![]() |
![]() |
#1 |
Dence Wašinton
![]() |
![]()
AJMO DALJE!!!
11 kolo Glava lige: Kantrida:28.09.2013 gledatelja :koliko stane atmosfera:južnjačka Rezultat 1:2 Bukva,Kvasina |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
hAJMOOOOOOOO
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Bez pinezi i rišpeta rodilo se dite puka iz jubavi, iz dišpeta Kontra mraku, kontra sili nareslo je ka iz vode i trkalo do slobode Priko ognja, priko žica on je gubi, on je tuka, njegova smo svi mi dica Isti tvrdi kruv smo jili, znači nam on puno više nego ća u foje piše Sve prohodi, sve ne staje, svaka radost, svaka muka, život svakom svoje daje Svi bi možda drugo bili ma u jednom svak se slaže od Hajduka nima draže |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
![]() |
![]()
Tema otvorena već 74 minute, a još se nije pojavio onaj RI-1987
![]() |
#4 |
Senior Member
![]() |
![]()
0-1 kvasina
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
![]() |
![]()
0:1 Iluridze
crveni anasu Kisa pada non stop .. sa svih strana .. ipak pun kavez do zadnjeg mista |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
![]() |
![]()
Jebeni kavez...klaustrofobija...
Devedesete kada još nije bilo kaveza i mislim rekord istoka... Starenje...prolaznost života...depresija...
![]() |
#7 |
dektiva
|
![]()
kako postoji ogroman interes navijača oba kluba za ovu utakmicu postavlje se pitanje broja ulaznica za gostujuće navijače.
obveza je organizatora osigurati 5 % kapaciteta, a to bi bilo oko 600 ulaznica=1 kavez. jučer sam dobio obavijest da će ta brojka ipak biti 1200 ulaznica=2 kaveza. vaša je obveza da na vrijeme osigurate ulaznice kako ne bi bili vraćeni sa prihvatnih punktova. još ću pitat neke detalje oko načina prodaje tih karata pa ću vam i tu informaciju proslijediti. ukoliko bude nekih promjena po ovom pitanju sve ću napisati. rez 1-2 (Anas ag., Kvasina) 15 000 nazočnih 1201 gostujućih ostalo ne bitno. SVI U RIJEKU!!!! ![]()
![]() |
#8 |
dektiva
|
![]()
evo potvrđeno, 2 kaveza su za navijače Hajduka.
za tu tribinu će biti pušteno u prodaju negdje oko 1000 karata. prodaja karata će biti na prihvatnim punktevima. dolazak najkasnije do 16,30 h ako želite na vrijeme na Kantridu. za sve ostale informacije molim kontaktirajte PU PG, klubove ili udruge navijača.
![]() |
#9 |
Senior Member
![]() |
![]()
suza, ajde napisi ako ces znat koja ce procedura bit za kustosiju za gostujuce.
fala
![]() |
#10 |
dektiva
|
![]()
nije problem. sutra ih zovnem i pitam.
![]() |
#11 | |
dektiva
|
![]() Quote:
očekivano vrijeme dolaska na Lučko do 13-13,30 h najkasnije. SVI U KUSTOŠIJU!!! ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Senior Member
![]() |
![]()
Daklem, rezultat je sljedeći... 1:2
Ovaj 1 je zato jer eto, moraju i oni zabit jednog, a ovih 2, zato jer smo bolji i pobjeda se ostvaruje tako da zabijemo više nego što ih primimo ![]() Suzo, što se ulaza na tribinu tiče, znači li to da će ulaz na istok biti samo za gostujuće navijače? Ona "pregrada" na ulazu me totalno buni, pa neznam hoće "lijevo" gosti, a "desno" domaći (jer bi to moglo biti prilično nezgodno)? Druga stvar...zašto se domaćim navijačima dopušta da stoje kod kućice za kupnju ulaznica prilično dugo (pa čak i uopće da stoje tamo), jer ima dosta navijača iz "domaćih" krajeva...a čisto sumnjam da armada tamo stoji tek tako jer odmaraju ili im se sviđaju dalmatinci i nemogu ih se nagledat...ako kužiš na što ciljam...
![]() |
#13 |
Sinn Féin
![]() ![]() |
![]()
iman misto u autu. eventualno dva. podjela troskova . zainteresirani nek se jave u inbox. popust forumasima kojima je bodul na ignireu.
![]() |
#14 |
Senior Member
![]() |
![]()
Kratki osvrt na video kojeg je stavio fanat...vidim nas je bio popriličan broj na toj utakmici, a koliko sam uspio čut, čini mi se da je komentator na riječkih 3:2 svršavao, a onda na 3:3 nije bio pretjerano uzbuđen i zadovoljan...ili mi se to samo čini?
![]() |
#15 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
![]() a sad SVI U RIJEKU! Cijena karte iznosi 40 kn, a pri prodaji karata je potrebno priložiti ime i prezime, broj osobne iskaznice te datum rođenja prema uputama MUP-a RH. (sa https://www.facebook.com/hnkhajduk) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
hAJMOOOOOOOO
![]() ![]() ![]() |
![]()
Popsi hajduka...
2 Dino Mikanović 4 Antonio Milić 5 Goran Milović 6 Avdija Vršajević 7 Mislav Anđelković 8 Mario Pašalić 9 Anton Maglica 10 Franko Andrijašević 11 Giorgi Iluridze 17 Goran Jozinović 19 Elvir Maloku 21 Haris Bukva 22 Mario Maloča © 23 Zoran Nižić 25 Dante Stipica (gk) 27 Matej Jonjić 28 Filip Bradarić 31 Tino Sušić 32 Marko Bencun 33 Tomislav Kiš 77 Jean Evrard Kouassi 91 Lovre Kalinić (gk)
Bez pinezi i rišpeta rodilo se dite puka iz jubavi, iz dišpeta Kontra mraku, kontra sili nareslo je ka iz vode i trkalo do slobode Priko ognja, priko žica on je gubi, on je tuka, njegova smo svi mi dica Isti tvrdi kruv smo jili, znači nam on puno više nego ća u foje piše Sve prohodi, sve ne staje, svaka radost, svaka muka, život svakom svoje daje Svi bi možda drugo bili ma u jednom svak se slaže od Hajduka nima draže |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Member
![]() |
![]()
za RI 2mjesta kombi auto bilo šta?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Dence Wašinton
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Senior Member
![]() |
![]()
baš pravi derbi, suca nabijem na kurac sa navlačenjem za dinamo, našim igračima se mora otkinut noga da bi se to sankcioniralo. zaslužena podjela bodova, ma da bi nije jasno zašto se tudor povukao, a imao sam osjećaj da smo ih imali.šteta
idemo sad piture zgazit i onda stanka |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Senior Member
![]() |
![]()
Ja zadovoljan bodom, iako smo cilo drugo bili bolji.Oni su dali lipi gol a i falili su 2-3 šanse. Mi smo stiskali i moralo se isplatit.samo naprid ovako
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|