![]() |
|
View Poll Results: EP Futsal 2012 | |||
Iđen gledat |
![]() ![]() ![]() ![]() |
8 | 80.00% |
Ne iđen gledat |
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 | 20.00% |
Voters: 10. You may not vote on this poll |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#42 | |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]() Quote:
imao sam sriću malo više pratiti i pripreme i pripremne ( i humanitarne..) utakmice ove reprezentacije, imam i privilegiju o kojoj neću ovako javno ( ne ja osobno, već mali klub forske nogometne lige... ![]() ![]() a najjači lik je onaj mali na klupi...pogledajte ga malo ![]() sad dobit ruse pa protiv španjolaca igrat 5-0 obranu ![]() jer: ovo nema veze sa velikim balunom, ovo je skroz nešto drugo. ovo je kutija šibica prema stadionskim zdanjima. a u kutiji vatre kolko god hočeš.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Mladen Grdović
![]() ![]() |
![]()
a je Bukowski imas pravo ... al moram priznat da sam ja s obzirom na odnose snaga u futsalu o kojima se govorilo zadnjih dana mislio da ce to izgledat puno uvjerljivije od strane Rusa ... ovo za drugo polivrime je istina; pogotovo kad su Srbi zabili; a opet da je usa onaj sut sta je zavrsio na gredi minut dva prije kraja ... definitivno plan Hrvatske triba bit da se drzi nula i ni slucajno ne zabit barem do jedno 2-3 minute prije kraja onda mozemo ici i na gol
![]()
![]() |
#44 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
puno si reka 2-3 minute..puno je to..minutu pri kraja triba zabit i amen..šta kasnije im dozvolit onu opciju igrać golman.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Senior Member
![]() |
![]()
ma nama je uspjeh ulazak u polufinalu, realno smo slabiji od spanjolaca, rusa ai talijana/portugala....fali nam sirina klupe ali ovi koji igraju daju max i to in se isplatilo svaka in cast....posebno mi je drago zbog jukica jer se nekom u hr isplatia trud i volja, svaka cast.....
steta sta jedan "mali" klub iz FNL nema prestavnika u reprezentaciji, a da nije bilo ozljede i to bi imali |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
![]() A ovo šta kažeš za špondu, mislin i ja da bi to skroz prominilo stvari, da bi postalo puno puno zanimljivije. Ovako je previše šahovski, triba unit malo zbrke ![]()
![]() |
![]() |
#47 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
a inače...ovi Ukrajinci nije nego da nas prijave Vijeću sigurnosti..evo smo im uvalili prvo nagibni vlak, pa ih stresli van pruge, pa im poslali vlak kao zamjenu za nagibni, pa se i taj vlak pokvario i ostao bez grijanja.... kakav paklenski scenario naplate računa .
![]() kako je počelo rusima ćemo vjerovatno zaprijetit sa par golova u njihovoj mreži i zatvorit im sve plinovodske ventile ( uf, opet najebala ukrajina... a meni onaj ševčenko baš bio nekako drag.) |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Mladen Grdović
![]() ![]() |
![]()
njemci igraju na sponde ... po meni katastrofa ... ovaj futsal volim pogledat al to na sponde meni uzas ... kod svaba bi ti golman tuka sa centra i onda gledas di ce se odbit i tako svaki napad pa su cak prominili pravila da golman ne moze ic naprid al opet to sve izgleda ka neki "kick and run"
![]() |
#49 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
a čuj imenjak... o guštima se ne raspravlja.... jedan od najstarijih malonogotnih turnira u Hr je i jedan od naših otočkih...i baš taj se igra "od šponde" - i osobno, mogu ti reć da je kudikamo napetiji, brži..zajebaniji..iako - to se igra 5+1 a ne 4+1 šta je opet bitna razlika.
drugi turnir kod nas igra su dvorani otprilike po sličnim pravilima kao i ovo evropsko prvenstvo ( otprilike...), al opet igra se 5+1...., vjerovatno se sa 4+1 htjelo postići na brzini štatigajaznan, al zamislimo tek kakva bi to bila odugovlačenja sa recimo postavom 3-2 u terenu, do u beskonačno bi iša taj balun uokolo, a ide i ovako. da nebi filozofira..jer me baš vata na filozofiju... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Senior Member
![]() |
![]()
Slažem se sa svime,ovo da je ovo još uvik naša,hrvatska reprezentacija,za razliku od one.I po meni je ovo veliki uspjeh,kad vidim koje tri rep. su s nama u polufinalu,mi smo MASU slabiji od sve 3.Tako da,svaka čast.Nego,isto me malo zasmetalo kad ih je trojica u intervjuima poslin utakmice naglasilo kako su sretni jer su dobili Ukrajinu JER ĆE IGRAT U ZG-u.Dva igrača i izbornik.Znači,niko ih nije ništa pita,nego su valjda osjetili potribu da to naglase.Jedan momak je reka da mu je to životni san,pošto je on iz ZG-a,drugi je reka da misli da će tamo bit još bolje,a izbornik je izvalija kako je to ipak naš glavni grad,i kako se MORA tamo igrat i kako zagrebačka publika MORA dobit šansu da ih gleda.Ka,jadni se zaželili reprezentacije,nemaju prilike ih gledat,a i ovo šta imaju odlično iskoriste.Pa se dešava da nam (velika) reprezentacija igra pred 10 iljada ljudi.
Seren vam se u Zagreb,i njihovu "bolju" publiku.Okej za ovog momka,otamo je,želja mu je igrat gori,al ovo dvoje stvarno ne znan zašto bi tako nešto iz čista mira naglašavali to,osimjer se žele prištekat metuzalemu.
![]() |
#51 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
hva hva hva..kaže serbski izbornik da ga je ugodno iznenadilo navijanje za njegovu reprezentaciju...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a ovo ZG-ST. ebe me se. u biti pogledajte koliko je u reprezentaciji "naših" a koliko "njihovih" igraća ako je pošteno i tako postavljati stvari oko reprezentacije...pa nakon svake utakmice u izjavama igraći i izbornik su dizali u visine atmosferu u Spaladiumu, zar ne? malo nama malo njima..neka tako bude. mene ne ubija toliko neatraktivnost ove verzije malog baluna, koliko me ubija morbidnost crne podloge... protiv ukrajinaca nismo se nešto proslavili udarcima na branku ( a sjećate li se pitanja voditelja upućenog Beusanu; šta je to branka????), i to će trebat bitno popravit protiv rusko-brazilske kombinacije, u obrani nismo bili toliko ni loši, baš smo ono ka ..bili disciplinirani. Jukić i njegove obrane su priča za sebe... |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Krešo
![]() |
![]()
A da zovnemo Sammira u tu reprezentaciju kad ga već Bilić neželi? Pa da i mi imamo brazilca.
![]() |
#53 |
Senior Member
![]() |
![]()
Cak i nasi novinari prate Futsal!
![]() Zbog narušavanja reda i mira na malonogometnoj utakmici u futsalu Europskog prvenstva između reprezentacija Rusije i Hrvatske ![]() http://www.dalmacijanews.com/Crnakro...-pritvoru.aspx Last edited by Sergio; 08-02-2012 at 02:46 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Krešo
![]() |
![]()
I predsjednik HNS-a se udostojio pojaviti na Euru u Futsalu (jel možemo mi pisat mali nogomet? ovo Futsal meni tak odvratno).
I još valja spomenuti i da se predsjednik UEFA-e neće udostojiti pojaviti na Euru koji se igra pod kapom njegove organizacije nego je otišao na afrički kup nacija (skautira za Bordeaux).
![]() |
#55 | ||
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
Quote:
------------- Savez široke ruke: Premija za polufinale futsala je 5000 eura Predsjednik HNS-a Vlatko Marković hrvatskim futsal reprezentativcima izdvojit će 5000 eura po igraču. Ako kojim slučajem osvoje europski naslov dobit će još 20.000 € LINK Bravo za Markovica, nek se vidi da nije beg cicija, zasluzili su momci, ovo su prave premije, ja sam ocekivao da ce im dat tek koju stotinu eura, svotu koja se potrosi na prezentacijskim vecerama il svotu koju Maminjo zakaci ciganskim harmonikasima...
![]() |
![]() |
#56 |
Senior Member
![]() |
![]()
zašto lažeš ovaj napaćeni narod?
![]() ![]()
![]() |
#57 |
Senior Member
![]() |
![]()
kakav si ti magarac grizli, da nisi ti koji od clanova splita koji je diga ruku za markovica
500=5000. 2000=20 000 ..hehehe |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Senior Member
![]() |
![]()
Nakon što je malonogometašima čestitao na uspjehu i prenio im pozdrave od izbornika Slavena Bilića, Vlatko Marković je svečano objavio da su neki od njih i kandidati za - A reprezentaciju.
http://www.index.hr/sport/clanak/kad...u-/598278.aspx Nakon basnoslovnih premija Markovic sredjuje nasim igracima poziv i u A reprezentaciju, reprezentativci jednog sporta ce igrati u drugom sportu, maestralno, gdje ste sad Markovicevi kriticari a, zasutili svi, tako se to radi ![]()
![]() |
#59 |
Mladen Grdović
![]() ![]() |
![]()
moze lock na ovaj topic
![]()
![]() |
#60 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()