![]() |
![]() |
#21 |
Senior Member
![]() |
![]()
samo zato što i igraju protiv turaka navijam za hrvatsko u svakom drugom slučaju ne
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Slavonijo, tko te nije volio
![]() |
![]() Quote:
ja ni protiv Srba necu toliko navijati za nasu reprezentaciju kao protiv Turaka... Jer ja zivim u Njemackoj, i vi neznate sta bi ovdje sve bilo ako Turci prodju... Necu sad nista ruzno protiv Turaka reci , jer imam dosta turski prijatelja ( osobno me boli k... koje nacionalost ili vjere neki covijek ima ako ima dobar karakter ) koji su bili maksimalno fer prema meni nakon tog nesretnog poraza 2008 ( znali su koliko me ta utakmica dotukla, pa je nikad nisu spomenuli kad sam ja bio u blizini) ali onda ima i onaj drugi dio koji su divljali po gradu, provocirali i trazili nerede i bas zbog njih ocu da ih gazimo kao nikoga prije. Ali cisto sumnjam da cemo proci, igra nam je za k.... i imamo trener koji pojma nema tako da ja mislim da ce Turci proci.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
BTW,kad smo kod Turaka i liganja,u Austriji,s Turskom,prije utakmice ovaj moj se napija ka guzica i cili dan skandira: "Turci-kurci senca kalamar!!!" ![]() ![]() ![]() (ako ko ne bere senca znači bez,dakle radi se o onim "lignjama iza džamije")
![]() |
![]() |
#26 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Šta da?
![]() |
![]()
Naravno da je razlika u tome i je bit svega.. ia ja cu bit indiferentan,ali sigurno necu navijat protiv Hrvatske ili za tursku.. jbg nmogu,niti cu ikad moci
Lažna propaganda novinarskih lica,servirana od strane domacih izdajica,pokvaren sistem i "legende kluba" što prodaju čast za šaku kuna,već više od stolječa ništa novo,prošli smo gore,proći će i ovo. SAD ILI NIKAD,ZA VELIKI HAJDUK! |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Senior Member
![]() |
![]()
ja necu navijat ni za tursku ni za bilokoju drugu reprezentaciju jer mi to jednostavno nije i nemoze bit prirodno.
ali cu navijat za propast hrvatskog nogometa (kako kaze govnojed u slucaju neplasmana na EP) i propast ove nakupine olosa i smeca predvodjene maksimirskim sabanom koja se inace naziva "repka". zelim da ja a i svi ostali budu postedjeni 6 mjeseci guranja raznih samira i slicnih i pranja novca preko nacionalne momcadi.
![]() |
#29 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Senior Member
![]() |
![]()
znam da nece.
sve vise ide prema situaciji iz rukometa da se gotovo izjednace nacionalna selekcija i jedan klub. zato ja ovakvu hrvatsku ne smatram svojom reprezentacijom nit cu shodno tome navijat za nju.
![]() |
#31 |
hAJMOOOOOOOO
![]() ![]() ![]() |
![]()
Psiho ne slazem se sa tvojim pogledom na situaciju i razlogom i samo me zanima jesi gleda rtl vijesti? Aaaaaaaaa
![]() Sportski psiholog savjetuje Bilica (prvi savjet da ne misli na osvetu jer je to krivo, itd) Uglavnom zove se Adnan, Anel ili nesto slicno ![]() Jako skroz ![]()
Bez pinezi i rišpeta rodilo se dite puka iz jubavi, iz dišpeta Kontra mraku, kontra sili nareslo je ka iz vode i trkalo do slobode Priko ognja, priko žica on je gubi, on je tuka, njegova smo svi mi dica Isti tvrdi kruv smo jili, znači nam on puno više nego ća u foje piše Sve prohodi, sve ne staje, svaka radost, svaka muka, život svakom svoje daje Svi bi možda drugo bili ma u jednom svak se slaže od Hajduka nima draže |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Senior Member
![]() |
![]()
najbolje bi bilo da zdravko povremeno udje u svlacionicu razbudit igrace
![]()
![]() |
#33 |
hAJMOOOOOOOO
![]() ![]() ![]() |
![]()
Nista od zdravkovih motivacijskih ovaj put jerbo Samir je u krivoj svlacionici
![]()
Bez pinezi i rišpeta rodilo se dite puka iz jubavi, iz dišpeta Kontra mraku, kontra sili nareslo je ka iz vode i trkalo do slobode Priko ognja, priko žica on je gubi, on je tuka, njegova smo svi mi dica Isti tvrdi kruv smo jili, znači nam on puno više nego ća u foje piše Sve prohodi, sve ne staje, svaka radost, svaka muka, život svakom svoje daje Svi bi možda drugo bili ma u jednom svak se slaže od Hajduka nima draže |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Šta da?
![]() |
![]() Quote:
![]()
Lažna propaganda novinarskih lica,servirana od strane domacih izdajica,pokvaren sistem i "legende kluba" što prodaju čast za šaku kuna,već više od stolječa ništa novo,prošli smo gore,proći će i ovo. SAD ILI NIKAD,ZA VELIKI HAJDUK! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Senior Member
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
od stoljeća sedmog???? brate ali nema starijih od mene!!! to nije moguće.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Member
![]() |
![]() Quote:
Svoje nezadovoljstvo triba iskazat na neke druge nacine, a ne navijanjem kontra reprezentacije ili nenavijanjem za istu.
![]() |
![]() |
#39 |
Member
![]() |
![]()
samo debil može navijat kontra svoje reprezentacije... uredu je ako te ne zanimaju utakmice reprezentacije i ne gledaš na tv-u, ali navijat kontra i srat okolo to nemogu nikako razumit.
gledan po sjeveru, ovoj današnjoj mulariji je ispran mozak s tom reprezentacijon pa čujen "jebeš hrvatsku, samo hajduk" i te šeme jel hrvatska reprezentacija možda zdravko mamić ili krepalina marković ili možda kleptoman srebrić??? po tome je onda i hajduk svih ovih godina bio branko grgić,fredi fiorentini,igor štimac,lopuža nadan vidošević.... šta je i njemu tribalo okrenit leđa i navijat kontra njega dok ne ode guba lopovska?! Naprid Hrvatska! |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
hAJMOOOOOOOO
![]() ![]() ![]() |
![]()
Slobodan sam ponovit jedno pitanje:
za vrijeme Stimca, Grgića, Svaguše, pa i sad je li vam bilo (je) svejedno sta ce i kako bit i zavrsit prica sa Hajdukom? Tako treba gledat i reprezentaciju. Hrvatsku reprezentaciju. Ma kako mislili i pisali da nam je svejedno. Nije nam svejedno i ne smi nam bit. Bez obzira na sto trenutno slici i ko njom i nogometom drma. ------------- Quote:
|
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|