![]() |
![]() |
#201 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
PS.Isti kua,šta da su preko FB-a napravili,opet bi mora napravit račun na FB-u?? PPS.Kojeg ne bi napravija ni da je jedina opcija za pogledat finale LP-a a Hajduk u finalu... EDIT:Riješija san,iša san preko mozzile pa san obavija,valjda mi nije bilo postavljeno ono sa cookiesima
![]() |
![]() |
#202 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Senior Member
![]() |
![]()
Radi li ovo ikome kako valja?Ja san uvatija jedno 3 minute do sad šteka konstantno,gol nisan vidija....Ima li koji drugi stream,onaj lonestartražicuru?
![]() |
#204 |
Senior Member
![]() |
![]()
Ovaj Maglica je vise nego los sam pred golmanom 2 metra a on nezna pogodit loptu kako triba -.- A i Jozinovic je rupa nek se nauci vise ubacit loptu majko mila -.-
Last edited by Hajduk91; 12-12-2012 at 05:34 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Senior Member
![]() |
![]()
Druga greda za zelinu...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Senior Member
![]() |
![]()
O jbn te živote je spržen ovaj Maglica kako mu je doda loptu ja san se počeja smijat majke mi
![]() Dva žuta su nam oproštena,Gigi za sramoćenje i Jozinoviću jer je panglu.Njega bi prvog volija vidit da ode.Nije da nije dobija šansu,a kad već imamo Stojanovića i Limu,ne znan zašto nam on znači.Kaže komentator triba je Hajduk više napravit sa tin ubačajima ja se mislin ma nemoj,dobro si nam reka,nakon treće utakmice ove sezone san počeja pisat da cili tjedan vježbaju centaršuteve.I tako iz tjedna u tjedan.Dobro napravimo prostor za centaršut,i iz akcije a i Stojanović zna i sam stvorit poziciju,al jebat ga.Pa pogotovo kad se odigra povratna a tamo jozinović taj koji triba centrirat.Njihova prečka ne mogu virovat šta je momak falija. Ajmo do kraja,po gol obavezno!Ako ne damo zajebi to,mene strah,more se uvik primit,a na penale more svako od svakog ispast.
![]() |
#207 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
asti koliko treba ovom streamnu da se initializira...jebate.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
gol..2-0.
šta bi maglici?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Senior Member
![]() |
![]()
![]() |
#210 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#211 |
Senior Member
![]() |
![]()
Šta je bilo s tin crvenim?Nti stream takav ni to nisan vidija,ka ni prvi gol.Daj samo mi recite da je bilo zasluženo jer ako saznan da je isključen bezveze to bi mi usralo ovu pobjedu....Sa tim nedavanjem žutih u prvon san dobija dojam da sudac malo nateže za nas...
![]() |
#212 |
Member
![]() |
![]()
Molio bi nekog iz Splita da mi kaže dali je gleda koji trening Hajduka šta oni rade na treningu,pa oni nemogu dodati loptu na dva metra.Kada dođe novi sponzor odmah neka ih obuje u kopačke sa borbenim kramponima jer danas su svi igrali u tenisicama ili se meni čini.Ljudi ovo je na razini županijske lige rekao sam prije mjesec dana da tu nema pomaka ka boljem samo je svaki dan gore.Ovo je da dobiješ čir na želucu jeben ti ovakav profesionalizam ovo je teški amaterizam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#213 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
Opravdni crveni Njihov igrac je opalio jozinovicu cini mi se samarcinu sve cisto kao suza
![]() |
![]() |
#214 |
Senior Member
![]() |
![]()
Moram se osvrnuti na tekst Marsica u Vecernjem..SRAMOTNO izdanje BIJELIH
Ljudi moji ,moze li svako kljuse pljucat po Hajduku..Po cemu je to bilo SRAMOTNO?? Jebate ,odlicna utakmica s jedne i s druge strane po gledatelje,trebala je zavrsiti 5-3 ajmo reci Zelina,drugoligaska momcad koja je stvorila vise sansi nego Osijek,Rijeka,Split zajedno je dosla igrat na Poljud Prikazali su par lijepih akcija,izlazenja i neznam cega Takoder Hajduk je da dva prekrasna gola,propustio prekrasnu priliku Maglica,pa je Andrijasevic tuka u vratara Sve u svemu,posto je to Zelina sada je to od Hajduka sramotno! Pa picka ti se zgadila pedercino jedna,sta je danas bilo sramotno.. Da se razumijemo Hajduk je ima losih trenutaka,ima je i dobrih,u losima je kriva i Zelina jer su stiskali visoko ali opet Hajduk je stvorio dosta prilika,Maglica je sam mogao hat trick zabiti ko od sale Pa udarci Meseca,pa obrane Blazevica,pa slobodnjak Andrijasevica..Hajduk je ukupno gledajuci ima blagu inicijativu ali utakmica je bila prava,zanimljiva,puno dogadjaja..i sada idiot pise o SRAMOTI To je toliko jadno novinarstvo i matere mi kada jos znam da tom idiotu netko iz kluba odaje INFORMACIJE dodje mi muka!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Senior Member
![]() |
![]()
Kako rekoh, svako opuštanje može bit kobno
![]() Pritom ne kažem da je bilo opuštanje... Utakmica odlična za gledatelje, ne baš toliko odlična za navijače Hajduka ![]() Jučer se na stadion ulazilo duže nego na derbi, valjda policija i redari imaju neki fetiš na ove male kup utakmice. Vuković mi je simpatičan igrač, ali je padavičar (i to loš). Triba uvest u klupski pravilnik da se zabranjuje simuliranje u šesnaestercu i kažnjavat to.
Kupujem šeika Last edited by osvomposlu; 13-12-2012 at 09:17 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Senior Member
![]() |
![]()
Men'se čini da Maminjo Lokose gura u europu preko kupa..pošto drugi u prvenstvu nemogu bit jer je to ostavljeno za VolpiBoyse
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Senior Member
![]() |
![]()
evo ga....belupo...
prva vanka...
![]() |
#218 |
Junior Member
![]() |
![]()
A dobro, Cibalia je možda od ovog trolista najslabija, ali nju je izvukao mali agregat, nas čeka Slaven...bit će teško, jako, jako teško....
bilo bi lipo finale Hajduk-Cibalia, ali to su samo moje želje.....
![]() |
#219 |
hAJMOOOOOOOO
![]() ![]() ![]() |
![]()
znaci finale u svakom slucaju s dinamom (gnk2 ili vinkovci)
ko god da dođe satrat cemo ih
Bez pinezi i rišpeta rodilo se dite puka iz jubavi, iz dišpeta Kontra mraku, kontra sili nareslo je ka iz vode i trkalo do slobode Priko ognja, priko žica on je gubi, on je tuka, njegova smo svi mi dica Isti tvrdi kruv smo jili, znači nam on puno više nego ća u foje piše Sve prohodi, sve ne staje, svaka radost, svaka muka, život svakom svoje daje Svi bi možda drugo bili ma u jednom svak se slaže od Hajduka nima draže |
![]() |
![]() |
![]() |
#220 | |
Junior Member
![]() |
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |