[www.hnkhajduk.com] - Neslužbeni forum HNK Hajduka  

Go Back   [www.hnkhajduk.com] - Neslužbeni forum HNK Hajduka > Hajduk OnLine forumi > Hrvatski sport

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 16-08-2012, 11:02 AM   #41
psihijatrija
Šta da?

psihijatrija's Avatar

psihijatrija will become famous soon enough

dragi ivane rekao sam ti da ne provociraš..
Old 16-08-2012, 11:03 AM   #42
Torpedo
Senior Member

Torpedo's Avatar

Torpedo is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by Bukowski View Post
Također,svi koji ste napisali ovo o tobožnjoj propasti,"od velesile do ovoga",nije mi jasno kako ne berete da prijateljske utakmice,kada je Hrvatska u pitanju nisu ali baš nikakvo mjerilo.
Ja recimo nisam nigdje napisao - velesila. Ali jesam tvrdio da je Bilić iza sebe ostavio jaku momčad koja je svoje mane svela na minimum , a jake adute koristila do maksimuma pa se prije samo dva mjeseca ravnopravno i rekao bih prilično uspješno nosila s velesilama.

Egotrip je odradio svoje pa je TikaTaka morao razjebat sve kako bi dokazao da je Bilić debil , a on genije. Rezultat je toliko loša igra , teška naiva i razbijanje koje je da se ne lažemo moglo biti puno gore. Iskreno ja se ne sjećam kad je netko ovako razbio Hrvatsku. A čini mi se i da kroz cijele prošle , loše , kvalifikacije protivnici ukupno nisu stvorili ovoliko prilika k`o Švicarci sinoć.

Prijateljska , neprijateljska ... to s ovim nema veze. Uostalom u zadnjih 5 godina gledajući prijateljske Hrvatska ima 11-7-2.
Tko misli da je uzrok ovom prijateljska utakmica , a ne Igor Štimac taj je u žešćoj zabludi.

P.S
I Hrvati i Srbi na SP neće sigurno ... a lako moguće da neće ni jedni ni drugi.
Torpedo is offline   Reply With Quote
Old 16-08-2012, 11:10 AM   #43
Grizli Adams
Senior Member

Grizli Adams's Avatar

Grizli Adams is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by Torpedo View Post
Prije dva mjeseca isti igrači , nogomet na vrhunskoj razini i ravnopravna borba sa svjetskom elitom.

I danas ovo ... mislim nije da sam iznenađen Ajgorovim i Kjuninim taktičkim bravurama , ali momci - kada do poda!
U ovako kratkom roku ovako sjebat i momčad top kvalitete dovesti na razinu reprezentacije osnovne škole ... e to mogu samo najveći!

Vidjeti Alenov izgubljeni pogled s klupe - neprocjenjivo!
Ja sam ipak iznenadjen, ugodno iznenadjen, po prvi put se desilo da neko bude istovremeno i trener i sukomentator , nas dicni Ajgor se toliko derao pokraj crte (Raketaaa trci, dodaj, pucaj, vamoo, tamooo) da je Dragi Cosicu umnogome bio olaksan posao, malo on govori, a malo zasuti da se cuje Sticu, nastavila se dugogodisnja suradnja Stice i HTV-a
Nadam se da ce covjeku posteno isplatiti honorar

btw
Onakvu dernjavu trenera sam zadnji put cuo na utakmici 5.HNL izmedju Trogira i Vrlike
Old 16-08-2012, 11:12 AM   #44
Torpedo
Senior Member

Torpedo's Avatar

Torpedo is on a distinguished road

A dobro sad ... za to je zaslužna i vatrena atmosfera prepunog Poljuda.

Bitno da je predsjednik zadovoljan
Torpedo is offline   Reply With Quote
Old 16-08-2012, 11:12 AM   #45
psihijatrija
Šta da?

psihijatrija's Avatar

psihijatrija will become famous soon enough

http://www.split.com.hr/prkos-nije-n...u#.UCy3MakaOuk
Old 16-08-2012, 02:25 PM   #46
Sergio
Senior Member

Sergio's Avatar

Sergio is on a distinguished road

Evo spasitelja !
Attached Images

Sergio is offline   Reply With Quote
Old 16-08-2012, 03:40 PM   #47
baRBa
hAJMOOOOOOOO

baRBa's Avatar

baRBa is a jewel in the roughbaRBa is a jewel in the roughbaRBa is a jewel in the rough

dobar

http://www.dalmacijanews.com/Nogomet...-kukavica.aspx
Isti tvrdi kruv smo jili, znači nam on puno više nego ća u foje piše
Sve prohodi, sve ne staje, svaka radost, svaka muka, život svakom svoje daje
Svi bi možda drugo bili ma u jednom svak se slaže od Hajduka nima draže
baRBa is offline   Reply With Quote
Old 17-08-2012, 09:46 AM   #48
Sergio
Senior Member

Sergio's Avatar

Kakav je da je taj Ciro, ali ovo je istina:

- Svi će se sada nakon utakmice okomiti na Štimca, a ne gledaju prema pravom uzroku hrvatske nesreće. Glavni šef je Zdravko Mamić, zajedno s onim šupkom ministrom Jovanovićem, koji je dopustio da Mamić zavlada hrvatskim nogometom. Poslao je pomoćnika Skansija da sve to dopusti.

http://www.dalmacijanews.com/Nogomet...-proslavu.aspx
Old 17-08-2012, 10:57 AM   #49
anonymous69
Senior Member

anonymous69 is on a distinguished road

Pa kak ce repka dobit bez Sammira, Vrsaljka, Luča, a s ovim tovarima Maločom i Vukušićem, još ovaj razbojnik na klupi koji je štel našeg Velikog vođu spizdit

Ne mogu reć da mi je drago, ipak je to moja domovina i išo sam na tri zadnja velika natjecanja i mnoge utakmice, ali ipak ima Boga i on sve vidi.

A Štimac će ovdje totalno popušit kitu jer će ga se Maminjo riješit za sva vremena.
anonymous69 is offline   Reply With Quote
Old 17-08-2012, 12:55 PM   #50
baRBa
hAJMOOOOOOOO

baRBa's Avatar

baRBa is a jewel in the roughbaRBa is a jewel in the roughbaRBa is a jewel in the rough

Ćiro je govno populisticko od kojeg je Stimac i preuzeo umijece prevrtljivosti. Staro gundjalo bi klececi uletija u supak Mamicu da ga pozove. A pozvao bi ga da neki QA Ciro ikome vise predstavlja...

Onog dana kad Sammir zaigra u kockastom dresu tog dana prestaje moj ikakav interes za nesto sta bi nam svima trebalo bit ponos...
Old 17-08-2012, 01:17 PM   #51
Sergio
Senior Member

Sergio's Avatar

Quote:
Originally Posted by baRBa View Post
Onog dana kad Sammir zaigra u kockastom dresu tog dana prestaje moj ikakav interes za nesto sta bi nam svima trebalo bit ponos...
Neces dugo cekat!

http://sportske.jutarnji.hr/modric-i...miru-/1048136/
Old 17-08-2012, 02:48 PM   #52
Bukowski
Senior Member

Bukowski's Avatar

Bukowski will become famous soon enough

Ako je ko bija na Švicarskoj (u gradu) molija bi da me nafiluje podacima.Na pm,naravno.
Old 17-08-2012, 03:00 PM   #53
anonymous69
Senior Member

anonymous69 is on a distinguished road

Sammir nije Damir jedino ako ce Samira Baraća zvat pocela je hajka, Mamic ga hvali sto je doso gledat "repku", novinari pripremaju teren, pokrenula se lokomotiva, nadam se da cemo mi u nedjelju zaustavit jednu Lokomotivu, a da ce navijaci dat svoje misljenje o Sammiru i njegovom pozivanju. Mamic je potjerao publiku s Dinama i sada oce potjerat publiku s "repke", a tako i treba sve su to mucka dubrad, huligani koji zele stetu hrvatskoj reprezentaciji, hrvatskom narodu, hrvatskoj državi, a Veliki vodja ce nas izvesti na pravi put.
anonymous69 is offline   Reply With Quote
Old 17-08-2012, 03:10 PM   #54
Švabo
deutschtürke

Švabo's Avatar

Švabo has a little shameless behaviour in the past

reka sam da neću otić, pa sam opet otiša i na Švicarsku....... Tužno je sve ovo iskreno, tužno......

Gadljiva je ova situacija više u ovom prokletom HNS-u kojima želim svima da im se sruši ona Rusanova na glavu, ali opet, gadi mi se više da smo i mi svi skupa postali rezignirani....

Bilo je odvratnih uprava u upravi Hajduka, bilo je mafijaša, lopova, kriminalaca, ubojica, tajkuna i svega, a Torcida nikad nije popustila i rekla zbogom Hajduče, nego evo vidimo, došli smo na neki nadam se napokon pravi put.....

Navijači su to napravili, jedino mi svi skupa, jer inače, da je po njihovom, Hajduk bi bija ko zna di.....

Ista stvar je s tom reprezentacijom, pa meni dođe plakat kad vidim ovu stoku ala Štimac i Mamić da su nam ovo napravili od reprezentacije koju smo svi skupa volili i tretirali je ko svetinju

Ali opet, jel to razlog da svi dignemo ruke?

I ja sam sam sebi reka da za mene ne postoji onog trenutka ako Sammir uđe u kadar reprezentacije, ali kad promislim, ko je uopće jebeni Zdravko Mamić, da bi bija iznad naše svetinje a to je reprezentacija Hrvatske, ne jebenog uzbekistana ili nekog kurca?

Pitanje je samo sredstava, i zato vidit opet nekakve tuče između BBB-a i Torcide je stvarno patetično, ako znamo da su se sva govna skupila u istu jazbinu.... Pa mogu li se onda jebemu mater više skupit i svi navijači, vi navijačke skupine pod jednu kapu, i svi skupa doć na sjever i pokazat šta misle o ovim ciganima?

Tužno je meni ka Splićaninu bilo vidit da ekipa Zrinjskog iz Mostara vodi navijanje na sjeverozapadu, dok istodobno Ultrasi i Torcida raštrkani u grupicama side i svakih 20 minuta zaviču.....

Dok je takva situacija s navijačima, gazit će nas ovi lopovski cigani, i reprezentacija će nam ličit na šta će ličit, ali se ja amo nadam da ovaj ušmrkani klaun neće uspit ljudima zgadit reprezentaciju ka šta je napravija Dinamu iako je na jebeno dobrom putu da napravi isto, a to sam vidija na ovoj utakmici sad u Splitu, jer ljudi više ne žele doć na tu reprezentaciju, ja prvi neću tit ako ubaci ovog prokletog Damira, ali ponavljam, je li to rješenje, kapitulacija od Zdravka Mamića?

Zato ljudi, amo neke samosvjesti, svi zajedno, kada mogu oni za isti štap kriminalci, možemo i mi....
Švabo is offline   Reply With Quote
Old 17-08-2012, 03:51 PM   #55
Bobika
Krešo

Bobika's Avatar

Bobika will become famous soon enough

Quote:
Ćiro je govno populisticko od kojeg je Stimac i preuzeo umijece prevrtljivosti. Staro gundjalo bi klececi uletija u supak Mamicu da ga pozove. A pozvao bi ga da neki QA Ciro ikome vise predstavlja...

Da si to napisao na "fejsu" psihijatrio bi ti dao "lajk". Ajde, daj mu da te nađe na fejsu,nemoj ga zajebaavat.
Inače, slažem se s ovime što si napisao za Sammira i dodajem pitanje:
-Tko je Sammir da na utakmici reprezentacije u kojoj savez slavi 100 godina sjedi u svečanoj loži???????
Old 17-08-2012, 04:38 PM   #56
Grizli Adams
Senior Member

Grizli Adams's Avatar

Grizli Adams is on a distinguished road

Quote:
Sve si objasnio...

Maminjo nije zvao Ciru za izbornika, jer mu stari nema vise sta "dati", a sa Igorom se za "sekund" dogovorio, podjelili su kolac (Maminju naravno lavovski dio), Stico je dao ruku da bez ikakvih problema prodje "perestrojka" u savezu, novi su izabrani jednoglasno, "izbaceni" su vraceni (ne svi, samo oni koji su "progledali"), sve divno i krasno, fotelje se u svim smjerovima djele kako treba, malo dobivaju Sticini suborci (Kulusic, Vidjak), podjelila se i pomocnicka mjesta, Sinovcic delegirao svoga, Maminjo svoga Kjurcica.... RAJ NA ZEMLJI

Sammir?
Sammir nije nikakav problem, problem je sto je Mamic od reprezentacije inapravio svoju prciju koja mu sluzi za preprodaju vlastitih igraca, pa i onih naturaliziranih, problem je sto je za izbornika instaliran "parazit" Stimac.... kad se ti problemi (jednom) rijese onda vise nece biti slucajeva Sammir...
Old 17-08-2012, 07:53 PM   #57
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

monkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the rough

totalno je neprimjereno ljudskim standardima kako izgleda ova slika..ali...btw. ovo je zdravkov citat...
Attached Images

monkul is offline   Reply With Quote
Old 23-08-2012, 12:18 PM   #58
baRBa
hAJMOOOOOOOO

baRBa's Avatar

Radosevic pozvan u reprezentaciju.

Ne znam sta bi reka...
Old 23-08-2012, 12:25 PM   #59
makaranin
Senior Member

makaranin is on a distinguished road

nije još to to. ovo je po meni čisto ulizivanje nakon što je onako javno vidio šta dalmacija misli o njemu
makaranin is offline   Reply With Quote
Old 23-08-2012, 12:31 PM   #60
baRBa
hAJMOOOOOOOO

baRBa's Avatar

Malome ce dobro doc. Ali nije dobro da nam opet ekipa nije na okupu.
Jedni sta je dobro da ako U-21 igra ne gnjili sa njima...
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules