![]() |
![]() |
#21 |
Senior Member
![]() |
![]()
Razgovor s purgerom Markovićem, evo tko bi trebao graditi purgerski kamp u Tuhelju i Maksimirski stadion, Dalmacija i Istra jebem im mater lopovsku;
-Koliko ćete biti na poziciji? Do sljedećeg SP-a? Budite uvjereni bit ću do kada ja budem htio. No, volio bih da dočekam gradnju reprezentativnog kampa u Tuhelju i novi maksimirski stadion. -Rekli ste da ste bili na razgovoru kod Mladena Bajića, možete li reći zašto? - Nama Hrvatska turistička zajednica duguje mnogo novca. Uključeni smo u reklamiranje hrvatskog turizma, a još od toga nismo dobili ni kune. Razgovarali smo o tome i s premijerkom Kosor i ministrom Bajsom i čini mi se da se to pomaklo s mrtve točke. Želimo se nagoditi s njima, a ne povlačiti po sudu. -O kojoj je svoti riječ? To su fini novci. Taj novac nam treba za gradnju kampa u Tuhelju. I dodaj još Maksimirskog stadiona. Mater im jebem, šta su oni reklamirali pička im materina, i njemu i Kosor i Bajsu. http://www.jutarnji.hr/dokaze-li-se-...umber=2#page_2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
deutschtürke
![]() |
![]()
http://www.sportnet.hr/kolumne/40149...pravo-skrivati
evo jedan tekst, pa se dijelom i odnosi na HNS..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Senior Member
![]() |
![]()
"Ni prvi čovjek hrvatskog nogometa, HNS-ov čelnik Vlatko Marković, ne uzbuđuje se mnogo. Ovih je dana Mamića nazvao ljudinom, počastivši ga i epitetima poštenoga, uspješnoga, hrabroga obiteljskog čovjeka s manirama."
http://globus.jutarnji.hr/hrvatska/n...-protiv-mamica |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Goran Rubil
![]() ![]() |
![]()
http://www.24sata.hr/sport/markovic-...c-kriv/187418/
Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Senior Member
![]() |
![]()
"kako će pod suspenzijom biti i Mamić i Marić jer je Uefa to tražila od HNS-a."
"a prijeti im i doživotna suspenzija iz nogometa! A sankcije bi, dokaže li se Mamićeva krivnja, mogao snositi i Dinamo. Jer, za razliku od igrača iz Offsidea, njega se ne mora promatrati kao pojedinca nego kao čelnika kluba. Pa bi, potvrdio je i tajnik HNS-a Zorislav Srebrić, Dinamu mogao biti oduzet trofej, bodovi, a može biti i izbačen u niži rang. Kao što je Juventus bio izbačen u drugu talijansku ligu zbog mutnih radnji svog predsjednika Luciana Moggija ili Marseille zbog svog bivšeg gazde Tapiea." http://www.vecernji.hr/sport/nogomet...-clanak-181104 |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Senior Member
![]() |
![]()
Prema njegovim riječima, uskoro će s predsjednikom UEFA-e Michelom Platinijem razgovarati o aferi koju su “napuhali novinari koji nemaju što drugo raditi” - pišu europski mediji.
http://www.slobodnadalmacija.hr/Nogo...1/Default.aspx
![]() |
#27 |
hAJMOOOOOOOO
![]() ![]() ![]() |
![]()
Zašto Bruno Marić, koji stalno govori kako je nedužan i kako je njegov razgovor s Uefinim istražiteljem bio neslužben, nije dobio pismenu potvrdu da je ispitan kao osumnjičenik?
– Jednostavno zato što Uefa nije toliko zadužena za Marića, budući da nije međunarodni sudac. To je posao za HNS, koji mora riješiti taj slučaj. Pa zašto je onda Uefin istražitelj došao to rješavati prije nego što je HNS obavio svoj dio posla? – Zato što HNS nije ništa poduzeo dva i pol mjeseca, pa je Uefa odlučila reagirati! – kaže Uefin predstavnik.
Bez pinezi i rišpeta rodilo se dite puka iz jubavi, iz dišpeta Kontra mraku, kontra sili nareslo je ka iz vode i trkalo do slobode Priko ognja, priko žica on je gubi, on je tuka, njegova smo svi mi dica Isti tvrdi kruv smo jili, znači nam on puno više nego ća u foje piše Sve prohodi, sve ne staje, svaka radost, svaka muka, život svakom svoje daje Svi bi možda drugo bili ma u jednom svak se slaže od Hajduka nima draže |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Goran Rubil
![]() ![]() |
![]()
evo malo i HKS-a,imaju i oni svoje konje za natjecanje
Quote:
![]() |
![]() |
#29 |
Senior Member
![]() |
![]()
Sad se vidi zašto je Marković bahat, očito misli da može držati za jaja i ove likove u Uefi, uopće se nebi čudio da je ona afera o dopingu francuza protiv hrvatske izišla iz Markovićeve kuhinje. A i ovaj R Bokšić očito nije prebistar, trebao ih je lagano odjebati i reči da se ovdje neradi o njemu nego o lopovluku oko kupa i gotova priča. Kakve ima veze tko je Robin Bokšić, sve i da je istina ovo šta mu nabija Mamićev raznosać pizza i vozač, ovdje se nepriča o njemu nego o lopini Z.Mamiću ili kome već tko je očito pokrao Hajduka u kupu..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Senior Member
![]() |
![]()
Marković: Bokšića bih bacio kroz prozor da sam bio u Rusanovoj
VLATKO MARKOVIĆ jedva je dočekao vijesti da je se Robin Bokšić družio sa Šapinama i presice u Maksimiru gdje su hotelijer i bivši pizza boy tvrdili da je Bokšić prevarant. Marković je već ustvrdio kako će "pojesti govno ako je Zoran Mamić kriv", a sad se obrušio na Bokšića. "Jeste li sad vidjeli tko je taj tip? Jeste li vidjeli ljude koje je prevario? A s 50 novinara koji su ga čekali ispred Rusanov se poigrao, držao vas je kao ular za konje", rekao je Marković. Odgovor novinara Sportskih novosti bio je da se poigrao i s HNS-om jer su ga pustili u Kuću hrvatskog nogometa gdje je ispitivao Brunu Marića. "Da sam ja tada bio u Rusanovoj, Bokšić ne bi prekoračio naš prag. Da se nekako probio, ja bih ga s prvog kata bacio kroz prozor", oštro je replicirao Marković pa nastavio po Bokšiću: "Istražitelj Uefe? Ma nemojte! U srijedu sam pričao s Michelom Platinijem i rekao mi je da nikad nije čuo za tog čovjeka. Platini i čelnici Uefe ne znaju tko ga je poslao pa tako ne znam ni ja. Platini je bio frapiran kad je čuo!" Pa zašto nitko iz HNS-a nije zvao Uefu i pitao tko je taj čovjek? "Znate kakvi su mangupi s prostora bivše Jugoslavije. Oni se mogu svudje snaći, prevariti sve i svakoga. Kažem, da sam ja bio tamo, on ne bi ušao u Rusanovu. S druge strane je bio mangup pa se snašao." Uefa je objavila da će HNS voditi istragu o sumnjivim radnjama na finalnoj Kup utakmici između Dinama i Hajduka 2009. "O tome neću govoriti, time će se baviti disciplinska tijela HNS-a", rekao je Marković pa iznio svoj stav: "Naravno da nije bilo nikakvog namještanja, to su sve gluposti koje su novinari napuhali do neviđenih granica. O čemu ćete sada pisati?"
![]() |
#31 |
Goran Rubil
![]() ![]() |
![]()
Evo još jedan hvale vrijedan potez HNS-a,naime održava se svjetsko prvenstvo beskućnika u Brazilu(mislim) i svim država koje nastupaju put i troškove plačaju nacionalni savezi,jedino HNS našima nije platio put
![]()
![]() |
#32 |
Senior Member
![]() |
![]()
![]() |
#33 |
Senior Member
![]() |
![]()
"jer, kako kaže, ne zamara se s plaćenim oglasima"
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pa ovaj i Mamić nabavljaju u istog čovika, 100%
![]() |
#34 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#35 | |
Junior Member
![]() |
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
bavo Aduk :)
|
![]()
Evo dižem ovu temu i ovdi prebacite razgovore o HNSu, MArkoviću, Srebriću i svega što se tiće HNSa, njihovog odnosa prema Hajduku i sl..
![]() |
![]() |
#37 |
Senior Member
![]() |
![]()
Za Maksimir, za V.M., za Z.M., za Z.S., HNS, ZNS i ostale debile i kretene
![]() ![]()
![]() |
#38 |
Senior Member
![]() |
![]()
http://www.net.hr/sport/page/2010/09/24/0681006.html
priča se po splitu da je barba jedan od osumnjičenih |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Senior Member
![]() |
![]()
bilo bi dobro ovu temu izbrisat jer ti lopovi i njihova organizacija nemaju šta tražit ovdi niti zaslužuju temu
![]() |
#40 |
Senior Member
![]() |
![]()
ma bezveze, da su bar pravilno nacrtali kukasti kriz, ovako nista
![]()
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|