![]() |
![]() |
#41 |
Šta da?
![]() |
![]()
dragi ivane rekao sam ti da ne provociraš..
Lažna propaganda novinarskih lica,servirana od strane domacih izdajica,pokvaren sistem i "legende kluba" što prodaju čast za šaku kuna,već više od stolječa ništa novo,prošli smo gore,proći će i ovo. SAD ILI NIKAD,ZA VELIKI HAJDUK! |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
Egotrip je odradio svoje pa je TikaTaka morao razjebat sve kako bi dokazao da je Bilić debil , a on genije. Rezultat je toliko loša igra , teška naiva i razbijanje koje je da se ne lažemo moglo biti puno gore. Iskreno ja se ne sjećam kad je netko ovako razbio Hrvatsku. A čini mi se i da kroz cijele prošle , loše , kvalifikacije protivnici ukupno nisu stvorili ovoliko prilika k`o Švicarci sinoć. Prijateljska , neprijateljska ... to s ovim nema veze. Uostalom u zadnjih 5 godina gledajući prijateljske Hrvatska ima 11-7-2. Tko misli da je uzrok ovom prijateljska utakmica , a ne Igor Štimac taj je u žešćoj zabludi. P.S I Hrvati i Srbi na SP neće sigurno ... a lako moguće da neće ni jedni ni drugi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
![]() ![]() Nadam se da ce covjeku posteno isplatiti honorar ![]() btw Onakvu dernjavu trenera sam zadnji put cuo na utakmici 5.HNL izmedju Trogira i Vrlike ![]()
![]() |
![]() |
#44 |
Senior Member
![]() |
![]()
A dobro sad ... za to je zaslužna i vatrena atmosfera prepunog Poljuda.
Bitno da je predsjednik zadovoljan ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Šta da?
![]() |
![]()
Lažna propaganda novinarskih lica,servirana od strane domacih izdajica,pokvaren sistem i "legende kluba" što prodaju čast za šaku kuna,već više od stolječa ništa novo,prošli smo gore,proći će i ovo. SAD ILI NIKAD,ZA VELIKI HAJDUK! |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Senior Member
![]() |
![]()
Evo spasitelja !
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
hAJMOOOOOOOO
![]() ![]() ![]() |
![]()
Bez pinezi i rišpeta rodilo se dite puka iz jubavi, iz dišpeta Kontra mraku, kontra sili nareslo je ka iz vode i trkalo do slobode Priko ognja, priko žica on je gubi, on je tuka, njegova smo svi mi dica Isti tvrdi kruv smo jili, znači nam on puno više nego ća u foje piše Sve prohodi, sve ne staje, svaka radost, svaka muka, život svakom svoje daje Svi bi možda drugo bili ma u jednom svak se slaže od Hajduka nima draže |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Senior Member
![]() |
![]()
Kakav je da je taj Ciro, ali ovo je istina:
- Svi će se sada nakon utakmice okomiti na Štimca, a ne gledaju prema pravom uzroku hrvatske nesreće. Glavni šef je Zdravko Mamić, zajedno s onim šupkom ministrom Jovanovićem, koji je dopustio da Mamić zavlada hrvatskim nogometom. Poslao je pomoćnika Skansija da sve to dopusti. http://www.dalmacijanews.com/Nogomet...-proslavu.aspx |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Senior Member
![]() |
![]()
Pa kak ce repka dobit bez Sammira, Vrsaljka, Luča, a s ovim tovarima Maločom i Vukušićem, još ovaj razbojnik na klupi koji je štel našeg Velikog vođu spizdit
![]() ![]() Ne mogu reć da mi je drago, ipak je to moja domovina i išo sam na tri zadnja velika natjecanja i mnoge utakmice, ali ipak ima Boga i on sve vidi. A Štimac će ovdje totalno popušit kitu jer će ga se Maminjo riješit za sva vremena. |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
hAJMOOOOOOOO
![]() ![]() ![]() |
![]()
Ćiro je govno populisticko od kojeg je Stimac i preuzeo umijece prevrtljivosti. Staro gundjalo bi klececi uletija u supak Mamicu da ga pozove. A pozvao bi ga da neki QA Ciro ikome vise predstavlja...
Onog dana kad Sammir zaigra u kockastom dresu tog dana prestaje moj ikakav interes za nesto sta bi nam svima trebalo bit ponos...
Bez pinezi i rišpeta rodilo se dite puka iz jubavi, iz dišpeta Kontra mraku, kontra sili nareslo je ka iz vode i trkalo do slobode Priko ognja, priko žica on je gubi, on je tuka, njegova smo svi mi dica Isti tvrdi kruv smo jili, znači nam on puno više nego ća u foje piše Sve prohodi, sve ne staje, svaka radost, svaka muka, život svakom svoje daje Svi bi možda drugo bili ma u jednom svak se slaže od Hajduka nima draže |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
http://sportske.jutarnji.hr/modric-i...miru-/1048136/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Senior Member
![]() |
![]()
Ako je ko bija na Švicarskoj (u gradu) molija bi da me nafiluje podacima.Na pm,naravno.
![]() |
#53 |
Senior Member
![]() |
![]()
Sammir nije Damir
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
deutschtürke
![]() |
![]()
reka sam da neću otić, pa sam opet otiša i na Švicarsku....... Tužno je sve ovo iskreno, tužno......
Gadljiva je ova situacija više u ovom prokletom HNS-u kojima želim svima da im se sruši ona Rusanova na glavu, ali opet, gadi mi se više da smo i mi svi skupa postali rezignirani.... Bilo je odvratnih uprava u upravi Hajduka, bilo je mafijaša, lopova, kriminalaca, ubojica, tajkuna i svega, a Torcida nikad nije popustila i rekla zbogom Hajduče, nego evo vidimo, došli smo na neki nadam se napokon pravi put..... Navijači su to napravili, jedino mi svi skupa, jer inače, da je po njihovom, Hajduk bi bija ko zna di..... Ista stvar je s tom reprezentacijom, pa meni dođe plakat kad vidim ovu stoku ala Štimac i Mamić da su nam ovo napravili od reprezentacije koju smo svi skupa volili i tretirali je ko svetinju Ali opet, jel to razlog da svi dignemo ruke? I ja sam sam sebi reka da za mene ne postoji onog trenutka ako Sammir uđe u kadar reprezentacije, ali kad promislim, ko je uopće jebeni Zdravko Mamić, da bi bija iznad naše svetinje a to je reprezentacija Hrvatske, ne jebenog uzbekistana ili nekog kurca? Pitanje je samo sredstava, i zato vidit opet nekakve tuče između BBB-a i Torcide je stvarno patetično, ako znamo da su se sva govna skupila u istu jazbinu.... Pa mogu li se onda jebemu mater više skupit i svi navijači, vi navijačke skupine pod jednu kapu, i svi skupa doć na sjever i pokazat šta misle o ovim ciganima? Tužno je meni ka Splićaninu bilo vidit da ekipa Zrinjskog iz Mostara vodi navijanje na sjeverozapadu, dok istodobno Ultrasi i Torcida raštrkani u grupicama side i svakih 20 minuta zaviču..... Dok je takva situacija s navijačima, gazit će nas ovi lopovski cigani, i reprezentacija će nam ličit na šta će ličit, ali se ja amo nadam da ovaj ušmrkani klaun neće uspit ljudima zgadit reprezentaciju ka šta je napravija Dinamu iako je na jebeno dobrom putu da napravi isto, a to sam vidija na ovoj utakmici sad u Splitu, jer ljudi više ne žele doć na tu reprezentaciju, ja prvi neću tit ako ubaci ovog prokletog Damira, ali ponavljam, je li to rješenje, kapitulacija od Zdravka Mamića? Zato ljudi, amo neke samosvjesti, svi zajedno, kada mogu oni za isti štap kriminalci, možemo i mi.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Krešo
![]() |
![]() Quote:
Inače, slažem se s ovime što si napisao za Sammira i dodajem pitanje: -Tko je Sammir da na utakmici reprezentacije u kojoj savez slavi 100 godina sjedi u svečanoj loži???????
![]() |
![]() |
#56 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
Maminjo nije zvao Ciru za izbornika, jer mu stari nema vise sta "dati", a sa Igorom se za "sekund" dogovorio, podjelili su kolac (Maminju naravno lavovski dio), Stico je dao ruku da bez ikakvih problema prodje "perestrojka" u savezu, novi su izabrani jednoglasno, "izbaceni" su vraceni (ne svi, samo oni koji su "progledali"), sve divno i krasno, fotelje se u svim smjerovima djele kako treba, malo dobivaju Sticini suborci (Kulusic, Vidjak), podjelila se i pomocnicka mjesta, Sinovcic delegirao svoga, Maminjo svoga Kjurcica.... RAJ NA ZEMLJI Sammir? Sammir nije nikakav problem, problem je sto je Mamic od reprezentacije inapravio svoju prciju koja mu sluzi za preprodaju vlastitih igraca, pa i onih naturaliziranih, problem je sto je za izbornika instaliran "parazit" Stimac.... kad se ti problemi (jednom) rijese onda vise nece biti slucajeva Sammir...
![]() |
![]() |
#57 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
totalno je neprimjereno ljudskim standardima kako izgleda ova slika..ali...btw. ovo je zdravkov citat...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
hAJMOOOOOOOO
![]() ![]() ![]() |
![]()
Radosevic pozvan u reprezentaciju.
Ne znam sta bi reka...
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Senior Member
![]() |
![]()
nije još to to. ovo je po meni čisto ulizivanje nakon što je onako javno vidio šta dalmacija misli o njemu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
hAJMOOOOOOOO
![]() ![]() ![]() |
![]()
Malome ce dobro doc. Ali nije dobro da nam opet ekipa nije na okupu.
Jedni sta je dobro da ako U-21 igra ne gnjili sa njima...
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|