![]() |
|
View Poll Results: Moj predsjednik je... | |||
Andrija Hebrang |
![]() ![]() ![]() ![]() |
3 | 6.12% |
Milan Bandić |
3 | 6.12% |
Damir Kajin (Bože sačuvaj) |
4 | 8.16% |
Ivo Josipović |
11 | 22.45% |
Josip Jurčević |
6 | 12.24% |
Boris Mikšić (feminist) |
1 | 2.04% |
Dragan Primorac |
5 | 10.20% |
Vesna Pusić |
8 | 16.33% |
Miroslav Tuđman |
6 | 12.24% |
Nadan Vidošević |
2 | 4.08% |
Voters: 49. You may not vote on this poll |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#141 |
Senior Member
![]() |
![]()
"Jasenovac je neupitna lokacija, to je strašno stratiše. S druge strane , kod Bleiburga nažalost nisu u prvom planu žrtve već politički marketing. Onog trenutka kad prestane politiziranje i želja da se kroz nesumnjive žrtve vodi dnevna politika, otišao bih i na Bleiburg. Dok se tamo pojavljuju ljudi u crnom ne bih išao." I.J. danas u jutarnjem listu.
PRAVDA ? PREDSJEDNIK SVIH HRVATA ? PS Pozdrav Bodulu i rezerviranom, znam da čitaju, pa bi bilo lijepo da se malo i jave, dosadno je bez njihovih konstruktivnih razmišljanja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#142 | |
hAJMOOOOOOOO
![]() ![]() ![]() |
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Bez pinezi i rišpeta rodilo se dite puka iz jubavi, iz dišpeta Kontra mraku, kontra sili nareslo je ka iz vode i trkalo do slobode Priko ognja, priko žica on je gubi, on je tuka, njegova smo svi mi dica Isti tvrdi kruv smo jili, znači nam on puno više nego ća u foje piše Sve prohodi, sve ne staje, svaka radost, svaka muka, život svakom svoje daje Svi bi možda drugo bili ma u jednom svak se slaže od Hajduka nima draže |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#143 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
jebi ga..kad smo ovce.. samo nastavak "hrvatske" politike, od 2000. godine kontinuirano obe vlasti, i oba predsjednika nastavljaju ono protiv čega su se naši očevi '91 borili.. ima pravde, ima Boga, doći će, do tad, rekao bi Šešelj: "morat ćemo da pojedemo sva ona govna koja smo sami izasrali"
![]() |
![]() |
#144 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#145 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
a i di si točno pročita da ja spominjem bandića u kontekstu čovjeka za kojega sam glasa ili koji je u ijednom trenu bija moj predsjednički kandidat?
![]() |
![]() |
#146 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#147 | |
deutschtürke
![]() |
![]() Quote:
a ovi serator od bandića nije ništa drugo nego to, pronađi na netu njegov odgovor na pitanje "tito ili tuđman" na lokalnim izborima u 5. misec, a glasija je tito, pa i tuđman, a na sadašnjim izborima, uvjerljivo tuđman, i jadni smo ti mi svi skupa, a pod tim mislim na hrvatsku desnicu, ako smo spali na to da nam je nazovi neki izlaz kretenoidni ordotoksni komunjara koji je 30 godina u partiji, i izaša je ima misec dana, i onda se promovira s plakatima na kojima je križ, drži križ u ruci, promoviraju ga fratri, i ža mi je šta to moram reć, ali hrvatska katolička crkva je ovim doživila vjerojatno svoju najsramotniju epizodu u povijesti svrstavši se iza ovakve osobe a i reć ću ti da se poserem na hrvatsku desnicu kada nije sposobna izbaciti kvalitetnog čovika, koji je načitan, obrazovan, iskusan, koji govori strane jezike i voli Hrvatsku više od svega, pa moramo uvik birat manje zlo, i to je ono što sam bira, Josipović je manje zlo od Bandića nego glavni kandidat desnice Miro Tuđman, sa stavovima iz doba Luja XVI, sa pogledima iz doba prije Nikole Tesle, i ko da priča iz groba, ili Andrija Hebgran, koji je posra sam sebe jedno 10 puta dosad, jer ti su ljudi dinosaurusi, a nažalost, naši to odbijaju priznat i zato ovi dobiju izbore i ja stvarno nemogu virovat da nema nijedna načitana, sposobna, obrazovana osoba koja zna strane jezike, ima takta i koja je iznad svega POŠTENA, i pred Bogom i pred ljudima da može bit Hrvatski predsjednik, ali ja nisan glasa ni u prvom krugu, vidija si, jer nisan ima za koga, a u drugom za manje zlo, jer bi me bilo sram da se zovem Hrvatom kada bi Hrvatil izabrali lopinu koja nas sve očito pljačka, koji te laže u lice dok govori, laže oko osnovnih stavova, i koji nije vjerodostojan u ničemu...... i ka šta rekoh, ovi zamaskirani su sto puta gori od pravih, pravi komunjara bar ima stav, kakav ima, a ovo govno se okreće kako vitar puše i kako njemu paše u određenom momentu...... imam osjećaj da bi rođenu mater proda za 100 kuna, kada bi mu tribale za nešto |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Senior Member
![]() |
![]()
Damir Kajin životopis
Rođen 3.2.1962. u Kopru. Upravni referent. Zastupnik u Hrvatskom saboru od 1996. Oženjen, sin Karlo. Čin nema, prošao Oluju. Dobitnik nagrade „Mika Tripalo“ od strane HHO-a. Ja: stan u Buzetu, automobil Renault Lagunu Žena: mala tvrtka koja se bavi šivanjem i trgovinom odjeće u iznajmljenom Prostoru u Puli, automobil Nissan Quashai i mali furgon Fiat Doblo Sin: 6000-7000$ što je dar od djeda i baka Brod nemam, vikendicu nemam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Member
![]() |
![]()
Bas sam prije par dana dosao do knjige Jure Zovko:"Krizni put i dvadeset godina robije".
Dosao sam do polovice,knjiga me je i rastuzila i nasmijala.Bio je porucnik(rodjen 1920)Hrvatskih Oruzanih Snaga.Bio je na kriznom putu(Bleiburg) s kojeg je pobjegao.Od 1947 do 1961 radio je u tvornici papira(Zagreb).Tada ga je uhapsila OZNA i od 1961 do 1981 je proveo u zatvoru(zbog drugog svjetskog rata).Tvrdi da su svjedoci tuziteljstva kod sudjenja sve izmislili,a kod pogresaka pomagao im je sudac,kod svjedoka branjenog bilo je upravo suprotno.Inace je iz UZARIĆI(mjesto u Hercegovini).Govori da je bilo Hrvata koji su sudbinu Hrvatske vidjeli u zajednici sa Srbima i oni kojih su bili za nezavisnu Hrvatsku.Kada je MESTROVIC pitao TITA zasto je pobijeno toliko Hrvata Tito mu je odgovorio "To je zato da bi mogli zivjeti u zajednickoj drzavi" ![]()
![]() |
#150 |
moja anuška
![]() |
![]()
daj ovi što znaju neka mi kažu di je komun. stranka ja bih se učlanila
![]()
![]() |
#151 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
![]() http://www.komunisti-hrvatske.com/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Member
![]() |
![]()
U Zagrebu sam na par mjesta gdje se stavljaju manji plakati vidio napisano
PONIŠTI LISTIĆ ILI BLAGOSLOVI PLJAČKU hahahahah
![]() |
#153 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
evo ti jos jedna tj nije stranka ali eto ![]()
![]() |
![]() |
#154 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#155 |
Senior Member
![]() |
![]()
Radnici, seljaci, studenti SVi na barikade
http://www.radnickaborba.org/ http://www.crvena-akcija.org/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
a vi ste još na IZBORIMA 09?????? ja sam misli da se prebacimo na IZBORE 12 !!????
priajtelju ipak malo previše doživljavaš.....nemoj pisat svašta, ne stavljaj u isti koš ondašnje komuniste koje su upravo četnici poklali i bacili u gustirne..tj. nemoj mi amputirat nešto što ti doživljavaš zdravo za gotovo.. koministi i ustaše nisu tema 21-og stoljeća a još manje tema ovog foruma... |
![]() |
![]() |
![]() |
#157 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#158 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
A ako ćemo raspravljat, onda ti mogu reći, da u isti koš sa četnicima trpam ove današnje komuniste, a ne one s krša iz 43 godine, da se razumijemo. Šta se mene tiče kraj rasprave, ja je nisam ni počeo, bar ne dio o hrvatima i komunistima. Pozdrav
![]() |
![]() |
#159 |
Senior Member
![]() |
![]()
Stjepan Mesić ti je pravi primjer transformacije političara od komuniste 60-tih, liberala 70-tih, do Ustaše i ekstremiste 90-tih, pa danas je antifašista i kozmopolita. Jad i nevolja...10.godina tuge, stida i muke.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Senior Member
![]() |
![]()
Znam, teško je pronaći većeg političkog licemjera na ovim našim tužnim prostorima.
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|