![]() |
![]() |
#1 |
Mladen Grdović
![]() ![]() |
![]()
Sportski portal koji prenosi vijesti sa područija bivše države, JadranSport, odabrao je četvoricu Hrvata u "dream team" sastavljen od igrača iz država nastalih raspadom Jugoslavije. Među "11-oricom veličanstvenih" našli su se Robert i Niko Kovač, Darijo Srna i Eduardo da Silva. U anketi su sudjelovali novinari Nogomanije(Slo), Kurira (Srb), Nogometnog Magazina (Hrv), Makedonskog sporta (Mak) i Radio Tivata (CG).
Igrači su birani na osnovu njihovog klubskog i reprezentativnog učinka u 2006. godini. Uz naš "poker aseva" tu su još i Hasan Salihamidžić iz BiH, Makedonac Noveski i čak pet srpskih reprezentativaca: Stojković, Vidić, Dragutinović, Stanković i Marko Pantelić. Konačni odabir: (4-4-2) Vladimir Stojković (Vitesse Arnhem) - Ivica Dragutinović (FC Sevilla), Robert Kovač (Juventus), Nemanja Vidić (Manchester United), Nikolce Noveski (Mainz 05) - Hasan Salihamdžić (Bayern München), Niko Kovač (Red Bull Salzburg), Dejan Stanković (Inter Milan), Darijo Srna (Šahtjor Donjetsk) - Eduardo Da Silva (Dinamo Zagreb), Marko Pantelić (Hertha Berlin) ![]()
![]() |
#2 |
Mladen Grdović
![]() ![]() |
![]()
čisto sportski gledano, od igrača iz bivše juge za Hrvatsku reprezentaciju bi po meni neko značajnije pojačanje bili Stanković, Vidić i Papac
![]() |
#3 |
sinjanin
![]() |
![]()
novinari "nogometnog magazina" ... ako su to oni sa www.nogometni-magazin.com onda in je cila struka u copy-paste-znanju...
Pa tu bi i BaRBa bija jaci novinar!
![]() |
#4 |
Senior Member
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#5 |
wat´s maj nejm?
![]() |
![]()
od srba vrijedi samo pantelic vidic i ovaj stankovic
da je noveski u toj "reprezentaciji" nema smisla pa to je totalni kreten ali ubiti me boli k. urac za tu reprezentaciju. cudi me kako nisu ovog golman stavili u prvih 11 http://www.youtube.com/watch?v=lywE6s9mY-Q http://www.youtube.com/watch?v=abAgO...elated&search=
![]() |
#6 | |
Šta da?
![]() |
![]() Quote:
Lažna propaganda novinarskih lica,servirana od strane domacih izdajica,pokvaren sistem i "legende kluba" što prodaju čast za šaku kuna,već više od stolječa ništa novo,prošli smo gore,proći će i ovo. SAD ILI NIKAD,ZA VELIKI HAJDUK! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Hare Krishna
![]() ![]() ![]() |
![]()
Od ovih 11 su tu samo dvojica dobrih i na nekoj visokoj klasi igrača; Vidić i Stanković.
Ovo sve ostalo su poluigrači za neku ozbiljnu priču o dream teamu.
![]() |
#8 |
moja anuška
![]() |
![]()
[QUOTE=psihijatrija;77376]5 srba??????? totalno nerealno...
toliko ih već imamo u našoj repki ![]() ![]() ![]()
![]() |
#9 |
mišO
![]() |
![]()
nije mi jasno di su djolonga i zilic
![]() ![]() a vid da silve rvatne
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|