![]() |
![]() |
#41 |
Krešo
![]() |
![]()
PRIMOŽ SE PRI PADU DOČEKO NA BRADU
Konačno su jednom se i ove zime Skupili svi oni što im znamo ime Skupili svi oni koji nešto znače Što u svijetu važe za dobre skakače Sad su oni ovdje na našoj Planici Sve bi bilo lijepo kao na nekoj slici Da nije bilo toga nesretnoga skoka Što skrenuo je sve s normalnoga toka Primož se pri padu dočeko na bradu Primož se pri padu dočeko na bradu Srušio se kao pogođena ptica Rukama smo svojim zakrili si lica Ni kad je uzletio helikopter bijeli U oči jedan drugom gledat nismo smjeli Pratili smo dalje natjecanje tiho Jedva tu i tamo netko bi zakiho A oni što su morali skakat nakon njega Skijali su preko rumenoga snijega Primož se pri padu dočeko na bradu Primož se pri padu dočeko na bradu
![]() |
#42 |
nije vidija SP
![]() |
![]()
Bobika ajmo mi malo bećaraca
![]() ![]() Idem šorom mirišu kolači, marš budalo to su palačinke... Idem šorom iz tuđega sela, suvog kurca i mokrih cipela... Kada umrem posadite šljivu, još i koto da pečem rakiju.... Kada umrem možete me jebat, jer mi tada šupak neće trebat..... Kada umrem bit će sprovod mali, dve, tri kurve, jedan peder stari... U našem selu desila se zbrka, uhvatili popa kako drka.. Potuklo se na tavanu meso, kunen šunku po pički otreso.... Kada umrem pokrite me čičkom, da mi kurac negine za pičkom.... ......to be continued......
![]() |
#43 |
Krešo
![]() |
![]()
Mene ćaća pravio na krovu
mjesto stare opalio sovu mene ćaća pravio na krovu niz kaplaja objesio jaja Mala moja i tvoja je pukla oklagija s kojom si me tukla O Jelena raširi koljena nema smisla što si tako stisla Evo baRBe evo veseljaka sve mu salo preko piše palo što je Goran takvog nigdje nema nit će biti nit će se roditi Što je Bodul takvog nigdje nema ni u svinjcu ni u kokošinjcu Popela se žaba na banderu češe picu o trofaznu žicu U Čačincima babe niš ne rade samo prde i svirale grde Naše cure uvjek pjesmu skrate guzom vrte i sisama klate Sve sam jebo samo mater nisam a i nju ću al neznam čiju ću Kada umrem i kad me ponesu Stripy moja pomiluj mi kesu Stao Pegula pred Bobiku pa viće oj Bobika jesi li za piće Curi turi a snaši zapraši nek se znade ko su tamburaši Jesam da,evo ti ga na,opsa sa,stavi ga u gra'!
![]() |
#44 |
Krešo
![]() |
![]()
Koliko je na forumu cura
najljepša je monkulova frizura Dalmatno brkovi ti plavi prst u dupe pa ih zagaravi Idem šorom i pićim motorom iza ugla opali me kugla Ove pjesme sve su bile šala ko se ljuti nek plati i šuti!
![]() |
#45 |
nije vidija SP
![]() |
![]()
imam šupu i na šupi rupu,
kroz tu rupu gledam drugu šupu ej kumo da mi nisi kuma, pukla bi ti na gaćama guma tuku ćuku lopatom po šupku, šuti ćuko makar šupak puko daj mi mala a šta će ti biti, nećeš u njoj kupus kiseliti idem šorom ispala mi čuna, niko o njoj ne vodi računa joj splićanke kakve su vam ceste, pune rupe jebem vas u dupe od rakije nema bolje žene, ja je grlim ona grije mene da bog da se pravalila na te, šleperčina puna pederčina da bog da se prevalila na me, prikolica puna udovica cura kurva svoje noge čuva, apoštena diže na ramena nije mene nadlajao niko, nećeš ni ti majmunova sliko ili ko se samnom hoće nadpjevavat, neka dođe ja ću ga jebavat
![]() |
#46 |
hAJMOOOOOOOO
![]() ![]() ![]() |
![]()
Dinamovci naprčili guze
za palicu od čiste kuruze ![]()
Bez pinezi i rišpeta rodilo se dite puka iz jubavi, iz dišpeta Kontra mraku, kontra sili nareslo je ka iz vode i trkalo do slobode Priko ognja, priko žica on je gubi, on je tuka, njegova smo svi mi dica Isti tvrdi kruv smo jili, znači nam on puno više nego ća u foje piše Sve prohodi, sve ne staje, svaka radost, svaka muka, život svakom svoje daje Svi bi možda drugo bili ma u jednom svak se slaže od Hajduka nima draže |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
slovenac aka "janez"
![]() |
![]()
Gotova je sezona,
i muke po Luki, počinje ludnica bez rezona, za Rvacku sa colom(ili žujom) u ruki. Dojčland za mnoge daleki je san, Internet lutrija mazila nas nije, Biti će dobro i uz TV ekran, Prije roštilj dok toplo sunce nas grije.
![]() |
#48 |
Krešo
![]() |
![]()
Još samo finale lige prvaka
počinje taman prije mraka u Parizu se igra ljepotica ova neka bude to tekma kao iz snova.
![]() |
#49 |
hAJMOOOOOOOO
![]() ![]() ![]() |
![]()
najsportski dogadjaj današnje srijede
nije lige pravaka finalni boj moderni nogometaši nista ne vrijede naš as se monkul vratio na škoj
Bez pinezi i rišpeta rodilo se dite puka iz jubavi, iz dišpeta Kontra mraku, kontra sili nareslo je ka iz vode i trkalo do slobode Priko ognja, priko žica on je gubi, on je tuka, njegova smo svi mi dica Isti tvrdi kruv smo jili, znači nam on puno više nego ća u foje piše Sve prohodi, sve ne staje, svaka radost, svaka muka, život svakom svoje daje Svi bi možda drugo bili ma u jednom svak se slaže od Hajduka nima draže |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
http://img199.imageshack.us/img199/6162/dsc015951gr.jpg
..vratio na škoj??? vratio na škoj???? pa proćitati mulčev potpis treba pa promisliti mulčev potpis treba... a vi pucajte, jer ja i sada držim čas istorije.. Last edited by monkul; 17-05-2006 at 11:55 PM. Reason: što je preostalo predsjedniče??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
hAJMOOOOOOOO
![]() ![]() ![]() |
![]()
Ljeto, pa pjesmice se dugo skladale nisu,
al stripici izgleda mnogi su popusili si-garetu ovaj vikend turoperatori ordiniraju po Hvaru i monkul car bi moga umoćit ka-jić Jeremijo naša drž leđa okrenuta zidu jerbo bi moga zaradit još i si-nusa upalu Idje barba nizbrdo tra la la la la - tra la la la la nece se uputit na Hvar tra la la la la - tra la la la la doće Hvar njemu tra la la la la - tra la la la la Pa će ić gledat Ćiru pedera tra la la la la Ćiro hvaranin, ša la la la la Ćiro hvaranin, šaaaaa la la la la la la Ćiro hvaranin, ša la la la la Ćiro hvaranin, šaaaaa la la la la la la
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Ademina
![]() |
![]()
Razapnite jidra,dižite sidra
bandire bile neka se viju nek bili vitar zapuše jako neka se srca na Poljud sliju, nek tvoja duša i tvoje tilo zapiva pismu o brodu bilom jer "pjesnici" iz kranjčevićeve sutra dolaze Hajduku u pohode, a šta ćemo od njih triba ih častit tri četri puta kroz noge in uvalit, a može i sa strane ionako loše brane.ima i Ćiro gubitičke dane!!!
![]() |
#53 |
purger hajduckog srca
![]() |
![]()
Evo zore evo dana, evo Boška Balabana.
Na izmaku noć je crna, iz birtije se vraća Srna. Malo pravo malo krivo, evo stiže Olić Ivo. Kod Ćire smo bili djeca, pa se nama sluša Ceca! Kod Slavena kruha nema, on bi slušo Pearl Jama! Viđe Srne kako peva, il' ko fol samo zeva. Nije sam, lane moje, I kolege tu su, njih je troje. Pršti Ceca, pršti Brena, To je prava karantena. I ratarić i pastirić u frulicu Mitar Mirić.
![]() |
#54 |
nije vidija SP
![]() |
![]()
evo prvi put nešt pametno od tebe
![]() |
#55 |
Banned
![]() |
![]()
hehehehhe
![]() Večernjak, tiskano izdanje 08.09.2006. strana 39.
![]() |
#56 |
hAJMOOOOOOOO
![]() ![]() ![]() |
![]()
Cili forum vec se dugo pita
Jel' Pegula skroz nam pomanita Tu priznaje da Vecernjak cita Nastavi li otpast ce mu ki Iako se odao vec picu qwertija se te stvari ne ticu Slobodnu je cita sred kafica I poemu Cice Senjanovica?
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]() "slobodnu je ćita sred kafića
i poemu cice senjanovica - nije ćita nije..... nit je vajsmiler đonica. od ademe kuke stare odgovori non arivate bonovi šta život znaće na kučne adrese nikako da se doznaće ![]() u postelji sad se valja ona a posteljice više nema puna puf, puf, panta - je rađaona ni balote ni udruge nit imena sa grba sad nemaju smisla jer ovo tipklao se skroz potrga da mu Jahve molitve usliša ![]() od ljubavi lipše nema sve da je i milijun apoena ničim se kupiti ne da kada slijeće..roda. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Last edited by monkul; 12-09-2006 at 04:27 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
hAJMOOOOOOOO
![]() ![]() ![]() |
![]()
PUSTOLOVINE ALKARSKOG MOMČINE
Sinju grade, zlatni buzdovane, Od starine junački mejdane, U Cetini gnizdo sokolovo, Koga gleda oko Račanovo! U tebi se legu sokolovi, Cetinjani, mladi vitezovi; Tu se gnizdi hrvatska livica, Čuvala je Marija Divica! Poručuju mačkule s Kamička: Desničari, majčina vam pička! Pitaju se alkari i momci: Di su sada janjičari Tomci?! Svečan-ložu crven ćilim zastro, U njoj Račan sa bradom ki Castro; Vitezovi trču Čoju, Baru, Misto Norca slavu Che Guevaru! Virni Marxu i vojvodi Anti, Socijalni to su demokrati! Isukali i koplja i ćorde Da potuku sanaderske horde! Na Račanu dolamica plava, Doša u Sinj pa se pripetava; Poznaje se ko je komuništa: Viče "Srida!", pogađa u ništa! feral
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Senior Member
![]() |
![]()
PAČJA ŠKOLA
Svi pačići došli, kao đaci stoje stari patak stavio naočale svoje. Učio ih učio od sride do petka al' se nisu makli dalje od početka. I ništa više ne nauči pačurlija ta nego šta je prije znala pa-pa-pa!
![]() |
#60 |
hAJMOOOOOOOO
![]() ![]() ![]() |
![]()
Gle duplu votku poslije kise
Puna je kapi pa se njisem Votka po votka, a k tome jos i dupla I ja sam drven poput trupla Kad se probudim ispod stola Pitam se dal krv jos mnome kola Kroz glavu tad prode mi prvo Dal sam covjek ili drvo!
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|