![]() |
![]() |
#21 | |
Junior Member
![]() |
![]() Quote:
vise se spominju ekipe koje su ispale u skupini nego tartajun... a mirko je definitivno bia najbolji igrac, da nije njega bilo gubili bi sa 5-6:0 svaku utakmicu, a na njegovim smo leđima dogurali do finala... da ne kazem da je igra zadnjeg igraca, a da 10 golova... ove ostale dvi nagrade su ok, najbolji strijelac je na papiru i to mu ne moze niko osporit, a i najbolji golman je stvarno bia golman Majte, svaka mu cast... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Senior Member
![]() |
![]()
liga malog baluna:
DVD Jelsa-DVD Hvar 1:6 Vrisnik-Budimo Realni 2:6 Sošk-MNK Furešt 4:4 MNK Udar-Vodrnjača 2:5 Forca-Jadran u 25. minuti je bilo 0:1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Senior Member
![]() |
![]()
Vodenjaca-Udar 5:2
po meni zasluzena pobjeda Vodenih.Puno in je u temu pomogo vratar Udara.Vrhunska utakmica Kakija kojin je pokozo jos jedon put svoje vrhunsko znanje nogometa.Vodenjaca nakon gubitka 1-0 u parvemu poluvremenu i malo zescega ritma u drugemu su u 2 minute doli 4 gola Udara i osigurali ovu pobjedu.Drogo mi je ca san vidi Bebana i Kakija u vrhunskemu izdanju za Vodenjacu nakon povratka iz svojih maticnih klubova IDEMO VODENI,NEMA EUFORIJE
![]() |
#24 |
Member
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
drugo poluvrijeme....nije bilo lose do pogotka za 1:1....onda je nastao raspad sistema...i vodeni su u 2 minute, ponajvise zahvaljujuci meni i obravi zabili jos 3 pogotka....i tu je gotova prica... vodenjaca prvi gol, igrac sam sa 6 metara, drugi gol, kaki iz auta, 3 gol đobo sam na drugu stativu nakon kornera(volej), cetvrti gol macan sam na 6 metara....5 gol,akumulirani udarac...bezveze golove, svi nakon gresaka obrane ili mene... ![]() ![]() ali sta je tu je....svaka cast Vodenima na pobjedi... ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
don
![]() |
![]()
Jadran 2:0 Forca
teže od očekivanog starograjani upisali pobjedu, protiv pojačanih "Forconih". permanentno prisutan bio je umor kod vecine jadranaša, ali na kraju rutiner Aco zabija za 2:0, i za konačan rezultat. Forca ni uspila dat gol, iz par polušansi. utakmica je djelovala onako bzvz. tek tako da se odigro. Forca bez nikega pritiska, ili agresije u igri, sa kojom bi pokozali da ih interesiro išta veće od minimalnog poraza. Jadran vjerojatno sa "već upišenim bodovima" u nekoliko glava ipak dovoljno priseban da ostvari sigurnu i zasluženu pobjedu.
![]() |
#27 | |
Member
![]() |
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |||
don
![]() |
![]() Quote:
Quote:
Quote:
e sad, na turniru u StG, koji organiziro Bubli, točno se zno ko je u komisiji koja određije nojbojega igroča. mislim da bi se za time tribali povest i u ovemu slučaju. puno bi pomoglo da se na kraju svake utakmice odrede trojica, ili jedon igroč, koji su je obilježili tu utakmicu, bilo pogodcima ili asistencijama ili obranama. ali da se tri igorca znaju [tako čine u nekim dr. sportovima]. pomoglo bi i vođenje statistike, ko ca je moj kolega vratar reka, ali osim jednega ![]() somi turnir je po meni bi dobar, organizacijski i po prikozonemu, barem za naše uvjete. e sad, normalno da bi se neke stvori mogle ucini i boje, ali to su opet finese :P somo bi jednu stvor reka, i na turniru i u ligi, mislim da bi se rigoroznije tribali dosuđivot prekršaji. da se više štiti igroča, manje pušto prednost, da se vece poštije igra, a ne kako se u nikima utakmicima dogođo ragbi. pa onda bude i nemilih scenih. sad znom da ce niki rec da mi nismo parva liga molega baluna, ali to ni razlog da se nikima pušto da igraju ragbi a drugima se sviro svaki kontakt. mislim da imom pravo kometirat ovo jer som pogledo veliku vecinu utakmicih na turniru a pogotovo u ligi. po meni bi tribalo svirat svaki imalo grublji kontakt, na bilo kojemu dilu terena, jer u molemu balunu nema prednosti. ako je stav sucih da puštoju prednost u izglednoj situaciji za gol onda je to ok. ali nema razloga da se prednost pušto ka je faul u napadu ili na sridini terena, jer to onda ni prednost nego hendikep. prednost kod 5 faulih na sridini terena je akumulironi sa 12m, a ne posjed baluna. ala ca ce me Bokun sad izgadit...
![]() |
![]() |
#29 |
Senior Member
![]() |
![]()
VODEMJAČA zahvaljujuci pobjedi protiv force i pobjedi Vrisnika protiv DVD Hvara preuzela celnu poziciju u malonogometnoj lizi otoka Hvara.
Sljedece kolo dvo strasna derbija izmedu cetiri vodece momcadi u lizi igraju DVD Hvar-Majta i VODENJAČA-Jadran treban jos napomenit da je utakmica izmedu vrisnika i dvd hvara prikinuta zbog ulaska voditelja dvd hvara u teren i fizickog nasrtaja na sudca Karmelina Barbarica i Zorana Rubinica(koji su svoj posol obavijali kako i inace a to je smisno).U tom trenutku je bilo 4-2 za Vrisnik i 1.12min prin kraja.Carvene kartone za DVD Hvar su dobili Jadranko Ćurin i Jakša Hailo. najava zanimljivog sljedeceg kola malonogometne lige otoka Hvara IDEMO VODENI NEMA EUFORIJE
![]() |
#30 |
Junior Member
![]() |
![]()
A di je BIGI tablica ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
don
![]() |
![]()
eto na.
ako som cogod fali, slobodno me ispravte...
![]() |
#32 |
don
![]() |
![]()
utakmica 13.kola izmađu DVD Hvar i Vrisnika se registriro ko 3:0 pobjeda ekipe Vrisnika - "par forfe" (tako som prošti/prepiso sa nove tablice lige).
inače: parovi 14.kola igraju prema ovemu rasporedu: 17:30 Furešt - Forca 18:20 Vrisnik - Svirče 19:10 Majta - DVD Hvar 20:00 Vodenjača - Jadran 20:50 DVD Jelsa - Udar Budimo Realni su slobodni
![]() |
#33 |
Senior Member
![]() |
![]()
ovo kolo ce bit skroz zanimljivo.Pokozat ce se koje nojboji i koce se pomalo pocet izdvojat na vrh tabele
IDEMOOOOOOO VODENI NEMA EUFORIJE
![]() |
#34 |
Senior Member
![]() |
![]()
slozen se mr big stvarno ima provih utakmicih majta-dvd hvar i vodenjaca kontra jadrana prije svega a i dvd jelsa kontra udara bi mogla bit odlicna tako da cetvrtak popodne u dvoranu.............
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
don
![]() |
![]()
odigrane utakmice 14.kola:
Furešt 7:4 Forca Vrisnik 2:3 Svirče Majta 3:4 DVD Hvar Vodenjača 1:3 Jadran DVD Jelsa 1:2 Udar
![]() |
#36 |
Senior Member
![]() |
![]()
odigrane utakmice 15.kola:
MNK Udar-Vrisnik..............4:2 DVD Hvar-Budimo Realni.....9:4 Majta-Sošk.....................6:2 Forca-Dvd Jelsa...............2:3 Jadran-Furešt...odgođeno Vodenjača slobodna..... . |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Senior Member
![]() |
![]()
Idemo UDAR!!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
don
![]() |
![]()
ako je koja graška, škužojte..
![]() |
#39 |
don
![]() |
![]()
17:30 MNK “BUDIMO REALNI” – SVIRČE
18:20 MNK “MAJTA” – MNK “UDAR” 19:10 DVD JELSA – HNK “JADRAN” 20:00 MNK “FUREŠT” – MNK “VODENJAČA” 20:50 VRISNIK – MNK “FORCA” DVD HVAR slobodni
![]() |
#40 |
Member
![]() |
![]()
veceras Majta-Udar
![]() nodan se da ce bit dobra utakmica a mi cemo dat sve od sebe da uzmemo barenka bod iako se vajo bit realan i priznat da je majta boja ali protiv svakoga se more igrat pa tako i protiv njih pozdrav ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|