![]() |
![]() |
#61 |
moja anuška
![]() |
![]()
čini mi se da su prošli put kad su rukometaši osvojili prvenstvo, bili zasjenjeni uspjehom janice kostelić, ovaj put je obratno...ivičin uspjeh je prošao relativno nezapaženo...
mala zemlja za velike sportske uspjehe ![]()
![]() |
#62 |
hAJMOOOOOOOO
![]() ![]() ![]() |
![]()
je je
![]() ![]() ![]() samo nam je HNL - nogomet kakav je nekad (sredina proslog stoljeca) bio ![]() ![]() ![]() ![]()
Bez pinezi i rišpeta rodilo se dite puka iz jubavi, iz dišpeta Kontra mraku, kontra sili nareslo je ka iz vode i trkalo do slobode Priko ognja, priko žica on je gubi, on je tuka, njegova smo svi mi dica Isti tvrdi kruv smo jili, znači nam on puno više nego ća u foje piše Sve prohodi, sve ne staje, svaka radost, svaka muka, život svakom svoje daje Svi bi možda drugo bili ma u jednom svak se slaže od Hajduka nima draže |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Daj ne zajebaji, nemoj ništa stavit!
![]() |
![]()
![]() |
#64 |
Member
![]() |
![]()
da mostarac postane papa
![]()
![]() |
#65 |
hAJMOOOOOOOO
![]() ![]() ![]() |
![]()
Jakov Fak osvojio broncu u biatlonu
PYEONGCHANG/ZAGREB - Hrvatski biatlonac Jakov Fak osvojio je brončanu medalju u utrci na 20 kilometara na Svjetskom prvenstvu u južnokorejskom Pyeongcheongu. Dvadesetdvogodišnjak iz Mrkoplja napravio je senzaciju zaostavši svega 17 sekundi za najvećim biatloncem svih vremena Norvežaninom Oleom Einarom Bjoerndalenom, kojemu je to rekordni 13. naslov na svjetskim prvenstvima. Drugi je bio Nijemac Christoph Stefan sa svega tri sekunde bržim vremenom od Faka. Jakov Fak ulazi u povijest kao prvi hrvatski osvajač medalje u nordijskim disciplinama.(Hina) ![]() ![]() ![]() ![]()
Bez pinezi i rišpeta rodilo se dite puka iz jubavi, iz dišpeta Kontra mraku, kontra sili nareslo je ka iz vode i trkalo do slobode Priko ognja, priko žica on je gubi, on je tuka, njegova smo svi mi dica Isti tvrdi kruv smo jili, znači nam on puno više nego ća u foje piše Sve prohodi, sve ne staje, svaka radost, svaka muka, život svakom svoje daje Svi bi možda drugo bili ma u jednom svak se slaže od Hajduka nima draže |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Krešo
![]() |
![]() Quote:
Jako mi bilo slušat na Eurosportu kako stranac izgovara prezime ovg našeg šampiona.
![]() |
![]() |
#67 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
zamišljam ga na postolju..
" jesam vas! ja vas!! ja fak - vas! "yes you! l you! l Fak -you" |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Ku-Klux-Klan
![]() |
![]()
bravo fakeru
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
zauzeta
|
![]()
he he,..
a nisan ni znala da imamo nasih i u ovom polju ![]()
![]() |
#70 |
Šta da?
![]() |
![]()
bravo za faka!!!
Lažna propaganda novinarskih lica,servirana od strane domacih izdajica,pokvaren sistem i "legende kluba" što prodaju čast za šaku kuna,već više od stolječa ništa novo,prošli smo gore,proći će i ovo. SAD ILI NIKAD,ZA VELIKI HAJDUK! |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
moja anuška
![]() |
![]()
![]() |
#72 |
Ku-Klux-Klan
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
hAJMOOOOOOOO
![]() ![]() ![]() |
![]()
Danas u Sestriereu (superkombinacija) 4 HRVATA startaju medju prvih 30!
Ratkic, Dim, Kostelic i Siroki Steta sta Samsal nije spreman jer bi i on bio medju 30... Svaka CAST! Amo MOMCI.
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
hAJMOOOOOOOO
![]() ![]() ![]() |
![]()
Fak dobio papire: Ovo mi je jedan od najljepših dana u životu!
Neka tebi srece i uzitka u daljnjim nastupima. Za mene, od prvog dana kad je odbio ono sto mu je ponudjeno od HBS-a, uopce ne postoji. Samo mi nije jasno zbog čega se (nakon odluke da ipak želi igrati za drugu državu) ovom momku davao ovoliki publicitet? Čime je to momče zaslužilo? Sami smo stvarali pritisak na nacionalni savez da mu se da ispisnica. Ispade govno zrtva.
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Šta da?
![]() |
![]()
neznam gdje bi napisao.. sretno Osijeku danas u kupu Uefa
Lažna propaganda novinarskih lica,servirana od strane domacih izdajica,pokvaren sistem i "legende kluba" što prodaju čast za šaku kuna,već više od stolječa ništa novo,prošli smo gore,proći će i ovo. SAD ILI NIKAD,ZA VELIKI HAJDUK! |
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|