![]() |
![]() |
#6021 |
kapo
![]() |
![]()
Prvenstvo otoka Hvara 08/09
Lista strijelaca (nakon 3 kola) 4 Daniel Goić (JELSA) Antonio Božiković (VATRA) Romeo Čurin (JUŽNJAK) 3 Toni Lovrinčević (JADRAN (SG)) 2 Matko Zaninović (LEVANDA) Nikola Perajica (POSKOK) Ivan Zaninović (LEVANDA) Matko Karković (SLOGA (DnH)) Luka Belić (JELSA) Marinko Gamulin (JELSA) Prošper-Marko Belić (JELSA) 1 Tomislav Tomas (VATRA) Mateo Jelen (JELSA) Nikola Matković (VARBONJ) Vjeko Tadić (JADRAN (SG)) Josip Bilić (LEVANDA) Leo Mihaljević (MLADOST (S)) Stipe Vuljan (MLADOST (S)) Đani Drnasin (DALMATINAC (J)) Nikola Gamulin (POSKOK) Antonio Grgičević (VRISNIK) Marko Lušić (JADRAN (SG)) Nikola Plenković (JUŽNJAK) Jurica Ivanković (VRISNIK) Šime Jeličić (LEVANDA) Roman Radonić (POSKOK) Kaja Kalinić (POSKOK) Ivan Božiković (VATRA) Tomislav Makjanić (VRISNIK) Mijo Kovač (VRISNIK) Tomislav Bašić (POSKOK) Vicko Smoljo (VRISNIK) Boris Balić (SOŠK) Branko Huljić (DALMATINAC (J)) Zvonimir Jakšić (VARBONJ) Dinko Ćurin (LEVANDA) Lukas Schober (VRISNIK) Srećko Bonković (VATRA) Ivan Dobrošić (SOŠK) Amir Nezić (LEVANDA) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6022 |
kapo
![]() |
![]()
Akumulirane javne
opomene igraca 3 akumulirane opomene DALMATINAC (J) Barbic Grgo 2 akumulirane opomene LEVANDA Nezic Lukša MLADOST (S) Franic Krunoslav VRISNIK Ivankovic Jurica Makjanic Tomislav Smoljo Vicko 1 akumulirana opomena DALMATINAC (J) Arbunic Tino Caratan Jadran Radocaj Milan JADRAN (SG) Lovrincevic Toni Lušic Mario Posinkovic Vilim Tadic Vjeko JELSA Goic Daniel Makjanic Jadran JUŽNJAK Curin Romeo Topic Ivan Župan Tomislav LEVANDA Buzolic Nikola Hailo Jakša Jelicic Šime Novak-Bilweis Dimitri MLADOST (S) Franicevic Mate Petricevic Ivica Petricevic Josip Slavic Ivan POSKOK Bašic Tomislav Bebic Mateo Grubišic Mirko ( Vlastelica Tomislav SLOGA (DnH) Karkovic Toni Pavicic Hrvoje Pavicic Ivica SOŠK Caric Andro Lucic Pero VARBONJ Bogdanic Jure VATRA Mijalic Mico Runje Ivica VRISNIK Grgicevic Ambi Ivankovic Ivica Lucic Marin Last edited by monkul; 30-10-2008 at 04:51 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6023 |
Senior Member
![]() |
![]()
monkule do san drugi gol glovon,hvala svima na cestitkama
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6024 |
Senior Member
![]() |
![]()
A što se tiče ovih odgoda mislim da je stvarno ok da se koja utakmica ododi radi pira ili nečeg sličnog ako se momčadi dogovore. Koliko se sjećam lani je Mladost predala utakmicu s južnjakom radi pira i niko nije rič reka. A kad u Jelsi ili Starom gradu padne dvi kapi kiše onda se odgađa cilo kolo da im nebi ne daj bože uništili teren, a sjećam se prije par godina kad je bila odgođena utakmica u Starom Gradu radi sniga(snijega) da ne bi bilo zabune. tribala im je deboto ralica za teren, ma daj.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6025 | |
Member
![]() |
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() samo cu ovo rec! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6026 |
Member
![]() |
![]()
JELSA-JUŽNJAK x tu mislim da ce biti nerijeseno zato jer Južnjak iako pobjeđuje ne oduševljava svojim igrama dok je Jelsa u usponu
SOŠK-VATRA 1 mislim da je vrijeme da se tottenham forske lige napokon probudi JADRAN-LEVANDA 2 kvaliteta je na strani branitelja naslova, a i imaju nekoliko igraca koji sami mogu odluciti utakmicu SLOGA-VRISNIK 2 vrisnik ove sezone iznad svih ocekivanja i mislim da bi vrisniski mladci mogli svladati dolske veterane(bez uvrede) MLADOST-VARBONJ rez: 0:0 ako uopce utakmica bude privedena kraju POSKOK-DALMATINAC 1x na x mislim zbog toga jer je Dalmatinac prijasnjih godina bio cesto poskoku crna macka |
![]() |
![]() |
![]() |
#6027 |
Senior Member
![]() |
![]()
Jadran-Levanda 1-1
Sosk-Vatra 2-1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6028 |
Senior Member
|
![]()
Jadran Levanda 1:1
Levanda povela iz penala, Jadran itjednacijo pootkom Lušića nakon dobre akcije sa Kovačevićon...Sve u svemu pošteno, sudac sudi gore nego ca bi meni nona sudila...mi zadovoljni... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6029 |
Senior Member
![]() |
![]()
dobra utakmica. levonda itila veće pobjedu ali n i uspila. starograjani nakon izjednaćenja bili kuntenti bodom. sudac epeta katastrofa. ovo postaje sve gore sa sucima.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6030 |
Guest
|
![]()
Sutra utakmica između N.K.Sloge i N.K.Vrisnika u 13:00 h u Starom Gradu,nadam se nasoj pobjedi s pravom,jer bodovni učinak to pokazuje ali ipak nesmijemo podcjeniti Slogu koja ima par izvrsih idividualaca...
Adijo.... |
![]() |
![]() |
#6031 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
S.O.Š.K - VATRA 2:1 (1:0)
S.O.Š.K bolji i to je to...ne do mi se pisat. Kako čujem suci katastrofalni u Paizu, čestitke Jadranu na osvojenom bodu protiv prvaka... U Jelsi po mom skromnom mišljenju igraći utakmice Luka i Ivan iz Soška, Luka jer se trudi, probijo po stroni, nabacivo, a Ivan zbog fenomenalnog drugog gola.. ps. je mi se učinilo ili je kod Sošk-a tijekom utakmice došlo do zamjene kapetanske trake među igraćima????? Kod Vatre ipak bih izdvoji Antonijota koji i ni baš ništo u nekoj vrhunskoj izvedbi ali je par njegovih poteza ipak ostalo zapisono u mojoj bilježnici.. i unatoč svim zamjenama učinjenim tijekom utakmice, sudac je produži točno minutu i 17 sekundi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6032 |
Senior Member
![]() |
![]()
kad su starograjani izjednaćili vidilo se da su kuntenti bodon. levonda je pokušala doć do svatri ali ni uspila. je suac epeta skoro od normalne utakmice napravi pizdarije. ni ovo liga prvaka da sudidu nojboji suci ali moglibidu ovi iz splita polsat malo boje ako hi imodu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6033 |
Member
![]() |
![]()
Danas očekujem potop Vrbanja!!!!!!!!!!!!!!!!!
FORZZA MLADOST |
![]() |
![]() |
![]() |
#6034 |
Senior Member
![]() |
![]()
vrisnik vodi 3:0 kad san isš ća na obid pa sad na pelinje gledot južnjak i jesa. nikuda do 60te minute niko ni napravi šansu i jedna kruto dosadna utakmica. nakon ča je ambroz do provi gol za 1:0 za vrisnik vrisnik lagano još do 2 gola pa san išo ća.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6035 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
Jučer, prestrašno evo kako čujem i na SOŠK vatra, sudac nakon 10 izmjena produži utakmicu 1 min ili koliko već. Krajnje je vrijeme da u savezu intervenira POVJERENIK jel klubovi mogu samo poslati dopis da im je suđenje bilo loše i to pojedinačno za svaku utakmicu, ali čini mi se da već sada možemo poslati-svi klubovi- da je suđenje katastrfalno i to unaprijed. loše suđenje dovodi do toga da igrači neprestano ulaze u verbalne duele sa glavnim sucem pa s dogodi da na utakmici Jadran Levanda drugo poluvrijeme efektivne utakmice bude 10 min.Uz sve navedeno, još se pri kraju utakmice, komentator za FREE FOR RADIO ničime izazvan dovikuje sa navijačima Levande tipa eto van sad vi i vaš pravilnik. mislin, ne znan koji je tom liku, ali neka ga ubuduće ne šalju da prenosi utakmice Levande, ovo molim ove sa radija inače bi moglo biti pizdarija. Pozdrav svima a ne samo njima |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6036 |
Senior Member
![]() |
![]()
vrisnik koliko čujem pobijedio 4:1. dobar rezultat, dapače odličan! 8 bodova 4 utakmice! BRAVO!!! Dobar raspored iskorišten skoro pa maksimalno, sad bi trebalo biti puno lakše igrati nadolazeće "teže" utakmice!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6037 | |
Guest
|
![]() Quote:
Evo pobjedili smo Slogu 4-1,i otvorili sezonu iznad svih očekivanja.Nadam se da se ovaj naš prekrasan "SAN" nastavlja i protiv boljih klubova na otoku!!!! Adijo.... |
|
![]() |
![]() |
#6038 |
Member
![]() |
![]()
Jelsa-Južnjak 2-3
Utakmica lipa za gledat puno golih i dvo prekrasna gola od strane jelse,parvo volej Luke pa kasnije strasan gol Ročeta. Po mome mišljenju sudac je ošteti jesu jer ni sudi penal.To bi bilo to,ca cu vec govorit izgubili smo gremo daje sad igramo protiv Varbanja i nodan se da ce mo to dobit. Pozdrav ... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6039 | |
Member
![]() |
![]() Quote:
Sta se tice sudacke trojke tu neman komentara jer je vec sve receno, ali mi ni jasno ca napadote komentatora utakmice Jadran-Levanda,kojin je nakon stalnog pickaranja i jeb.. materih sudcu i napada od strane Lojkota na igraca Jadrana radi jednega faula(takovih faulih jebi bilo dosta),govori u zezanciji di je sad pravilnik o kulturnemu ponašanju,da bi navijaci Levande(koje nikad nison vidi ovako nervoze i mogu rec da me njihov rijecnik neugodno iznenadi jer su uvik bili fer play navijaci,ali ca su oni vikali to je bila tragedija) .Somo se nodon da je to bi plod alkohola |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6040 |
Senior Member
![]() |
![]()
što se tiče suđenja utakmice sošk-vatra bilo je bez greške osim za 1 min nadoknade za 10 izmjena, malo smišno ali...
sošk se napokon probudi!
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|