![]() |
![]() |
#13041 | |
Member
![]() |
![]() Quote:
![]() možda bi bilo najbolje da svi izbrišemo svoje postove ,a da ostane samo monolog gosp.Tajnika. imamo novog diktatora ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13042 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
šteta ća postoji thread "moli balun"......jer je zaludu onamo, kad se raspisalo ovod.
1. organizator je "šef" bilo kojeg organiziranog sportskog događaja 2.povjerenik lige je , koliko se sjećam - u jednom od posljednjih dopisa jasno dao do znanaj da mu ubuduće ne pada na pamet izlazit u susret klubovima kada se traže promijene termina odigravanja utakmica., o razlogu takvom stavu ne bih... 3.klubovi se normalno dogovaraju ako imaju svoje bilo kakve potrebne, jedni drugima izlaze ili ne u susret, uglavnom da - al nisam siguran da je to uvijek prihvaćeno kao opcija u takmičenju jer svaki organizator zadržava svoje pravo konačnih odluka. 4. iz vlastitog iskustva učestvovanja na forskom turniru kao voditelja raznih ekipa nisam steka dojam da se protežiraju druge momčadi, o sucima se uvik može raspravljat, svi mi suce komentiramo uglavnom prema vlastitim viđenjima i tako i postavljamo stvari, a ponekad su vlastita gledišta i pogrešna, iako ne bitno i konačno takva. 5. iskreno žao mi je da turnir maloga nogometa u Starom Gradu više ne postoji, i mora negdje postajati neki ( ili netko..) razlog zašto je temu tako 6. i za turnir u jelsi često smo (sam) čuli kako se protežiraju momčadi iz jelse ili jelšanske okolice... 7. Sv.Barbara je u nediju... 8. Mladost-Sloga će svoju utakmicu odigrat u nedjelju.... 9. ..nema devet.... konačno od cile priče, ako se već išlo javno zoč postovi nisu izgledali npr. ovako? A. xy i yx ekipe su se dogovorile da zamole organizatore da im se izađe u susret oko termina odigravanja utakmice, može- ne može??? B. organizator nije u mogučnosti izaći u susret vašoj molbi. C. AMEN |
![]() |
![]() |
![]() |
#13043 |
Senior Member
![]() |
![]()
Kad odigroš 17 novogodišnji turnira, pet puti budeš u pobjedničkoj ekipi, kad su igrali i joki Volat,Maestral a da ne spominjen i Novicu valjda znon ca govorin oba turniru u Foru!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13044 |
Junior Member
![]() |
![]()
Nevím, proč způsobit rozruch kolem mé jméno. Právě jsem se vrátil tam, a vytáhl pár.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13045 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
ne slažem se da samo veliki nogomet ima tradiciju, al to je vaš stav i ne bih o tome. Međutim, sugeriranje da ste vi normalni a mi nenormalni vam i nije neki argument, jer mene zanima kako to kad smo mi domaćini a postoje slobodni termini, nismo mogli za 2 min premjestiti utakmicu sa subote na nedjelju, a gosti nisu imali ništa protiv i to u nekoliko navrata prošle godine, ali slažem se sa Vama samo u jednoj stvari, dok san ja u Upravi Levande, kad smo mi domaćini mi smo ti koji određuju kad će se igrat utakmica u Hvaru, jel tako? pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13046 |
Senior Member
![]() |
![]()
Bilo bi van se svima nojboje ostavit baluna jeer ce se kogod ode capat uruke heheh
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13047 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
neznám nikoho, kdo tady....
(ko koga? ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#13048 | |
Member
![]() |
![]() Quote:
o povjereniku sve naj naj. par puta nam nije mogao izaći u susret ali u većini slučajeva sve je ok. ako si u upravi nk levanda onda budi iskren pa reci koliko puta vam je išao na ruku i koliko puta vam je napravio uslugu. mi smo se u klubu dogovorili da inzistiramo na nedjelji i to povjerenik zna,ako nam ponekad ne bude mogao udovoljit sve ok. nije ni povjerenik svemoćan i ne može uvijek svima udovoljit pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13049 |
Member
![]() |
![]()
Kad će mi Tajnik odgovorit zašto turnir u Hvaru mora biti održavan u vrijeme dok još traje fnl ,i to baš vikendom.
jel to za inat ili ne možete ništa promijenit zbog tradicije. a možda je turnir i pod zaštitom UNESC-A MOGU SE TE UTAKMICE IGRAT I TOKOM SEDMICE ALI............ |
![]() |
![]() |
![]() |
#13050 | |
Member
![]() |
![]() Quote:
nekimo to služi da mi mogli vrijeđat druge,pa se skrivaju ,a to je kukavički. ja se trudim nikoga ne vrijeđat i ne omalovažavat,ali uvijek se nađe neki kvasi političar kojem je najlakše izvrtat riječi ili izbjegavat odgovor. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13051 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
živili |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13052 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13053 | |
Member
![]() |
![]() Quote:
govorim u globalu. ništa od gore navedenog nije bilo upućeno tebi. na tvoj post o premještanju termina fnl već sam odgovorio |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13054 | |
Member
![]() |
![]() Quote:
DA LI VAM JE IKAD POVJERENIK IŠAO NA RUKU ILI STE UVIJEK POTLAČENI ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13055 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13056 |
Member
![]() |
![]()
mladost-sloga 1x ako aldo igra onda je čista jedinica a ako ga ne bude možda doljani izvućedu bod
jelsa-vrisnik 1 jelsa bliže pobjedi ali vrisnik je solidan sošk-vatra x tvrda utakmica sa malo golih jadran-varbonj 1x neizvjesna utakmica,ipak minimalna prednost za jadran levonda-hvar 1x2 sve je moguće, sve ovisi sa kojon postavom će nastupit hvar
![]() |
#13057 |
Senior Member
![]() |
![]()
ma judi ostav te se već tega molega baluna. to je stvarno dosadno radi čega bezveze raspravijete o temu, to je već svakome postalo dosadno. opće neznon koja je svrha tega molega baluna. dojte raspravijte o velemu. moja prognoza za sljedeće kolo
mladost -sloga 1 čista ko suza doljani su preslabi jelsa-vrisnik 2 glatka pobjeda vrisnika jadran-varbonj x vrlo dosadna utakmica bez pobjednika sošk-vatra x tipujen na nerješeno levonda-hvar 1 u dilemi san stavi an jedinicu ali nison baš sigur. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13058 |
Senior Member
![]() |
![]()
Levanda-Hvar 2:1
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13059 |
Senior Member
![]() |
![]()
Levanda-Hvar 2:1
Ovakvi For, očito je ne more u FNL uzest nikome ni boda, čak i na svom terenu u K.luci bez obzira koliko su i njegovi suparnici bili loši prvenstveno i Jadran i danas Levanda! To je već mnogima jasno, pa i treneru i somim igračima! Somo ovako daje već ne gre, jer dio njih(prvenstveno igrači koji nastupaju u FNL) ovo shvaća kao zajebanciju ili pak svoje neznanje.Jednom riječju katastrofa koju što pri tribo prominit. Čestitke Levandi na osvojenim bodovima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13060 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
opa ne mogu virovat da je nastupila iskrenost o nk hvaru...neka malo,vec je i vrime
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|