![]() |
![]() |
#1 |
hAJMOOOOOOOO
![]() ![]() ![]() |
![]()
Cinjenica je da otkad si poceJa moderirat imamo niti 3 posta na dan dovoljna je da te se locira, oznaci i bannira!
Doli modulatori! Sloboda forumašima! BOBIKA ODLAZI!
Bez pinezi i rišpeta rodilo se dite puka iz jubavi, iz dišpeta Kontra mraku, kontra sili nareslo je ka iz vode i trkalo do slobode Priko ognja, priko žica on je gubi, on je tuka, njegova smo svi mi dica Isti tvrdi kruv smo jili, znači nam on puno više nego ća u foje piše Sve prohodi, sve ne staje, svaka radost, svaka muka, život svakom svoje daje Svi bi možda drugo bili ma u jednom svak se slaže od Hajduka nima draže |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Dence Wašinton
![]() |
![]()
mislim da se mora stat na stranu bobike, Barba koristi informacije dobivene od SANU-a i pouzdanik je Save štrbca.
Nećeš stvorit podforum razbojniče ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
![]() |
![]()
To šta Bobika radi je čisti mobing, a provjeravam da li je i utuživo...Uskoro će Platini i Blatter u Hrvatsku pa se nadan da ću uspit izložit ovaj problem.
Bojin se i pisat bilo šta jer će me poslat na hlađenje, a još dolazi i zima, brrr.... Samo da krenu više te sportske inspekcije, valjda će i forume posjetit, ovo je više neizdrživo. Ili bar da nas Šuker sutra posjeti kad smo već javno iznili problem. A svima je poznat Bobikin stav da će otići "kad on to bude želio"...
![]() |
#4 |
hAJMOOOOOOOO
![]() ![]() ![]() |
![]()
Čva-rci, pi-li-ći,
krva-vi-ce, ku-le-ni modu-la-tor Bo-bi-ka modu-la-tor Bo-bi-ka o-dla-zi sa fo-ru-ma!
Bez pinezi i rišpeta rodilo se dite puka iz jubavi, iz dišpeta Kontra mraku, kontra sili nareslo je ka iz vode i trkalo do slobode Priko ognja, priko žica on je gubi, on je tuka, njegova smo svi mi dica Isti tvrdi kruv smo jili, znači nam on puno više nego ća u foje piše Sve prohodi, sve ne staje, svaka radost, svaka muka, život svakom svoje daje Svi bi možda drugo bili ma u jednom svak se slaže od Hajduka nima draže |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Krešo
![]() |
![]()
nekome je jako dosadno, jel tako baRBa?
A nisi se , pizdo, sjetio pozvat me na kolinje pa počastit malo.
![]() |
#6 |
hAJMOOOOOOOO
![]() ![]() ![]() |
![]()
Takvi su ti modulatori. Koriste moc kako bi izmanipulirali javnost i imali kontrolu nad sustavom.
Nečeš razbojniče. Znao sam da ne mozes doc i lipo si pozvan pa nećeš doć.
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Krešo
![]() |
![]()
Da je meni tvoj mozak na 2 dana samo, da se malo odmorim
![]() ![]() ![]()
![]() |
#8 |
Šta da?
![]() |
![]()
kad ćete uvesti opciju lajk na forumu?????
Lažna propaganda novinarskih lica,servirana od strane domacih izdajica,pokvaren sistem i "legende kluba" što prodaju čast za šaku kuna,već više od stolječa ništa novo,prošli smo gore,proći će i ovo. SAD ILI NIKAD,ZA VELIKI HAJDUK! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Krešo
![]() |
![]()
nema "lajk" al imaš onaj znakić drugi s lijeva pa možeš njega stisnut. A ovo za lajk treba faci predložit da uvede
![]() |
#10 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|