![]() |
![]() |
#1 |
Mladen Grdović
![]() ![]() |
![]()
evo da i ja nakon skoro godinu dana otvorin jedan thread
![]() oni najpametniji medu nama su vec sve znali i prije pocetka ove sezone ... iz Europe ispadamo odma a pocetkom 10 miseca je rjeseno i prvenstvo ... neki nisu odma virovali al su to shvatili nakon prve utakmice sa Bukurestom ... ulazak u Europa ligu je vec bio debelo iza nas pa kako je dolazio koji poraz ili remi sve vise ljudi je shvacalo da igre nema, da su igraci sve redom skovace, da nas ceka grcevita borba za drugo ili trece misto a da je sve dobro rezultat lude srice ... ukratko da je ovo najgori Hajduk u 100 godina ... unatoc svim tim "cinjenicama" Hajduk ide 9 kola prije kraja sa -5 u Zagreb i eventualnom pobjedom ima sansu do kraja zakuvat prvenstvo ... namjerno kazem zakuvat jer nesumnjam da ce u tom slucaju kuinja odradit svoje ka sta je to napravila i protiv Osijeka, Splita i Karlovca kad stvari nisu izgledale najbolje za najrvatskiji klub a kad ga vec spominjem zasto se ne sitit i njovih utakmica protiv npr. Varteksa i Splita a evo i sad zadnja u Vinkovcima ... al to su ipak nagadanja a ne cinjenice ka ovo gori prije napisano ![]() ma bez obzira na sve dobit ih u subotu na onom ruglu od stadiona pa onda u zadnjih osam kola ko ziv ko mrtav ![]()
![]() |
#2 |
Member
![]() |
![]()
Posli ove katastrofe od igre protiv splita triba se trgnit i ic gore i nekako iscupat 3 boda dinamu...
![]() |
#3 |
Senior Member
![]() |
![]()
jel se zna ko sudi?
![]() |
#4 |
Senior Member
![]() |
![]()
bruno marić..
![]() ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Senior Member
![]() |
![]()
0:2
10 000 + Mirta Surjak Poslije na demonstracijama 30 000 ljudi Jaco odlazi, HDZ lopovi ![]()
![]() |
#7 |
hAJMOOOOOOOO
![]() ![]() ![]() |
![]()
jedan - jedan (Buljat
![]() 46 faula, 8 zutih kartona, nama crveni. Andricu ce neki mlatimudan satrat nogu. Posjeta do 20-a ijada. Nasih nekoliko ijada na jugu Blazicko na TV. Kiša.
Bez pinezi i rišpeta rodilo se dite puka iz jubavi, iz dišpeta Kontra mraku, kontra sili nareslo je ka iz vode i trkalo do slobode Priko ognja, priko žica on je gubi, on je tuka, njegova smo svi mi dica Isti tvrdi kruv smo jili, znači nam on puno više nego ća u foje piše Sve prohodi, sve ne staje, svaka radost, svaka muka, život svakom svoje daje Svi bi možda drugo bili ma u jednom svak se slaže od Hajduka nima draže |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
![]() |
![]()
Jel se zna tko sudi?
Sad su potrosili Marica u Vinkovcima, da nebi sad bija Kovacic mozda? edit: sudac: Ante Vučemilović (Osijek), iz "slavonskog klana". |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
hAJMOOOOOOOO
![]() ![]() ![]() |
![]()
Ante Vučemilović (Osijek)
Belupo-Dinamo (5. kolo) http://koprivnica.net/sport/nogomet/...enu-vodi-sa-01
Bez pinezi i rišpeta rodilo se dite puka iz jubavi, iz dišpeta Kontra mraku, kontra sili nareslo je ka iz vode i trkalo do slobode Priko ognja, priko žica on je gubi, on je tuka, njegova smo svi mi dica Isti tvrdi kruv smo jili, znači nam on puno više nego ća u foje piše Sve prohodi, sve ne staje, svaka radost, svaka muka, život svakom svoje daje Svi bi možda drugo bili ma u jednom svak se slaže od Hajduka nima draže |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Senior Member
![]() |
![]()
Nekoliko želja za derbi:
1. Da svi pošteno uprljaju dresove 2. Da se odigra 4-4-2 3. Pobjeda ![]()
![]() |
#11 |
Senior Member
![]() |
![]()
![]() |
#12 |
Senior Member
![]() |
![]()
Splićani, Splićani, Splićani smo mi, idemo u Zagreb nered praviti
![]() ![]() Uglavnon, s obziron na prikazane igre i jednih i drugih očekuje nas dosadna i zatvorena utakmica, nadam se pobjedi i dobroj zabavi na tribini
![]() |
#13 |
Senior Member
![]() |
![]()
Ako ne računamo onu Kup utakmicu di su imali 4-5 igrača više, nisu nas dobili tri godine
![]() |
#14 |
hAJMOOOOOOOO
![]() ![]() ![]() |
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Senior Member
![]() |
![]()
Road for the championship tittle.
1-2 ! Jebem te dinamoo oooh |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Senior Member
![]() |
![]()
evo kako nebi ispalo da samo torcida dodje na utakmicu,dinamovi "stručnjaci" su se pobirnuli...ko kupi ulaznicu za zapad..cijena 100 kn LoL,DOBITI CES DRES,ko ode na istok za 70 kn dobiti ce dres i nekakav djecji komplet,a tko dode na sjever gdje se prognozira 27 ljudi,i plati ulaznicu 40 kuna dobit ce dres,majicu,sal,siltericu,privjesak,znojnik
![]() sad nakon ovog svega,imam ja pitanje za njih?ŠTA JE S NAMA NA JUGU?NIKAKVIH POKLONA ZA NAS hahahahah |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Junior Member
![]() |
![]()
ajmo svi u zagreb sad pokazat koliko nas je i pomoc nasem HAJDUKU u ovoj vaznoj utakmici!!!!
nemamo mamica nemamo suce samo jedno HAJDUCKO srce!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Senior Member
![]() |
![]()
Priželjkujem loše vrime, kišu, potop, teren je i onako izoran, i HAJDUČKI nastup.
Ako se ovo zadnje ispuni, a to je Hajdučki nastup, uglavnom ne gubimo, svaki put kad smo hrabro izašli na maksimir, ne pamtim kad smo izgubili. Nadam se da će trener imat muda, pa ić od prve minute sa Ahmadom uz Vukušića, dosta je više čekanja, čekanjem smo izgubili +4 boda prednosti, došli na -7, sad smo na -5. U osvajanje prvenstva ne virujem iz 'objektivnih' razloga ako i pobjedimo u subotu, ali dajte, nemojte da vam bude žaj kad završi utakmica, pa sebi govorit možda smo morali ovako ili onako. ![]() Skupite glave, muda, šta već i izađite gori ka Hajduk, ne ka pičke, pa šta bude bude, ja sam uvjerenja, da ko god sudia da ćemo u subotu imat ok suđenje, bez imalo ironije, virujen u to! Pokidajte se tih 90+ minuta ako ne zbog dresa koji nosite i ljudi koji vas prate, bar zbog te plaće koju dobijate. Masu ljudi koji će vas doć bodrit gori, još ne znaju kako će riješit pare za to gostovanje, ali će se riješit, na vama je samo ako se već ne vratimo pobjednički doma, da se vratimo ponosni i uvjerenja da ste igrali HAJDUČKI a ne ko pičkice! Bojim se samo čekanja, i čekanja, to nije način kako gori izać na teren, onaj tren kad počne utakmica, nama vrime brzo prolazi a njima sporo, mi smo ti koji tribaju pobjedu. SAMO HRABRO, SAMO HAJDUČKI! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Senior Member
![]() |
![]()
Nadam se da će bit puno naših navijača na Poljudu, pa da pokažemo onima gore kako se navija za svoj klub i kada se on nalazi u teškoj situaciji. Želje za ovu utakmicu su mi slične ka i kod Hajdukovca-RI, pobjeda i borbenost svih 90 minuta. Prognoza: pobjeda 1:2, do 10 tisuća ljudi na tribinama (bilo bi i puno manje da nema ovih poklona), od toga bar 30 do 50% Torcida i Mamić opet ne na utakmici, nego u marini u Opatiji.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|