[www.hnkhajduk.com] - Neslužbeni forum HNK Hajduka  

Go Back   [www.hnkhajduk.com] - Neslužbeni forum HNK Hajduka > Hajduk OnLine forumi > Hrvatski sport

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 10-10-2011, 01:26 PM   #41
drugi
Bez trećeg

drugi's Avatar

drugi will become famous soon enoughdrugi will become famous soon enough

Quote:
Originally Posted by Bukowski View Post
Da dodam:Svaka čast Petranoviću,meni uz Rivettija jedini drag novinar.E,de zamislite da se Igor sve dogovori s govnarom,i onda na predstavljanju kaže nešto u stilu,"Meni je žao gospodo,iako mislim da bi reprezentaciju uspio plasirati na EP,moram odbiti funkciju,naime,ja sam čovjek od riječi,i želim ozdravljenje ovom sportu,a to dok su gospoda Mamić,Marković i Širić na čelnim pozicijama nije moguće.Za postati izbornikom,morao sam Mamiću dati obećanje da ću nastavit s praksom guranja Dinamovih igrača.Moram se povuć,gospodo novinari,državni tužitelji,javnosti,krajnje je vrijeme da se okrenemo u pravom smjeru,jer nogomet nam je mrtav."
Šta mislite,bili se šta izrodilo iz toga?
Ne znan jebate,mene bi kupija lol,KAD ĆE SE VIŠE NAĆ NORMALNIH LJUDI?!?!???????
E da to napravi, ja bi prvi reka svaka čast, iako ga mrzin ajme. Al kolka je vjerovatnost da će to napravit?
Po meni jedina mogućnost da dođe do svađe je da Štimac npr od Mamića traži 5% od transfera, a ovaj ga odjebe. E sad, tu dolazimo do najvećeg problema. Sigurno Štimac nebi izaša s ovon pričon u novine, nego bi iša s ovon tvojon pričon. I osvojia bi dosta ljudi, a to šta je veći smrad tu ispa od Mamića, javnost opće nebi znala.
Old 10-10-2011, 02:01 PM   #42
Mauser
Senior Member

Mauser is on a distinguished road

boysi u pireju noc prije a brace srba i grka nigdje.

Old 10-10-2011, 03:27 PM   #43
Torcida Kr
Senior Member

Torcida Kr's Avatar

Torcida Kr is on a distinguished road

Stanje u reprezentaciji je samo ogledalo cjelokupnog stanja u hrvatskom nogometu. Pa je li vama normalno da o statusu izbornika nacionalne reprezentacije odlučuje prvi čovjek jednog kluba, koji je ujedno osumnjičen za razne kriminalne radnje!? Istina je da mi, kako Štimac kaže, od Eura 2008. nismo odigrali pravu utakmicu protiv jačeg protivnika (osim možda pobjede u Bjelorusiji u prošlim kvalifikacijama) i istina je da Bilić od tog prvenstva više ne vodi ekipu kako triba, ali ne može mi niko reć da bi Štimac bija dobro rješenje za novog izbornika. On i Mamić se nikako ne mrze, oni se čini mi se samo dobro razumiju. Kako san negdje čuja, OD RAZBOJNIKA (Nećeš razbojniče jedan!) DO IZBORNIKA.
Torcida Kr is offline   Reply With Quote
Old 10-10-2011, 05:24 PM   #44
baRBa
hAJMOOOOOOOO

baRBa's Avatar

baRBa is a jewel in the roughbaRBa is a jewel in the roughbaRBa is a jewel in the rough

Štimac sve demantira u Hrvatska uživo.
Isti tvrdi kruv smo jili, znači nam on puno više nego ća u foje piše
Sve prohodi, sve ne staje, svaka radost, svaka muka, život svakom svoje daje
Svi bi možda drugo bili ma u jednom svak se slaže od Hajduka nima draže
baRBa is offline   Reply With Quote
Old 10-10-2011, 05:32 PM   #45
Bodul
Mladen Grdović

Bodul's Avatar

Bodul has a spectacular aura aboutBodul has a spectacular aura about

gledam U21 ekipu i ono koji qrac ... od 23 pozvana igraca 11 je iz "bratskih" klubova ... danas protiv Estonije 8 "hajducko-dinamovih" igraca u prvih 11 plus 2 sta su usla ... OK neki sigurno zasluzuju dres mlade reprezentacije ali di su npr. Sovsic iz Zagreba, Saric iz Inkera, Celjak iz Sampdorie, Ozobic iz Spartaka, pa Tesija i Rebic iz Splita, a pogotovo Pamic iz Duisburga i Culina iz Rijeke ...

po ko zna koji put cu ponovit "... delegacija Hajduka je u Rusanovoj muški nastupila i argumentirao pokazala da znaju odakle „vitar“ puše. Ali i da više neće trpjeti ni dozvoliti da ih oni koji upravljaju tim „vitrom“ stalno ostavljaju na „propuhu“."

... trpili smo svakakve, ali ovi sta trenutno "vladaju" su stvarno dotakli dno ... svako malo se pokaze koji put su Males i ekipa izabrali
Old 10-10-2011, 06:23 PM   #46
optimist
Senior Member

optimist's Avatar

optimist is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by Bodul View Post
gledam U21 ekipu i ono koji qrac ... od 23 pozvana igraca 11 je iz "bratskih" klubova ... danas protiv Estonije 8 "hajducko-dinamovih" igraca u prvih 11 plus 2 sta su usla ... OK neki sigurno zasluzuju dres mlade reprezentacije ali di su npr. Sovsic iz Zagreba, Saric iz Inkera, Celjak iz Sampdorie, Ozobic iz Spartaka, pa Tesija i Rebic iz Splita, a pogotovo Pamic iz Duisburga i Culina iz Rijeke ...

po ko zna koji put cu ponovit "... delegacija Hajduka je u Rusanovoj muški nastupila i argumentirao pokazala da znaju odakle „vitar“ puše. Ali i da više neće trpjeti ni dozvoliti da ih oni koji upravljaju tim „vitrom“ stalno ostavljaju na „propuhu“."

... trpili smo svakakve, ali ovi sta trenutno "vladaju" su stvarno dotakli dno ... svako malo se pokaze koji put su Males i ekipa izabrali
šovšić je bosanac

biće lakši
optimist is offline   Reply With Quote
Old 10-10-2011, 06:52 PM   #47
Bodul
Mladen Grdović

Bodul's Avatar

Quote:
Originally Posted by optimist View Post
šovšić je bosanac
bosanac je apsolutni vladar hrvatskog nogometa, bosanac je i predsjednik HNSa, bosanac je i izbornik U21 reprezentacije ... cinjenica da su bosanci nikoga od njih nije sprijecila da obavlja svoju funkciju u Hrvatskoj ... isto vridi i za Sovsica koji je bez obzira sto je bosanac potencijalni U21 reprezentativac koji uostalom vec i ima jedan nastup za istu
Old 10-10-2011, 07:18 PM   #48
Bodul
Mladen Grdović

Bodul's Avatar

inace igrac koji definitivno zasluzuje plus i koji ce virujem kroz koju godinu igrat i za Bilic Boyse je ovaj Paurevic iz Dortmunda ... tio sam napisat neku pametnu kako bi ga Hajduk triba probat dovest s obzirom da igra u drugoj momcadi Dortmunda al onda sma procita da je momak vec isa na pripreme sa prvom momcadi i da ga trazi Furth koji je prvi u drugoj njemackoj ligi ka i neki bundesligasi ... tako da proso voz
Old 10-10-2011, 07:25 PM   #49
optimist
Senior Member

optimist's Avatar

optimist is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by baRBa View Post
Štimac sve demantira u Hrvatska uživo.
http://www.hrt.hr/index.php?id=37&tx_ttnews[tt_news]=133438&tx_ttnews[backPid]=34&cHash=23dec4bcfe
optimist is offline   Reply With Quote
Old 10-10-2011, 11:01 PM   #50
HSTZ
Senior Member

HSTZ's Avatar

HSTZ is on a distinguished road

http://www.index.hr/sport/clanak/sti...t-/576509.aspx

odjebite obojica
HSTZ is offline   Reply With Quote
Old 10-10-2011, 11:27 PM   #51
drugi
Bez trećeg

drugi's Avatar

drugi will become famous soon enoughdrugi will become famous soon enough

Quote:
Originally Posted by HSTZ View Post
Neću ni uć u članak, ali pretpostavljan da se sad obojica pomalo ograđuju. Vidija san po ostalin portalima. Nakon prvih izjava, očito se nisu mogli dogovorit oko nečega, pa sad pomalo ovaj oće ostavit Bilića, ovaj neće tu dok se ne riješe neke stvari.
Ostavljaju sebi još prostor za manevar, ne seru direktno jedan protiv drugog, dok god postoji opcija da se dogovore. Kad se ta opcija ostvari ili propadne, "naš" Igor će bit izbornik ili će opet počet rat između njih dvojice.

Volija bi ipak ovu prvu opciju, čisto da ne čujen od panjeva kako se Igor opet suprostavija Mamiću, kako nan on triba u Hajduku itd itd...
Old 10-10-2011, 11:50 PM   #52
HSTZ
Senior Member

HSTZ's Avatar

HSTZ is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by drugi View Post
Neću ni uć u članak, ali pretpostavljan da se sad obojica pomalo ograđuju. Vidija san po ostalin portalima. Nakon prvih izjava, očito se nisu mogli dogovorit oko nečega, pa sad pomalo ovaj oće ostavit Bilića, ovaj neće tu dok se ne riješe neke stvari.
Ostavljaju sebi još prostor za manevar, ne seru direktno jedan protiv drugog, dok god postoji opcija da se dogovore. Kad se ta opcija ostvari ili propadne, "naš" Igor će bit izbornik ili će opet počet rat između njih dvojice.

Volija bi ipak ovu prvu opciju, čisto da ne čujen od panjeva kako se Igor opet suprostavija Mamiću, kako nan on triba u Hajduku itd itd...
upravo to. ograđuju se od svega, maminjo zadržava bilića, pod uvjetom da se plasira na euro, a štico je tu prisutan, mudro šuti i čeka svoju šansu, tj obojica čekaju da bilić zajebe, u slučaju da se i plasira na euro, samo je pitanje vremena kada će ga smjenit. eventualno da izvučemo nekog jakog protivnika, i da na euru napravimo rezultat, mada uz ovakve predstave naše repke to spada u sferu znanstvene fanstastike. sve u svemu, ja sam i dalje za jurčića na izborničkoj funkciji
HSTZ is offline   Reply With Quote
Old 11-10-2011, 08:33 AM   #53
suzanaoko
dektiva

suzanaoko's Avatar

suzanaoko has a spectacular aura aboutsuzanaoko has a spectacular aura about
Send a message via AIM to suzanaoko

vratio se kolega iz Grčke u šoku, ne može virovt da se onako nešto događa i gotovo mirno promatra.
kako sam bio na utakmici AEK-Hajduk malo sam ga pripremio na moguće scenarije i reakcije i da se ne čudi ako je to tako.
koliko god ga priprema nije opet moga doć sebi.

po meni tamo je policija skroz nebitna šta se tiče izgreda (tu i tamo vizualno stoje, ali rekacije nikakve).
ja sam na utakmici AEK-Hajduk uočio, za vrime raketiranja navijača Hajduka, da puno veći utjecaj imaju pojedini funkcioneri iz kluba.
naime, za vrime tog raketiranja, delegat i povjerenik za sigurnost UEFA su došli na tartan i nervozno promatrali situaciju na tribini jer je sve skupa prijetilo da se nekoga ozbiljno ozljedi, a bila je izgledna i totalna eskalacija sukoba, da bi uz njih uočio jednog iz AEK-a kako na mobitel razgovara vrlo intenzivno, nije prošlo par minuta ona grupa koja je raketirala se povukla sa tribine.
može sve skupa biti plod moje mašte, ali i ona preporuka iz kluba da ne dolaze u St radi moguće ugroze njihove sigurnosti je urodila reakcijom, a ta preporuka nema veze sa životom.
jer kad sad čitam ove priče iz Grčke kako je ova grupa sa kacigama i tko zna sve čime ušla na tribinu očigledno imaju suport struktura kluba i redarske službe, a to je SRAMOTNO, ponižavajuće za gostujuće navijače i njihovu SIGURNOST.
kome se to tamo dodvorava UEFA i sl. institucije.
šta se čeka? da netko pogine.
Old 11-10-2011, 12:46 PM   #54
Mrky
Senior Member

Mrky's Avatar

Mrky is on a distinguished road

Pozdrav svima,

bija sam u Grčkoj, naravno sve vidija doživija. Grad Atena osim akropole(ulaznica 12 Ojra) i muzeja nove akropole ništa nema pružit turistima i posjetiteljima. Ali zato ima šporke ulice, pune smeća i svega trulog, kurvi, svodnika, dilera, narkomana itd.

Utakmica grčka tragedija u režiji braće Dalton, Markana od Bosne, Srebrnog, Bilića i bezveznjaka u kockastom. Ne sićam se da san se poslije ijedne utakmice osjećao jadnije i ispuhanije. Možda se jedino PAO 95. može mirit sa tim. Žalosno i istinito. Savez je 0; privatni biznis par osoba kojima pomažu Uvik vjerni.
Što se tiče događanja na utakmici, nakon 5-10. minuta dobrog navijanja stižu gosti iz Srbije i domaćini iz Atene i počinju bacat topovske i Molotovljev koktel. Ekipa sa tribine odgovara stolicama i priručnim sredstvima. Redari sa akreditacijama nam se rugaju i smiju kako su pustili te famozne huligane, koji se kasnije pojavljuju na istočnoj tribini skupa sa Grcima.
Bitno je naglasiti da momku sa tribine iz Crikvenice od topovskog udara je ozlijeđena ruka. Kad su novinari u loži pitali Markana što je sa navijačem...On kaže Ma jel?? Zar se to dogodilo?? Totalna nebriga HNS-a i institucija za te ljude. Da ne kažem da je na tribini bilo žena i dice.

Cirkus Kolorado se nastavlja...
Old 11-10-2011, 07:42 PM   #55
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

monkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the rough

sve 5..
gruzija vodi, mi u prvih pol ure ne možemo dat gol..stručni stožer radi prinudnu izmjenu nakon pol ure, zbog ozlijede ide van ćorluka - pitam se pitam....nije li ćorluka izaša vani u grčkoj zbog ozlijede??? i nakon par dana odma spreman sto posto??? ili je kriva procjena stručnog stožera...kako vrijeme bude odmicalo sve će jasnije ćuti se žvižduci i sva nevolja hrvatske reprezentacije..
uzgred budi rečeno tj. pitano, kakav je moral htv-a ako igora štimca stavlja za sukomentatora a znajući da mu je hns udario suspenziju?? - znam da to nema nikakve veze jedno sa drugim, al ipak, zar ne????

inače mandžukić je u prvoj postavi..... i to je najbolje od napadaca što hrvatska može ponudit??????
monkul is offline   Reply With Quote
Old 11-10-2011, 09:17 PM   #56
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

monkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the rough

NAKON pobjede Hrvatske protiv Latvije novinarima se obratio Zdravko Mamić.

"Ovo je bila najbolja utakmica Hrvatske u ovim kvalifikacijama. Veliki sam optimist, zasigurno idemo na Euro, ali nažalost kroz baraž. Mi smo svoj posao ovdje napravili. Nažalost, kompromitirali smo se u Grčkoj, no danas se potvrdilo da u hrvatskoj reprezentaciji mogu igrati samo igrači koji su u takmičarskoj formi. A taj "Raketa" je danas stvarno bio raketa, prolazio je kao da je sam na terenu, vidjeli ste i Perišića, a sa Sammirom i Badeljem možemo biti prvaci Europe", rekao je Mamić....

odjebite svi skupa zajedno s mamićem, bandićem, štimcem, kerumom, hateveom i novom....
Old 11-10-2011, 09:29 PM   #57
Hajdukovac-RI
Senior Member

Hajdukovac-RI's Avatar

Hajdukovac-RI is on a distinguished road

Sa Sammirom i Badeljom možemo do polufinala Eura, ali sa Vrsaljkom još možemo biti prvaci Europe
Old 11-10-2011, 09:57 PM   #58
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

Quote:
Originally Posted by monkul View Post
NAKON pobjede Hrvatske protiv Latvije novinarima se obratio Zdravko Mamić.

"Ovo je bila najbolja utakmica Hrvatske u ovim kvalifikacijama. Veliki sam optimist, zasigurno idemo na Euro, ali nažalost kroz baraž. Mi smo svoj posao ovdje napravili. Nažalost, kompromitirali smo se u Grčkoj, no danas se potvrdilo da u hrvatskoj reprezentaciji mogu igrati samo igrači koji su u takmičarskoj formi. A taj "Raketa" je danas stvarno bio raketa, prolazio je kao da je sam na terenu, vidjeli ste i Perišića, a sa Sammirom i Badeljem možemo biti prvaci Europe", rekao je Mamić....

odjebite svi skupa zajedno s mamićem, bandićem, štimcem, kerumom, hateveom i novom....
blue fun shop
Attached Images

Old 11-10-2011, 10:01 PM   #59
Bodul
Mladen Grdović

Bodul's Avatar

"Sjednicu IO održat ćemo ovdje na stadionu. Samo je jedna točka dnevnog reda - idemo li na Euro zajedno u ovom sastavu? Naravno da idemo, sto posto smo zajedno".

Nekoliko minuta kasnije Mamić je po navici koju ima iz Dinama, sišao u svlačionicu s igračima, vjerojatno kako bi im otkrio kako će ih i dalje voditi dosadašnji izbornik.

RVA-TSKA RVA-TSKA RVA-TSKA
Old 11-10-2011, 10:03 PM   #60
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

biliću da bi bar malo vratio nećega što se zove povjerenje javnosti kako bi lijepo odjeknulo da si sad odmah nakon šta si saznao da se mamić raspištoljio izjavama i guranjem svojih igraća, - da si reka javno: neće meni nitko naturati koga ću pozvati u reprezentaciju pogotovo ne netko iz vrha hrvatskog nogometa kome to nije posao...al ne, ti si sve više NJEGOV IGRAĆ, isto ka šta maleš s osmijehom se raduje i pruža ruke braći dalton....
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules