[www.hnkhajduk.com] - Neslužbeni forum HNK Hajduka  

Go Back   [www.hnkhajduk.com] - Neslužbeni forum HNK Hajduka > Hajduk OnLine forumi > Forska Liga

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 14-04-2012, 08:54 PM   #14021
forza for
Senior Member

forza for is on a distinguished road

1. ŽNL seniori

Hvar: Hvar - Vrlika 2:0

Težak teren, For je pove vrlo rano, u 3. i 10.minutu.Utakmica dobra i borbena.

Sutra derbi sa Levandom!
forza for is offline   Reply With Quote
Old 15-04-2012, 08:32 AM   #14022
gustavo
Senior Member

gustavo is on a distinguished road

ma danas se niječe igrat
gustavo is offline   Reply With Quote
Old 15-04-2012, 08:45 AM   #14023
mr.BIG
Senior Member

mr.BIG's Avatar

mr.BIG is on a distinguished road

NK VRISNIK-NK JELSA odgođeno
Old 15-04-2012, 03:23 PM   #14024
nuri sahin
Member

nuri sahin is on a distinguished road

Igro li se u Foru i ako je kojin je rezultat?
nuri sahin is offline   Reply With Quote
Old 15-04-2012, 03:31 PM   #14025
plamus1
Senior Member

plamus1's Avatar

plamus1 is on a distinguished road

a cu san da je for dobi 2-0, baren nisto od njih ove sezone a to je da koliko toliko nisu skrojili prvenstvo....
mislin da bi za nasu ligu bilo odlicno da for igra u njoj ali ne po ovosezonskim obicajima, a ako ni moguce bilo bi boje da niti ne nastupadu
plamus1 is offline   Reply With Quote
Old 15-04-2012, 04:30 PM   #14026
forza for
Senior Member

For-Levanda 4:0

For odličan, motiviran jednostavno rečeno protiv današnje igre Levande rezulatat je moga bit i puno veći.
Strijelci za For: Ljigi Radovanović(11m),Bepo Kovačević,Tomi Domančić i Grgo Fistonić
Old 15-04-2012, 04:58 PM   #14027
Čorna smart
Junior Member

Čorna smart's Avatar

Čorna smart is on a distinguished road

taktika baklava foru je uspjela,ali bez zajebancije for je odlicno igra
Čorna smart is offline   Reply With Quote
Old 15-04-2012, 06:15 PM   #14028
Del Piero
Senior Member

Del Piero's Avatar

Del Piero is on a distinguished road

Hvar - Levanda 4:0
Zasluzena pobjeda hvara al danas se vidilo koje u treningu a ko nije.. Hvar zanimljivo u najjacem sastavu kad se igra protiv levande ili juznjaka. I opet dolazi ono pitanje jeli prvenstvo regularno!? Po meni ne!!!
Del Piero is offline   Reply With Quote
Old 15-04-2012, 06:22 PM   #14029
Pokislo govno
Senior Member

Pokislo govno's Avatar

Pokislo govno is on a distinguished road

Moj For je odigra vrhunski kako je i tukalo sa zeljom su odigrali. Derbi je ispuni visoka ocekivanja publike koje je bilo oko 100-tinjak. Da je moj For igra tako cijele sezone pa Levonda i Juznjok bi im gledali guzicu a ne For njima. Sve u svemu For je zasluzeno dobi Levonda je kriminalno lose odigrala tukoju se trgnuti i nedopustit Juznjoku da osvoje ligu a mome Foru cestitke na zasluzenoj pobjedi.
Old 15-04-2012, 07:19 PM   #14030
.sucko
Member

.sucko is on a distinguished road

[quote=nuri sahin;270135]
Quote:
Originally Posted by Southern Jackal View Post
Još malo pa fešta[/QUOTE

Polako polako, na kraju kad Levanda bude parvok bit će suza...
Teško da Levanda bude prvak,a po igrima ni zaslužila.
Južnjak dogodišća neće igrat jer su prisušili ka i močvara,
pa će prvenstvo bit napokon zanimljivo.Ipak je četiri boda
prednosti tri kola pri kraja previše....
.sucko is offline   Reply With Quote
Old 15-04-2012, 08:14 PM   #14031
forza for
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Del Piero View Post
Zasluzena pobjeda hvara al danas se vidilo koje u treningu a ko nije.. Hvar zanimljivo u najjacem sastavu kad se igra protiv levande ili juznjaka. I opet dolazi ono pitanje jeli prvenstvo regularno!? Po meni ne!!!
Opet se potežu neke nebuloze, tipa regularnosti prvenstva?,ko igra ? kako igra? di igra? jači, slabiji i takve slične gluposti!!!

For je pošteno igro sa puno igrača cilu ligu i treći je somo par bodi iza vodećih na tablici! Nami je uz igranje u ŽNL bi cilj osvojit i FNL!Prvenstvo još uvik ni gotovo, prema tome ne prejudicirajmo.

E sad, ono ca jo znon Levanda je u treningu alipari Foru, somo će u buduće bit problem i za njih jer mi ko klub već nećemo dozvoljavat da nam igrači tj. pioniri, juniori i seniori olako kao dosad odlaze iz kluba!Zato mi i imamo dvije seniorske ekipe i želja nam je igrat i ŽNL i FNL.

Pravila poštijemo i igramo i fer i sportski, ti o regularnosti???

ps."pomet te parvo isprid svojih vrot" glasi stora poslovica!
Old 15-04-2012, 08:44 PM   #14032
mr.BIG
Senior Member

mr.BIG's Avatar

mr.BIG is on a distinguished road

Puno pametnjakovićih na ovemu forumu,iz dana u dan sve više i više napredujemo!!!
Old 15-04-2012, 09:44 PM   #14033
vruca cokolada
Member

vruca cokolada is on a distinguished road
Thumbs up

Quote:
Originally Posted by mr.BIG View Post
Puno pametnjakovićih na ovemu forumu,iz dana u dan sve više i više napredujemo!!!
složen se s tebon
vruca cokolada is offline   Reply With Quote
Old 15-04-2012, 10:12 PM   #14034
Totti
Senior Member

Totti is on a distinguished road

Forza for mi cestitamo Hvaru na pobjedi a ostale tvoje izjave je bolje ne komentirati.
Sretno u Zupanijskoj ligi.
Totti is offline   Reply With Quote
Old 15-04-2012, 10:15 PM   #14035
ruppa
Senior Member

ruppa is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by forza for View Post
Opet se potežu neke nebuloze, tipa regularnosti prvenstva?,ko igra ? kako igra? di igra? jači, slabiji i takve slične gluposti!!!

For je pošteno igro sa puno igrača cilu ligu i treći je somo par bodi iza vodećih na tablici! Nami je uz igranje u ŽNL bi cilj osvojit i FNL!Prvenstvo još uvik ni gotovo, prema tome ne prejudicirajmo.

E sad, ono ca jo znon Levanda je u treningu alipari Foru, somo će u buduće bit problem i za njih jer mi ko klub već nećemo dozvoljavat da nam igrači tj. pioniri, juniori i seniori olako kao dosad odlaze iz kluba!Zato mi i imamo dvije seniorske ekipe i želja nam je igrat i ŽNL i FNL.

Prvo, cestitam igracima, upravi i treneru NK Hvar na zasluženoj pobjedi, Levanda je danas odigrala ispod praga tolerancije, osobno neman nikakvog prigovora na nikakvu regularnost i htio san da For nastupi baš u ovakvome sastavu, drugačije nebi ni bio gušt...iman prigovor na tvoje viđenje budućnosti Levande, jer san siguran da si upoznat sa stanjem, kad npr. i nisu igrali igrači Fora u Levandi pa smo Van uzeli prvenstvo, ne mislin da Van u ovoj pobjedničkoj euforiji trebaju izjave takvega tipa...jer se sugerira upravo to. Sigurno će biti i lošijih rezultata jer nas vrlo brzo čeka i smjena generacija, no to nas neće pokolebati da budemo ono šta jesmo a to je Levanda. Vama želim puno sportskog uspjeha...
ruppa is offline   Reply With Quote
Old 15-04-2012, 11:17 PM   #14036
zoc uvik jo???
Senior Member

zoc uvik jo???'s Avatar

zoc uvik jo??? is on a distinguished road

Hvar danas potpuno nadigrao Levandu i zasluzeno odnio pobjedu te osigurao to famozno prvo misto u gradu...
Old 16-04-2012, 07:55 AM   #14037
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

monkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the rough
Wink

Quote:
Originally Posted by forza for View Post

malo su se pobrkali ciljevi.... -
i ( nije da pametujem ili da se želim miješat..), al zar nemate ipak jednu seniorsku ekipu koja broji malo više igraća nego u drugim klubovima??
što se tiće forske lige Južnjaku je ova pobjeda Hvara itekako dobro došla, još je malo do kraja... al uvik preostaje Kup i to ne samo Levandi i Hvaru, nego i Slogi i Varbanju.

Hvaru sve čestitke za nastupe u županijskoj ligi, imati otočkog ligaša u lizi iznad županijske razine, i meni a virujen i svima je na čast.

i malo reklame: sinoć sam opet malo švrlja po knjizi "Jadran naše mladosti" autora Drage Radoslavića, i ta knjiga je zaista vrhunska literatura o povijesti otočkog nogometa, pa ako nemate tu knjigu, nabavite je - nećete pogriješiti. A knjiga se još uvijek može pronaći kod Hnk Jadrana za male pare..
monkul is offline   Reply With Quote
Old 16-04-2012, 09:19 AM   #14038
baRBa
hAJMOOOOOOOO

baRBa's Avatar

baRBa is a jewel in the roughbaRBa is a jewel in the roughbaRBa is a jewel in the rough

Zamoljen sam proslijediti pitanje vezano za praćenje Forske lige i bilo bi mi drago kad bi ne'ko napisa bar koje slovo? Kao što znate već drugu godinu, manje i više redovito, iskljucivo zbog vaseg entuziazma tu na grupi "Forska liga" s naglaskom na jebivjetra moderatora angazirao sam ljude da prate Forsku ligu na IGRACI.com
Jasno mi je stanje u klubovima i da je bilo iluzorno da ce upisivanje u sluzbene saturne i plutone trajat vjecno (jer samo Hajduk ZV), ali mi nije jasno da je, pored ovoliko posjeta ovoj grupi, pa usudio bi se rec i nerjetko laprdanja i o najmanjim p.zdarijicama, teško bar tu napisat rezultat utakmice!?
Ako ima neko suvislo objašnjenje oprostite. Iz ovog kola imamo info da je jedna utakmica odgođena i rezultat iz Hvara...
http://www.igraci.com/natjecanja/forska-liga

AKo se, bar tu na forumu, ne popravi situacija u iducih par kola do kraja sezone umjesto doviđena do dogodine pozdravit cemo se sa CIAO ĐACI...

Hvala na razumijevanju
FNL ŽV!

P.S: Ajmooooooooooooooooooooooooooo
Isti tvrdi kruv smo jili, znači nam on puno više nego ća u foje piše
Sve prohodi, sve ne staje, svaka radost, svaka muka, život svakom svoje daje
Svi bi možda drugo bili ma u jednom svak se slaže od Hajduka nima draže
baRBa is offline   Reply With Quote
Old 16-04-2012, 10:20 AM   #14039
Kagawa - 90
Senior Member

Kagawa - 90's Avatar

Kagawa - 90 is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by Del Piero View Post
koga ti zavaravas? levanda ni u treningu,hahaha pa treniraju isto koliko i forani
osvrt na utakmicu ,veliki odaziv gledatelja ,oko 400 mozda i vise
levanda imala lijepu priliku na 0-0 nije je iskoristila i posli toga sumnjiva situacija,po meni cisti jedanaesterac na bepotu ali sudac sudi kontrafaul !!!!???
cilu utakmicu sredina hvara drzala je kontrolu i bila 3 dimenzije iznad levande,utakmicu je odlucila puno bolja vezna linija hvara,levanda koda je nije ni imala! sime nevidljiv a bez njega levanda ne more
porucujem igracima levande da se ne predaju,juznjak ima jos puno do osvajanja titule
kup bi moga bit zanimljiv ove godine
Old 16-04-2012, 10:23 AM   #14040
Pokislo govno
Senior Member

Pokislo govno's Avatar

Pokislo govno is on a distinguished road

Pogleda sam tablicu i mislim da moj For more biti i drugi ako nastave tako igrati kao protiv Levonde koja nije na razini svoje igre. Juznjok ce osvojit ligu jer Levonda je ovim porazom zapecatila drugo misto. Moj For je odigra mislim nojboju utakmicu sezone u FNL. Ali da tako igroju cilo vrime pa bili bi parvi ali jo znom da je zupanijska imperativ moga Fora. Ali nimo veze glavno da su boji nego prosle sezone.

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules