![]() |
![]() |
#1 |
hAJMOOOOOOOO
![]() ![]() ![]() |
![]()
SATNICA utakmice Hrvatskog superkupa između Dinama i Hajduka koja je na rasporedu u subotu, 17. srpnja, na stadionu Maksimir je promijenjena. Susret će se tako umjesto u 20.15, kako je ranije najavljeno, odigrati u 21 sat.
"Promjena satnice rezultat je zahtjeva HRT-a kojemu su se u međuvremenu izmijenile programske mogućnosti, kao i suglasnosti NK Dinamo kao organizatora utakmice. Na temelju toga Povjerenstvo za natjecanje Natjecateljske komisije HNS-a donijelo je odluku o izmjeni satnice početka utakmice uzimajući u obzir i činjenicu da će zbog visokih temperatura kasniji početak utakmice biti i u interesu svih sudionika utakmice.", stoji na službenim stranicama Dinama.
Bez pinezi i rišpeta rodilo se dite puka iz jubavi, iz dišpeta Kontra mraku, kontra sili nareslo je ka iz vode i trkalo do slobode Priko ognja, priko žica on je gubi, on je tuka, njegova smo svi mi dica Isti tvrdi kruv smo jili, znači nam on puno više nego ća u foje piše Sve prohodi, sve ne staje, svaka radost, svaka muka, život svakom svoje daje Svi bi možda drugo bili ma u jednom svak se slaže od Hajduka nima draže |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
hAJMOOOOOOOO
![]() ![]() ![]() |
![]()
0:0 nakon 120minuta igre
Oboje hendikepirani u napadu; Oni ostali bez Mandzukica, a nama igra Cop ![]()
Bez pinezi i rišpeta rodilo se dite puka iz jubavi, iz dišpeta Kontra mraku, kontra sili nareslo je ka iz vode i trkalo do slobode Priko ognja, priko žica on je gubi, on je tuka, njegova smo svi mi dica Isti tvrdi kruv smo jili, znači nam on puno više nego ća u foje piše Sve prohodi, sve ne staje, svaka radost, svaka muka, život svakom svoje daje Svi bi možda drugo bili ma u jednom svak se slaže od Hajduka nima draže |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
![]() |
![]()
Bez TV-prijenosa Hajduka i HSV-a: HRT se pravda da nema novca;
http://www.vecernji.hr/sport/nogomet...-clanak-167379 Oće za Superkup prenositi obe polovice stadiona, nešto sam čuo da je Hajdukova polovica stadiona nekako skuplja? Kažu i da imaju nove moderne kamere kod kojih bijela boja previše bliješti, pa mogu uhvatiti samo modru. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
hAJMOOOOOOOO
![]() ![]() ![]() |
![]()
Neizbježno je bilo pitanje kako je to u proljeće Hajduk s Dinamom igrao tri utamice i sve su bile okovane taktikom, 0:0, 1:0, 0:0...
- Bio je to rezultat opreza kod obje momčadi, ipak smo mi stari rivali, ovaj put nećemo upotrijebiti pirju, ona je bila za jednokatnu upotrebu. Uostalom Svaguša nam je rekao da napadamo. Prema tome pirju arhiviramo nema pirije, za sutra ocekujem taktiku puntižela ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
![]() |
![]()
I do kad je prihvat na Lučkom i koliko je upad?
![]() |
#8 |
dektiva
|
![]()
do 18,30 h, za upad nemam pojma!
![]() |
#9 |
Senior Member
![]() |
![]()
upad je mukte, mi smo sirotinja, k tome je i recesija..... neće Zdravko kruha biti gladan ako ne proda sve karte za jug
![]() |
#10 |
Member
![]() |
![]()
trazim misto u kombiju ili autu za sutra za zagreb ako ima slobodno
![]() |
#11 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#12 |
Junior Member
![]() |
![]()
Sve je rijeseno,editiraj post
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Senior Member
![]() |
![]()
Od kad nisam onu "Znaj da volim ga ja, jer on je prvak svita" cuo, majko mila.
![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Senior Member
![]() |
![]()
otkad je izasa nogometni invalid m.ljubicic hajduk bolje stoji na terenu
![]() valjda ce i anas zabit u 2 pol ![]()
![]() |
#15 |
Senior Member
![]() |
![]()
samo mi mozemo dobit onako glupi gol
![]() inace, bolji smo od ovog dinama individualno, ali vidi se da nam fali snage, pogotovo u drugom dijelu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Senior Member
![]() |
![]()
Nije bilo loše, pogotovo prvi dio, uvjeren sam da smo bolji od njih. Jebiga, da nam je netko prije utakmicu ponudio tri velike šanse, uzeli bi odmah. Nisu zabili, oni jesu iz ničega... Sreća da se ne igra za bodove.
Ali šta Špaco radi s onim ubacivanjem Ahmada u 91. minuti??
![]() |
#17 |
hAJMOOOOOOOO
![]() ![]() ![]() |
![]()
Ovo smo jednostavno trebali dobit. Igrali smo bolje do polovice drugog poluvremena. Sudac je standardno prduckao. Cinilo nam se doma da je i zaledje bilo prije kornera za gol? A gol majstori za ovakve vec neko (nazalost duze) vrime...
Nisam razocaran, posebno zbog prvog poluvrimena ali brate neke stvari moras zabit. A uvodjenje Ahmada u 91. minuti. Neprocjenjivo. ![]() ![]() Steta.
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
aka "Torcida-Novska"
![]() |
![]()
Tri rijeci sazimaju cjelu igru Hajduka:
Jadan si Hajduce!!!!! Meni osobno su dotaknuli dno dna. U europi predvidam poraz tamo od min 2 gola.Na poljudu pocinjemo utakmicu sa ibricicem kao najisturenijim,drzimo nulu do 60-e,onda ulazi "spica" cop da probamo zabiti,u 65-oj primamo gol i onda cijela klupa moli boga da neprimimo jos jedan do kraja. Lazem,cak ima jedna pozitivno stvar u odnosu na prosle godine. Buljat je pogodio okvir gola. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Goran Rubil
![]() ![]() |
![]()
aaaaaaaa ludila brale
evo vako,neću o suđenju,ali ako Čađo nije trebao dobit crveni karton u 50-oj minuti,onda ubuduće protivničke kontre mogu zaustavljati i fizioterapeuti utrčavanjem u teren,jednostavno gadarija Buljat palac gori,Režić neka odma traži novi klub,Strinić he he kakav centaršut momak ima sad će bit po meni,ali Jozinović je bolji igrač od njega Anas odličan,ali nema čovik s kim igrat Andrić KRIMINALAN osim sjajnog proigravanja dinamovih napadača u petoj minuti,posebno su upečatljivi trenuci kad izgubi balun pa napada prvog suigrača dok kontra piči Ibro neloš al brate siluje balun,doduše često nema ni kome dodat i da,zar on jedini mora izvoditi svaki korner??? od 4-5 kornera baš nijedan centaršut nije bio ozbiljan,ako nemamo drugog igrača koji može bolje centrirat ne moramo ni izvodit kornere A Čop ,zagovaran vračanje jednog polivalentnog igrača koji bi i od njega bolje igra naprid................rubilje vrati se Špaco hehe,neću više ni slova
![]() |
#20 |
Senior Member
![]() |
![]()
nije ni meni jasno kako mozete bit glupo optimisticni...
jednio od 30 do 45 min moze koliko toliko proc,ostalo bezidejno nemocno jadno ![]()
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|