![]() |
![]() |
#1 |
Senior Member
![]() |
![]()
"MLADOM Hajdukovcu Nikici Jelaviću jutros je u klubu službeno uručen poziv izbornika Slavena Bilića za reprezentativne akcije s Estonijom i Rusijom, 2. odnosno 6. lipnja!
Po prvi puta u karijeri 22-godišnjak iz Čapljine, koji je ove sezone šest puta parao protivničke mreže, ali se određeno vrijeme borio i s ozljedom koljena, osjetit će reprezentativnu atmosferu i priključiti se kultnom Bilićevom projektu regrutacije golobradih mladića u pogon A selekcije, u kojem odnedavno egzistiraju Mario Mandžukić i Ante Rukavina. Vijest o službenom pozivu koji je naslovljen na Jelavićevo ime jutros stigao u Hajduk, potvrdio je za Index i direktor Bilih Fredi Fiorentini. "Razgovarao sam s njim i naravno da je dečko presretan. Velika je čast biti dijelom reprezentacije i Jelavić mi je izrazio svoje veliko zadovoljstvo. Također je obećao kako će učiniti sve da opravda izbornikov poziv." Slaven Bilić mladom Hajdukovcu prvu će priliku pružiti već u prijateljskoj utakmici koja se u okolici Zagreba sprema 25. svibnja, a u kojoj će vatreni okušati snage s nekim od aktualnih drugoligaša, Interom ili Hrvatskim Dragovoljcem." ajme majko pa sta je ovo?teska veza!pa busic zabio 11,a ovaj padavicar 5 i on pozvan u repku!stvarno mi je ovo sumnjivo.... |
![]() |
![]() |
#2 |
PRODAJMO HRVATSKU
![]() |
![]()
????????????????????
#3 |
Senior Member
![]() |
![]()
neko je probija na mozak
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
sinjanin
![]() |
![]()
ima topic o Hajdukovcima u reprezentaciji... pa izvolite nastavit tamo!
http://www.hnkhajduk.com/forum/showthread.php?t=2442 predlazem: LOCK i kanta
Display Modes | |
|
|