[www.hnkhajduk.com] - Neslužbeni forum HNK Hajduka  

Go Back   [www.hnkhajduk.com] - Neslužbeni forum HNK Hajduka > Hajduk OnLine forumi > Forska Liga

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 18-02-2010, 03:47 PM   #21
Arpad_Šterbik
Junior Member

Arpad_Šterbik's Avatar

Arpad_Šterbik is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by vratar View Post
Da se i ja malo javin u vezi ove teme i nagrada na turniru.
Cetto je sigurno zasluzija tu nagradu i to ne samo sa finalnom utakmicom di je još jedanput pokaza svoju kvalitetu, nego i kroz čitavi turnir. Za najboljeg strijelca je lako vidi se po broju postignutih golova. Sa dšto se tiće najboljeg igrača....da je Andro dobar igrać nema dvojbe i da je odlićno odigra je isto činjenica. Ali ipak smatran da je dodjela za naj igrača nešto subjektivno. To jedino da je baljuner sidija na svakoj utakmici na tribinama i vodija statistiku za svakog igrača pa da se to onda boduje. Meni je zanimljivo da je Tartajun doša do finala a ni jednu nagradu nisu dobili. Ja smatran da Mirko nije ništa lošije odigra ovi turnir nego Andro. Ali Mirka niko ovdje ne spominje. Mirko je bija i stup obrana i kreator igre Doljana prema naprid postiga je nekoliko lipih golova, zausatavija pun ku... protivničkih napada. I bija fer igrač kroz čitav ovi turnir. Kao što rekoh ta dodjela za naj igrača je strašno subjektivna. Ma da neželim osporavati Andri nagradu. Jer on je po meni bija medju boljim igračima ovog turnira.
haha, ajde da je neko i druge finaliste spomenia ode...
vise se spominju ekipe koje su ispale u skupini nego tartajun...
a mirko je definitivno bia najbolji igrac, da nije njega bilo gubili bi sa 5-6:0 svaku utakmicu, a na njegovim smo leđima dogurali do finala... da ne kazem da je igra zadnjeg igraca, a da 10 golova...
ove ostale dvi nagrade su ok, najbolji strijelac je na papiru i to mu ne moze niko osporit, a i najbolji golman je stvarno bia golman Majte, svaka mu cast...
Arpad_Šterbik is offline   Reply With Quote
Old 18-02-2010, 10:26 PM   #22
omeyer
Senior Member

omeyer's Avatar

omeyer is on a distinguished road

liga malog baluna:
DVD Jelsa-DVD Hvar 1:6
Vrisnik-Budimo Realni 2:6
Sošk-MNK Furešt 4:4
MNK Udar-Vodrnjača 2:5
Forca-Jadran u 25. minuti je bilo 0:1
omeyer is offline   Reply With Quote
Old 18-02-2010, 10:40 PM   #23
mr.BIG
Senior Member

mr.BIG's Avatar

mr.BIG is on a distinguished road

Vodenjaca-Udar 5:2
po meni zasluzena pobjeda Vodenih.Puno in je u temu pomogo vratar Udara.Vrhunska utakmica Kakija kojin je pokozo jos jedon put svoje vrhunsko znanje nogometa.Vodenjaca nakon gubitka 1-0 u parvemu poluvremenu i malo zescega ritma u drugemu su u 2 minute doli 4 gola Udara i osigurali ovu pobjedu.Drogo mi je ca san vidi Bebana i Kakija u vrhunskemu izdanju za Vodenjacu nakon povratka iz svojih maticnih klubova
IDEMO VODENI,NEMA EUFORIJE
Old 19-02-2010, 12:17 AM   #24
maRco Van BasTeN
Member

maRco Van BasTeN is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by omeyer View Post
danas se nastavlja malonogometna liga...Udar sa nekoliko pojacanja ide u borbu za sami vrh! ajmo udar!
udar je danas bio oslabljen sto je prouzrocilo poraz...i da su bili svi opet je to VODENO PROKLETSTVO...
maRco Van BasTeN is offline   Reply With Quote
Old 19-02-2010, 12:27 AM   #25
omeyer
Senior Member

omeyer's Avatar

Quote:
Originally Posted by mr.BIG View Post
Vodenjaca-Udar 5:2
po meni zasluzena pobjeda Vodenih.Puno in je u temu pomogo vratar Udara.Vrhunska utakmica Kakija kojin je pokozo jos jedon put svoje vrhunsko znanje nogometa.Vodenjaca nakon gubitka 1-0 u parvemu poluvremenu i malo zescega ritma u drugemu su u 2 minute doli 4 gola Udara i osigurali ovu pobjedu.Drogo mi je ca san vidi Bebana i Kakija u vrhunskemu izdanju za Vodenjacu nakon povratka iz svojih maticnih klubova
IDEMO VODENI,NEMA EUFORIJE
prvo poluvrijeme smo trebali vodit 3,4 nula...ali smo promasili zicere...vodenjaca nije uputila udarac ja mislim prvo poluvrijeme...udar puno bolji 1.poluvrijeme...
drugo poluvrijeme....nije bilo lose do pogotka za 1:1....onda je nastao raspad sistema...i vodeni su u 2 minute, ponajvise zahvaljujuci meni i obravi zabili jos 3 pogotka....i tu je gotova prica...
vodenjaca prvi gol, igrac sam sa 6 metara, drugi gol, kaki iz auta, 3 gol đobo sam na drugu stativu nakon kornera(volej), cetvrti gol macan sam na 6 metara....5 gol,akumulirani udarac...bezveze golove, svi nakon gresaka obrane ili mene...
ali sta je tu je....svaka cast Vodenima na pobjedi...
Old 19-02-2010, 12:54 AM   #26
balunjer
don

balunjer's Avatar

balunjer is on a distinguished road
Post mnl otoka Hvara

Jadran 2:0 Forca

teže od očekivanog starograjani upisali pobjedu, protiv pojačanih "Forconih". permanentno prisutan bio je umor kod vecine jadranaša, ali na kraju rutiner Aco zabija za 2:0, i za konačan rezultat. Forca ni uspila dat gol, iz par polušansi. utakmica je djelovala onako bzvz. tek tako da se odigro. Forca bez nikega pritiska, ili agresije u igri, sa kojom bi pokozali da ih interesiro išta veće od minimalnog poraza. Jadran vjerojatno sa "već upišenim bodovima" u nekoliko glava ipak dovoljno priseban da ostvari sigurnu i zasluženu pobjedu.
Old 20-02-2010, 08:48 PM   #27
maRco Van BasTeN
Member

maRco Van BasTeN is on a distinguished road

Quote:
prvo poluvrijeme smo trebali vodit 3,4 nula...ali smo promasili zicere...vodenjaca nije uputila udarac ja mislim prvo poluvrijeme...udar puno bolji 1.poluvrijeme...
drugo poluvrijeme....nije bilo lose do pogotka za 1:1....onda je nastao raspad sistema...i vodeni su u 2 minute, ponajvise zahvaljujuci meni i obravi zabili jos 3 pogotka....i tu je gotova prica...
vodenjaca prvi gol, igrac sam sa 6 metara, drugi gol, kaki iz auta, 3 gol đobo sam na drugu stativu nakon kornera(volej), cetvrti gol macan sam na 6 metara....5 gol,akumulirani udarac...bezveze golove, svi nakon gresaka obrane ili mene...
ali sta je tu je....svaka cast Vodenima na pobjedi...
u svemu se slozen sa tebon...da san jo bi priseban u 3-4 zicera koja san imo u parvo poluvrijeme i do 3-4 gola i da si ti broni bila bi skroz drukcija prica...ali koliki bi bi da ni krepo...bit ce boje..spremni smo za utakmicu sa furestima...parvi put cemo bit kompletni i to ce bit prova utakmica...
maRco Van BasTeN is offline   Reply With Quote
Old 23-02-2010, 10:27 AM   #28
balunjer
don

balunjer's Avatar

Cool tko o ćemu? mi o Baliću!

Quote:
tako je...
slusajte ovo: organizator turnira u jelsi: Andro Balić
najbolji igrac turnira: andro balić...
ja mislim da je to malo glupo..i da je bio najbolji, nije red da sebe prozove najboljim.....
po meni je ta nagrada trebala otić u ruke nekom mladom igracu...ima iz gube par kandidata....grabić....kaki...
ali sta je tu je, najbolji igrac turnira: samoprozvani Andro Balić
Quote:
Originally Posted by plamus1 View Post
osim jedne izgubljene di su deklasirani imaju sve pobjede( ako san fali neka me neko ispravi), igra zodnjega plus doje gole i asistira, voda momcadi.
mislin kad momcad ovako ko oni dode do finala i lagano ga osvoji, voda momcadi je i igroc turnira. svak ko prati moli balun zno kakov je andro igroc i mislin da ove primjedbe su neutemeljene.
po cemu su to neki igroci gube tribali osvojit ovu nagradu?
prin bi to tribo kojin igroc vrisnika, ipak nisu bili favoriti a dosli su medu 4, znaci da ima u njihovoj ekipi neko ko je podiga kvalitetu i poni momcad do ovega mista!

andro u svakon slucaju po meni zasluzeno!
Quote:
Originally Posted by vratar View Post
Da se i ja malo javin u vezi ove teme i nagrada na turniru.
Cetto je sigurno zasluzija tu nagradu i to ne samo sa finalnom utakmicom di je još jedanput pokaza svoju kvalitetu, nego i kroz čitavi turnir. Za najboljeg strijelca je lako vidi se po broju postignutih golova. Sa dšto se tiće najboljeg igrača....da je Andro dobar igrać nema dvojbe i da je odlićno odigra je isto činjenica. Ali ipak smatran da je dodjela za naj igrača nešto subjektivno. To jedino da je baljuner sidija na svakoj utakmici na tribinama i vodija statistiku za svakog igrača pa da se to onda boduje. Meni je zanimljivo da je Tartajun doša do finala a ni jednu nagradu nisu dobili. Ja smatran da Mirko nije ništa lošije odigra ovi turnir nego Andro. Ali Mirka niko ovdje ne spominje. Mirko je bija i stup obrana i kreator igre Doljana prema naprid postiga je nekoliko lipih golova, zausatavija pun ku... protivničkih napada. I bija fer igrač kroz čitav ovi turnir. Kao što rekoh ta dodjela za naj igrača je strašno subjektivna. Ma da neželim osporavati Andri nagradu. Jer on je po meni bija medju boljim igračima ovog turnira.
pa soma dodjela trofeja za nojbojega igroca turnira Jelsi, je kod puno svita (kako son vidi i ću) izazvala komentare a kod nikih i podsmjehe. meni je nagrada dona realno u prove ruke, ali moje je mišljenje da su se niki igroči ipak malo veće iskozali ili pokozali od Androta. parvo u njegovoj ekipi Ivan, mislim da niko nebi imo ništa za prigovorit da je njemu išla i ova titula. drugo, ako cemo gledot finaliste, onda je Mirko sigurno bi jedon od glavnih kandidata za nojbojega igroča. po mojem skromnom mišljenju je i tribo dobit tu nagradu, jer kako su niki rekli cili turnir je ili vuka tu ekipu ili bi sa "obe noge" u svakoj pobjedi koju su ostvarili.
e sad, na turniru u StG, koji organiziro Bubli, točno se zno ko je u komisiji koja određije nojbojega igroča. mislim da bi se za time tribali povest i u ovemu slučaju. puno bi pomoglo da se na kraju svake utakmice odrede trojica, ili jedon igroč, koji su je obilježili tu utakmicu, bilo pogodcima ili asistencijama ili obranama. ali da se tri igorca znaju [tako čine u nekim dr. sportovima].
pomoglo bi i vođenje statistike, ko ca je moj kolega vratar reka, ali osim jednega ne vidim ko bi se te uloge capo...
somi turnir je po meni bi dobar, organizacijski i po prikozonemu, barem za naše uvjete. e sad, normalno da bi se neke stvori mogle ucini i boje, ali to su opet finese :P
somo bi jednu stvor reka, i na turniru i u ligi, mislim da bi se rigoroznije tribali dosuđivot prekršaji. da se više štiti igroča, manje pušto prednost, da se vece poštije igra, a ne kako se u nikima utakmicima dogođo ragbi. pa onda bude i nemilih scenih.
sad znom da ce niki rec da mi nismo parva liga molega baluna, ali to ni razlog da se nikima pušto da igraju ragbi a drugima se sviro svaki kontakt. mislim da imom pravo kometirat ovo jer som pogledo veliku vecinu utakmicih na turniru a pogotovo u ligi. po meni bi tribalo svirat svaki imalo grublji kontakt, na bilo kojemu dilu terena, jer u molemu balunu nema prednosti. ako je stav sucih da puštoju prednost u izglednoj situaciji za gol onda je to ok. ali nema razloga da se prednost pušto ka je faul u napadu ili na sridini terena, jer to onda ni prednost nego hendikep. prednost kod 5 faulih na sridini terena je akumulironi sa 12m, a ne posjed baluna.
ala ca ce me Bokun sad izgadit...
Old 25-02-2010, 11:28 PM   #29
mr.BIG
Senior Member

mr.BIG's Avatar

VODEMJAČA zahvaljujuci pobjedi protiv force i pobjedi Vrisnika protiv DVD Hvara preuzela celnu poziciju u malonogometnoj lizi otoka Hvara.

Sljedece kolo dvo strasna derbija izmedu cetiri vodece momcadi u lizi
igraju DVD Hvar-Majta i VODENJAČA-Jadran

treban jos napomenit da je utakmica izmedu vrisnika i dvd hvara prikinuta zbog ulaska voditelja dvd hvara u teren i fizickog nasrtaja na sudca Karmelina Barbarica i Zorana Rubinica(koji su svoj posol obavijali kako i inace a to je smisno).U tom trenutku je bilo 4-2 za Vrisnik i 1.12min prin kraja.Carvene kartone za DVD Hvar su dobili Jadranko Ćurin i Jakša Hailo.

najava zanimljivog sljedeceg kola malonogometne lige otoka Hvara

IDEMO VODENI NEMA EUFORIJE
Old 26-02-2010, 09:11 AM   #30
BERLUSCONI
Junior Member

BERLUSCONI's Avatar

BERLUSCONI is on a distinguished road

A di je BIGI tablica ?
BERLUSCONI is offline   Reply With Quote
Old 26-02-2010, 11:48 AM   #31
balunjer
don

balunjer's Avatar

Post x&y

eto na.
ako som cogod fali, slobodno me ispravte...
Attached Images

Old 02-03-2010, 09:51 AM   #32
balunjer
don

balunjer's Avatar

Post mnl otoka Hvara - novosti!

utakmica 13.kola izmađu DVD Hvar i Vrisnika se registriro ko 3:0 pobjeda ekipe Vrisnika - "par forfe" (tako som prošti/prepiso sa nove tablice lige).
inače:

parovi 14.kola igraju prema ovemu rasporedu:

17:30 Furešt - Forca
18:20 Vrisnik - Svirče
19:10 Majta - DVD Hvar
20:00 Vodenjača - Jadran
20:50 DVD Jelsa - Udar
Budimo Realni su slobodni
Old 02-03-2010, 06:12 PM   #33
mr.BIG
Senior Member

mr.BIG's Avatar

ovo kolo ce bit skroz zanimljivo.Pokozat ce se koje nojboji i koce se pomalo pocet izdvojat na vrh tabele

IDEMOOOOOOO VODENI NEMA EUFORIJE
Old 02-03-2010, 10:19 PM   #34
milan fan
Senior Member

milan fan is on a distinguished road

slozen se mr big stvarno ima provih utakmicih majta-dvd hvar i vodenjaca kontra jadrana prije svega a i dvd jelsa kontra udara bi mogla bit odlicna tako da cetvrtak popodne u dvoranu.............
milan fan is offline   Reply With Quote
Old 05-03-2010, 12:14 AM   #35
balunjer
don

balunjer's Avatar

Post mnl otoka Hvara - novosti!

odigrane utakmice 14.kola:

Furešt 7:4 Forca
Vrisnik 2:3 Svirče
Majta 3:4 DVD Hvar
Vodenjača 1:3 Jadran
DVD Jelsa 1:2 Udar
Old 12-03-2010, 07:14 PM   #36
omeyer
Senior Member

omeyer's Avatar

odigrane utakmice 15.kola:

MNK Udar-Vrisnik..............4:2
DVD Hvar-Budimo Realni.....9:4
Majta-Sošk.....................6:2
Forca-Dvd Jelsa...............2:3
Jadran-Furešt...odgođeno
Vodenjača slobodna.....

.
Old 12-03-2010, 07:15 PM   #37
omeyer
Senior Member

omeyer's Avatar

Idemo UDAR!!!!!
Old 15-03-2010, 11:23 AM   #38
balunjer
don

balunjer's Avatar

Post mnl otoka Hvara 2009/10

ako je koja graška, škužojte..
Attached Images

Old 17-03-2010, 11:40 AM   #39
balunjer
don

balunjer's Avatar

Post satnica molega baluna 17. ožujka 2010.

17:30 MNK “BUDIMO REALNI” – SVIRČE
18:20 MNK “MAJTA” – MNK “UDAR”
19:10 DVD JELSA – HNK “JADRAN”
20:00 MNK “FUREŠT” – MNK “VODENJAČA”
20:50 VRISNIK – MNK “FORCA”
DVD HVAR slobodni
Old 18-03-2010, 02:28 PM   #40
Raul9
Member

Raul9 is on a distinguished road

veceras Majta-Udar
nodan se da ce bit dobra utakmica a mi cemo dat sve od sebe da uzmemo barenka bod iako se vajo bit realan i priznat da je majta boja
ali protiv svakoga se more igrat pa tako i protiv njih
pozdrav
Raul9 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules