![]() |
![]() |
#161 |
Senior Member
![]() |
![]()
Evo me doma bolje san odma
Neću komentirat utakmicu dok ne pogledan na tv-u,ali parilo mi je da smo bili užasni prvo poluvrime,ali baš užasni.Poili su nas u sredini,a iza nesigurnost,i to čini mi se ponajviše radi Milovića.Koliko god mi je drag taj momak,a je,možda i najdraži naš igrač,Jonjić je pokaza puno,i ja bi danas njega stavija.I ne samo danas.Momak zna igrat nogon,on+Kalinić je razlika nebi i zemlja u odnosu na Milović+Šiljo. Gol Gige je okrenija sve,apsolutno sve.Ali pegula ide,oni iz prvog šuta gol,i to čini mi se odbijanac,a nama onaj panj vadi slobodnjak pod prečku.I posli je još jednu iščupa kod onog prekida,čini mi se da je Maloča tuka,nisan siguran.Slična situacija ka na Poljudu. Mislija san gotovo,al majke mi,i onda ono.Jbg,tribalo je i nas posrat.Taj gol je strašno puno napravija,i srića da je pa u prvon.Naši su izgleda ušli posrano u utakmicu,čini mi se da nisu puno mislili kako ih dobit,i kako odigrat šta bolje,nego šta ako izgubimo. Kad je pa Gigin gol,brate mili,koji delirij,jbt,baš je puklo. Čestitke svima,sa tribine mi se činilo da je Sušić bija daleko najbolji igrač. Ovaj kup mi znači više od svega u zadnjih 10+ godina.Puno više.A,ne znan,al nekako mi se čini da je masa na tribini isto tako disala,da je ljudima baš značija taj kup.A znamo i zašto,da ne idemo u detalje...al kad san kod toga već,btw,čini mi se da nas je sudac dobro satira u prvon,SRIĆA šta je scenario bio takav,izjednačenje,i onda Tino,odma HŽV
![]() |
#162 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
kup je naš |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Senior Member
![]() |
![]()
Rezultat je povoljan,ali po vidjenome
ponisten regularan gol,priznat neregularan gol te ne sviran crveni igracu Lokomotive oko 70.minute..Naravno Beusanu je to dosta za ocjenu najboljeg sudjenja,ironicno |
![]() |
![]() |
![]() |
#164 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
Mjesto : stadion maximir tema radnje: hrv. kup vrijeme radnje : prvih mjeseci prvenstva,oliti maksimum krađe kontra glavnog rivala tema: kurva o poštenju autor: bbb neuspješna produkcija : ZM Nije problem u porazu, zaista nije, to je sastavni dio nogometa, problem je što od našeg Dinama radite Crvenu Zvezdu u Hrvatskoj. Sedam žutih kartona za Zadrane, jedan crveni, izmišljanje prekršaja u zoni udarca, produženje utakmice 5 minuta, produženje produžetka 6 minuta...to ste napravili od našeg kluba. HŽV samo hajdučki dalje i nema straja,nagrada je tu...doće još toga
![]() |
![]() |
#165 |
Krešo
![]() |
![]()
Bravo momcima, bravo Torcidi, bravo Tudoru, Bravo za Sušića, bravo i za Krstičevića.
Brabo bravo bravo! @aleština-ajmo pit ![]()
![]() |
#166 |
Krešo
![]() |
![]()
E da, i ona scena, Maloča diže trofej i iste sekunde svi odlaze pred Torcidu- neprocjenjivo. Osto Šukerov "šator" prazan.
hAjmooooooooooooooooooooooooooooo!
![]() |
#167 |
hAJMOOOOOOOO
![]() ![]() ![]() |
![]()
Bez pinezi i rišpeta rodilo se dite puka iz jubavi, iz dišpeta Kontra mraku, kontra sili nareslo je ka iz vode i trkalo do slobode Priko ognja, priko žica on je gubi, on je tuka, njegova smo svi mi dica Isti tvrdi kruv smo jili, znači nam on puno više nego ća u foje piše Sve prohodi, sve ne staje, svaka radost, svaka muka, život svakom svoje daje Svi bi možda drugo bili ma u jednom svak se slaže od Hajduka nima draže |
![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
Mladen Grdović
![]() ![]() |
![]()
svak cast momcima ... uza sva sranja u i oko kluba oni na terenu su ovo stvarno zasluzili ... svi do jednog zasluzuju Hajducko srce, svaka cast i Tudoru sto je dobro odradio obe utakmice polufinala i kapa do poda Krsticevicu koji je udario temelje ovoj momcadi i igri Hajduka i doveo ga tu di danas je
![]() |
#169 |
hAJMOOOOOOOO
![]() ![]() ![]() |
![]()
, ali...
![]()
Bez pinezi i rišpeta rodilo se dite puka iz jubavi, iz dišpeta Kontra mraku, kontra sili nareslo je ka iz vode i trkalo do slobode Priko ognja, priko žica on je gubi, on je tuka, njegova smo svi mi dica Isti tvrdi kruv smo jili, znači nam on puno više nego ća u foje piše Sve prohodi, sve ne staje, svaka radost, svaka muka, život svakom svoje daje Svi bi možda drugo bili ma u jednom svak se slaže od Hajduka nima draže |
![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Mladen Grdović
![]() ![]() |
![]()
ako je mene islo momci na terenu ne zasluzju niti jedan "ali" ... od one prve sa Skontom pa do zadnje sa dinamom (bez obzira kako prosla)
![]()
![]() |
#171 |
Dence Wašinton
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#172 | |
hAJMOOOOOOOO
![]() ![]() ![]() |
![]() Quote:
![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#173 | |
Dence Wašinton
![]() |
![]() Quote:
http://9gag.com/gag/aKw05yO |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Senior Member
![]() |
![]()
I pohvale Upravi na tome što je povela članove Radne zajednice u Zagreb!
![]() |
#175 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
![]() ![]() P.S stvarno za pohvalu...
![]() |
![]() |
#176 |
Senior Member
![]() |
![]()
Čestitan Hajduku
HNK Hajduk i RNK Split u Europi Prvi dio san pogodija,a drugi ćemo riješit u nedilju Neispravljaj mi postove Barba neglumi KGB rekasan ti,rađe me baniraj,ja govorin ono šta mi je nasrcu Last edited by splitami; 23-05-2013 at 11:18 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Krešo
![]() |
![]()
Ćosiću umri! Jel itko od vas o trenutcima velike sreće za sve nas uspio ubrati kakvim tužnim glasom je Ćosić govorio nakon utakmice?
Još jednom čestitke svima, a sada na proslavu naslova prvaka s juniorima. Ili još bolje s kadetima koji su također jučer osvojili kup. Bit će da će naša fešta jučer na maximiru bit bolja i veća od ove koja slijedi za 3 dana. @kavatap-pravom muškarcu ne treba otvarač ![]()
![]() |
#178 |
hAJMOOOOOOOO
![]() ![]() ![]() |
![]()
Lijepa gesta
![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Senior Member
![]() |
![]()
Pravoj Rvatini triba samo pivo Uger. Rvatsko pivo za prave Rvati...
Ne u ditelnu Sokole, prčin ti mate
![]() |
#180 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
Koji gol je neregularan?Nisan ubra sad kad san gleda? PS.Gledan to slavlje,i doslovno me oduševljava Ruben Lima.Momku ovaj klub,navijači,šta li,ZNAČI.Velika šteta šta odlazi.Ako buden uspija otića sad za vikend,obavezno ću napravit na 2 štapa nešto u stilu "Ruben,gracias por todo" :lol Ako ne,neka se neko drugi potrudi.
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|