![]() |
![]() |
#1 |
Senior Member
![]() |
![]()
Evo napravio sam ovaj topic kako bi svo naše nogometno nacionalno blago ostalo sačuvano, da ga nebi pojeo zub vremena.
Napokon možemo reći da je HNL postao BREND. HNL je razlog zbog kojeg ujutro rado iz kreveta ustaju i oni nezaposleni i depresivni, a oni zaposleni jedva čekaju da u 8:00 sjednu za računalo i pretresu portale u potrazi za novih sjajnim HNL biserom. Kad HTV neće, HNL hoće! Cijela hrvatska populacija koja uživa u vrhunskom humoru, ironiji, cinizmu i sarkazmu je dobila svoju omiljenu sapunicu. Nakon ovoga, Mućke i ostale izvrsne humoristične serije će vjerojatno završiti u ropotarnici povijesti. Još donedavno, HNL školjka je proizvodila bisere konstantno, i bilo je tu zaista sjajnih bisera, ali trebalo je čekati tjednima, a nekad i mjesecima. No, u zadnje vrijeme majka priroda nas je podarila ciklusom u kojem HNL školjka rađa svaki dan i to čak i više puta dnevno. Stoga je postojanje ovog topica postala nužnost. I kako topic sam govori ovo je topic samo za najsjajnije HNL bisere. Ovo je pravi pravcati originalni hrvatski reality show i stoga, NEKA IGRE POČNU!
![]() |
#2 | |
Senior Member
![]() |
![]()
Da ne izmišljam toplu vodu, iskopirat ću svoj post sa druge teme i još par tuđih koji ovdje zaslužuju svoje mjesto.
Quote:
![]() |
![]() |
#3 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
Ovo je isto sjajno ! ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
![]() |
![]()
Evo prepisano:
- U HNL-u se nikada ne zna koliko klubova ispada iz lige. Najprecizniji odgovor svim zabrinutima je 'budi iznad Lokomotive i siguran si'. - U HNL-u klubovi nose dresove s vidljivo obrisanim sponzorskim reklamama na prsima - U HNL-u umjesto sponzorskih reklama, okolo terena čitamo poruke velikog vođe kao da smo u Sjevernoj Koreji - U HNL-u da budemo sigurni kako smo uz bok koosokima, imamo odrasle ljude koji pušu u vuvuzele na mig izvršnog dopredsjednika - U HNL-u je južnjačka zastava simbol rasizma, iako je to isto službena zastava države s tisućama crnaca - U HNL-u policija radi racije po klubovima navijača i piše prijavi zato što pored brojkom napisanih cijena ne piše oznaka 'kn'. - U HNL-u suci i visoku dužnosnici odlaze u zatvor, a onda iz njega izlaze i dobivaju medijski prostor u kojem ističu kako ih cijela nacija podržava i vjeruje u njihovu nevinost, a riječi podrške dobivaju i na naplatnim kućicama dok plaćaju cestarinu. Ne samo to, zaustavljaju ih na ulici i pitaju mogu li se rukovati s njima. - U HNL-u je najbolje biti klub bez navijača, jer to je jedini način da sezonu završiš u financijskom plusu. Što više ljudi kupi kartu, dobiješ veću kaznu. - U HNL-u klubovi odustaju od natjecanja jer nisu u stanju podmiriti ugovorne obveze prema lošem igraču koji je kod njih igrao prije sedam godina. Isto bi se moglo dogoditi i sadašnjem klubu istog igrača kod kojeg je on upisao 19 nastupa u tri godine - U HNL-u klub nije u stanju isprintati zapisnik s utakmice, jer je klubu isključena struja - U HNL-u igrači umjesto da idu u karantenu uoči utakmice odlaze na cjelonoćnu molitvu i čitanje Biblije za spas kluba - U HNL-u više ljudi gleda kadete i juniore, nego seniore - U HNL-u klubovi moraju imati reflektore, ali ne moraju imati struju - U HNL-u je dulja stanka između dvije polusezone nego između dvije sezone - O HNL-u brine izvjesni HNS čiji funkcioner javnosti poručuje da ako joj da jednostavan odgovor, ona to neće razumjeti
![]() |
#5 | |
Senior Member
![]() |
![]()
Hajdukovac Ri hvala ti na ovom materijalu, ima par stavki šta su me do suza nasmijale
![]() Quote:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Senior Member
![]() |
![]()
Nije HNL, ali je UEFIN biser. No, kako su to dva kluba bratska šteta bi bila ne navest i ovo.
Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#8 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
![]() Nisu meni uzeli, mene su samo izuli
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member
![]() |
![]()
Straj me izać iz kuće da nešto ne propustin, biseri se množe brže nego bakterije
![]() A ova priopćenja Dinamovih zaposlenika triba skupit u sabrana djela i stavit na policu kraj Krleže, ali neman sad vrimena trenutno. Ima danas i slučaj Buljan-Mamić na sudu, to je isto zanimljivo, pogotovo apropo Mamićevih žalbi na verbalne prijetnje. AAAAAA da života iman dva, ja bi oba tebi da ![]()
Kupujem šeika Last edited by osvomposlu; 02-04-2012 at 07:44 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Senior Member
![]() |
![]()
Idemo dalje, ništa manje urnebesno
![]() Sa press konferencije u Dinamu... Quote:
Quote:
Quote:
![]() Quote:
![]() I sad slijedi dodatak na slučaj Paravinja. Danas je trebalo bit održano ročište di Buljan tuži Mamića (vezano za poznati kup slučaj 3:0 za Dinamo) zbog ove izjave: Quote:
![]() I tako, ko zna šta nas čeka sutra...Novi je dan, a samo je nebo granica ![]()
Kupujem šeika Last edited by osvomposlu; 03-04-2012 at 08:12 AM. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#12 | |
Senior Member
![]() |
![]()
Danas nešto siromašniji dan...glavne vedete očito odmaraju, ali da ne bude debakl pobrinile su se štitonoše.
Dinamov trener Čačić na konferenciji danas.... Quote:
![]() Ne znan šta je pjesnik htio reći, možda da će Dinamo postat kulturno umjetničko društvo?
![]() |
![]() |
#13 |
Senior Member
![]() |
![]()
Ajdukovac s Kvarnera zaboravio si prijelaz našeg juniora Marka Grčića u Dinamo mimo svih propisa.
Nepristupanje Viduke i Butine na doping test krajem 90-ih kad se naveliko šuškalo da klokan voli malo lajnu povući. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Senior Member
![]() |
![]()
Dino Špehar prelazi u dinamo iz Osijeka taman prije međusobnog ogleda tih 2 momčadi. Igrači Osijeka dobili plaće nakon dugo vremena a dynamo se očekivano prošetao kroz Gradski Vrt. Iako sa igračima ispod 18 godina se smije potpisat najviše na 3 godine (pogledajte pravilnik na HNS-ovoj stranici), Mamić ga je naravno potpisao za puno više nego 3 godine.
Quote:
Kako je Osijek sjajno prošao vidi se u tome da je predsjednik a ujedno i otac spomenutog mladića cca. 6 mjeseci napustio svoje mjesto ostavivši Osijek u dugovima a i bez nejveće mlade nade. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |||||||
Senior Member
![]() |
![]()
http://sportske.jutarnji.hr/hrvatska...d=74793&foto=1
7 činjenica zašto je HNL lakrdija by jutranji: Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Senior Member
![]() |
![]()
ovo pod 3. nije točno, jer je i čini mi se xamax u švicarskoj ligi također izbačen iz lige
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Senior Member
![]() |
![]()
je, ali mi uvijek volimo pretjeravat. iako je švica 154x uređenija od HR
![]() |
#18 |
Senior Member
![]() |
![]()
SN
-Čačić povukao paralelu- LEKO vs XAVI: 'Njegova su dodavanja okomitija. Ali u defanzivi, ja vodim igru' ... Pitali smo Leku što kaže na podatak koji je iznio njegov trener Ante Čačić da je na jednoj utakmici imao više dodavanja od veznjaka Barcelone Xavija? - Možda su njegova dodavanja okomitija. Ali kad momčadi stanu u defenzivni blok, ja sam taj koji vodi igru ... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Member
![]() |
![]()
Naša liga je definitivno na razini neke sub-saharske lige
bilo bi bolje da Maleš zatraži primanje u Albansku ligu,sigurno je duplo kvalitetnija od ove |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Senior Member
![]() |
![]()
Mamić prijeti: Jovanovića ću tužiti zbog gomile laži
Quote:
![]() |
![]() |
Thread Tools | |