![]() |
![]() |
#61 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
Šta ti nije jasno?To šta san tija da mali dobije šansu?Kada je to bilo sasvim realno jer šansu nije dobiva unatoč svim mogućin okolnostima koje su mu išle na ruku?I šta san napisa da san primjetio da se boji duela?Šta,ne bi triba to napisat zato šta san tražija da dobije šansu?Jesan napisa da mu triba j...t m...r i otirat ga radi toga?Je li svit crno-bil?Jesi ti retardiran?Šta ti znači to popovanje s visoka? Jesan ja reka,jeste vidili?A sad isti oni seru? Fali ti i dodatak,"dam se kladit da si ti seratoru izaša prije kraja i zvižda igračima."
![]() |
#62 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
![]() |
#63 |
hAJMOOOOOOOO
![]() ![]() ![]() |
![]()
Isreno receno ne cudim se nego sam razocaran i ovo se ne moze ni zeru usporedit sa videom.
Nekad je a nekad nije vrime za zvizduke. Iz sve ga od jucer iste one novine koje su nas jebavale da pustimo gratis sad im je najvaznije kako je neko zvizda i sta je caktas reka. Da je po meni sad bi ih iz kluba pozva da dodju po svojih x kn sta su dali za kartu. Ako su kupili uopce. Etto
Bez pinezi i rišpeta rodilo se dite puka iz jubavi, iz dišpeta Kontra mraku, kontra sili nareslo je ka iz vode i trkalo do slobode Priko ognja, priko žica on je gubi, on je tuka, njegova smo svi mi dica Isti tvrdi kruv smo jili, znači nam on puno više nego ća u foje piše Sve prohodi, sve ne staje, svaka radost, svaka muka, život svakom svoje daje Svi bi možda drugo bili ma u jednom svak se slaže od Hajduka nima draže |
![]() |
![]() |
#64 |
Šime
![]() |
![]()
Ne razumin potrebu da se zvizdi igracima ako ne odigraju kako zelimo. Pa kako brzo zaborave ljudi da smo trazili mladu momcad, nase juniore pa neka igraju pa makar bili zadnji. I onda dobijemo to, igraju bolje nego ove prethodnih ohoho sezona i jos su drugi i opet zvizduci.
I caktas i kis i franko i drugi su vec bili od zvijezda do redikula, a igraju tek godinu dana. Pa kad su navijaci trazili ovo, vecinom se pokazalo ispravno pa sta ne podrze ovo do kraja... Sta mislite kako bi ovo izgledalo za dvi godine da ostanu na okupu. Zvizduci ih nece potaknuti da ostanu. Druga stvar, netko bi triba razgovarati s igracima i objasniti im da nisu oni pod staklenim zvonom te da im mora biti normalno kad se zvizdi ako lose igraju. Da im to triba biti poticaj da se pokrenu...
#65 |
Senior Member
![]() |
![]()
Ne daj Bože zviždat.Ja u životu nisan zviždija igraču Hajduka,NIKAD.Ni kada je bilo svakakvih pozera i šetača.Nikad.Ni kada neki očito nisu respektirali taj klub,mada san tija,ali bi se taj moj zviždu moga shvatit ka zvižduk Hajduku.
Ali to ne znači da neću UVIK napisat ono šta mislin i vidin kao manu. A to šta masa ljudi koji pišu po raznim forumima svit vidi u crno-bilon tonu,jbg.Pa tako ako napišeš da nešto jest,odma se tumači kao ne samo da nisi napisa da drugo nije,nego ka da si popljuva,i isuja svu žuć po tom drugom.
#66 |
Senior Member
![]() |
![]()
Nitko nikad ne zvizdi,nitko ne baca baklja
Svi pretplatnici,svi kupuju ulaznice,svi imaju tetovirano ime hajduka Svi ostaju na stadionu prije kraja Ono osnovno sta treba ljude uciti je doci na utakmicu i pogledati je te shvatiti da Ce biti i dobrih trenutaka i losih,svakavih igara pojedinaca,svakakvih reakcija jer to je nogomet i zbog toga i je zanimljiv A onaj ko je igra tri ozbiljne utakmice u nogometu Zna da momcima nije lako i da nogomet nije onakav kakav se cini s tribine Kada se vidi slobodan igrac,u koji kut treba pucat A ovog bukowskog ne treba komentirat,dovoljno je reci Da on zabija imaginarne golove i ima iste takve poteze Pa moze prigovorit milicu kako nesto nije zabio.. Sada isto moze susicu reci ,momak je promasio sa 3 metra,on bi to zakucao 4 puta od precke i poda |
![]() |
![]() |
#67 |
Senior Member
![]() |
![]()
ala šta ste se uzasrali svi,
nismo tukli jer nije išlo i TOČKA. pa šta sad, bitno da se vidilo da žele, i da traže pobjedu, krivo mi je samo zbog onih ljudi šta su se pokupili u 88. minuti, a svak ko je bija je vidija šta torcida misli, i to je jedino važno jer smo mi tu uvik i zauvik! Godine prolaze ljubav ostaje Samo Hajduk ps. mali caktaš nije reka navijačima ono šta su agregatovi mediji odma prenili |
![]() |
![]() |
#68 |
Senior Member
![]() |
![]()
nesmi se zvizdat igracima, a oni smiju izac prije utakmice, zenit se na dan derbja i javno na tv rec navijacima da jedu govna.........
normalno je da im se zvizdi, igrali su ka kurac..... a sta se ne buna kad in se pljesce a igraju ko kurac.... |
![]() |
![]() |
#69 |
Ku-Klux-Klan
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Šta da?
![]() |
![]()
sramota je da se žviždi igračima,htjeli smo mladu momčad,nakon 3 pobjede mora doći do oscilacija. vjerujem da sa sjevera nitko nije žviždao
Lažna propaganda novinarskih lica,servirana od strane domacih izdajica,pokvaren sistem i "legende kluba" što prodaju čast za šaku kuna,već više od stolječa ništa novo,prošli smo gore,proći će i ovo. SAD ILI NIKAD,ZA VELIKI HAJDUK! |
![]() |
![]() |
#71 |
Senior Member
![]() |
![]()
Bravo plamuse,to je ta podrska
Jedan los rezultat i imas dojam da su ljudi Toliko frustrirani unutar sebe da ono jedva cekaju koji Kiks da bi zvizdali,vrijedali Ova momcad nema kvalitetu kao no sirinu i kome to nije jasno onda jbg |
![]() |
![]() |
#72 |
Senior Member
![]() |
![]()
baren nasi igraci dobivaju vise podrske nego sta zasluzuju.......pa od njih se trazi samo trud i pozrtvovnost....
caktas je za mene ok igrac ali da zadnje 3-4 utakmice ne igra privatne utakmice igra.... i sad on treba radi zvizduka javno porucit navijacima da jedu govna... je svaka cast, to je ta podrska koja im se treba pruzit.... |
![]() |
![]() |
#73 |
Member
![]() |
![]()
Ma ne treba im zviždat jer su oni i tako limitirani meni se čini da su gori sada nego u sedmom misecu tu nema pomaka na bolje niti pasa niti igre,u jednom trenu ih ima 10 na kupu kao da djeca igraju isred škole.I još nešto zajebite to da su djeca jer svi igraju najmanje 10 godina nogomet pod prismotrom profesionalnih trenera i oni su profesionalci a ono juče je ličilo na županijsku ligu.Mislim da će biti bolje jer ako bude gore onda smo u banani,a kako sve to poboljšati samo dragi bog zna.
|
![]() |
![]() |
#74 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
#75 |
Member
![]() |
![]()
Upucavam se ja prijatelju poslije svakog kola,dao bog da sam u krivu i da će to biti jednoga dana lijepe sedamdesete i osamdesete godine pa sve do 1995.godine.
Uzdravlje!!! |
![]() |
![]() |
#76 |
Senior Member
![]() |
![]()
U zadnje vrime se pocelo paziti na ulazima,nepustaju se vise ljudi bez karata, nepustaju se na iskaznice od NH i stare pretplate,cak se nepustaju na ulaz sa karton ako nije taj ulaz.
Ako to nije slucajno bravo ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Junior Member
![]() |
![]() Quote:
Koji im je gušt, ili cilj, ne znam...možda je ovo pitanje za uvažene psiholge, psihijatre.....
![]() |
#78 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
Ali da triba uvest reda, triba itekako, a ovo je pri vrhu prioriteta.
![]() |
#79 | |
Member
![]() |
![]() Quote:
![]() |
#80 |
Senior Member
![]() |
![]()
Šta se zviždača tiče, nije to ništa novo...
Prošlih sezona bi prvi zvižduci počinjali već negdi u 15. minuti ako ne vodimo 2:0. Sad su postali malo tolerantniji, ali očito je još "letvica zahtjeva" dosta visoko. ![]() Ja mislin da niko ne triba bit nedodirljiv i da ne triba nekome pljeskat samo zato jer je igrač Hajduka, a vuče se po terenu. A ovaj Hajduk nije takav i ne zaslužuje zvižduke. Ne znan koji je smisao iživljavanja nad tim mladim momcima koji će, a to smo znali unaprid, imat oscilacija u igri. Oće li Caktaš kojemu ništa ne ide od ruke, odjedanput proigrat ako mu zviždi istok? Čemu nestrpljenje, pa ka da svako od nas nema perioda u životu kad mu ništa ne ide od ruke? Onda ti triba podrška, a ne izrugivanje. Čudni su ljudi...jedan od razloga zašto mi je draže na sjeveru gledat utakmice je taj šta ne moran slušat komentare tih 1000 trenera oko mene od kojih svi znaju sve. Ali ni tu nisi siguran ![]()
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|