![]() |
![]() |
#623 |
Šta da?
![]() |
![]()
Leži Mujo na plaži, izvalio se, kad pored njega prođe prezgodna Slovenka, u tanga kostimu.
Mujo primijeti da dotična ima istetovirana dva srca na guzi, kad će Mujo: "Eh, da imaš još jedno, bila bi k'o Radenska". Slovenka: "Bi li me onda popio?" Mujo: "Ne bi, al' bi te začepio, da ne izlapiš"
Lažna propaganda novinarskih lica,servirana od strane domacih izdajica,pokvaren sistem i "legende kluba" što prodaju čast za šaku kuna,već više od stolječa ništa novo,prošli smo gore,proći će i ovo. SAD ILI NIKAD,ZA VELIKI HAJDUK! |
![]() |
![]() |
![]() |
#624 |
dektiva
|
![]()
BOSANSKI POSLOVNI RIJEČNIK
Dragi kolega, dugo se nismo vidjeli. => Š'a ima, pička ti materina? Dragi kolega, imate zgodnu sekretaricu. => Jel, jebeš li to? Koju funkciju gospodin ima u firmi? => Koji je on tamo kurac? Vaš upit nije upućen na pravu adresu. => Kog kurca mene pitaš? Uputit ću mu oštar prosvijed. => Jebat ću mu i oca i mater. Prekidamo suradnju s Vašom firmom. => Odite u tri pičke materine! Oprostite, nisam Vas razumio, hoćete li, molim Vas ponoviti. => Aaaaa? Gospodin je vrlo obrazovan. => On je Peder. Mislim da niste dobro sagledali sve aspekte ugovora. => Jebem te ćorava! Mora da se šalite. => Sereš? Informacija koju imate ne odgovara činjeničnom stanju. => Jedeš govna. Trenutno nismo zainteresirani za reklamu. => Koji će mi kurac reklama? Smatram da njegovo mišljenje ne treba uvažiti. => Ko ga jebe! Ovaj projekt je lako ostvarljiv. => To je pičkin dim. Nismo u mogućnosti da vam damo robu uz odgodu plaćanja. => Dam ti kurac na odgođeno. Taj zakon ne treba uvažavati. => Jeb'o zakon! On nema mnogo utjecaja. => Može mi ga popušiti. Zašto odbijate daljnju suradnju? => Koji ti je kurac? Ne bih se složio s Vama. => Jeb'o ti tu priču. Nemojte se uzbuđivati. => Ne pizdi
![]() |
#625 |
dektiva
|
![]()
> Huso i Haso sjede u kaficu sa drustvom kad odjedanput
> Huso vidi Fatu koja je prolazila pored kafica . > - " Fato!!!" > Fata se i ne okrece. > - "Faatooo!!!" > A Fata se i dalje ne trza > - "Sta je Fato? Jebavo sam te, a sad me ne poznajes." > Na to ce Fata Husi > - "Kakvo jebavanje takvo i poznavanje
![]() |
#626 |
dektiva
|
![]()
Stala debela Fata ispred čarobnog zrcala i pita ga:
-' Ogledalce, ogledalce tko je najljepši na svijetu?' Ogledalo će na to: -'De sklon se ba, ništa ne vidim!'
![]() |
#627 |
dektiva
|
![]()
Ulazi cigo s harmonikom u autobus i vidi kako neka zena place. "Sta se desilo? Ako mogu nesto da vam odsviram, da vas oraspolozim ?" "Pa eto, moj necak Milan se utopio u Drini, pa ako moze u njegovo ime ?" "Evo ide ! OJ MILANE METNEM TI GA STRINI, KOG SI KURCA TRAZIO U DRINI !!!.....****
![]() |
#628 |
Šta da?
![]() |
![]()
Požar na visokoj zgradi,okupila se rulja ispred,kad odjednom mama sa dijetetom na vrhu zgrade. Iz rulje se tad čuje: baci dijete ja sam golman,uhvatit ću ga 100 %. Majka se predomišlja,ali ipak baci. nakon toga iz rulje se začuje : GOOOOOOOOOL
![]()
Lažna propaganda novinarskih lica,servirana od strane domacih izdajica,pokvaren sistem i "legende kluba" što prodaju čast za šaku kuna,već više od stolječa ništa novo,prošli smo gore,proći će i ovo. SAD ILI NIKAD,ZA VELIKI HAJDUK! |
![]() |
![]() |
![]() |
#629 |
englezski armadas
![]() |
![]()
Dodje Crnogorka kod ginekologa i kaze doktor:
Cestitam, rodit cete blizance, a ona kaze super, i od kuma se uhvatilo
![]() |
#630 |
englezski armadas
![]() |
![]()
![]() |
#631 | |
Senior Member
Location: ZAGREB; HR JE DEO JU BI (WHITE) ANGELS; GLE EU JE NDH ROBIJAS; ERO BI JE SLUDJEN HAG
![]() |
![]() Quote:
Nakon odsluženja vojske došla je na vjeronauk. To je sestra od Marka Šipeka s kojim sam ja studirao.
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|