![]() |
![]() |
#8241 |
Senior Member
![]() |
![]()
Za par uri počinje ovogodišnja liga, pa svima želimo puno uspjeha, lipoga druženja i uživonja u balunu i svemu oko njega.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8242 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
POČELO JE......
![]() počelo je močnim startom Jadrana, protiv koga je Vrisnik dobi 6 komada a uspio dat jednog, Vatra je dobila Levandu 1-0 - po riječima ( tj.slovima) dopisnika iz Hvara, iz čudnovato dosuđenog penala - nismo bili, nismo gledali...nemam pojma. Jadran je otvorio sezonu ajn cvaj draj siks komada, odlično stonje na Dolcima, puplike pune tribine..sve idealno za početak sezone. Sirko, koliko sam uspi vidit - neumoran i nemilostiv ![]() Ipak igrač dana nije niti jedan igrač iz bilo kojew ekipe koja je danas igrala, već taj epitet zaslužuje članica Slogine gorske službe spašavanja, čije spašavanje obećava...tj. ne obećava nego je. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8243 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
![]() šta se tiće utakmice Levande protiv Vatre, neznam je li bi penal bija sam predaleko ![]() A sad prije nego neko spomeni zadnju minutu i moj dodir sa Šimetom...Šime u onoj situaciji triba već dobit žuti jer se ne miće od vratara, ja izpucavam i skliznem padam na šimeta, pa normalno da neču raširit ruke i past glavon na njega....a sad ako je to crveni e hebi ga, a penal nije ni u ludilu jer je Šime kako je sam reka bija van šesnajsterca.... u svakom slućaju naša pobjeda i mi se veselimo a ko gubi ima prav da se ljuti ;-)
![]() |
![]() |
#8244 |
Senior Member
![]() |
![]()
Vos dvoje ste se dotakli utakmice Levanda - Vatra 0 : 1, a evo moje verzije događaja.
Mislin da se nakon 15 min. znalo kojin ce tokom utakmica i na šta ce to sličit. Ne pada mi napamet trazit opravdanje u sucu utakmice ali je mladić svojim kartonima (4) i to sve u prvih 15 min. zbog prigovora dobro doprinio da ga to u nekim kasnijim momentima košta. Kasnije i da je htio nije moga uspostavit red na terenu, jer bi više igrača bilo na ztribinama nego na igralištu. Penal nisam vidi pa neću ni komentirat. Levanda u prvom djelu igra defenzivno, kao sta ce Vatra to napravit u drugom djelu. Nervoza, i to najviše na odluke suca i na njegovo ne sankcioniranje grubih startova. Iako ne trožin alibi za Levandu ipak je ovo parva službena utakmica bez Lukše. Igrači sa crnim trakama i minuta šutnje na početku somo su nas vrotila 5 miseci nose. Sve to skupa i nije moglo dat ono uobičajno predraspoloženje prid utakmicu. Vatri čestitka i isprika Andreju zbog nekih događaja sta nisu bas vezani za sport. Slijedeći vikend Hvar - Levanda |
![]() |
![]() |
![]() |
#8245 |
Senior Member
![]() |
![]()
Hvar - Varbonj 5 : 3
Hvar je pokaza da ce bit veliki zalogaj svima. Čestitke treneru Toniju i svim igračima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8246 |
Senior Member
![]() |
![]()
i jedna i druga utakmica danas u Foru su imali jedon zajednički nazivnik a to su grubi i teški prekršaji koji samo srićom danas nisu nikoga poslali na traumatologiju.
Igrači koriste neiskusne suce pa cinu prekršaje koji bi se tribali sankcionirat i žutim i crvenim kartonima. Zalud nam balun, ako niko arivo u bolnicu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8247 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
nama je već jedan arivo u bolnicu....i to tijekom prijateljske utakmice!!! šta li će onda bit na "ne-prijateljskim" utakmicama.....
inače, samo da nadopunim kometar današnje utakmice na Dolcima... ![]() dakle: JADRAN-VRISNIK 6-1 LEVANDA-VATRA 0-1 HVAR-VARBONJ 5-3 p.s alo europo al somo hrvati su divljaci sa bengalkama..WE CARE ABOUT BALUN.. ![]() ps.ps. Hvar -Varbonj 5-3...ajde dobro tih 5, ali ova 3??? znači ipak je Hvar ranjiv........ Last edited by monkul; 10-10-2009 at 10:09 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8248 |
Senior Member
![]() |
![]()
svite samo se nemojte rovinovat,jer morate znat da ovo ni profesionalni balun i da vecina ovih igrocih lavuro i da ako se rovino ne more rabotat a danasnja vrimena kad gres na bolovanje samo cekas otkaz...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8249 |
Senior Member
![]() |
![]()
uf, što nam napraviše! jadran nas je potukao do nogu. škola nogometa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8250 |
Junior Member
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8251 |
Senior Member
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8252 |
Junior Member
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8253 |
Senior Member
![]() |
![]()
njihov sam simpatizer već duže vrijeme, jer njihova igra izgleda za oko lijepo. vidi sa da momci treniraju. ipak mislim da prvaci neće biti jer imaju i podosta individualnih pogrešaka, nekako se zaigraju i bolje ekipe bi ih mogle kazniti.
opet ponovljam, njihova igra je, ako se mene pita, najljepša, a je li svrsiishodna pokazati će vrijeme. Još jednom sve čestitke na jučerašnjoj prikazanoj igri i visokoj pobjedi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8254 |
Senior Member
![]() |
![]()
Južnjak protutnjao sućurjem,glatka pobjeda 4:1,dvo gola darko,nikola i struja.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8255 |
Senior Member
![]() |
![]()
u jesi sosk kontra sloge izgubi,ali sudac je bi nikakav i pokro je soska samo tako,a dalmatinac se ni skupi za zaigrat kontra jelse koja je tako ostvarila pobijedu...ako nista za teren je to nojboje jer je bi nikakav pa bi jos jedna utakmica samo ga gore izneredila...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8256 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8257 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
Eto!!!
Sloga je dočekala pobjedu nakon sumorne prošle sezone!!! 1-3 za Slogu protiv uvik nama neugodnih soškovaca....Špinu je za ovu sezonu otvori Morkica idealnim čučnjem i glavom plasiranim balunom za 0-1, nakon toga jedanaesterac za nas ( naravno uz proteste soška, a isto bi bilo i da je na drugoj strani....,al penal je sviran i to je to), Mirko rutinerski za 0-2...u drugom dijelu, mi padamo, dopuštamo protivniku da ima nadmoć i iz takve situacije dolazi do euro gola, igrač SOŠKA (mislim da je rić o ovogodišnjem debitantu?), diže paučinu sa Slogine branke sa dobrih 20-ak metara. golčina! Malo pomalo, sošk ne pronalazi pute do naše branke, mi polako spremamo kontre i iz jedne nakon Fabijanovog dodavanja Šakić samo potvrđuje današnju pobjedu....a moga je Šakić i u prvom dijelu upisat se u strijelce, nakon odličnog solo prodora ba i ba sa golmanom šalje balun u bliži kantun, ali nažalost pored stative.... Onaj koji nije osjetio ( ne daj Bože nikome) kako je to kada u cijelu sezonu ne pobijediš nikoga, i nezna kakav je osjećaj ostvariti pobjedu... Možda se svirćani neče složiti, ali smatram da smo ipak pobjedu danas zaslužili i da ćemo u subotu kompletni u boj protiv Jelse, da vidimo tko je jači: SUPERPUH ili LAVANDERMEN? ......................................... VJETAR U KOSI, I NEMIR NA KLUPI SIGURNO JE DONIO I NOVI FIZIKOTERAPEUT NA SLOGINOJ KLUPI...EVO GA SKRIVENOG IZA SLOGINOG GOLMANA U - NARAVNO...CRVENOJ TUTI.. ![]() .................................................. ..................... Danas nije odigrana druga utakmica između Jelse i Dalmatinca, razloge neznam, al navodno koliko sam načuo, jedna od ekipa nije imala liječnićke ili se nije mogla sakupit....A i vrijeme je danas u jutarnjim satima bilo protiv nogometa, ali na kraju se smilovalo i odigrali smo utakmicu i po idealnom terenu i u idealnim uvjetima.... ..................................... P.S to da je sudac "pokro sošk somo tako" ne isploti se kometirat sa strane pobjednika...jer ipak, valjda smo pobjedili??? eto, odbij tin penal ako misliš da ni bi - a ja ću ti reć da je, i opet je 1-2....!!!!!!! niej fer tako pisat ali tvoja stvar..., a za teren: za "našu" utakmicu je bi idealan, a dali bi druga utakmica uništila ga, ne virujen...al o tome odlučuje netko drugi. Last edited by monkul; 11-10-2009 at 08:30 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8258 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
da rezimiramo na brzinu, neslužbeno....:
JADRAN-VRISNIK 6-1 HVAR-VARBONJ 5-3 LEVANDA-VATRA 0-1 MLADOST-JUŽNJAK 1-4 SOŠK-SLOGA 1-3 JELSA-DALMATINAC 3-0 (b.b) 1 JADRAN 1 1 0 0 6-1 3 2.JUŽNJAK 1 1 0 0 4-1 3 3.JELSA 1 1 0 0 3-0 3 4.HVAR 1 1 0 0 5-3 3 5. SLOGA 1 1 0 0 3-1 3 6.VATRA 1 1 0 0 1-0 3 7. LEVANDA 1 0 0 1 0-1 0 8. SOŠK 1 0 0 1 1-3 0 9.VARBONJ 1 0 0 1 3-5 0 10. MLADOST 1 0 0 1 1-4 0 11.DALMATINAC 1 0 0 1 0-3 0 12.VRISNIK 1 0 0 1 1-6 0 2.kolo VARBONJ-JUŽNJAK DALMATINAC-MLADOST SLOGA-JELSA VRISNIK-SOŠK VATRA-JADRAN HVAR-LEVANDA |
![]() |
![]() |
![]() |
#8259 |
kapo
![]() |
![]()
Jedno veliko hvala svima igračima na velikoj i zasluženo izborenoj pobjedi nad vječitim rivalima. Pokozalo se ponovo da su vatreni za njih "čorna maška".
Zeleni su kako je Lori meni i najovi pri utakmice počeli oprezno prepustivši nama balun, čega me je nojveće i bilo stroh jer kroz gustu sridinu naši nisu lako uspivali iznit balun bez pogreše a svaki prisičeni balun na 40 m može bit gol šansa. Poremetilo in je sve planove naše rano vodstvo iz penala, radi ruke Štradiota koju je sudac vidi (on se pravda da ni bila ?!). Vajali su se grobjani otvorit i napast. Pritiskali su i stezali obruč praktički do kraja utakmice. Nametnuti tempo je vajalo izdaržat i izdaržali smo ga, organizirano smo se bronili sve do kraja (bravo za našega izbornika!). Levonda je pokozala da je moćna kad može onoliko vrimena u naletima napadat, ali vatreni su fizički odlično odolivali napadima (bravo za našega kondicionega!) koji su se uglavnom razbivali prid našn šesnajestercen. Brine jedino ča prema naprid nismo bili malo konkretniji iz kontrih i polukontrih. Utakmica bez golih iz igre, mada niko ko je bi u Križnoj Luci nemore reć da mu ni bilo zanimljivo gledat. Sucima ni bilo lako jer su sudili pod velikin pritiskon zelenih, ali ukupno čestitke svima na predstavi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8260 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |