1
Senior Member

pelinje1 is on a distinguished road

Galapagosi puno bolji ali lutrija penala isla na gubinu stranu
pelinje1 is offline   Reply With Quote
Old 31-12-2014, 02:14 PM   #17422
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

monkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the rough

Na dobro VON SVIMA DOŠLO NOVO LITO !!!
monkul is offline   Reply With Quote
Old 31-12-2014, 02:56 PM   #17423
Pokislo govno
Senior Member

Pokislo govno's Avatar

Pokislo govno is on a distinguished road

Nisom se dugo jovi jer som bi sa famejom pa nisom stiga. Bi som gledot danas ka i svako godisce i cestitom DVD Foru na 3. mistu bili su puno boji i zasluzeno vazeli trece misto, Vodenjoca je bila losa i nisom bi siguron dali su im kolina klecala od zime ili od simeta. Ca se tice finola Galapogosi parvih deset min. puno boji a onda su stoli i pred som kroj parveg dila su primi gol, u drugom dili su barzo doli do ga Ljigi ka i puno puta na turniru te do kroja je bilo izjednoceno te su pucoli penole Gubavci su svo tri pogodili dok je somo Ljigi do zo Galapogose. Bokol za najbojeg strilca je osvoji: Ljigi (cetrnaste goli), Fer Plej: Gejm Over, nojboji vrator: Gubavac
Old 31-12-2014, 03:26 PM   #17424
Kagawa - 90
Senior Member

Kagawa - 90's Avatar

Kagawa - 90 is on a distinguished road

Vodenjaca vidno oslabljena i izgledalo je kao da igraju bez ikakvog motiva,i dvd je trebao slaviti i sa vecom razlikom od.cini mi se 3-0 na kraju
Po meni igrac turnira salek je radio velike probleme galapagosima kojima se vidio izostanak iveta...gamulin je dao gol za gubu nakon velikog propusta di su zaboravili na njega i izaso je sam na trbica,na drugoj strani ljigi dao gol ,guba osim gola imala mozda joos 1 sansu,a galapagosi su bili bolji i imali 2,3 zicera i jos par izglednih sansi...ali eto guba uzima trofej i vec sutra ce se samo trofej pamtiti....2 najbolje momcadi na otoku i tako ce bit.jos dugo
Old 31-12-2014, 03:27 PM   #17425
sucuranin
Member

sucuranin is on a distinguished road

taman san se vroti sa tenisa i finale je bilo dobro. po meni galapagosi boji a guba na penole dobila. moli ljigi klasa igro ludilo cini visak na terenu i jedino ga gubavci moredu zaustavit a ni oni nisu danas. je se zno ko je dobi zanojboljega igroca turnira. dvd se narugo sa vodenima i vidi se da ih nisu tili ponizit na utakmici za 3 misto. sime je danas pari milevski sto je na misto cilu utakmicu jedva se zatarko a opeta je napravi dar mar u obrani vodenih. neznon je se kad igralo finale po ovakvemu vrimenu vaze son pivu debota mi se zaledila. na lutriju sve brojevi priko mijora i bome nista nison dobi a bas san ti onega projca pojist veceras
sucuranin is offline   Reply With Quote
Old 31-12-2014, 03:42 PM   #17426
Totti
Senior Member

Totti is on a distinguished road

34. NOVOGODIŠNI MALONOGOMETNI TURNIR
"HVAR 2014":
1. Mjesto: MNK GUBA
2. Mjesto: MNK GALAPAGOSI
3. Mjesto: DVD HVAR
4. Mjesto: MNK VODENJAČA
NAJBOLJI STRIJELAC: JOSIP RADOVANOVIĆ (GALAPAGOSI)
NAJBOLJI VRATAR: ANDRO BALIĆ (GUBA)
TROFEJ FAIR PLAY: GAME OVER
POSEBNO PRIZNANJE UDRUGE ZA MALI NOGOMET: NK KOPITO
- ZA 15. UZASTOPNI NASTUP NA NOVOGODIŠNJEM TURNIRU (1999. - 2014.)
Hvala svim sudionicima natjecanja, svim sponzorima, RK Hvar, i mnogim drugima koji su pomogli u održavanju ovog tradicionalnog turnira. Sretna Vam 2015. i vidimo se dogodine na 35. turniru.
Totti is offline   Reply With Quote
Old 31-12-2014, 03:43 PM   #17427
cunga lunga
Senior Member

cunga lunga's Avatar

cunga lunga is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by Kagawa - 90 View Post
Vodenjaca vidno oslabljena i izgledalo je kao da igraju bez ikakvog motiva,i dvd je trebao slaviti i sa vecom razlikom od.cini mi se 3-0 na kraju
Po meni igrac turnira salek je radio velike probleme galapagosima kojima se vidio izostanak iveta...gamulin je dao gol za gubu nakon velikog propusta di su zaboravili na njega i izaso je sam na trbica,na drugoj strani ljigi dao gol ,guba osim gola imala mozda joos 1 sansu,a galapagosi su bili bolji i imali 2,3 zicera i jos par izglednih sansi...ali eto guba uzima trofej i vec sutra ce se samo trofej pamtiti....2 najbolje momcadi na otoku i tako ce bit.jos dugo

svima sritna nova i stora . imon veliko postovanje prima galapagosima al nemoredu oni u isto kos sa gubon ...to nikako, guba je ipak puno jace ime i trofejnija ekipa...
mozda trenutno je tako...ali guba je ipak puno puno isprid galapagsih

Ne zelim da se blamiram...
cunga lunga is offline   Reply With Quote
Old 31-12-2014, 03:57 PM   #17428
pelinje1
Senior Member

Po meni su ove.3 ekipe sve tote li-la....ali vidi se da dvd-a stizedu godine i nesportski zivot,galapagosi i guba su po meni iste ekipe i od 10 putih 5 dobijdeu jedni 5 drugi...ali gubu nikad.ozljede.nisu osakatile osim labuda frine i imodu tu sportsku sricu i drskost i vec 10 godisc nastupodu bez prestanka,a ggalapagosih ni bilo 3godine u jesi i storigrod.ne nastupodu ...i gubi je ovo cini mi se. 9 parvo misto i tucedu se sad na svaki turnir sa galapagosima jer je to realnost....vodeni moredu napravit bljesak i to je to od lampeduse nema nista a drugi su miljama iza
Old 31-12-2014, 05:34 PM   #17429
User Name
Junior Member

User Name is on a distinguished road

Guba zasluženo. Kroz cili turnir su najviše pokazali.
User Name is offline   Reply With Quote
Old 31-12-2014, 07:51 PM   #17430
Totti
Senior Member

Na pocetku iskrene ćestitke ovogodišnjim pobjednicima ekipi Guba iz Jelse. Opet su pokazali da su jedna od najboljih malonogometnih ekipa na otoku. Galapagosi su im bili dostojni protivnik u finalu, ali lutrija kaznenih udaraca ovaj put nije im bila naklonjena.

DVD Hvar ocekivano do 3. mjesta. Očekivano jer je Vodenjaca bila hendikepirana neigranjem Grgota, koji je ipak glavni igrac te momčadi.

Što se tice proteka cijelog turnira kad se podvuce crta bio je ovo jedan uobicajni turnir bez nekih prevelikih problema, nečeg na što nismo navikli. Ove godine nagradni fond je povecan za 25 %, turnir je gledalo otprilike 1500 ljudi (prodane karte + djeca) kroz svih 39. utakmica. A imali smo i dvije ozljede, od kojih je jedna vrlo ozbiljna, pa želimo Grgotu što brži oporavak.

Najbolji strijelac Josip Radovanović opet je opravdao svoju reputaciju. Golman Gube opet na svom nivou. Bilo je ove godine i nekoliko mladih ekipa koje dolaze... itd itd.

Ali, kad bi ja osobno dodjeljivao nagradu za igrača turnira, po meni to bi bio Duje Radovniković iz Galapagosa.

Eto, od nas toliko za ovu godinu uz želju za zdravlje i veselje svima.
Old 01-01-2015, 06:43 AM   #17431
pelinje1
Senior Member

Ne osporavan dujetovu kvalitetu ali da uvjerljivo najgori igrac finala bude najbolji igrac turnira je glupost,dalje se nema sta komentirat....
Old 01-01-2015, 01:56 PM   #17432
Totti
Senior Member

Quote:
Originally Posted by pelinje1 View Post
Ne osporavan dujetovu kvalitetu ali da uvjerljivo najgori igrac finala bude najbolji igrac turnira je glupost,dalje se nema sta komentirat....
Ja sam iznio svoje vlastito mišljenje, sa kojim se nitko ni ne mora složit.
Old 01-01-2015, 02:25 PM   #17433
barakaš
Junior Member

barakaš is on a distinguished road

Sretnu i uspješnu novu godinu želi vam MNK BARAKA!
barakaš is offline   Reply With Quote
Old 02-01-2015, 03:44 PM   #17434
pelinje1
Senior Member

Govori san sa androton koji mi je potvardi da nece bit turnira u jesi
Old 03-01-2015, 01:58 AM   #17435
amunike
Junior Member

amunike is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by pelinje1 View Post
Govori san sa androton koji mi je potvardi da nece bit turnira u jesi
Ako je to istina onda je tote jedino kriva linost i bahatost jerbo jedon turnir koji če bez problema skupit 16 ekipih i boje mora se odigrat bez obzira kako komu pase da ga organiziro, a da ne govorin da je več posto i navika i stvori ime za sebe i sad se sve to hiče nistarmo. biče da andro ne more igrat pa ga ni brige za ove druge koji bidu mogli i itili. Grubo bi me iznenodilo ako ne bi bilo turnira, dobro je doč pogledot i ubit parvi misec
amunike is offline   Reply With Quote
Old 05-01-2015, 06:55 PM   #17436
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

monkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the rough
Exclamation X. Memorijal Tomislav Moškatelo

Slijedeći vikend, 10/01 i 11/01 na stadionu Dolci u Starom Gradu odigrava se 10. Memorijal Tomislav Moškatelo kojeg organizira NK Sloga iz Dola u spomen na svog člana, Tomislava Moškatela.
Večeras su u prostorijama NK Sloga u Dolu izvučeni parovi Memorijala i u subotu, 10/01 sastaju se:

12,30 sati NK Varbonj - HNK Jadran
14,15 sati NK Sloga - NK Mladost

U nedjelju 11-og utakmica za treće mjesto odigrava se u 12,30 sati, dok je finalna utakmica Memorijala u 14,15 sati.
Nakon finalne utakmice dodjela je pokala!

Dosadašnji pobjednici Memorijala:

2006. - NK Sloga

2007. - NK Varbonj

2008. - NK Levanda

2009. - HNK Jadran

2010. - NK Južnjak

2011. - NK Južnjak

2012. - NK Južnjak

2013. - NK Jelsa

2014. - NK Mladost

.................................................. ................................................
U nedjelju u 10 sati ujutro položiti ćemo cvijeće na mjestu posljednjeg prebivališta našeg Tomislava.

.................................................. ................................................
U subotu navečer u Domu u Dolu zabava uz Levonda Kidse i Band NEX iz Hvara.
Attached Images

Last edited by monkul; 07-01-2015 at 02:56 PM.
Old 08-01-2015, 07:20 PM   #17437
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

Neznam odkuda informacija da neće biti malonogometnog turnira u Jelsi ove godine..........
U slučajnom susretu sa Androtom pitao sam ga o glasinama da neće bit turnira...nasmijao se i rekao da će turnira bit al ko će ga organizirat to će se vidit...
Old 08-01-2015, 08:22 PM   #17438
pelinje1
Senior Member

Eto vidis meni je reka sa sigurnoscu na finalu u foru da ga nece bit...sad koce znat ,mozda.mu se ipak igra na kraju
Old 09-01-2015, 07:24 AM   #17439
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

U Jelsi u subotu Memorijalni turnir.
Attached Images

Old 09-01-2015, 11:12 PM   #17440
Diego Milito
Member

Diego Milito is on a distinguished road

Čestitan Gubi na ko zno kojemu po redu osvojenemu turniru, nojboja malonogometna momčad na otoku u zodnjih dosta godišć...
Ča se tiče malonogometnega turnira u dvorani u Jelsi, ne bojte se odaržat će se, somo će bit drugi organizator...
Diego Milito is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules