[www.hnkhajduk.com] - Neslužbeni forum HNK Hajduka  

Go Back   [www.hnkhajduk.com] - Neslužbeni forum HNK Hajduka > Hajduk OnLine forumi > Hrvatski sport

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 26-10-2011, 03:22 PM   #21
optimist
Senior Member

optimist's Avatar

optimist is on a distinguished road

samo zato što i igraju protiv turaka navijam za hrvatsko u svakom drugom slučaju ne
optimist is offline   Reply With Quote
Old 26-10-2011, 04:54 PM   #22
svabo87
Slavonijo, tko te nije volio

svabo87's Avatar

svabo87 is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by psihijatrija View Post
Ni ja ne volim makrovica,mamica,srebrica i ostalu bandu iz hns-a,gadi mi se cijela ta organizacija,gadi mi s zapostavljane Splita i ostalih Hr gradova kad je reprezentacija u pitanju,ali jos mi se vise gade izjave tip: navijt cu za tursku. Iz svih navedenih razloga i jos puno vise toga jasn lo mi je da netko nece gledat tu utakmicu sa nekim zanimanjem,i ja sam medju takvima,ali brate mil da netko moze javno podrzat jeben le balije nikako mi nije jasno. Neznam mene bi bilo sram...
X
ja ni protiv Srba necu toliko navijati za nasu reprezentaciju kao protiv Turaka...
Jer ja zivim u Njemackoj, i vi neznate sta bi ovdje sve bilo ako Turci prodju...
Necu sad nista ruzno protiv Turaka reci , jer imam dosta turski prijatelja ( osobno me boli k... koje nacionalost ili vjere neki covijek ima ako ima dobar karakter ) koji su bili maksimalno fer prema meni nakon tog nesretnog poraza 2008 ( znali su koliko me ta utakmica dotukla, pa je nikad nisu spomenuli kad sam ja bio u blizini) ali onda ima i onaj drugi dio koji su divljali po gradu, provocirali i trazili nerede i bas zbog njih ocu da ih gazimo kao nikoga prije.
Ali cisto sumnjam da cemo proci, igra nam je za k.... i imamo trener koji pojma nema tako da ja mislim da ce Turci proci....
svabo87 is offline   Reply With Quote
Old 26-10-2011, 06:00 PM   #23
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

monkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the rough

Quote:
Originally Posted by Bukowski View Post
Fixed 4 the truth.
samo si zajeba onaj pasus : " gledam Tv" jer ja to ne gledam.....reka sam da ću na lignje. AMEN. sve drugo može proć..
monkul is offline   Reply With Quote
Old 26-10-2011, 06:03 PM   #24
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

monkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the rough

Quote:
Ni ja ne volim makrovica,mamica,srebrica i ostalu bandu iz hns-a,gadi mi se cijela ta organizacija,gadi mi s zapostavljane Splita i ostalih Hr gradova kad je reprezentacija u pitanju,ali jos mi se vise gade izjave tip: navijt cu za tursku. Iz svih navedenih razloga i jos puno vise toga jasn lo mi je da netko nece gledat tu utakmicu sa nekim zanimanjem,i ja sam medju takvima,ali brate mil da netko moze javno podrzat jeben le balije nikako mi nije jasno. Neznam mene bi bilo sram...
ma ne virujen da je netko baš reka: navijat ću za turčine...mislim, stvarno - sve dolazi u obzir al navijat za tursku, ma da i nose najboljeg turskog hašiša ne bi me kupili...mislim da je razlika između navijat za tursku i biti indiferentan..
Old 26-10-2011, 06:27 PM   #25
Bukowski
Senior Member

Bukowski's Avatar

Bukowski will become famous soon enough

Quote:
,ali brate mil da netko moze javno podrzat jeben le balije nikako mi nije jasno. Neznam mene bi bilo sram...
I mene bi bilo sram.I zato neću navijat za Tursku,nego ću navijat protiv Hrvatske.
BTW,kad smo kod Turaka i liganja,u Austriji,s Turskom,prije utakmice ovaj moj se napija ka guzica i cili dan skandira:
"Turci-kurci senca kalamar!!!"
(ako ko ne bere senca znači bez,dakle radi se o onim "lignjama iza džamije")
Old 26-10-2011, 06:48 PM   #26
jerkovac
Senior Member

jerkovac's Avatar

jerkovac is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by Mrky View Post
usti boga koja ženska
Old 26-10-2011, 06:55 PM   #27
psihijatrija
Šta da?

psihijatrija's Avatar

psihijatrija will become famous soon enough

Quote:
Originally Posted by monkul View Post
ma ne virujen da je netko baš reka: navijat ću za turčine...mislim, stvarno - sve dolazi u obzir al navijat za tursku, ma da i nose najboljeg turskog hašiša ne bi me kupili...mislim da je razlika između navijat za tursku i biti indiferentan..
Naravno da je razlika u tome i je bit svega.. ia ja cu bit indiferentan,ali sigurno necu navijat protiv Hrvatske ili za tursku.. jbg nmogu,niti cu ikad moci
Old 27-10-2011, 12:31 AM   #28
Mauser
Senior Member

Mauser is on a distinguished road

ja necu navijat ni za tursku ni za bilokoju drugu reprezentaciju jer mi to jednostavno nije i nemoze bit prirodno.
ali cu navijat za propast hrvatskog nogometa (kako kaze govnojed u slucaju neplasmana na EP) i propast ove nakupine olosa i smeca predvodjene maksimirskim sabanom koja se inace naziva "repka".
zelim da ja a i svi ostali budu postedjeni 6 mjeseci guranja raznih samira i slicnih i pranja novca preko nacionalne momcadi.
Old 27-10-2011, 12:37 AM   #29
HSTZ
Senior Member

HSTZ's Avatar

HSTZ is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by Mauser View Post
ja necu navijat ni za tursku ni za bilokoju drugu reprezentaciju jer mi to jednostavno nije i nemoze bit prirodno.
ali cu navijat za propast hrvatskog nogometa (kako kaze govnojed u slucaju neplasmana na EP) i propast ove nakupine olosa i smeca predvodjene maksimirskim sabanom koja se inace naziva "repka".
zelim da ja a i svi ostali budu postedjeni 6 mjeseci guranja raznih samira i slicnih i pranja novca preko nacionalne momcadi.
ovo boldano ti se neće dogodit sve dok je narkoman živ, a do tada će vjerojatno za repku zaigrat mnoge hrvatine(namjerno napisano malim slovom), i zgadit će nam ju za sva vremena.
HSTZ is offline   Reply With Quote
Old 27-10-2011, 12:41 AM   #30
Mauser
Senior Member

znam da nece.
sve vise ide prema situaciji iz rukometa da se gotovo izjednace nacionalna selekcija i jedan klub.
zato ja ovakvu hrvatsku ne smatram svojom reprezentacijom nit cu shodno tome navijat za nju.
Old 27-10-2011, 12:46 AM   #31
baRBa
hAJMOOOOOOOO

baRBa's Avatar

baRBa is a jewel in the roughbaRBa is a jewel in the roughbaRBa is a jewel in the rough

Psiho ne slazem se sa tvojim pogledom na situaciju i razlogom i samo me zanima jesi gleda rtl vijesti? Aaaaaaaaa

Sportski psiholog savjetuje Bilica (prvi savjet da ne misli na osvetu jer je to krivo, itd)

Uglavnom zove se Adnan, Anel ili nesto slicno
Jako skroz
Isti tvrdi kruv smo jili, znači nam on puno više nego ća u foje piše
Sve prohodi, sve ne staje, svaka radost, svaka muka, život svakom svoje daje
Svi bi možda drugo bili ma u jednom svak se slaže od Hajduka nima draže
baRBa is offline   Reply With Quote
Old 27-10-2011, 12:49 AM   #32
Mauser
Senior Member

najbolje bi bilo da zdravko povremeno udje u svlacionicu razbudit igrace
Old 27-10-2011, 01:07 AM   #33
baRBa
hAJMOOOOOOOO

baRBa's Avatar

baRBa is a jewel in the roughbaRBa is a jewel in the roughbaRBa is a jewel in the rough

Nista od zdravkovih motivacijskih ovaj put jerbo Samir je u krivoj svlacionici
Old 27-10-2011, 08:04 AM   #34
psihijatrija
Šta da?

psihijatrija's Avatar

psihijatrija will become famous soon enough

Quote:
Originally Posted by baRBa View Post
Psiho ne slazem se sa tvojim pogledom na situaciju i razlogom i samo me zanima jesi gleda rtl vijesti? Aaaaaaaaa

Sportski psiholog savjetuje Bilica (prvi savjet da ne misli na osvetu jer je to krivo, itd)

Uglavnom zove se Adnan, Anel ili nesto slicno
Jako skroz
Izgleda da je bolje meni da nemam tv u ovom dubrovniku.. pametnije
Old 27-10-2011, 09:58 PM   #35
Alfa91
Senior Member

Alfa91's Avatar

Alfa91 is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by aleština View Post
monkule, mislim da se većina nas ovako osjeća.
Samo što ja neću na lignje
ja sam svim srcem uz reprezentaciju, kao i uz hajduka.Svim srcem sam i uz Domovinu, od samog nastanka do danas.
Živjela Hrvatska!!
Alfa91 is offline   Reply With Quote
Old 27-10-2011, 10:34 PM   #36
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

od stoljeća sedmog???? brate ali nema starijih od mene!!! to nije moguće.
Old 28-10-2011, 08:03 AM   #37
euskadi
Senior Member

euskadi's Avatar

euskadi is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by Alfa91 View Post
ja sam svim srcem uz reprezentaciju, kao i uz hajduka.Svim srcem sam i uz Domovinu, od samog nastanka do danas.
Živjela Hrvatska!!
tako je,necu se zbog par debila mjenjat i navijat kontra reprezentacije svoje drzave,za Hrvatsku i za Hajduk bila vojska tu je,pogotovo sta balije ne mogu smislit skoro kao ni "bracu"
euskadi is offline   Reply With Quote
Old 28-10-2011, 01:06 PM   #38
Schawins
Member

Schawins's Avatar

Schawins is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by euskadi View Post
tako je,necu se zbog par debila mjenjat i navijat kontra reprezentacije svoje drzave,za Hrvatsku i za Hajduk bila vojska tu je,pogotovo sta balije ne mogu smislit skoro kao ni "bracu"
Potpisujen.

Svoje nezadovoljstvo triba iskazat na neke druge nacine, a ne navijanjem kontra reprezentacije ili nenavijanjem za istu.
Old 28-10-2011, 03:03 PM   #39
Samba
Member

Samba is on a distinguished road

samo debil može navijat kontra svoje reprezentacije... uredu je ako te ne zanimaju utakmice reprezentacije i ne gledaš na tv-u, ali navijat kontra i srat okolo to nemogu nikako razumit.

gledan po sjeveru, ovoj današnjoj mulariji je ispran mozak s tom reprezentacijon pa čujen "jebeš hrvatsku, samo hajduk" i te šeme

jel hrvatska reprezentacija možda zdravko mamić ili krepalina marković ili možda kleptoman srebrić??? po tome je onda i hajduk svih ovih godina bio branko grgić,fredi fiorentini,igor štimac,lopuža nadan vidošević.... šta je i njemu tribalo okrenit leđa i navijat kontra njega dok ne ode guba lopovska?!

Naprid Hrvatska!
Samba is offline   Reply With Quote
Old 28-10-2011, 03:55 PM   #40
baRBa
hAJMOOOOOOOO

baRBa's Avatar

Slobodan sam ponovit jedno pitanje:

za vrijeme Stimca, Grgića, Svaguše, pa i sad je li vam bilo (je) svejedno sta ce i kako bit i zavrsit prica sa Hajdukom?

Tako treba gledat i reprezentaciju. Hrvatsku reprezentaciju. Ma kako mislili i pisali da nam je svejedno. Nije nam svejedno i ne smi nam bit. Bez obzira na sto trenutno slici i ko njom i nogometom drma.

-------------
Quote:
Mrzim indiferentne. Vjerujem kao Federico Hebbel da “živjeti znači biti pristran”. Ne mogu postojati samo ljudi, tuđinci u gradu. Tko zaista živi mora biti građanin, mora biti pristrasan. Indiferentnost je bezvoljnost, parazitizam, kukavičluk; to nije život. Zato mrzim indiferentne. Indiferentnost svojom mrtvom težinom pritišće historiju. To je gvozdena kugla privezana za nogu inovatora, to je mrtva voda u kojoj se često udave najsjajniji elementi, to je močvara koja opasuje stari grad i brani ga bolje od najtvrđih zidina, bolje od grudiju njegovih branitelja, jer guta u svojim blatnim vrtlozima jurišnike, desetkuje ih i oduzima im hrabrost i ponekad ih natjera da odustanu od herojskog poduhvata.

Indiferentnost snažno djeluje kroz historiju. Djeluje pasivno, ali djeluje. Ona je fatalnost, ona je ono na što se ne može računati; ono što kvari projekte, što obara najbolje sačinjene planove; ona je gruba materija koja se opire inteligenciji i guši je. Ono što se događa, zlo koje pogađa sve, moguće dobro koje herojski čin (univerzalne vrijednosti) može da rodi, nije u tolikoj mjeri plod inicijative malobrojnih koji se trude, koliko indiferentnosti, nesudjelovanju mnogih. Ono što se zbiva ne zbiva se zato, jer neki žele da to bude, koliko zato što ogromna masa ljudi odustaje od posjedovanja vlastite volje, prepušta drugima da rade, pušta da se zapletu čvorovi, koje kasnije jedino mač može da presječe, dozvoljava da se donesu zakoni, koje će kasnije moći ukinuti jedino pobuna, dopušta da se dokopaju vlasti ljudi, koje će kasnije jedino ustanak moći oboriti. Fatalnost koja dominira historijom nije drugo do iluzoran vid te indiferentnosti, tog odsustva..

Događaji sazrijevaju u sjeni, malobrojne ruke, izvan nadzora i kontrole, tkaju tkanje kolektivnog života, ali mase to ne znaju, jer ih nije briga. Sudbina neke epohe je manipulirana, prema uskim pogledima, neposrednim ciljevima, ličnim ambicijama i strastima malih aktivnih skupina ljudi, a masama je to nepoznato, jer ih to ne zanima. Ali događaji sazrijevaju i izbijaju; platno istkano u potaji je dovršeno: i tada izgleda da se neminovna sudbina sručila i prevrnula život svih kao i svakog pojedinca; onih koji su to htjeli i koji to nisu željeli, koji su znali i koji nisu imali pojma, kao i onog koji se aktivno borio i onog koji je bio pasivan. A upravo se ovaj posljednji ljuti, ne bi htio podnositi posljedice događaja, htio bi da bude jasno da on to nije želio i da on nije odgovoran. Neki plačno lamentiraju, drugi grubo psuju, ali nitko ili vrlo malo njih si postavlja pitanje: da sam i ja uradio ono što mi je bila dužnost, da sam se potrudio da iskažem svoju volju, da sam dao svoj savjet, da li bi se ovo dogodilo? Ali nitko ili vrlo malo njih okrivljuje svoju ravnodušnost, svoj skepticizam, smatra se krivim što nisu pružili ruku i aktivno pomogli one skupine građana, koji su se, baš da se izbjegne to zlo, borili i predlagali su da se umjesto toga postigne neka dobra stvar.

Većina njih, pošto se neprilika dogodi, najviše vole govoriti o propasti ideala, o programima koji su definitivno propali i o drugim sličnim divotama. Tako ponovno otpočinju svoju odsutnost od svake odgovornosti. I to nije stoga što jasno ne vide stvari, i što po neki put nisu u stanju da programiraju divna rješenja hitnih problema ili pak onih, koji mada zahtijevaju dugačke pripreme, jednako tako su žurni. No sva ta rješenja ostaju divno neplodna, jer taj doprinos životu zajednice ne obasjava nikakvo moralno svjetlo; ona su proizvod intelektualne radoznalosti, a ne oštrog osjećaja historijske odgovornosti, koja zahtijeva da svi budu u životu aktivni i koja ne dopušta agnosticizme i indiferentnost nikakve vrste.

Mrzim indiferentne jer me smeta njihovo cmizdrenje uvijek tobože nevinih žrtava. Tražim da svaki od njih položi račun kako se odnosio prema zadacima, koje je pred njega postavio život i koje svaki dan pred njih on ponovno postavlja, račun o onome što je učinio i što nije uradio. I osjećam kako ću biti neumoljiv i kako ne moram rasipati vlastito sažaljenje i ne moram s njima podijeliti suze. Ja sam pristran. Živim i osjećam kako snažna svijest na mojoj strani već aktivno bije boj za budući grad, koji moja strana već izgrađuje. I u njemu lanac društvenih obaveza ne opterećuje samo malobrojne, u njemu sve što se zbiva se ne događa slučajno, fatalistički, već je to razumno djelo njegovih građana. U tom gradu nitko ne ostaje da sa prozora posmatra kako se malobrojni žrtvuju i daju krv vlastitih žila u toj žrtvi; jer je onaj koji je ostao da gleda s prozora, koji se pritajio i koji hoće da se koristi s ono malo dobra što je stečeno djelovanjem malobrojnih i iživljava svoje razočaranje grdeći žrtvu, baš će taj iskrvariti, jer neće uspiti u vlastitoj namjeri.

Živ sam, dakle pristrasan. Zato mrzim onog tko ne sudjeluje, mrzim indiferentne.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules