![]() |
![]() |
#13301 | |
Member
![]() |
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13302 |
Junior Member
![]() |
![]()
daniele to ja malo sarkasticno govorim...vjerujem da je to bilo tako kako ti kazes....nego uvik je njima neko kriv kada izgube....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13303 | |
Member
![]() |
![]()
[quote=daniel;263982]
Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13304 |
Member
![]() |
![]()
Deset godišć nismo bili parvi,isto smo imali igrače iz splita i bilo je puno veće pogreških protiv nos,nego za nos.Sad ste se uzrepoli kad ste vidili da nismo nikad bili ovako joki.Ajde ne pište gluposti.Priznojte nikomu da je boji i čestitojte.Kod penala je sudac mogo dat carveni,ali ča ni dovoljna kazna penal i žuti.A da je naš drugi gol po iz ofsajda to su priče za molu dicu.Osim Mladosti sve smo dobili u hendikepu.Pojedinci su stvarno jadni i smišni sa ovakvim postovima o zavjeri,sucima koji krodu za Južnjaka.Kad igrote protiv nos veće gledojte kako pogodit balun,a ne nogu od naših igračih,pa možda i dojdete do kojega boda.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13305 |
Member
![]() |
![]()
Je se igro balun danas, ni bas lipo vrime ( a niti je ovo profesionalna liga) ???
Pozdrav
![]() |
#13306 |
Senior Member
![]() |
![]()
jadran-vrisnik 3:1
jelsa- juznjak 1:0 |
![]() |
![]() |
![]() |
#13307 |
hAJMOOOOOOOO
![]() ![]() ![]() |
![]()
Hvar-Varbonj ?
Bez pinezi i rišpeta rodilo se dite puka iz jubavi, iz dišpeta Kontra mraku, kontra sili nareslo je ka iz vode i trkalo do slobode Priko ognja, priko žica on je gubi, on je tuka, njegova smo svi mi dica Isti tvrdi kruv smo jili, znači nam on puno više nego ća u foje piše Sve prohodi, sve ne staje, svaka radost, svaka muka, život svakom svoje daje Svi bi možda drugo bili ma u jednom svak se slaže od Hajduka nima draže |
![]() |
![]() |
![]() |
#13308 |
Senior Member
![]() |
![]()
Hvar - Varbonj 2:0
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13309 |
hAJMOOOOOOOO
![]() ![]() ![]() |
![]()
Nakon subote...
1 JUŽ 9 21 2 LEV 8 18 3 VRI 9 16 4 JEL 9 15 5 SOŠ 8 14 6 VAT 8 12 7 VAR 10 12 http://www.igraci.com/natjecanja/forska-liga
Bez pinezi i rišpeta rodilo se dite puka iz jubavi, iz dišpeta Kontra mraku, kontra sili nareslo je ka iz vode i trkalo do slobode Priko ognja, priko žica on je gubi, on je tuka, njegova smo svi mi dica Isti tvrdi kruv smo jili, znači nam on puno više nego ća u foje piše Sve prohodi, sve ne staje, svaka radost, svaka muka, život svakom svoje daje Svi bi možda drugo bili ma u jednom svak se slaže od Hajduka nima draže |
![]() |
![]() |
![]() |
#13310 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() .......... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13311 | |
Member
![]() |
![]() Quote:
ogroman post a same gluposti.kakav juŽnjak ,kakve teorije zavjere. Bubli previŠe gledaŠ filmove. Samo sam rekao da ako momČad ima u sastavu par igraČa iz splita postoji moguĆnost zbog raznih prijateljstava da sudac naginje za tu momČad. Ti igraČi i sudci se po splitu kreĆu u istim krugovima bilo velikog ili malog nogometa i normalno je da se poznaju i postoji moguĆnost da ponekad svom prijetelju ne dosude neki faul ili tome sliČno. Ovo nije teorija zavjere nego argumenti koji drŽe vodu. Neznam igore Šta si se uspaniČario.neĆe te pojest noĆ ako kaŽeŠ Što misliŠ. Tko iŠta govori o juŽnjaku, boli me briga za njih. Na kraju krajeva imamo i mi dva spliĆanina pa znam o Čemu govorim. Šta se tiČe skupŠtine ,dovoljno ti govori koliko drŽe do nas spoznaja o tome kad su nas obavijestili o tome. Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13312 | |
Member
![]() |
![]() Quote:
Treba Čestitat boljemu. Čestitam jelsi na pobjedi. Ipak su bolji |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13313 |
Member
![]() |
![]()
Pero ovi tvoji priglupi argumenti ne drže vodu jer u tom slučaju bi Južnjak od 2001 imao koju titulu u vitrinama a kao što znaš nema ni jedno prvenstvo od tada...
Ili je to zbog tvoja 2 vlaha :-) Varbonj znao uhvatiti koji bod pomoću sudaca? Jelsa je bila spretnija i sretnija i naravno da se dala ruka suparniku... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13314 |
Member
![]() |
![]()
šteta bi bila nezvat takovega filozofa na skupštinu,vjerovatno ćete zvat na ovu skupštinu u Zagreb,a možda si i ti budući predsjednik HNS-a?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13315 |
Member
![]() |
![]()
JELSA-JUŽNJAK 1:0
Odlična utakmica,nismo imali sriće,jednostavno balun ni iti u gol.Jelsa je dala gol iz jedne sumnjive situacije i koliko sam uspi vidit to je bi jedini njihov udarac u okvir gola.Mi smo imali stativu,nikoliko stopostotnih šansih,Nikola iz dvo metra fali branku,Novačić som isprid golmana tuče priko gola,Darko dvi stopostotne šanse,nikoliko udarcih iz dvodeset metor pasalo uz somu stativu.Za Jelsu nastupi Grabić,sa njin je Jelsa puno jača.Mi bez Vuškovića i Ibaneza,koji jednostavno na svojoj poziciji nimodu adekvatne zamjene.Sudac je bi dobar,ali je po meni imo grešku kod gola Jelse,jer je moro svirat prekršaj na našemu igraču.Da je bila obrnuta situacija pojedinci sa ovega foruma već bi pisali kako je sudac pokro Jelsu,ali naravno kad smo izgubili niko ni riči.Virujen da sudac ni vidi da je igrač Jelse potego za rukov našega igrača koji je nakon tega izgubi balun,i mi primili gol. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13316 |
Senior Member
![]() |
![]()
dva glavna kandidata za ovogodisnje osvajanje Forske nogometne lige, NK Vrisnik i NK Južnjak,u ovom su kolu kiksali.Nepotrebno gubljenje bodova i velika prilika za odvajanje od ostalih pratećih momcadi je popušena.
kako se prica po Jelsi, Goran Didak zvani Vlah izvukao je maksimum iz svoje momcadi i taktickim promjenama unio pomutnju u redove suparnika i okoncao ovu sagu u vlastitu korist.A ko ce kome nego svoj svome.Jednom davno jedan veliki mislilac je napisao ovako(i sa time završavam svoj post):"Goran je vlah,a vlah je vlah,a mi svi znamo sta je vlaška furbarija" ŽIVILI!!!!!
du,du,du nema nam pomoci............ Last edited by mr.BIG; 18-12-2011 at 01:22 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13317 |
Senior Member
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13318 |
Senior Member
![]() |
![]()
Ca ovi vrisnicani seredu a cedu bit parvi?! Nemoredu jer je u juznjaka 10 iz splita a u vrisnik 5!!! To znaci da moredu bit drugi ili 3 ako jos ko dovede koga.
A jesa ne somo ca je bi faul kad je dola gol nego jo mislin cak i zaledje koliko san moga vidit a imo san dobar kut gledanja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13319 |
Senior Member
![]() |
![]()
Stari Grad igralište Dolci-gledatelja-46.
suci-Luka Grbavac-5, pomočni-Vili Kardum-5, Ivan Taraš-5. JADRAN-VRISNIK-3:1. Vrisnik-Zaninović-6,J.Ivanković-5.5,Marković-6,Radić-5,L.Grgičević-5,Marinelić-5.5, Schober-5(od74Plenković-),Jelaska-5,M.Grgičević-5(od78Babić-),A.Grgičević-5.5, Bojanić-6. Trener-Antun Bojanić-6. Nažalost prekinuta je pobjednička serija nogometaš Vrisnika dva važna detalja su razlog tomu.Kao prvi detalj je izostanak hi,hi osovine ili u prijevodu najboljeg obranbenog igrača na otoku Hvaru Marijana Ostojića koji je bio prepun posla prije velike kiše pa nije mogao doći ovin puten mu se zahvaljujemo na tome,a drugi razlog je u 9min susreta delegat Zoran Rubinić šeki je potjerao iz klupe fizioterapeuta Juricu Bojanića što je izazvalo čitavu pomutnju na klupi Vrisnika. Stoperski par Radić-L.Grgičević je bio ispod svake razine tolerancije. Nažalost izgubili smo tri važna boda u borbi za naslov i nismo iskoristili kiks Južnjaka da se približimo na dva boda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13320 |
Senior Member
![]() |
![]()
bićemo parvi pa će se ovi svi drugi žeščit.
![]() Last edited by gustavo; 18-12-2011 at 03:54 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|